Επισκέπτης
Οτιδηποτε μπορει να βρει ο καθενας με τα γκομενακια....Τι να βρούμε;![]()
Οτιδηποτε μπορει να βρει ο καθενας με τα γκομενακια....Τι να βρούμε;![]()
Ότι βρίσκεται στο πεδίο του συνειδητού είναι καταδικασμένο σε φθορά, γιατί η συνείδηση είναι καταδικασμένη να λειαίνεται από την χρονική εμπειρία. Στην περίπτωση συνεπώς των αγαπημένων μας στρίπερς, έχουμε πλάσματα [οντότητες αν προτιμάται, γιατί θα χρησιμοποιήσουμε Πλατωνικούς όρους] με επιπεδωμένο θυμικό, αμβλυμμένο βουλητικό και ισορροπιστικά υπερτροφικό (υπο)λογιστικό.
Ζητάτε από αυτά τα πλάσματα τι; Την περίσσεια του ελείμματός τους; Η επιλογή είναι δική σας. Μπορεί να μην έχετε τα εφόδια αλλά τουλάχιστον ας γνωρίζετε τους κανόνες.
O φίλος μας Bluevertigo είχε γράψει ένα post, που το κατάλαβα πρόσφατα
Καθόλου, θεωρητικοποιημένα ναι
Δια της επαγωγής δλδκαι των γεγονότων
Ασε σου λεω....
Eχουν γνωσιν οι φυλακες....![]()
Άλλο context
Έχω την εντύπωση πώς πχ ο Ropaloforos, ο panos και ο γράφων, έχουμε βάλει το κεφάλι στη μπάλα, ο studian στα δύσκολα κάνει τον επόπτη, κάποιος...θεός βάζει ώμο και λίγο χέρι και ο persona σε μια φάση που κανείς δε κοίταγε πήγε και έδωσε μια κλωτσιά![]()
![]()
I am afraid that i must speak literaly next time
![]()
![]()
the most pathetic comment
![]()
................as always...
Φυσικά όχι. Και επειδή έχω όρεξη, παρόλες τις αντιδράσεις. Η έλλειψη κουλτούρας, αισθητικής και φαντασίας είναι τώρα έκδηλη, που τα χρήματα μειώνονται. Όπως ήταν ο κόσμος πριν το '81, ίδιος και απαράλλαχτος. Τόσα λεφτά και η συμπεριφορές ίδιες
Στα @@ μου ρε φιλε οι γυρω μου....Δεν υφίστανται γενικά ή γύρω σου;
Τα υπόλοιπα είναι μια άλλη κουβέντα. Σίγουρα τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά απογυμνωμένη η greek society από αυτά...