Επισκέπτης
Οτιδηποτε μπορει να βρει ο καθενας με τα γκομενακια....Τι να βρούμε;
Οτιδηποτε μπορει να βρει ο καθενας με τα γκομενακια....Τι να βρούμε;
Ότι βρίσκεται στο πεδίο του συνειδητού είναι καταδικασμένο σε φθορά, γιατί η συνείδηση είναι καταδικασμένη να λειαίνεται από την χρονική εμπειρία. Στην περίπτωση συνεπώς των αγαπημένων μας στρίπερς, έχουμε πλάσματα [οντότητες αν προτιμάται, γιατί θα χρησιμοποιήσουμε Πλατωνικούς όρους] με επιπεδωμένο θυμικό, αμβλυμμένο βουλητικό και ισορροπιστικά υπερτροφικό (υπο)λογιστικό.
Ζητάτε από αυτά τα πλάσματα τι; Την περίσσεια του ελείμματός τους; Η επιλογή είναι δική σας. Μπορεί να μην έχετε τα εφόδια αλλά τουλάχιστον ας γνωρίζετε τους κανόνες.
O φίλος μας Bluevertigo είχε γράψει ένα post, που το κατάλαβα πρόσφατα
Καθόλου, θεωρητικοποιημένα ναι
Δια της επαγωγής δλδ και των γεγονότων
Ασε σου λεω....
Eχουν γνωσιν οι φυλακες....
Άλλο context
Έχω την εντύπωση πώς πχ ο Ropaloforos, ο panos και ο γράφων, έχουμε βάλει το κεφάλι στη μπάλα, ο studian στα δύσκολα κάνει τον επόπτη, κάποιος...θεός βάζει ώμο και λίγο χέρι και ο persona σε μια φάση που κανείς δε κοίταγε πήγε και έδωσε μια κλωτσιά
I am afraid that i must speak literaly next time
the most pathetic comment
................as always...
Φυσικά όχι. Και επειδή έχω όρεξη, παρόλες τις αντιδράσεις. Η έλλειψη κουλτούρας, αισθητικής και φαντασίας είναι τώρα έκδηλη, που τα χρήματα μειώνονται. Όπως ήταν ο κόσμος πριν το '81, ίδιος και απαράλλαχτος. Τόσα λεφτά και η συμπεριφορές ίδιες
Στα @@ μου ρε φιλε οι γυρω μου....Δεν υφίστανται γενικά ή γύρω σου;
Τα υπόλοιπα είναι μια άλλη κουβέντα. Σίγουρα τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά απογυμνωμένη η greek society από αυτά...