Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
θα περιμένω να δω τι θα πει και ο κύριος kavlarxis, αν και αυτό που σκοπεύω να το κάνω, θα το κάνω σήμερα, αργότερα που θα έχω ηρεμήσει, μιας και μπήκαν κάτι χρήματα που περίμενα σήμερα.
παλι τον πρωτο λογο ο Καβλαρχης :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Λοιπόν, θα ανεβάσω σε λίγο φώτος από το στρατόπεδο που ήμουν στην Κω...όποιος πει βλακεία για αυτές θα σκεφτώ να σβήσω και το θρεντ/αγγελία...
επειδή έχουν συναισθηματική αξία.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
παλι τον πρωτο λογο ο Καβλαρχης :S :S :S

χεχε, τηρώ σειρά προτεραιότητας.... πχ πες ότι αύριο θέλετε όλοι από εδώ μέσα να έρθω να με χύσετε στο στόμα... πως θα το οργανώσω? :P
πρέπει να πάω με μία σειρά.
ο κύριος kavlarxis όπως έχουμε ξαναπεί είναι ο πρώτος που μου μίλησε εδώ μέσα σε θρεντ, ενώ εσείς είστε ο πρώτος από εδώ μέσα που έχω στο μυαλό μου να γευτώ κάποια μέρα. :P

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τυπε ξεχαες τον λιμενικο και τον πυροσβστη   :S :S :S

σε άλλη φαντασίωση αυτοί που θα με κατουράνε, θα τα κάνουν θάλασσα, αφού ασχολούνται και οι δύο με το νερό.

κι εγώ με το υγρό στοιχείο θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά.  :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σας έχω πει ότι μιλάω και με φυλακόβιους από το fb? :P σε έναν πριν λίγο καιρό του έστειλα και 25€ σε κάρτα κινητού. :P
Αν και νομίζω μόνο γι αυτό μου μιλάει, όχι ότι θα μου ρίξει και κανα πούτσο :P όταν βγει.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
DSC00570.jpg

ΣΤΕΠ ΚΩ 2008-2009

Και εδώ τα μωράκια τα οποία φρόντιζα, αυτό ήταν το κύριο καθήκον που μας είχε αναθέσει η Λοχαγός... πρώτα φροντίζουμε τα σκυλάκια μας και μετά το ΣΤΕΠ.

DSC00544.jpg

Ο κούκλος μου, το πιο έξυπνο σκυλί που έχω γνωρίσει.

DSC00536.jpg

DSC00593.jpg

Το ζουζούνι που μας έβαλε σε περιπέτειες και το ψάχναμε σε όλο το στρατόπεδο για 2 μέρες.

DSC00592.jpg

Και ο αντράκος μου!

Τον είχα φέρει και Αθήνα στην άδεια μου, με την άδεια της Λοχαγού φυσικά.

DSC00633.jpg

000.jpg

Εδώ ενώ τρώω το κλασικό απογευματινό μου, κεκάκι με γέμιση σοκολάτα Στεργίου.
Η στάση που έχω πάρει, είναι λίγο... :effemine: αλλά οκ.  :grin:

004.jpg

ΥΓ το κινητό ήταν... πάλι καλά που έβγαζε και φωτογραφίες τότε.

ROMANTIC

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τύπε μας τα  ´χεις πρήξει ,μας έχεις αηδιάζει με ολα αυτά έλεος πια
Αν μπαίνεις για χαβαλέ  οκ. , αλλά αν ψαρευεις απο εδώ μέσα  για να ικανοποιήσεις τις φαντασιώσεις  σου  ξέχασε το
Γιατι  μ ολα αυτά που ´χεις κανει και θέλεις να κανεις θα κουβαλάς πάνω σου εκατό αρρώστιες  και θα φοβάται να σε πλησιάσει άνθρωπος
Νομίζω ότι θα πρεπε να ζουσες την εποχή της χούντας  και να ´σουν κομμουνιστης , να σε έπιανε η ΕΣΑ και θα σου ικανοποιούσαν όλες σου τις φαντασιώσεις  η ακόμη και σημερα να πας σε μια συγκέντρωση Χρυσαυγιτων και να τους προκαλέσεις Όσο να ´ναι  κάτι ..θα αρπαξεις

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Αν μπαίνεις για χαβαλέ  οκ. , αλλά αν ψαρευεις απο εδώ μέσα  για να ικανοποιήσεις τις φαντασιώσεις  σου  ξέχασε το
Γιατι  μ ολα αυτά που ´χεις κανει και θέλεις να κανεις θα κουβαλάς πάνω σου εκατό αρρώστιες  και θα φοβάται να σε πλησιάσει άνθρωπος
Νομίζω ότι θα πρεπε να ζουσες την εποχή της χούντας  και να ´σουν κομμουνιστης , να σε έπιανε η ΕΣΑ και θα σου ικανοποιούσαν όλες σου τις φαντασιώσεις  η ακόμη και σημερα να πας σε μια συγκέντρωση Χρυσαυγιτων και να τους προκαλέσεις Όσο να ´ναι  κάτι ..θα αρπαξεις

Ότι πεις. αν αηδιάζεις  :vomit:
Να μη τα ξαναλέμε, πας σε μπουρδέλα ... (δεν θα σου κάνω τη χάρη να ξαναγράφω τα ίδια)

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0

Οκ μαν μην τρελένεσαι. Φωτογραφίες με σκυλιά πόσταρε ο άνθρωπος. Εδώ ο Λιλάς ανέβαζε φότο με ζαρτιέρες, κομπινεζόν και μπουκάλια στον κώλο του.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
λαγνε μου μην δινεις σημασια εμεις σε αγαπαμε και το ξερεις

Το ξέρω άντρακλα. Δεν έχει νόημα, και μόνο να σκεφτείς ότι υπάρχουν άτομα που φοβούνται να μη κολήσουν κάτι ακόμα και από τη μαλακία...από το χέρι του άλλου δηλαδή...τεσπα.
Καληνυχτώ να δω καμία ταινία, μπορεί να ξαναμπώ αν δε νυστάξω,
και ελπίζω αύριο να γνωρίσω ένα μέλος από εδώ :cheesy:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
χεχε, τηρώ σειρά προτεραιότητας.... πχ πες ότι αύριο θέλετε όλοι από εδώ μέσα να έρθω να με χύσετε στο στόμα... πως θα το οργανώσω? :P
ο κύριος kavlarxis όπως έχουμε ξαναπεί είναι ο πρώτος που μου μίλησε εδώ μέσα σε θρεντ, ενώ εσείς είστε ο πρώτος από εδώ μέσα που έχω στο μυαλό μου να γευτώ κάποια μέρα. :P

Έλα ρε Τέντυ, έβλεπα Θρύλο.....
Δώσε πόνο παιχταρά περιμένουμε εναγωνίως να μάθουμε τι σκέφτεσαι να κάνεις!!!

Τέντυ μήπως πρέπει να δοκιμάσεις ρε τύπε να πάς με γυναίκα??? Μπορεί να σου αρέσει κι απλά να μην το ξέρεις!!!

ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ Δεν σε χαλούλου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Στην απεξω παλι ο omorfoulis... :'( :'( :'(

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
DSC00570.jpg

ΣΤΕΠ ΚΩ 2008-2009

Και εδώ τα μωράκια τα οποία φρόντιζα, αυτό ήταν το κύριο καθήκον που μας είχε αναθέσει η Λοχαγός... πρώτα φροντίζουμε τα σκυλάκια μας και μετά το ΣΤΕΠ.

DSC00544.jpg

Ο κούκλος μου, το πιο έξυπνο σκυλί που έχω γνωρίσει.

DSC00536.jpg

DSC00593.jpg

Το ζουζούνι που μας έβαλε σε περιπέτειες και το ψάχναμε σε όλο το στρατόπεδο για 2 μέρες.

DSC00592.jpg

Και ο αντράκος μου!

Τον είχα φέρει και Αθήνα στην άδεια μου, με την άδεια της Λοχαγού φυσικά.

DSC00633.jpg

000.jpg

Εδώ ενώ τρώω το κλασικό απογευματινό μου, κεκάκι με γέμιση σοκολάτα Στεργίου.
Η στάση που έχω πάρει, είναι λίγο... :effemine: αλλά οκ.  :grin:

004.jpg

ΥΓ το κινητό ήταν... πάλι καλά που έβγαζε και φωτογραφίες τότε.

Τέντυ απαγορεύονται οι φωτογραφίες από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.... Θα σε μαζέψει η αστυνομία και θα σε γαμάνε όλη τη νύχτα στα κρατητήρια!!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Τέντυ απαγορεύονται οι φωτογραφίες από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.... Θα σε μαζέψει η αστυνομία και θα σε γαμάνε όλη τη νύχτα στα κρατητήρια!!!!

Tυπε μη του λες τετοια θα παει μεσ τη βροχη να φωτογραφιζει το πενταγωνο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
χαλαρωσε τυπε,την πλακιτσα μας κανουμε,και γενικα τον τεντι τον εχουμε υπο την προστασια μας :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Οκ μαν μην τρελένεσαι. Φωτογραφίες με σκυλιά πόσταρε ο άνθρωπος. Εδώ ο Λιλάς ανέβαζε φότο με ζαρτιέρες, κομπινεζόν και μπουκάλια στον κώλο του.
και κορμους δεντρων τυπε,μην ξεχνιομαστε :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom