patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.151
- Πόντοι
- 446
το ξερω φιλε!!ειμαι πολυ ερωτευμενος με την τυπισσα !!Τύπε, σαν πολύ κοντά δεν έχεις έρθει για *συνάδελφος - *οικογενειακή φίλη;;;;
το ξερω φιλε!!ειμαι πολυ ερωτευμενος με την τυπισσα !!Τύπε, σαν πολύ κοντά δεν έχεις έρθει για *συνάδελφος - *οικογενειακή φίλη;;;;
Μαζί σου και καλά ξηγιέσαι αλλά αν δεν είναι η ίδια ψημένη και σε πάρει γραμμή ότι σουτάρεις φώτο, σε βλέπω για μπούφλες!!!το ξερω φιλε!!ειμαι πολυ ερωτευμενος με την τυπισσα !!
η φωτο ειναι ευκολη υποθεση με το κινητο!κανεις οτι μιλαςκανεις οτι στελνεις μηνυμα και βγαζεις μια φωτο γρηγορα για 1 δευτερο!Μαζί σου και καλά ξηγιέσαι αλλά αν δεν είναι η ίδια ψημένη και σε πάρει γραμμή ότι σουτάρεις φώτο, σε βλέπω για μπούφλες!!!
Ναι αλλά είσαι πολύ κοντά λέμεεεεεεεεεε.η φωτο ειναι ευκολη υποθεση με το κινητο!κανεις οτι μιλαςκανεις οτι στελνεις μηνυμα και βγαζεις μια φωτο γρηγορα για 1 δευτερο!
αυτο μπορει να γινει φανταζομαι μονο με την εγκριση της!Ναι αλλά είσαι πολύ κοντά λέμεεεεεεεεεε.
Βγάλε και καμιά το camel toe ντε!!!
Τύπε, τι λάδια και γράσα είναι αυτά στο πάτωμα;εχω μια μια μιλφ συναδερφο!!με τρελλαινει!!ειδικα τα ακρα της!!απο φετος αρχισα να τα βγαζω φωτο!!πως σας φαινονται??
εισαι πολυ παρατηρητικος!!αλλα καλυτερα να παρατηρουσες τα δακτυλακια της γκομενας να πεις την αποψη σου!Τύπε, τι λάδια και γράσα είναι αυτά στο πάτωμα;
Σε συνεργείο αυτοκινήτων δουλεύεις;
διπλα της ετοιμος να γλυψω την πατουσαρα της!!!!
Ρε τύπε μας δουλεύεις;;; Κοίτα πόσο κοντά είσαι!!! Φοράει και φαρδύ σορτσάκι, παραλίγο να της πιάσεις το μουνί ασούμε!!!αυτο μπορει να γινει φανταζομαι μονο με την εγκριση της!
Πολύ περιποιημένες ,χωρίς καλους με απαλό δέρμα και φαίνεται ότι επενδύει πολύ χρόνο στο θέμα αυτό.37 βασικα δεν ειμαστε μονο συναδερφοι ειμαστε και οικογενειακοι φιλοι!!ετσι ειναι πανευκολο να κατσω διπλα της!!για πες σαν ειδικος πατουσας που σε εχω κοψει και σενα πως σου φαινονται για πατουσες 55αρας?
37;Πολύ περιποιημένες ,χωρίς καλους με απαλό δέρμα και φαίνεται ότι επενδύει πολύ χρόνο στο θέμα αυτό.
ειναι αληθεια αυτο!περιποιημενα νυχακια και στα χερακια της και στα ποδαρακια της!Πολύ περιποιημένες ,χωρίς καλους με απαλό δέρμα και φαίνεται ότι επενδύει πολύ χρόνο στο θέμα αυτό.
1,6137;
Πόσο κοντή είναι;Φτάνει το 1,60μ;
Πάλι καλά...ειναι αληθεια αυτο!περιποιημενα νυχακια και στα χερακια της και στα ποδαρακια της!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
1,61
πολυ θα ηθελα ετσι απο περιεργεια ποια ειναι η παπαντζα??γιατι αν δεις ειμαι πολυ ενεργος στο φορουμ με τις celebrities οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι γυναικα!δεν παντρεμενος δεν εχω γκομενα!!αρα για πες την παπαντζα?Εδώ υπάρχει μία παπάντζα μεγάάάληηη....
Μήπως δεν έχεις γκόμενα επειδή όποια συναντάς την πέφτεις κατευθείαν στην πατούσα;;;;πολυ θα ηθελα ετσι απο περιεργεια ποια ειναι η παπαντζα??γιατι αν δεις ειμαι πολυ ενεργος στο φορουμ με τις celebrities οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι γυναικα!δεν παντρεμενος δεν εχω γκομενα!!αρα για πες την παπαντζα?
Αυτό λέω κι εγώ...Τύπε, σαν πολύ κοντά δεν έχεις έρθει για *συνάδελφος - *οικογενειακή φίλη;;;;
οχι αλλα εννοειτε οτι προσεχω τα ακρα!Μήπως δεν έχεις γκόμενα επειδή όποια συναντάς την πέφτεις κατευθείαν στην πατούσα;;;;
η αληθεια ειναι οτι εχω ερθει πιο κοντα σε σχεση με προηγουμενους μηνες!μαλιστα επειδη κανει και γιογκα μια φορα της το πεταξα.....οταν κανεις γιογκα θα ηθελα να δω μονο και μονο επειδη θα εισαι ξυπολητη!Αυτό λέω κι εγώ...
ναι ρε φιλε οκ!!!αλλα ειναι αυτος ο ποθος που εχω να τις γλυψω!Ρ
Ρε φιλε δεν είναι και τιποτα το τρελο.
Απλες κλασσικες πατούσες