δες λιγο και αντιμετωπιση που ειχε ο ντι τζει του λιντο και αυτος του babyΛυπαμε οταν μαλωνουμε. Εδω λεμε αυτα που λεμε και πρωτα απ ολα πρεπει να γουσταρουμε εδω μεσα.
Εγω πρωσωπικα δεν εχω σκοπο να δωσω σοφια σε κανεναν και ουτε να κοροιδεψω κανεναν. δεν θα σας μαθω εγω και ο περσονας την δουλεια σας , νομιζω οτι δεν εχουμε ουτε το 1/100 της γνωσης. Νομιζω το ιδιο υσχιει και για τον "Περσονα" .
Μπηκε ενας εργαζομενος σε στριπ και ειπε κατι... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ!! οκ
το σχολιασαμε με "καλη την πιστη" με το ιδαιτερο τροπο που μας χαρακτηριζει. Οχι ομως να του βγαλουμε τα ματια ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. Αντιθετος αυτο που ειπε ηταν γουστοζικο.
Μας αρεσουν αυτα τα μαγαζια και θελουμε να πηγαινουμε ..απλα προσπαθουμε να τους πουμε 2 πραγματακια τα οποια θα ειναι προς οφελος δικο τους και δικο μας.
Μα ειναι δυναμον να μην μου αρεσουν τα στριπ και να προτεινω να ριξουν τις τιμες για να παει ο κοσμος???? Και Εγω θελω να παω.
Δεν ειμαστε τιποτα αξεστοι . Εχουμε καποιες γνωσεις μακρο - μικρο οικονομιας , μαρκετινγκ , πωλησεων και καποια πραγματα που λεμε τα λεμε για καλο.
οποιος εχει δει "Εγω" δεν γραφω σε θρεντς με οικους ανοχησ, μασαζ γιατι δεν παω, δεν με ενδιαφερει δεν εχω ιδεες να πω.
Αλλα εκει που παω και βλεπω κατι που μπορει να βελτιωθει και για τις 2 πλευρες (πελατης - καταστημα) πιστευω οτι εδω μου δινετε η ευκαιρια.
Φιλικα.
Και καλη χρονια με πολυ υγεια και πολλα λεφτα
ενταξει ολοι αν ειναι δυνατον θα θελαμε να πηγαιναμε να ανοιγαμε τις σαμπανιες στους καναπεδες να την βγαζαμε ολη τη νυχτα με καμμια δεκαρια μωρα στην αγκαλια μας που στο τελος αφου φευγαμε εχοντας πληρωσει κανενα 50 αρικο να τις παιρναμε μαζι μας για τη συνεχεια....
γινεται ομως αυτο;;;;;
γινεται να λειτουργουν τα μαγαζια οπως γουσταρουμε εμεις;;;;
τα εχω ξαναγραψει και πιο παλια....
ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ......
αυτες ειναι οι γκομενες και πανω κατω αυτες και οι παροχες....
δεν γινεται να γινουμε las vegas γιατι απλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ.....
ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ πρωτα απο ολους θα θελανε να ειχανε για υπαλληλους τους την τζενη λο ,την αντζελινα τζολι,την μπιγιονσε και να ητανε και προθυμες να ικανοποιησουν τα γουστα του καθε πελατη....
λετε να μην το θελανε;;;;;;;αντι να βρισκονται υπο καθεστως διωγμων,μηνυσεων και κατατρεγμου;;;;;;
ομως δεν ειναι ετσι .....
ας ειναι λοιπον και οι κριτικες και πολυ περισσοτερο η συμπεριφορα μας απεναντι σε αυτους αναλογη της ''στανης''.... ;) ;) ;)