ανεπιθυμητε, αφου μετεφερα το ποστ σου εδω, λεω μερικα πραγματακια και σταματαω. σε τετοια trip-άκια δεν προκειται να μπω..
- τα μελη ξενερωσαν ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, οταν (για παραδειγμα) σε βλεπουν να χαριεντιζεσαι με αλλα 1-2-3 μελη και να μιλατε σε θρεντς ενημερωσεων για κοτομπιφτεκα, πιστολια, χαζομαλακιες, show-off, να εχετε κανει το φορουμ
κυριολεκτικα τσατ κλπ κλπ κλπ κλπ, για σειρα μηνών-ε..
ξενερωσαν και ξενερωνουν επισης, οταν (για παραδειγμα), μπαινει ενα νεο μελος και με το που γραψει κατι για καποιο μαγαζι, θα εισπραξει: ειρωνειες, βρισιδια, χριστοπαναγιες, στυλ τυπου ''τι λες ρε ? εγω τα ξερω ολα..'', ''ποιος εισαι εσυ ρε, ελα να δωσουμε ραντεβου να σου γαμησω τη μανα..'' κλπ κλπ.. οπότε, οπως ειναι λογικο, ''την κανει'', οπως προανεφερα, με ελαφρα..
- χθες διεγραφησαν ποστ που ΚΑΜΙΑ σχεση με ενημερωση δεν ειχαν. ειχαν να κανουν (τα ποστ) με γενικοτερη κριτικη κλπ κλπ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΜΩΣ επισης, 5-6-7 μελη (δεν θυμαμαι ποσα, μεταξυ αυτων και εσυ) εγιναν warn, διοτι γαμησαν απο την κωλότρυπα ενα αλλο θρεντ ενος μαγαζιου (δεν θυμαμαι ποιο) και σβηστηκαν περιπου ΕΠΤΑ ΣΕΛΙΔΕΣ παπαριες
, αναμεσα τους και χαριεντισματα ΣΟΥ με τον μακλειν (ο οποιος εγινε και mute) .. δεν σε ειδα να λες κατι γι αυτο.. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ???? ο-ε-ο ????
- ωραια τα τσιτάτα τυπου ''Οταν θερίζεις ανέμους σπέρνεις θύελλες''
, αλλα αυτα ειναι για να τρομαζουν παιδακια ηλικιων δημοτικου. σαν τις παιδικες καλτσες ενα πραμα, που γραφουν πανω ''για παιδακια απο 5 εως 8 ετων''..
- ο βασος, με τον οποιο παρεπιπτοντως εχω επαφη αλλα δεν το ξερεις, τους τελευταιους μηνες μου αναφερει συνεχεια την καταντια των θρεντ κλπ κλπ και οτι δεν βρισκει πλεον καμια ουσια στη συμμετοχη του σ αυτα, οσο αυτα παραμενουν στο στυλ που σου περιεγραψα πιο πανω..
- στο 3ο σου υστερογραφο, τί να πω ? πρεπει να εχει καποιος ΤΕΡΑΣΤΙΑ επαρση για να νομιζει με τετοια σιγουρια οτι τα ξερει ολα και θα μας τα μαθει απλοχερα (για το καλλλλό μας)
(δεν θα χαρακτηρισω την επαρση)
καλο θα ειναι επισης να μην κρυβουμε τις μαλακιες μας λεγοντας οτι φταιει η κριση της τελευταιας διετιας. κοιταξε ενημερωσεις ενος (οχι δυο) ετων πισω και θα καταλαβεις..
- οσο αφορα τα περι πιτσιλιστη, πες μου ΕΝΑ μελος απο αυτα που γαμανε τα θρεντ των στριπ (ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΥΟ), που να εχει κανει το ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ των ενημερωσεων του πιτσιλιστη. άιντε, μη λεμε ό,τι γουσταρουμε, επειδη νομιζουμε οτι οι αλλοι κοιμουνται..
- να αναρωτηθω επισης το εξης: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, του να πηγαινουμε για το χαβαλε μας στα θρεντ που εχουν δημιουργηθει γι αυτο, για να μη χαλαμε τα πρωτευοντα θρεντ ???? ακομη και τωρα, πηγες και μου απαντησες στο ''baby gold''. τόοοοσο δυσκολο ειναι να κανεις τρια γαμημενα κλικ και να μου απαντησεις εδω, στο ''σωληνα'' ????
οταν λες οτι δεν πρεπει να μενεις στο bou πανω απο 10 λεπτα την ημερα, διοτι η μεγαλυτερη των 10 λεπτων εκθεση προκαλει εγκαυματα,
εχεις απολυτο δικιο ! ομως αυτο ειναι η μιση αληθεια. η αλλη μιση ειναι οτι
τα εγκαυματα προκαλουνται στους αλλους, οχι σε σενα, καθως τα ξεπερνας καθημερινα..
τριζει η αμαξα, φωναζει ο αμαξας..
υ.γ. αντε και καλη χρονια σε ολους !!!!
υ.γ. τα σχολια δεν ειναι επι προσωπικου. για το site ενδιαφερομαι, οχι για την παρτη μας..