Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: δε πας να τα πεις αυτά στα οπαδικά; :2funny: Η Έλλάδα ήταν και ο Θεοδωράκης και ο Χατζηδάκης και ο Σεφέρης, πλέον των συμπαθών βρώσιμων.

Φιλε....υπηρξαν ολοι οι κυριοι που λες....αλλα ταυτοχρονα με αυτους υπηρχαν κ αλλοι....απ'την μερια της μη κουλτουρας (για σενα)....
Τελικα....ποιο ειναι το νοημα της συζητησης κ που θες να το πας ?

Αααααα.....κ στα οπαδικα κανω χαβαλε....εδω μιλαμε σχεδον σοβαρα....

Της.....ακρατειας μην ξεχασεις.... :dancing: :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και τις πάνες :babycry: και τη bebelac νεανία :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.659
Πόντοι
22.785
Βρε παιδια και συναγονηστες δεν ξερω αν το γραφω
σωστα εδω
Ξανα ανοιξε το star στη μεταμορφωση λεω να το επισκευθω σημερα
να χαιδεψουμε κανενα κολαρακι.  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τα μαγαζια κ αυτα τα εχω κοψει....δεν με αφηνει η αγαπη μου να τριγυρναω....

Πολυ μικρος αποφασισες να κρεμασεις τα παπουτσια..

ΥΓ - Για πες μας για την φαση του " only for a ride plz.." ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Πολυ μικρος αποφασισες να κρεμασεις τα παπουτσια..

ΥΓ - Για πες μας για την φαση του " only for a ride plz.." ;) ;) ;)

Φιλαρακι...πιστευω οτι αξιζει τον κοπο...αλλωστε η φαση στριπ...δεν εχει να μου δωσει πολλα ακομη...σιγουρα δεν ειδα/εμαθα τα παντα...αλλα περασα καλα,ασχημα,καταπληκτικα αλλα κ σκατα....ομως ηρθε η ωρα της αποχωρησης...η αυλαια πεφτει...κ παραστασεις θα δινονται σε εκτακτες περιστασεις...

Δεν ηταν τιποτα το σοβαρο...πετυχα ενα γκρουπακι,που λεει κ ο λεο,στην παραλιακη...σε γνωστη καφετερια...4 γκομενακια με ενα τζιπακι ετοιμαζονταν να φυγουν...κ με αναγνωρισε μια απ'αυτες καθως εβγαινα απ'τ'αμαξι...ηρθε να μου μιλησει κ εκει που μου ελεγε διαφορες μαλακιες...συν το ναζιαρικο υφος...κλπ κ προσπαθουσε να κανονησουμε να παμε βολτα οπως παλια...αλλα με το αλογακι τωρα...μου λεει...τη συγκεκριμενη φραση που συγκρατησες...:) :) :)....
**Το αστειο ειναι...οτι παντα ακουγε για "αλογακι"...αλλα ποτε δεν ειχε δει η ιδια της αλογακι απο μενα...παντα με διαφορετικο αμαξι εσκαγα μυτη σε συναντησεις μας...κ ποτε δεν πιστεψε οτι εχω αλογακι...προφανως γι'αυτο καταπιε τη γλωσσα της αρχικα.... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οχι φιλαρακι...σοβαρα μιλαω...

Ενταξει...μην το λαμβανεις κυριολεκτικα το "δεν μ'αφηνει η αγαπη μου να τριγυρναω"....δεν γεννηθηκε ακομη η γυναικα που θα μου ριξει παντοφλα :grin:...αφενως,εγω δεν γουσταρω να κανω διαφορα οπως παλια...κ αφετερου δεν υπαρχει κ λογος.... ;) ;) ;)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ενταξει...μην το λαμβανεις κυριολεκτικα το "δεν μ'αφηνει η αγαπη μου να τριγυρναω"....δεν γεννηθηκε ακομη η γυναικα που θα μου ριξει παντοφλα :grin:...
Είπα και γω...
αφενως,εγω δεν γουσταρω να κανω διαφορα οπως παλια...κ αφετερου δεν υπαρχει κ λογος.... ;) ;) ;)
Σεβαστό  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εσύ να πας να κοιτάς τη δουλεία σου

~ Buddha

Μέλος