να μην εισαι μαλακας και απολυτος...
η αληθεια ειναι καπου στη μεση.....
και το πολυ σπαμ μαλακια ειναι και αυτο που λεει ο παπας σωστο ειναι αλλα και ο ιδιος οταν γραφει ενα μελος κριτικη και του επιτιθενται επι προσωπικου και του λενε οτι εισαι μαλακας και αγαμητος και αφου περασες καλα εκει εισαι τελειωμενος και περαστικα θα ΠΡΕΠΕΙ να αντιλαμβανεται αμεσως το σπαμ και να δρα αναλογως (σβηνοντας το προκλητικο ποστ) για να μην ξεκινησει η αντιπαραθεση που θα γαμισει το θρεντ....
μιλαω για την δικη μου περιπτωση χτες και δεν εχω καμμια διαθεση για υποδειξεις.....με ξερετε αλλωστε οτι ειμαι μακρια απο αυτα....
και το αλλο που δεν μπορει καποιος απο ενα μαγαζι στριπ να μπει και να πει κατι και τον παιρνουν κατευθειαν απο υη μουρη ωραιο δεν ειναι....
το οτι υπαρχει υφεση και μικροπροβληματα στα στριπ ειναι γνωστο και αν καποιοι απο αυτο εχουν προβλημα ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ....
καλα γραφουμε ολοι προτασεις για βελτιωση και θεμιτο ειμαι αυτο ...
αλλα απο αυτου του σημειου μεχρι να γινονται ''προσωπικες'' επιθεσεις σε dj η σε αλλους που δεν μπαινουν κρυφα ειναι μεγαλη η αποσταση....
Λυπαμε οταν μαλωνουμε. Εδω λεμε αυτα που λεμε και πρωτα απ ολα πρεπει να γουσταρουμε εδω μεσα.
Εγω πρωσωπικα δεν εχω σκοπο να δωσω σοφια σε κανεναν και ουτε να κοροιδεψω κανεναν. δεν θα σας μαθω εγω και ο περσονας την δουλεια σας , νομιζω οτι δεν εχουμε ουτε το 1/100 της γνωσης. Νομιζω το ιδιο υσχιει και για τον "Περσονα" .
Μπηκε ενας εργαζομενος σε στριπ και ειπε κατι... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ!! οκ
το σχολιασαμε με "καλη την πιστη" με το ιδαιτερο τροπο που μας χαρακτηριζει. Οχι ομως να του βγαλουμε τα ματια ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. Αντιθετος αυτο που ειπε ηταν γουστοζικο.
Μας αρεσουν αυτα τα μαγαζια και θελουμε να πηγαινουμε ..απλα προσπαθουμε να τους πουμε 2 πραγματακια τα οποια θα ειναι προς οφελος δικο τους και δικο μας.
Μα ειναι δυναμον να μην μου αρεσουν τα στριπ και να προτεινω να ριξουν τις τιμες για να παει ο κοσμος???? Και Εγω θελω να παω.
Δεν ειμαστε τιποτα αξεστοι . Εχουμε καποιες γνωσεις μακρο - μικρο οικονομιας , μαρκετινγκ , πωλησεων και καποια πραγματα που λεμε τα λεμε για καλο.
οποιος εχει δει "Εγω" δεν γραφω σε θρεντς με οικους ανοχησ, μασαζ γιατι δεν παω, δεν με ενδιαφερει δεν εχω ιδεες να πω.
Αλλα εκει που παω και βλεπω κατι που μπορει να βελτιωθει και για τις 2 πλευρες (πελατης - καταστημα) πιστευω οτι εδω μου δινετε η ευκαιρια.
Φιλικα.
Και καλη χρονια με πολυ υγεια και πολλα λεφτα