Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πανω κατω ξερω ποιοι ειναι καλοι πελατες και ποιοι οχι,την ερωτηση την εκανα με αφορμη τα προηγουμενα ποστ..δε καταλαβα γιατι κανει κακο στους καλους πελατες το γουστο καποιων μελων του σαιτ που εγραψαν κριτικη για το μπειμπι-ο
Επειδη μαλλον αναφερεσαι σ'εμενα...που ειχα πει για τα παιδια που ξετρελαθηκαν με τις πατσαβουριτσες του Baby-Πειραιως....

Aμα μεγαλωσεις κ περασεις τη φαση του καλου πελατη θα καταλαβεις ή εστω οταν κ εαν αποκτησεις πειρα στα στριπ περι αισθητικης...;)

Οτι κ να πω στη θεωρια...δεν θα καταλαβεις...υπαρχουν 2-3 ατομα που διαβαζουν κ καταλαβαινουν απολυτα αυτα που γραφω!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επειδη μαλλον αναφερεσαι σ'εμενα...που ειχα πει για τα παιδια που ξετρελαθηκαν με τις πατσαβουριτσες του Baby-Πειραιως....

Aμα μεγαλωσεις κ περασεις τη φαση του καλου πελατη θα καταλαβεις ή εστω οταν κ εαν αποκτησεις πειρα στα στριπ περι αισθητικης...;)

Οτι κ να πω στη θεωρια...δεν θα καταλαβεις...υπαρχουν 2-3 ατομα που διαβαζουν κ καταλαβαινουν απολυτα αυτα που γραφω!!!
OK δεκτο..αν και νομιζω θα μπορουσες να μου εξηγησεις λιγο αν θες κι ας μη καταλαβω γιατι αυτο ειναι το νοημα ενος φορουμ..αν δε θες δε πειραζει..

Επισκέπτης
OK δεκτο..αν και νομιζω θα μπορουσες να μου εξηγησεις λιγο αν θες κι ας μη καταλαβω γιατι αυτο ειναι το νοημα ενος φορουμ..αν δε θες δε πειραζει..

το νοημα ειναι ενα...
εγω πχ ενα ασχετο παραδειγμα δινω μπορει το πορτοφολι μου να αντεξει μια πουτανα του 20 ευρου για 5 λεπτα
το πορτοφολι πχ του θεου μπορει να αντεξει τουριστριες που τις πηδας ενα ολοκληρο βραδυ
ρωσσιδα η μια ρωσσιδα κ η αλλη,ρωσσιδα λεω οτι γαμησα εγω ρωσσιδα γαμησε κ ο θεος...εσυ νομιζεις ειναι το ιδιο?  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
το νοημα ειναι ενα...
εγω πχ ενα ασχετο παραδειγμα δινω μπορει το πορτοφολι μου να αντεξει μια πουτανα του 20 ευρου για 5 λεπτα
το πορτοφολι πχ του θεου μπορει να αντεξει τουριστριες που τις πηδας ενα ολοκληρο βραδυ
ρωσσιδα η μια ρωσσιδα κ η αλλη,ρωσσιδα λεω οτι γαμησα εγω ρωσσιδα γαμησε κ ο θεος...εσυ νομιζεις ειναι το ιδιο?  ;)
Δεν ειναι το ιδιο αλλα το να γαμας ρωσιδα εσυ με 20 ευρω κανει κακο στον αλλο που γαμαει με 300?Αναφερομαι στο παραδειγμα σου

Επισκέπτης
Δεν ειναι το ιδιο αλλα το να γαμας ρωσιδα εσυ με 20 ευρω κανει κακο στον αλλο που γαμαει με 300?Αναφερομαι στο παραδειγμα σου

μα δεν τον εβρισε αλλα αλλο να γαμας την πουτανα της φυλης του 20αρικου κ αλλο την τουριστρια που ειναι 10 κλασεις ανωτερη κακα τα ψεμματα...
κ αυτο ειναι σημαιολογικο που λεω γιατι εμενα μπορει με το να πιασω το κωλαρακι της στριπτιτζου να νομιζω οτι εκανα κατι αλλα αμα ο αλλος ασχετως του ποσα θα δωσει με ενα σφυριγμα την γαμαει καταλαβαινεις οτι θα γελαει μαζι μου  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Eιπα οτι εβρισε κανεις?
Και δε διαφωνω σε αυτα που λες αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου..
Και αυτο το σφυριγμα που λες,ενας θεος ξερει ποσο το εχει χρυσοπληρωσει..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τελειώστε  κύριοι  και  ξεκολήστε . Αυτά  που  γράφω  όποιος  γκρινιάζει  για  λεφτά  , είτε  20 Ευρώ  είτε  είκοσι  μύρια  ευρώ  δεν  πρόκειται  ποτέ  να  τα  καταλάβει .΄
Αν  περνάτε  καλά  μη  γκρινιάζετε . Αν  έχετε  σκοπό  το τσιγκουνιλίκι και  τη  φάουσα  ποτέ  δεν  θα  περάσετε  καλά .

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τελειώστε  κύριοι  και  ξεκολήστε . Αυτά  που  γράφω  όποιος  γκρινιάζει  για  λεφτά  , είτε  20 Ευρώ  είτε  είκοσι  μύρια  ευρώ  δεν  πρόκειται  ποτέ  να  τα  καταλάβει .΄
Αν  περνάτε  καλά  μη  γκρινιάζετε . Αν  έχετε  σκοπό  το τσιγκουνιλίκι και  τη  φάουσα  ποτέ  δεν  θα  περάσετε  καλά .

Σωστόοοοοος ο pourangas :thumbsup:

Επισκέπτης
ρε pouranger δεν τσακονωμαστε ρε συ σιγα....ισα ισα που ενω παλια τσακονωμασταν τωρα μην σου πω γιναμε κ κολλητοι  :)
ετσι λεμε κ καμια μαλακια να περναει η ωρα  :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Έτσι είναι. Και αν και τη Monica και τις φίλες της τις συμπαθώ για άλλους λόγους δεν νομίζω ότι ακριβώς θα ξετρελαινόμουν :2funny:.
Και διαφωνώ κάθετα με το avatar :coffee:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
You wished :2funny: Έχουν αλογάκι τα κορίτσια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: Its a matter of perception btw
Δε μας είπες για κάνα μαγαζί

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: Its a matter of perception btw
Δε μας είπες για κάνα μαγαζί

Ασε ρε τα μπαι δε γουει...στον παλιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ????????????????????????

Τι μαγαζι θελεις ? Οι εκδηλωσεις των καπη γινονται τον χειμωνα....καλοκαιρι εχει εκδρομες προς λουτρακι...αγιους θεοδωρους κ τα ρεστα...αντε καμια εκδρομουλα....ν'αλλαξεις κ αερα!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: Προς τι τα πικρόχολα σχόλια...btw; Δε πήγες βόλτα με το groupie;
Άν θα πας εκδρομή στο Πόρτο - Ράφτη με φίλους συνταξιούχους :2funny: πες μου να περάσω
Μαγαζιά, Lolita, BG, Princess par example

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: Προς τι τα πικρόχολα σχόλια...btw; Δε πήγες βόλτα με το groupie;
Άν θα πας εκδρομή στο Πόρτο - Ράφτη με φίλους συνταξιούχους :2funny: πες μου να περάσω
Μαγαζιά, Lolita, BG, Princess par example

Τις εχω κοψει καιρο τις βολτες με τα κοριτσακια...δεν ασχολουμαι....συν οτι εμπλεξα με την συναντηση...εχω τελειωσει με τον χωρο...(σχεδον)!

Θα ειμαι αυριο...το απογευμα...μαλλον στο πορτο...

Τα μαγαζια κ αυτα τα εχω κοψει....δεν με αφηνει η αγαπη μου να τριγυρναω....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραία. Συζητούσαμε με συνεργάτη μου, συμπεράσματα και άλλων, πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον ελάχιστα σοβαρό. Τυχερός.
Αλλά και Lydia, Adriana, Mona - Liza όχι ακριβώς αμελητέα :cheesy:

Επισκέπτης
Ωραία. Συζητούσαμε με συνεργάτη μου, συμπεράσματα και άλλων, πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον ελάχιστα σοβαρό. Τυχερός.
Αλλά και Lydia, Adriana, Mona - Liza όχι ακριβώς αμελητέα :cheesy:
Φιλε ειμαι σε αλλη φαση τωρα....η Ιταλια εχει κλεψει την καρδια μου γενικα...;)
Παει στα σοβαρα ο "Θεός"...τερμα οι μαλακιες....
Αααααααααααα.....κ ναι,δεν ειναι αμελητεες ποσοτητες τα γκομενακια...αλλα δυστυχως παραμενουν γκομενακια...κ οχι γκομενες/γυναικες....εχουν αλλου το μυαλο τους...κ ειναι πολυ φευγα για να ειμαστε 2 ατομα αλλου γι'αλλου κ να προσπαθουμε να τα βρουμε...εγω βρηκα το δασκαλο μου...κ ειμαι προσγειωμενος τωρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom