Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Θελω να κανω ερωτηση βασικα σε πιο εμπειρους στριπολατρες.Ποιο μαγαζι στην αθηνα θεωρειτε οτι εχει τον καλυτερο απλο και πριβε χορο και απο αποψη διαρκειας αλλα και "ποιοτητας" χωρου?

γι αυτα που ρωτησες ειναι το ρασπουτιν αλλα δεν εχει τις πιο ωραιες γυναικες..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Θελω να κανω ερωτηση βασικα σε πιο εμπειρους στριπολατρες.Ποιο μαγαζι στην αθηνα θεωρειτε οτι εχει τον καλυτερο απλο και πριβε χορο και απο αποψη διαρκειας αλλα και "ποιοτητας" χωρου?
Πειραιως ειναι ικανοποιητικα και φραπε και απλο αλλα πολλες πατσαβουρες

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εκεί όμως δουλεύει η γυναίκα του Υπουργού  :grin:

Mπα οχι Πανο / εχουμε χωρισει εδω και καιρο ....

Παντως η καριολα κρατιεται τοσο καλα που δεν μπορω να καταλαβω πως το καταφερνει....

Επισκέπτης
...Ευχαριστώ πάλι όσους ασχοληθήκανε μαζί μας νωρίτερα το απόγευμα και για κάποια δήθεν πονηρά και ξερόλικα σχόλια που διαβάζω απλά να πω ότι μου υπενθυμίζουν γιατί έφυγα από την Ελλάδα πριν μερικά χρόνια. Δεν κρατάω κακίες όμως γιατί εκεί που πλέον βόσκω τα Strip Clubs γαμάνε!  :) ....

Για αρχη γινε αντρας κ οχι αντρακι...κ μαθε να ονομαζεις αυτους που σε φτυνουν...μην περιοριζεσαι σε γενικολογα οταν στην πεφτει καποιος κ ειδικα ενας...
Συνεχιζοντας να σου πω οτι καλα εκανες κ εφυγες απ'την ελλαδιτσα...μαγκια σου αλλα στα παπαρια μας...να προσθεσω εδω οτι στο εξωτερικο μονο οι χρονια μπακουροι κ μαλακες βοσκουν στα στριπ...ολοι οι νορμαλ εχουν γκομενα...κ απλα ξεσκανε στα στριπ...
Τελειωνοντας,θελω να πω οτι περιμενουμε πως κ πως να πουλησουμε τα αλλα μισα γιδια απ'το παλιο μας κοπαδι για να γυρισεις πισω κ να κανεις ενημερωσεις για τα στριπ...(μιας κ τα μισα γιδια τα πουλησαμε για να φυγεις...)!!!Αιντε στο χωριο σου...απ'τα βραχια που κατεβηκες κ εφυγες για εξωτερικο κ ασε εμας στα στριπ που δεν γαμανε... ;) ;) ;)

Συγγνωμη για το οφ-τοπικ....

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε Θεέ, λάθος θρεντ ρε μαν, αυτός στον οποίο απαντάς είναι στο 'ημερήσια ενημέρωση για στριπ')
θάψτον εκεί)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε Θεέ, λάθος θρεντ ρε μαν, αυτός στον οποίο απαντάς είναι στο 'ημερήσια ενημέρωση για στριπ')
θάψτον εκεί)
O ΘΕΟΣ γραφει οπου του γουσταρει!!!!!!!!!!
Θρυλος για παντα!!!!!!!!!!!
36 ειναι πολλα!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
θάψτον εκεί)
μου το εσβησαν απο εκει....αν κ εχουν γραφτει ηδη αρκετα ασχετα ποστ με ενημερωσεις...σκεφτηκαν παλι οτι το δικο μου κανει τη διαφορα...τεσπα..εδω καλα ειναι....ο χαζουλης που εγραψε ισως το διαβασει...αλλα κ να μην...μια χαρα θα ζησουμε...

O ΘΕΟΣ γραφει οπου του γουσταρει!!!!!!!!!!
Θρυλος για παντα!!!!!!!!!!!
36 ειναι πολλα!!!!!!!!!!

ετσιιιιιιιιι

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
αν 36 είναι πολλά, τότε τα 4 από την ΑΕΚ μάλλον είναι λίγα, ε?  :think: :rockon:

Επισκέπτης
Εισβολή και... στριπτίζ στην προπόνηση της Ιταλίας

230257.jpg

Απρόοπτα είχε η προπόνηση της εθνικής Ιταλίας την Κυριακή. Δύο μοντέλα, η Λίζα Ντε Λα Βία και η Μαριάνε Πούλια, εισέβαλαν φορώντας μόνο τα άκρως... απαραίτητα στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου Κοβερτσιάνο διακόπτοντας την προπόνηση της «σκουάντρα ατζούρα». Οι Ιταλοί διεθνείς και ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι σάστισαν και παρακολουθούσαν το θέαμα. Άνδρες της ασφάλειας απομάκρυναν από το χώρο της προπόνησης τις δύο γυναίκες, που πρόλαβαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν ορισμένους διεθνείς, που δέχτηκαν με πολλά χαμόγελα το «ευχάριστο» αυτό διάλειμμα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εισβολή και... στριπτίζ στην προπόνηση της Ιταλίας

230257.jpg

Έγραψες  Κύριε  Ευλογημένο  το  όνομά  Σου
Απρόοπτα είχε η προπόνηση της εθνικής Ιταλίας την Κυριακή. Δύο μοντέλα, η Λίζα Ντε Λα Βία και η Μαριάνε Πούλια, εισέβαλαν φορώντας μόνο τα άκρως... απαραίτητα στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου Κοβερτσιάνο διακόπτοντας την προπόνηση της «σκουάντρα ατζούρα». Οι Ιταλοί διεθνείς και ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι σάστισαν και παρακολουθούσαν το θέαμα. Άνδρες της ασφάλειας απομάκρυναν από το χώρο της προπόνησης τις δύο γυναίκες, που πρόλαβαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν ορισμένους διεθνείς, που δέχτηκαν με πολλά χαμόγελα το «ευχάριστο» αυτό διάλειμμα.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Χασαμε το ροπαλο..τωρα χασαμε τον Βασσο και τον Θεο..!!

Μπρεεεε....που ειστε οεο ????

Γραψτε μου σε πμ, αν κοψατε τον δημοσιο διαλογο.. ;)

Επισκέπτης
Χασαμε το ροπαλο..τωρα χασαμε τον Βασσο και τον Θεο..!!

Μπρεεεε....που ειστε οεο ????

Γραψτε μου σε πμ, αν κοψατε τον δημοσιο διαλογο.. ;)

Εγω εδω ειμαι....

Απλα δεν εχω να γραψω/πω κατι....

*Υπαρχει κ ενας μινι περιορισμος...στα ασχετα ποστ...οποτε δε γαμιεται...σιωπη...κ pms....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εγω εδω ειμαι....

Απλα δεν εχω να γραψω/πω κατι....

*Υπαρχει κ ενας μινι περιορισμος...στα ασχετα ποστ...οποτε δε γαμιεται...σιωπη...κ pms....

Eλα αδελφε...Γραφε οτι θελεις..Εδω ειναι τα πουτα-χουροι..!! ;) ;)

Τι νεα απο τα μετωπα ?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παντως οι κοπελες πρεπει να εχουν τρομερη υγεια με τοσο τσαγακι που κατεβαζουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
για το  ριτσ αντ φαμουσ θεε εχεις να μας πεις εαν ειναι καλο,τι γνωμη εχεις κλπ?  :)

απεναντι απο ρασπουτιν

Επισκέπτης
Eλα αδελφε...Γραφε οτι θελεις..Εδω ειναι τα πουτα-χουροι..!! ;) ;)

Τι νεα απο τα μετωπα ?

Χαλαρα πραγματα....υποτονικα....

Δεν εχω κ πολλα νεα...δεν μου κανει κεφι η εξοδος σε στριπ...παω στα φιλαρακια μου κατω στην παραλιακη...κ περναω τζετ...

Μουσσες...καθημερινες...απολυτη ερημια...5-10 τραπεζια με τα ζορια...
Γκολντ...δευτερες ως τεταρτες...απλα τσουλαει....
Πρινσες....τα ιδια...με αρκετες αλλα κατω του μετριου γκομενες....

Αυτααααααααααααα...........

Μου κανει εντυπωση το γουστο των πελατων...που ειναι κ μελη του σαιτ...κ απ'τα γραπτα τους καταλαβαινω γιατι τα στριπ πανε απ'το κακο στο χειροτερο για τους καλους πελατες....κ δεν αλλαζουν κατευθυνση....(Δες το θρεντ του Baby O Original να πεθανεις απ'τα γελια....)....

Επισκέπτης
για το  ριτσ αντ φαμουσ θεε εχεις να μας πεις εαν ειναι καλο,τι γνωμη εχεις κλπ?  :)

απεναντι απο ρασπουτιν
Λες να μην ξερω που ειναι το ριτς εντ φειμους ? :P :P :P

Για μενα εχει 1-2 ομορφα κοριτσακια απ'το συνολο των 14-15 που εχω δει τις καθημερινες...
Βεβαια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απο μπλα-μπλα...ουτε κ σε προδιαθετουν για εξτρα καταστασεις...
Δεν ειναι κ το καλυτερο στριπ κλαμπ....της Αττικης....αλλα για να χαλαρωσεις κ να ξεφυγεις απ'τα τυπικα...του αξιζουν 1-2 επισκεψεις/μηνα...

Προσωπικη αποψη....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γενικά  είναι  υποτονικά . Εγώ  έχω  να  πάω σε στριπ αρκετές ημέρες . Για  την  τελευταία  ημέρα  που  βγήκα  θα  γράψω  στο blog μου , για όποιον  ενδιαφέρεται . Πάντως  μέχρι  και  μπουζούκια  ξαναπήγα , και  εκεί χάλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom