Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.947
- Πόντοι
- 216
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι σωματικό φορτίο στηρίζει αυτή η ποδάρα χαχα
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι σωματικό φορτίο στηρίζει αυτή η ποδάρα χαχα
ακομα δεν το καταλαβα το αστειακι!Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι σωματικό φορτίο στηρίζει αυτή η ποδάρα χαχα
Πήγατε και παραλία για μπανάκι ? Προχωράει το ειδυλλιο ….
Σαν να βλέπω τα ελεφαντίσια ποδάρια του κτηνους μπαρμπα-γιώργου από τη λαική μετά από 10ωρη ορθοστασία στον πάγκοαπο προσφατη συναντηση στο σπιτι της!ετρεμε το χερι απο την καυλα!!
Αράζει στον καναπέ και αφήνει σιγά σιγά τις ιδρωμένες ρετρό καφέ πλαστικές παντόφλες να σκάσουν στο πάτωμα.Σαν να βλέπω τα ελεφαντίσια ποδάρια του κτηνους μπαρμπα-γιώργου από τη λαική μετά από 10ωρη ορθοστασία στον πάγκο
αφου εισαι τοσο ασχετος καλυτερα να μην ξαναμπεις σε αυτο το ποστ!Σαν να βλέπω τα ελεφαντίσια ποδάρια του κτηνους μπαρμπα-γιώργου από τη λαική μετά από 10ωρη ορθοστασία στον πάγκο
μπορει να γουσταρει να βαφετε να βαφει νυχαικια να φοραει ψιλοτακουνα να φοραει φουστανακια αλλα δεν καταλαβαινει απο τετοια
Πάτε και για μπάνιο μαζί
Ναι δεν της άρεσε η έτρεμε το χέρι σου ??ασε ασε καποια στιγμη προσπαθησα να βαψω το παρατησα απο το πρωτο νυχι!
Μύστη σε ένα νήμα όλοι μπορούν να κάνουν σχόλια ακόμα και αρνητικά.... στο φινάλε ούτε γκόμενα σου είναι .....ούτε γυναίκα σου....η μήπως είναι....γιατί αυτή η αντίδραση αυτό μου δείχνειαφου εισαι τοσο ασχετος καλυτερα να μην ξαναμπεις σε αυτο το ποστ!
πλην απο φωτογραφιες στα κρυφα πολυ δυσκολα!!να φανταστεις ποσο ρισκαρω θυμαμαι καποια στιγμη ενας συναδερφος την εβγαλε μια φωτο την ωρα που χορευε το πηρε χαμπαρι του πηρε το κινητο και του εσβησε την φωτο!!
κοπλιμεντα για τα τελεια ακρα της της το εχω κανει!
Πάτε και για μπάνιο μαζί
Σωστοοοοος !Μύστη σε ένα νήμα όλοι μπορούν να κάνουν σχόλια ακόμα και αρνητικά.... στο φινάλε ούτε γκόμενα σου είναι .....ούτε γυναίκα σου....η μήπως είναι....γιατί αυτή η αντίδραση αυτό μου δείχνει
χαμογελασε!Της άρεσε ??
ρε φιλε πατουσακια δειχνω.........να πει οτι πω πω χαλια δακτυλα οκ να το καταλαβω αλλα να λεει οτι ειναι σαν ελεφαντας ενω ειναι μολις 54 κιλα ε αυτο παραξεφευγει!Μύστη σε ένα νήμα όλοι μπορούν να κάνουν σχόλια ακόμα και αρνητικά.... στο φινάλε ούτε γκόμενα σου είναι .....ούτε γυναίκα σου....η μήπως είναι....γιατί αυτή η αντίδραση αυτό μου δείχνει
Οκ ναι το σένα όμως τι σε νοιάζει ότι βλέπει λέει ο καθένας ....και για να πω την αλήθεια έχει χοντρό πόδι χωρίς να ξεχωρίζει ο αστράγαλος...αφού θες να μπούμε σε λεπτομέρειες και τα νύχια του ποδιού δεν είναι και ωραία τετράγωνα μπροστά...αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.... αφού άνοιξες νήμα τα σχόλια έτσι είναι το θέμα είναι να μην απαντάςρε φιλε πατουσακια δειχνω.........να πει οτι πω πω χαλια δακτυλα οκ να το καταλαβω αλλα να λεει οτι ειναι σαν ελεφαντας ενω ειναι μολις 54 κιλα ε αυτο παραξεφευγει!
Τώρα εδώ ο αδερφός πατουσολατρης (ή παπουτσολατρης αν αποδεκτουμε το γεγονός ότι είναι γυναίκα και μας δουλεύει ψιλό γαζί) πέρασε μια βόλτα από το γραφείο της συναδέλφου και όπως του έπαιρνε μια πίπα στα μουλωχτά, πρόλαβε και φωτογράφησε τα ποδαράκια της που τόσο τον καβλωνουν. Ελπίζουμε να μην τον κατάλαβε και τον καταγγείλει σαν ανώμαλο...
καταρχην δες το πρφιλ μου!!λες 3,5 χρονια που ανεβαζω φωτος στο celeb φαινεται οτι ειναι γυναικα!!κατα δευτερον αυτη την φωτο την πηρα απο λογαριασμο της στα σοσιαλ!περισσοτερο την εβαλα για ελεφαντες και τετοια που λεγατε!Τώρα εδώ ο αδερφός πατουσολατρης (ή παπουτσολατρης αν αποδεκτουμε το γεγονός ότι είναι γυναίκα και μας δουλεύει ψιλό γαζί) πέρασε μια βόλτα από το γραφείο της συναδέλφου και όπως του έπαιρνε μια πίπα στα μουλωχτά, πρόλαβε και φωτογράφησε τα ποδαράκια της που τόσο τον καβλωνουν. Ελπίζουμε να μην τον κατάλαβε και τον καταγγείλει σαν ανώμαλο...