You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 294K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παραπλανώ ποτέ προνύμφες ! Δεν είμαι παιδεραστής !
Προτιμώ τις επιδέξιες πεταλούδες !
Μην πιστεύεις ότι σου λένε !
Που ξέρεις ?
Μπορεί και να έβαλα την καινούργια ανηψιά μου να πέρασε παρκετίνη την καράφλα μου !
Ξέρεις το γήρας προκαλεί δυσλειτουργίες στη στύση και πρέπει να γίνομαι εφευρετικός στο κρεββάτι !
Α να μια ωραία ευκαιρία για τους λάτρες του είδους !
Τί μάρκα παρκετίνη χρησιμοποιούν οι στριπτητζούδες ?
Χρησιμοποιουν απο αυτην την παρκετινη που τα κανει αορατα
τα λεφτα αο την τσεπη σου
εχω τρελη νυστα γιατι το θεματακι σου σχετικα με το καμακι χθες με κρατησε μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες κ με εκαψε λιγο αλλα την παλευω.εφερα κ τον black σημεραγια να μη φωναζειςκαλα δασκαλε , εσυ?
ηρεμήστε καλοί μου φίλοι {πιοτικοί και απιοτικοί} !
ο πουρ τα λέει ωραία και μη μου τον στενοχωρείτε !
η διασκέδαση δεν είναι συνταγή για τούρτα
καθένας ότι μπορεί, όπως επιθυμεί, όπως τη βρίσκει
ρε αδέρφια !
λοιπόν, ακολουθεί μια μίνι ενημέρωση για να ρολάρει
το θρεντ γιατί πολύ κλάψα έπεσε
και δεν αντέχω...
εγώ το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψει το
ρόφημα στα μαγαζιά και όλα καλά. απλοί άνθρωποι απλά γούστα
απλά αιτήματα .
λεπόν, πέρασμα από το ευαγές της χρυσάφη
χθες το βράδυ . πεσμένα τα πράγματα λόγω ημέρας και ρεπό
αλλά καλό κλίμα γενικότερα. ροστεράκι..
λάουρα
σοφία
ανίτα
ζακλίν
μανταλένα
κορίνα
και κάνα δυο μεταγραφές..
βασικές απουσίες..
αλέξια, άννα, ροζίτα, σάντρα, όλα τα αράμπικα,
στέλλα, δίδυμες κ.λπ.
πουτάρετε και ρολάρετε ελεύθερα
με πάθος αλλά και σύνεση !
ευτυχές το νέο έτος σύντροφοι !!
ρε αδέρφια !
και δεν αντέχω...
απλά αιτήματα .
λάουρα
σοφία
ανίτα
ζακλίν
μανταλένα
κορίνα
βασικές απουσίες..
στέλλα, δίδυμες κ.λπ.
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ δεν κρατώ ποτέ χρήματα μεσιέ !
πληρώνει πάντα ο διαχειριστής μου !
Ρε συ να μου τον γνωρισεις αυτον τον πως τον ειπαμε?
Διαχειρηστη? τι ονομα ειναι αυτο? σκανδιναβος ειναι?
Anyway
να μου τον γνωρισεις να βαινω και εγω μαζι του
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οι διαχειριστές είναι γαμώ τα παιδιά.....
ναι ρε χρονια ψαχνω εναν να τον κανω παρεακι και δεν βρησκω....
σπανια παιδια
ωραια ενημερωση , αν και εισαι βοθρικος...ηρεμήστε καλοί μου φίλοι {πιοτικοί και απιοτικοί} !
ρε αδέρφια !
και δεν αντέχω...
απλά αιτήματα .
λάουρα
σοφία
ανίτα
ζακλίν
μανταλένα
κορίνα
βασικές απουσίες..
στέλλα, δίδυμες κ.λπ.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
O Nick να παύσει να προσπαθεί να γίνει άνθρωπος της κυβερνήσεως !
Επίσης ο κύριος που έχει ανησυχίες να γνωρίσει το διαχειριστή μου έχασε ! Ο Διαχειριστής μου δεν θα του αρέσει !
Ο Διαχειριστής μου με κλέβει ! Είναι λωποδύτης !
Έχει κάνει και γκαρσόνος σε στριπτητζάδικο !
Επίσης ο κύριος που έχει ανησυχίες να γνωρίσει το διαχειριστή μου έχασε ! Ο Διαχειριστής μου δεν θα του αρέσει !
Επισκέπτης
Borgy αρχίζεις και μου το χαλάς .
Εδώ είναι φόρουμ που μιλάει για ξεβράκωτες , ποτατζόύδες , χωρούς ευρείας γκάμας και λοιπά συμπαρομαρτούντα .
Το να έχουμε την απαίτηση να πηγαίνουμε σε βαθυστόχαστες αναλύσεις και να μιλάμε με ύφος ειδικού στα χρηματοοικονομικά πάει πολύ .
Ξέρετε κάτι ?
Εδώ μέσα τα πιο σοβαρά πράγματα έχουν ειπωθεί εν μέσω καζούρας και χαβαλέ ( ήπιου , έξυπνου , επιθετικού , μαλακισμένου , κ.λπ. ). Πολλά πράγματα προέκυψαν μέσω αντεγκλήσεων !
Τί θα ήταν το σάιτ χωρίς αυτό που εσείς λέτε spam , όσο και αν γίνεται ακραίο και σπαστικό ?
Ένα μεγαλύτερο πιοτικό σάιτ !
Αν θέλετε να οδεύσουμε στα χνάρια της εσωστρέφειας και της παρακμής , καλά πάμε ! Να μίνουμε 2-3 και να ανακυκλώνουμε τη μαλακία μας ! Με ύφος πανεπιστήμονα πουτανολόγου στριποειδήμονα !
Εν τάξει που και που και εμένα με στενοχωρεί να αφήνουμε το σωλήνα για τις όποιες αντεγκλήσεις μας και μεταπηδάμε σε thread μαγαζιών και στην ενημέρωση και να πηδάμε όποιον έχει σκοπό τη γρήγορη ενημέρωση και μόνο .
Το κακό είναι ότι δυστυχώς ενημερώσεις δεν γράφουμε πλέον . Μόνο λίγοι και σποραδικά !
Για μένα έχω να πω ότι σαφώς και δεν σταμάτησα να βγαίνω , όπως πολλόί εδώ μέσα , αλλά τα πράγματα έχουν βαλτώσει και δεν βρίσκω κάτι αξιοσημείωτο να γραψω . Όταν βρήκα έγραψα !
Τέλος , ευχαριστώ όσους διαβάζουν το blog μου και πετάνε σπόντες !
Είναι ευχάριστο να γίνεσαι σημείο αναφοράς έστω και με τέτοιον τρόπο !
Μόνο που καλύτερο θα ήταν απόψεις περί Vegas και Atlantic City ας εκφέρουν όσοι έχουν άποψη .
Εξηγούμαι , το επίπεδο και των υπηρεσιών και των εργαζομένων το βρίσκω πολύ καλό για τα επίπεδα μιας Ελλαδίτσας που τρέμει μια χώρα εξάμβλωμα , διέρχεται μία αδιέξοδη κρίση (όχι μόνο οικονομική ) και παραπαίει .
Πιστεύω ότι οι ακραίες θέσεις υπέρ ή κατά των μαγαζιών εξυπηρετούν μόνο συμφέροντα που εκπορεύονται από τα μαγαζιά και εκπορνεύουν την άποψή μας !
Κύριοι εργαζόμενες υπάρχουν για όλα τα γούστα και όλες τις αποστολές , εσωτερικές και εξωτερικές !
Μαγαζιά υπάρχουν με ευρύτατη γκάμα , και με διαφορετικό προσανατολισμό !
Μη μου γαμάτε τον έρωτα γκρινιάζοντας πρωτοχρονιάτικα !
Ξέρετε κάτι ρε λαμόγια ?
Εγώ και εσείς φταίμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !
Διότι νομίζουμε ότι διαβάζοντας 5 μαλακίες από δω κι απο κει πονηρέψαμε , επειδή μας την παίξανε με 2-3 καρτούλες σκόντο γίναμε οι γαμάω του σύμπαντος , επειδή κάποτε κάναμε μία σοβαρή ζημιά γίναμε οι άρχοντες της νύχτας , επειδή μας κεράσανε δεύτερο ποτό γίναμε προσωπικότητες , επειδή έτυχε και πήραμε λίγο καλαμάκι από ένα νεούδι πιστέψαμε ότι το πουτό δεν θα ξυπνήσει ποτέ , διότι επειδή φορτώσαμε μετά ή άνευ ωρομισθίου γίναμε οι φίρμες !
Άντε λοιπόν τώρα να καταλάβουμε μερικούς που γουστάρουν ακόμα το σκηνικό ( χέστους αυτούς δεν γνωρίζουν τα μυστικά των ιεροφαντών του στριπ ) , που επιμένουν να ξοδεύουν λεφτά (άσε ρε μαλάκα είναι κορόιδα αγαπούληδες ρε γαμώτο), που γουστάρουν το γλέντι ( ποιο γλέντι ρεεεεεεεεεεε εδώ δεν είναι εξωτερικόν ) , και το κέφι που μπορεί να προσφέρει ένα όμορφο κοριτσάκι με ένα ποτό για παρέα , με ένα χορό , με ένα ό,τι γουστάρουν ρε γαμώτο γιατί η διασκέδαση και η εκτόνωση δεν είναι συνταγή για τούρτα να την εκτελείς με πρόγραμμα και να ρολάρει .
Και αυτοί την κάνουν σιγά σιγά με ελαφρά πηδηματάκια !
Γιατί ? Γιατί σπάζονται ρε πούστη να τους κάνει τον έξυπνο ο κάθε τύπος που πέρασε μια φορά απ΄ έξω και έγινε ο Γαργαμπίκας !
Α και κάτι άλλο ομορφόπαιδα !
Τα κορίτσια μου μου κάνουν παράπονα . Κάντε κανένα μπανάκι , φορέστε κανένα ρουχαλάκι καθαρό , κανένα ξυρισματάκι επίσης δεν βλάπτει , ούτε και λίγο βούρτσισμα στα δοντάκια !
Εδώ ρε πούστη βρωμάτε σαν τούρκικοι χαλέδες !
Θέλετε αμόρε με τις στριπτητζούδες, που τρώτε πόρτα και στα ...ρδέλλα λόγω οσμής ?
Αλλά εσείς ρε μάγκες είστε πονηροί , δεν σας κλέβουν στο λογαριασμό και κάνετε ότι γουστάρετε με ένα 50άρικο πίνετε φραπέ , ακούτε κλαρίνα , τρώτε και μπριζολίτσα , και θα τρώγατε και βρώμικο μετά αλλά ο πούστης ο σερβιτόρος σας έφαγε ένα ευρώ , δώσατε και άλλο ένα ρε κιμπάρηδες για φιλοδώρημα και πάει το βρώμικο !
Και ψιτ μαγκίτες , JL από Άγιο Δομίνικο έχει plenty στην Τρούμπα Μπιτς , και κομάτια σαν τη Μπιγιονσέ και την Αντελίνα και τη σαρλίζ θερόν , όρεξη να χεις και βρίσκεις πολλές .
Αν τώρα τις κάνουμε να βγάζουν μόνο τη σεξουαλικότητα της κυρίας Ελπινίκης που καθαρίζει το μέγαρο του γραφείου , ή καμμίας θείας κωλομπαρούς 70 ετών φταίει το πουτάκι ?
Αλλά ξέχασα , ρε ! Εμείς δε φταίμε ποτέ !
Καλή χρονιά ρε άπαιχτοι
Καλή χρονιά ρε μάγκες
Καλή χρονιά ανυπέρβλητοι γαμιάδες
Πολύ σας ζηλεύω !
Y.Γ.
Κόβε παπά μου , κόβε έχεις μάθει από πρόσφορα !
Pour, τα σέβη μου.
O Nick να παύσει να προσπαθεί να γίνει άνθρωπος της κυβερνήσεως !
και ο amjik να ξαναμπει και να δει το πμ του συμπληρωνω
εμένα λες κυβερνητικόO Nick να παύσει να προσπαθεί να γίνει άνθρωπος της κυβερνήσεως !
που είμαι στα ακριανά έδρανα
και παλεύω για τα αιτήματα μας ?
δε θα ξαναγραψω ρεΑ και κάτι άλλο
Nick οι προσπάθειές σου είναι α-VAS -ιμες
αμα ειναι να ακουω τετοια γκρινια
και σπαμαρισμα !
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
να διορθώσουμε την ενημέρωση του νικ... Μιας και οι αντμίνες θέλουν ενημέρωση.....
Οι λάουρα, κορίνα και σοφία δεν αποτελούν στριπτηζούδες, αλλά πάγιο εξοπλισμό (έχουν ταμπελάκι SAP/barcode) όπως οι καναπέδες του καταστήματος......
Υ.Γ.
Φήμες λένε ότι μετά την κατεδάφιση του απέναντι παιδικού σταθμού, ο περιττεύων εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί στο ευαγές ίδρυμα ως Playroom για τους μόνιμους πελάτες του καταστήματος....
Σαν τα McDonalds ένα πράμα......
Οι λάουρα, κορίνα και σοφία δεν αποτελούν στριπτηζούδες, αλλά πάγιο εξοπλισμό (έχουν ταμπελάκι SAP/barcode) όπως οι καναπέδες του καταστήματος......
Υ.Γ.
Φήμες λένε ότι μετά την κατεδάφιση του απέναντι παιδικού σταθμού, ο περιττεύων εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί στο ευαγές ίδρυμα ως Playroom για τους μόνιμους πελάτες του καταστήματος....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.063
- Πόντοι
- 22.785
Δηλαδη δεν θα κατεβαινουμε απο το καρο...να διορθώσουμε την ενημέρωση του νικ... Μιας και οι αντμίνες θέλουν ενημέρωση.....
Υ.Γ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και έχουν κάνει προ πολλού απόσβεση
γιατί δεν τα αλλάζουν δε μπορώ να καταλάβω......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις