Λοιπόν,για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα του hosting.Κανένας file Host δεν σου επιτρέπει να κατεβάζεις συνεχώς η συγχρόνως πολλά αρχεία εφ όσον είσαι free user.Με ενα premium account όμως δεν έχεις αυτό το πρόβλημα.Οποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για να κατεβάσει κάποια αρχεία, αγοράζει με 6 euro το μήνα περίπου (ανάλογα τον host)ενα premium account για όποιο host ενδιαφέρεται η για όσο καιρό το χρειάζεται και κάνει τη δουλειά του.Το γιατί έχω επιλέξει τον FileFactory αν και δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος υπάρχουν πολλοί λόγοι.Ο βασικότερος για δική μου ευκολία, καθώς μου παρέχει πολύ καλύτερες υπηρεσίες απο όλους τους άλλους σε θέμα λειτουργικότητας και αξιοπιστίας καθώς επισης και γιατί διαθέτει ενα εργαλείο,το filefactory turbo που δεν έχει κανένας άλλος host και που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις download με απίστευτες ταχύτητες.Οποιος είναι premium user μπορεί να το διαβεβαιώσει.Οσο για τους άλλους file hosts να είσαι σίγουρος οτι τους έχω δοκιμάσει και με έχουν απογοητεύσει οπότε και έχω καταλήξει σε αυτόν εδώ.Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση απο μένα να ανεβάσω σε άλλο host.Οποιος θέλει τα κατεβάζει απο εδώ,όποιος δεν θέλει ψάχνει και βρίσκει κάτι άλλο.Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό.Το ίδιο κάνω και εγώ οταν θέλω να κατεβάσω κάτι.