Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
O φίλος μας Bluevertigo είχε γράψει ένα post, που το κατάλαβα πρόσφατα

Ότι βρίσκεται στο πεδίο του συνειδητού είναι καταδικασμένο σε φθορά, γιατί η συνείδηση είναι καταδικασμένη να λειαίνεται από την χρονική εμπειρία. Στην περίπτωση συνεπώς των αγαπημένων μας στρίπερς, έχουμε πλάσματα [οντότητες αν προτιμάται, γιατί θα χρησιμοποιήσουμε Πλατωνικούς όρους] με επιπεδωμένο θυμικό, αμβλυμμένο βουλητικό και ισορροπιστικά υπερτροφικό (υπο)λογιστικό.
Ζητάτε από αυτά τα πλάσματα τι; Την περίσσεια του ελείμματός τους; Η επιλογή είναι δική σας. Μπορεί να μην έχετε τα εφόδια αλλά τουλάχιστον ας γνωρίζετε τους κανόνες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καθόλου, θεωρητικοποιημένα ναι
Δια της επαγωγής δλδ :cheesy: και των γεγονότων

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ασε σου λεω.... :rolleyes:

Eχουν γνωσιν οι φυλακες.... :sunglasses:

Άλλο context :2funny:
Έχω την εντύπωση πώς πχ ο Ropaloforos, ο panos και ο γράφων, έχουμε βάλει το κεφάλι στη μπάλα, ο studian στα δύσκολα κάνει τον επόπτη, κάποιος...θεός βάζει ώμο και λίγο χέρι και ο persona σε μια φάση που κανείς δε κοίταγε πήγε και έδωσε μια κλωτσιά :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άλλο context :2funny:
Έχω την εντύπωση πώς πχ ο Ropaloforos, ο panos και ο γράφων, έχουμε βάλει το κεφάλι στη μπάλα, ο studian στα δύσκολα κάνει τον επόπτη, κάποιος...θεός βάζει ώμο και λίγο χέρι και ο persona σε μια φάση που κανείς δε κοίταγε πήγε και έδωσε μια κλωτσιά :2funny: :2funny:

Τι εγινε ? Ποιος ηρθε ? Που οδευουμε ?

Επισκέπτης
Ένα παλικάρι

Ένα παλικάρι είκοσι χρονών, (δις)
τ’ άρματα του δώσαν για τον πόλεμο. (δις)

Πόλεμο δεν βρήκε πίσω γύρισε, (δις)
στα μισά του δρόμου νερό δίψασε. (δις)

Έσκυψε να πιεί νερό στο Γιούλ – μπαξέ, (δις)
εκεί μία σφαίρα τον ελάβωσε. (δις)

Πήγαιν’ πες στη μανα μ’ την μπαμπόγρια (δις)
και στην αδερφή μου την καλόγρια. (δις)

Θέλει ας βάλει μαύρα, θέλει ας παντρευτεί, (δις)
μένα με σκοτώσανε στο Γιούλ – μπαξέ. (δις)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: I am afraid that i must speak literaly next time :tired:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Φυσικά όχι. Και επειδή έχω όρεξη, παρόλες τις αντιδράσεις. Η έλλειψη κουλτούρας, αισθητικής και φαντασίας είναι τώρα έκδηλη, που τα χρήματα μειώνονται. Όπως ήταν ο κόσμος πριν το '81, ίδιος και απαράλλαχτος. Τόσα λεφτά και η συμπεριφορές ίδιες, βλαχιά, κουτοπονηριά. Οι πουτανορωσσίδες που είχαν σύστημα, κλάσεις..

Επισκέπτης
Φυσικά όχι. Και επειδή έχω όρεξη, παρόλες τις αντιδράσεις. Η έλλειψη κουλτούρας, αισθητικής και φαντασίας είναι τώρα έκδηλη, που τα χρήματα μειώνονται. Όπως ήταν ο κόσμος πριν το '81, ίδιος και απαράλλαχτος. Τόσα λεφτά και η συμπεριφορές ίδιες

Oλα μια χαρα ειναι...ο καθενας με τα υπερ κ τα κατα του....δεν μ'αρεσει να κρινω κοσμο...το κανω οταν δεν βρισκω επιχειρηματα για να ισοπεδωσω τον εκαστοτε συνομιλητη!

Το θεμα ειναι να υπαρχει ο καταλληλος συνδιασμος....σε μια προσωπικοτητα....

Για μενα δεν υφισταται κουλτουρα,αισθητικη κ φαντασια...οπως την εννοεις εσυ....ειναι καθαρα υποκειμενικο πιστευω το θεμα...κ δεν μπορει να οριστει με ταμπελιτσες...

Παντως οσοι το εχουν το χρημα...περνανε τα καλυτερα τους....

Οσο για βλαχια,κουτοπονηρια κ τα ρεστα...υπηρχαν...υπαρχουν κ θα υπαρχουν αιωνια....για τον απλο λογο οτι δεν θελει κανεις ν'αλλαξει....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν υφίστανται γενικά ή γύρω σου;
Τα υπόλοιπα είναι μια άλλη κουβέντα. Σίγουρα τα χρήματα είναι σημαντικά αρκετά, αλλά απογυμνωμένη η greek society από αυτά...

Επισκέπτης
Δεν υφίστανται γενικά ή γύρω σου;
Τα υπόλοιπα είναι μια άλλη κουβέντα. Σίγουρα τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά απογυμνωμένη η greek society από αυτά...
Στα @@ μου ρε φιλε οι γυρω μου....
Εγω τη δουλεια μου θελω να κανω....φυσικα ευτυχως που υπαρχουν κ οι γυρω μου...για να μπορω να εξαπατω,συγκρινομαι κλπ κλπ κλπ...κ να παιρνει νοημα η φαση....αλλα εγω ζω τη ζωη μου...δεν με απασχολει ιδιαιτερα αν θα "γαμαω" ζωα (στο μυαλο)...ή εξυπνους..ή εξωγηινους...το θεμα ειναι να εισαι απο πανω....
Τι κουλτουρες κ μαλακιες...αυτα ειναι παραμυθια...για μικρα παιδακια....

Το θεμα ειναι τα λεφτα....κ να περνας καλα με αυτα....οσο πιο πολλα...τοσο πιο καλα....
Τωρα αν θα βγαινουν κ θα σκορπιζονται τιμια,κουλτουριαρικα...κ τα ρεστα...παλι δεν με ενδιαφερει κ πολυ...

Αααααααααα....κ greek society....is just a "SOUVLAKI".....αντε κ ενα "MOUSAKA"....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: δε πας να τα πεις αυτά στα οπαδικά; :2funny: Η Έλλάδα ήταν και ο Θεοδωράκης και ο Χατζηδάκης και ο Σεφέρης, πλέον των συμπαθών βρώσιμων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom