Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 497
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.380
Πόντοι
446
καταρχην δες το πρφιλ μου!!λες 3,5 χρονια που ανεβαζω φωτος στο celeb φαινεται οτι ειναι γυναικα!!κατα δευτερον αυτη την φωτο την πηρα απο λογαριασμο της στα σοσιαλ!περισσοτερο την εβαλα για ελεφαντες και τετοια που λεγατε!
Ναι μωρέ, είναι σύνηθες να ανεβάζει μια 50φευγα γυναίκα φωτογραφίες στα σοσιαλ σαν να τις είχε στείλει στον σειρηνακη για κάστινγκ. Έλα, ανέβασε και καμιά με κανένα βρακι, δεν έχουμε όλοι την ίδια ανωμαλία με την ποδαρίλα...

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Ναι μωρέ, είναι σύνηθες να ανεβάζει μια 50φευγα γυναίκα φωτογραφίες στα σοσιαλ σαν να τις είχε στείλει στον σειρηνακη για κάστινγκ. Έλα, ανέβασε και καμιά με κανένα βρακι, δεν έχουμε όλοι την ίδια ανωμαλία με την ποδαρίλα...
αφου λοιπον δεν εχεις την ιδια ανωμαλια οπως την αποκαλεις δεν εχεις κανενα λογω να μπαινεις σε αυτο το θεμα!τωρα το να απλωνει μια γυναικα τα ποδια της για ξεκουραση και εσυ την αποκαλεις σταση σειρηνακη πραγματικα προκαλει γελιο!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
δευτερα αυριο..........και για λιγες μερες το μωρο μου θα φοραει τα ανοιχτα πεδιλακια mules σανδαλια για να απολαμβανω τα δακτυλακια της!!!ποσο θελω να γλυψω τις πατουσες της!!!

panoskam

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2016
Like
195
Πόντοι
1
Φωτογραφία ολόσωμη ακόμα δεν έχουμε δει όμως

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
ΟΛΟΣΩΜΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!
286.jpg

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Τυπε νηματοθετη, 2 ερωτήματα. 1) Έδωσες καμία πιπα στην ψωλογρια?
2) Σε πήρε με κανένα στραπον η ψωλογρια?

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
η καυλα μου συνεχιζει και φοραει ανοιχτα !!φορουσε κατι υπεροχα μαυρα mules σημερα!!τα πηρα χαμπαρι και πηγα ακριβως πισω απο το γραφειο της την ωρα που μιλουσε στο τηλεφωνο!!!τα εχασα οταν σηκωσε ψηλα ολη την σολα της!!!καυλωσα απιστευτα!!!!!!ηθελα να σκυψω να την γλυψω!!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.166
Πόντοι
2.606
η καυλα μου συνεχιζει και φοραει ανοιχτα !!φορουσε κατι υπεροχα μαυρα mules σημερα!!τα πηρα χαμπαρι και πηγα ακριβως πισω απο το γραφειο της την ωρα που μιλουσε στο τηλεφωνο!!!τα εχασα οταν σηκωσε ψηλα ολη την σολα της!!!καυλωσα απιστευτα!!!!!!ηθελα να σκυψω να την γλυψω!!!!
τυπε αυτο δεν ειναι τιποτα εδω μεσα εχει κατι ανωμαλους που θελουν να γαμανε κιολας οχι μονο να βλεπουνε :confused:

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
τυπε αυτο δεν ειναι τιποτα εδω μεσα εχει κατι ανωμαλους που θελουν να γαμανε κιολας οχι μονο να βλεπουνε :confused:
αν εσυ στην εργασια σου μπορεις να παρεις να γαμησεις μια παντρεμενη γυναικα που δεν λοξοκοιταζει κιολας μαγκια σου!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.166
Πόντοι
2.606
αν εσυ στην εργασια σου μπορεις να παρεις να γαμησεις μια παντρεμενη γυναικα που δεν λοξοκοιταζει κιολας μαγκια σου!
τυπε για ενα ζευγαρι πατουσες για τον πουτσο που τις κοιτας κιολας μονο ανοιξες νημα αν την γαμαγες κι ολας δεν ξερω τι θα κανες καλα ξερω αν δεν μ αρεσει να φυγω φευγω εφυγα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
διπλα της ετοιμος να γλυψω την πατουσαρα της!!!!
300.jpg
Μην ξεχάσεις να γλείψεις την αλυσίδα!!!S.O.S!!!
Αυτή η φωτογραφία είναι από τα σοσιαλ κρεμμύδια της;Γιατί δεν νομίζω να σε αφησε να την πλησιάσεις τόσο σε τέτοια στάση..εκτός αν σε γουστάρει!
39 νούμερο;

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Μην ξεχάσεις να γλείψεις την αλυσίδα!!!S.O.S!!!
Αυτή η φωτογραφία είναι από τα σοσιαλ κρεμμύδια της;Γιατί δεν νομίζω να σε αφησε να την πλησιάσεις τόσο σε τέτοια στάση..εκτός αν σε γουστάρει!
39 νούμερο;
37 βασικα δεν ειμαστε μονο συναδερφοι ειμαστε και οικογενειακοι φιλοι!!ετσι ειναι πανευκολο να κατσω διπλα της!!για πες σαν ειδικος πατουσας που σε εχω κοψει και σενα πως σου φαινονται για πατουσες 55αρας?

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Ρε παιδια αφηστε τις αποριες!!το θεμα ειναι σε οσους καυλωνουν με πατουσακια δακτυλακια και μιλφ !πως σας φαινεται μεχρι τωρα απο τις φωτο που εχω ανεβασει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom