Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
εχω μια μια μιλφ συναδερφο!!με τρελλαινει!!ειδικα τα ακρα της!!απο φετος αρχισα να τα βγαζω φωτο!!πως σας φαινονται??

a.i201.jpg
a.i202.jpg
a.i88.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Τυχερέ!
Σε αφήνει και να την απαθανατίσεις.
Μια που αρχίσατε να έρχεστε κοντά ιιιιιιισως σου κάτσει κιόλας...έτσι...για να έχετε υψηλό ηθικό στην δουλειά!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Τυχερέ!
Σε αφήνει και να την απαθανατίσεις.
Μια που αρχίσατε να έρχεστε κοντά ιιιιιιισως σου κάτσει κιόλας...έτσι...για να έχετε υψηλό ηθικό στην δουλειά!
σαν τρελλοσ θα ηθελα εστω να γλυψω τα πατουσακια της!!τα πρωτα χρονια που την γνωιρζα φορουσε μονιμα κλειστα παπουτσια!εβλεπα τα τελεια χερακια της λεω δεν μπορει αυτη η γυναικα θα εχει και τελεια δακτυλακια ποδιων!!αυτο ηταν καποιο καλοκαιρι αρχισε να φοραει τα ανοιχτα και με τρελλαινε απο τοτε!!Ερωτας μεγαλος!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
σαν τρελλοσ θα ηθελα εστω να γλυψω τα πατουσακια της!!τα πρωτα χρονια που την γνωιρζα φορουσε μονιμα κλειστα παπουτσια!εβλεπα τα τελεια χερακια της λεω δεν μπορει αυτη η γυναικα θα εχει και τελεια δακτυλακια ποδιων!!αυτο ηταν καποιο καλοκαιρι αρχισε να φοραει τα ανοιχτα και με τρελλαινε απο τοτε!!Ερωτας μεγαλος!
Αυτή σε βλέπει μόνο συναδελφικά υποθέτω...

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Αυτή σε βλέπει μόνο συναδελφικά υποθέτω...
ε ναι παντρεμενη 30 χρονια σχεδον !βασικα δεν εχει καταλαβει τι υπεροπλο ειναι τα ακρα της!οταν την λεω ποσο τελεια δακτυλακια εχει ουτε παιρνει χαμπαρι!απλα χαμογελαει!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.734
Πόντοι
2.306
ε ναι παντρεμενη 30 χρονια σχεδον !βασικα δεν εχει καταλαβει τι υπεροπλο ειναι τα ακρα της!οταν την λεω ποσο τελεια δακτυλακια εχει ουτε παιρνει χαμπαρι!απλα χαμογελαει!
στειλε της ντικ πικ με ποδομαλακια.
θα χσσεις βεβαια τη δουλεια σου αλλα θα εχεις την ηθικη ικανοποιηση οτι αφυπνισες τα σεξουαλικέ χαρισματα της.
αν παλι θελεις να εισαι πιο διακριτικος στειλε της φωτο με ωραια ποδια με πεδιλα, εκει βεβαια κινδυνευεις να σε περασει για πουστη και να σου κανει δωρο καμμια γοβα στη γιορτη σου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Γυναίκα με κλειστά παπούτσια και καλοκαίρι;
Εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω γυναίκες με αυτές τις γυφτοπαντοφλιτσες...η και με πιο πολυτελείς...αλλά πάντα είναι παντόφλες.

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Γυναίκα με κλειστά παπούτσια και καλοκαίρι;
Εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω γυναίκες με αυτές τις γυφτοπαντοφλιτσες...η και με πιο πολυτελείς...αλλά πάντα είναι παντόφλες.
ευτυχως εχει καμια 10 + που φοραει ανοιχτα!!αλλωστε οταν την βλεπω καμια φορα με κλειστα και την λεω δεν ειναι δυνατον εσυ η βασιλισσα των τελειων ακρων να φορας τετοια παπουτσια χαμογελαει και με λεει που να δεις τι παπουτσια εχω εγω!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Έχει αποσυρθεί και δεν θα.παρει χαμπάρι ο,τι και να κάνεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ευτυχως εχει καμια 10 + που φοραει ανοιχτα!!
Οι πιο μικρές εννοείται θα φοράνε ανοιχτά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Μόνο ψηλοτάκουνα πέδιλα
Αυτό είναι καλό...αλλά και ο σχεδόν μπισμπικειος σκεμπες είναι εμφανής.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπική εμφάνιση νεοέλληνα με αισθητική ευάλωτης κοινωνικής ομάδος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297

Stories

Νέο!