You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καποιοι αντι να γραφουνΕσύ μικρέ να φορτώσεις πρώτα και μετά να κρίνεις το θείο .
Γίναμε ένα πράμα ίσιωμα εδώμεσα
Γαμώ την πρωτοχρονιά μου γαμώ !
ενημερωσεις, κριτικες και να μας λενε πως
τα περασαν, αναλωνονται σε χαρακτηρισμους,
κατηγοριες και αφορισμους....
μη σε πω καμια κουβεντα....Δεν σου λέω τπτ .
Όλο τζαμπα τσόντα θέλεις !
ολίγον σέβας δεν βλάπτει που εποφθαλμιάς τη θεία !
Μπαρμπουνομανή ιχθυολόγε
για σου κιριε καθιγιτα ,θελο μαθιματα να μου κανισΑφού το ξέρεις ρε pur. αν δε μάθω τι μάρκα ταμπόν φοράει κάθε στριπτιζέζ στη Συγγρού θα σκάσω!!!
Borg αδερφέ σε χαιρετώ και εσένα και επίσης ένα μεγάλο respect στο Τιτανομέγιστο Νick (ex-Koen)
Έχεις κόσμο να ρωτάς ρε τί με θες εμένα ?
Έλα ντε?? Ίσως γιατί γιατί είσαι από τους λίγους (εκτός από τον αδερφικό μου φίλο το καράφλα) που δε θέλουν ανταλλάγμα και δε τάζουν λαγούς με πετραχίλια.
εγο θελο να μαθο,θα σασ κερασο και κοτο με πρασινιΈλα ντε?? Ίσως γιατί γιατί είσαι από τους λίγους (εκτός από τον αδερφικό μου φίλο το καράφλα) που δε θέλουν ανταλλάγμα και δε τάζουν λαγούς με πετραχίλια.
η μελοψιτακι ινε τρισεβγενικι,και εσισ κιριε πλεον εχετε βρεθι στιν απιοτικι πλεβρα,το ποταμι δε γιριζι πισο,μονο σε περιπτοσι ποταμοκολπον αλα αμαζονιου με κοντινο φεγκαριΑφού ρε εγώ τα παίρνω για να είμαι παπαγάλος και να διαφημίζομαι !
και εσισ ιστε Ελιν απιοτικοσ πλεον
Όταν είναι κανείς πιτσιρικάς, συχνότατα πιστεύει ότι μόνο αυτός κατέχει την απόλυτη αλήθεια για το οποιοδήποτε θέμα και γεμάτος πάθος προσπαθεί να πείσει και τους άλλους γι' αυτό. Μεγαλώνοντας όμως συνήθως του περνάει αυτή η ασθένεια.
Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί υπάρχει λοιπόν τόσο πάθος. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί θα πρέπει σε όλους να αρέσουν τα ίδια - αν το καλοσκεφτείτε θα δείτε ότι αυτό ευτυχώς που δεν συμβαίνει, αλλιώς θα κάνανε όλοι κολοτούμπες πίσω από την ίδια γυναίκα, στο ίδιο μαγαζί, τις ίδιες ώρες. Μεγάλη ευτυχία που δεν γίνεται έτσι.
Θυμάμαι πριν από αρκετά χρόνια ήμουν τρισευτυχισμένος που έκανα παρέα με ένα φιλαράκι ο οποίος (σαν και μένα) είχε τότε πάθος με το σινεμά. Ε λοιπόν, ήταν καρατσεκαρισμένο ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμφωνήσουμε για ταινία - μαύρο αυτός, άσπρο εγώ. Μάπα αυτός, αριστούργημα εγώ. Ο τέλειος συνδυασμός: τον άφηνα να πάει να δει πρώτος τις ταινίες και μετά ήξερα με ασφάλεια ποιες να αποφύγω. Το ίδιο συμβαίνει και με μπόλικες κριτικές αυτού του site, γι' αυτό και τους ευχαριστώ όλους αυτούς που κάνουν τον κόπο να τις κάνουν.
Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί υπάρχει λοιπόν τόσο πάθος. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί θα πρέπει σε όλους να αρέσουν τα ίδια - αν το καλοσκεφτείτε θα δείτε ότι αυτό ευτυχώς που δεν συμβαίνει, αλλιώς θα κάνανε όλοι κολοτούμπες πίσω από την ίδια γυναίκα, στο ίδιο μαγαζί, τις ίδιες ώρες. Μεγάλη ευτυχία που δεν γίνεται έτσι.
Θυμάμαι πριν από αρκετά χρόνια ήμουν τρισευτυχισμένος που έκανα παρέα με ένα φιλαράκι ο οποίος (σαν και μένα) είχε τότε πάθος με το σινεμά. Ε λοιπόν, ήταν καρατσεκαρισμένο ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμφωνήσουμε για ταινία - μαύρο αυτός, άσπρο εγώ. Μάπα αυτός, αριστούργημα εγώ. Ο τέλειος συνδυασμός: τον άφηνα να πάει να δει πρώτος τις ταινίες και μετά ήξερα με ασφάλεια ποιες να αποφύγω. Το ίδιο συμβαίνει και με μπόλικες κριτικές αυτού του site, γι' αυτό και τους ευχαριστώ όλους αυτούς που κάνουν τον κόπο να τις κάνουν.
Mπα άστο... σε αυτό το τομέα σε περνάω. Έγω έχω πάρει περισσότερα και έχω κάνει σχολή παπαγαλισμούΑφού ρε εγώ τα παίρνω για να είμαι παπαγάλος και να διαφημίζομαι !
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Όταν είναι κανείς πιτσιρικάς, συχνότατα πιστεύει ότι μόνο αυτός κατέχει την απόλυτη αλήθεια για το οποιοδήποτε θέμα και γεμάτος πάθος προσπαθεί να πείσει και τους άλλους γι' αυτό. Μεγαλώνοντας όμως συνήθως του περνάει αυτή η ασθένεια.
Είσαι δάσκαλος αρχοντικός !
Θέλω να με αναλάβει ο Nick025 για ιδιαίτερα.... που έχουμε και τα ίδια σκυλογούστα στα λαικά άσματα.
Για πήγαινε στο θρεντ του BG, σελίδες περίπου 95-100 αν θυμάμαι καλά να δεις συζήτηση για μουσική επιπέδου ...!!!
Για πήγαινε στο θρεντ του BG, σελίδες περίπου 95-100 αν θυμάμαι καλά να δεις συζήτηση για μουσική επιπέδου ...!!!
Άμα είναι για μουσική επιπέδου....... τρέχω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19