patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 446
ε ναι ρε φιλε!!και να ξερετε ολοι οτι ειναι πολυ καυλα οταν καπνιζει και καθετε σταυροποδι!και αμα καπνίζει πως θα το κάνει το τσιγάρο αμα δεν το κρατάει?
ε ναι ρε φιλε!!και να ξερετε ολοι οτι ειναι πολυ καυλα οταν καπνιζει και καθετε σταυροποδι!και αμα καπνίζει πως θα το κάνει το τσιγάρο αμα δεν το κρατάει?
οχι ρε τι καβαλημα??καθομουν διπλα της εκανα οτι εχασα κατι και το εψαχνα και καποια στιγμη ετσι οπως ηταν ο φακος του κινητου το αλλαξα σε φωτο την ωρα που εβλεπε αλλου και εβγαλα τα δακτυλακια της!Δηλαδη την καβαλησες για την φωτο ανοιξε και το φλας αλλα αυτή χαμπάρι δεν πηρε?
Δεν έχουμε πλήρη εικόνα όμως
και σιγουρα δεν θα εχετε!!πως θα μπορουσα να την εκθεσω ετσι?Δεν έχουμε πλήρη εικόνα όμως
ρε φιλε ολα τα κανω στα κλεφτα λες να της λεω και τι παπουτσια θα βαλει?Φίλε μύστη βάλε καμμία καλή φωτογραφία...αφού άνοιξες νήμα βάζε φωτογραφίες άσε τα λόγια και πάμε σε εικόνα...και βαλτην να φορά ψηλοτάκουνα πέδιλα
Έκανα μια βόλτα στο προφίλ σου ....ο Μπισπικης είσαι όλο για την Βανδή έχεις μηνύματααπο προσφατη συναντηση στο σπιτι της!ετρεμε το χερι απο την καυλα!!
Να την ψήσεις ότι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι χοτ.... δηλαδή να πεις στην Βανδή να βάλει τα πορνοτακουνα....και άσε τρέμουν τα χέρια μου ...από το ποτό είναιρε φιλε ολα τα κανω στα κλεφτα λες να της λεω και τι παπουτσια θα βαλει?
η αληθεια ειναι οτι βανδιζει πολυ!!Να την ψήσεις ότι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι χοτ.... δηλαδή να πεις στην Βανδή να βάλει τα πορνοτακουνα....και άσε τρέμουν τα χέρια μου ...από το ποτό είναι
Άρχοντας είσαι .....τελικά πεσμας ο Μπισπικης είσαι μεταξύ μας θα μείνειη αληθεια ειναι οτι βανδιζει πολυ!!
οχι δεν ειμαι ο μπισμπικης αλλα επειδη οπως ειπα και αυτη βανδιζει πολυ και ποσο σωμπτωση εχουν και την ιδια ηλιικια πολυ θα ηθελα να ειμαι γιια αυτην !Άρχοντας είσαι .....τελικά πεσμας ο Μπισπικης είσαι μεταξύ μας θα μείνει
Αν φορούσε και κάλτσα, άνετα θα μπορούσε να ήταν Γερμανός τουρίστας!Αυτό είναι καλό...αλλά και ο σχεδόν μπισμπικειος σκεμπες είναι εμφανής.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπική εμφάνιση νεοέλληνα με αισθητική ευάλωτης κοινωνικής ομάδος.
επειδη βανδιζςι η μιλφαρα μου δεν σημαινει οτι ειναι η βανδη!Mπας και είσαι η Βανδή, μπαίνεις γιατί καυλώνεις να αφήνεις φωτό με τα πατουσάκια σου στους μύστες του Bou και το παίζεις Μπισμπίκης για το ξεκάρφωμα;;;
επειδη βανδιζςι η μιλφαρα μου δεν σημαινει οτι ειναι η βανδη!
Εφτασες αρκετα κοντα βλεπω,
εβγαλες τη γλωσσα εξω εκει 'η δεν ενεδωσες στον πειρασμο?
ετσι φιλε ακριβως!!!!!θελω να τα λιωσω τα πατουσακια της απο το γλυψιμο!Απίθανα πατουσακια για φιλιμα κ γλυψιμο !!!
Απίθανη η δικιά σου !!οχι ρε τι καβαλημα??καθομουν διπλα της εκανα οτι εχασα κατι και το εψαχνα και καποια στιγμη ετσι οπως ηταν ο φακος του κινητου το αλλαξα σε φωτο την ωρα που εβλεπε αλλου και εβγαλα τα δακτυλακια της!
τα λιγουρευομαι κ γω παροτι δεν ειναι στα βιτσια μου η συγκεκριμενη κατηγορια,μπραβο στο κοριτσι που ειναι τοσο προσεγμενο!Απίθανα πατουσακια για φιλιμα κ γλυψιμο !!!