εγώ αυτό λέω!Strip, πουτό - χουρό ;
λεονόρο χαίρομαι
που επέστρεψες στα φόρουμ
μου θυμίζεις τις εποχές του παλιού θρεντ
όπου γράφατε βάσος κάπτεν_μακ
ρόκοςς λεονορο αβερτα κουβέρτα!..
εγώ αυτό λέω!Strip, πουτό - χουρό ;
εγώ αυτό λέω!
λεονόρο χαίρομαι
ε ναι...αφου με 20-50€ πλεον φευγουμε με ρεστα...Τα στριπ αλλάξανε, έπεσε και η τιμή των commodities και γίνεται καφετουρισμός
εγω προτεινω παρομοιο...Εγώ προτείνω άλλον.
StipClubs - Ολα όσα ξέρετε και ντρέπεστε να πείτε.......
ε ναι...αφου με 20-50€ πλεον φευγουμε με ρεστα...
μην τα ξαναλεμε...θα μας παρουν στο ψιλο...
θα μας την ξαναπεσουν κ οι σιτιτουραδες...κ θα μας βγαλουν για λιγουρια...χαχαχαχα...
εγω προτεινω παρομοιο...
Strip_Clubs - Όλα όσα έχετε πάθει κ ντρέπεστε να πείτε.....εκει να δεις γελοιο...
Aει γεια σου..
υγ...το παρον μνμ θα αυτοδιαγραφει σε 4..3...2..1 secs
Άσε που αν μιλήσουν πάνω από 10' με γυναίκα θα έχουμε άλλα
εεε...δε θα τα ζορισουμε τα παιδια...Ποιοι μωρέ; Αυτοί από ότι έχω ακούσει το ψιλογυρνάνε. Άσε που αν μιλήσουν πάνω από 10' με γυναίκα θα έχουμε άλλα
αυτααααα ειναι....κ να δω τους σιτιτουραδες ποσο μαγκες ειναι........χαχαχα..
τον ροκο πως τον κολησες διπλα στους μυθους του αθληματος ?εγώ αυτό λέω!
λεονόρο χαίρομαι
Sorry...αλλά από ότι μαθαίνω, μερικοί CT-παίχτες, είναι way out of your league...("your", δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού)
Απλά sorry!
Καλύτερα να παίξουμε εκείνο το 5Χ5 που λέγαμε, να είναι και πιο τίμιο.
Αμφιβαλλω...
Φυσικα δεν ειμαι ο μεγας γνωστης για το θεμα σιτι-τουρ... :-
Ομως...
Ξερω πολλους δυνατους παιχτες των στριπ...πλεον ειναι σπανιο φαινομενο...αλλα αμα θελουν υπαρχουν... ;) ;)
Και οταν μιλαω για δυνατους παιχτες...μιλαω για 500+ καθε βραδυ...για καιρο....κ πολλες φορες χωρις να γαμανε...πες μου εσυ ποιος σιτιτουρας θα μπορουσε να δινει τοσα χωρις να γαμαει ??
Κ μονο που θα το διαβαζουν.....θα σπαραζει η καρδια τους....
.....(μια παρατηρηση τωρα που ξαναδιαβασα αυτα που μου'χωσες...οταν το πραττεις...καλυτερα να μην παρασυρεσαι...γιατι γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν...τεσπα...ολα καλα...ισως αρπαχτηκα περισσοτερο απ'οσο επρεπε...αλλα εχω κατι προσφατα γεγονοτα κατα νου κ μπηκα σε διαολοσκεψεις...τωρα παλι πισω στην εκκλησια... ;) ;) ;)...).οκ ο τιτλος ή να μεταλλαχθει παλι ????
Διακρίνω confusion στα λεγόμενα. Για μαγκιά μιλησες πριν, αυτό που αναφέρεις τελευταίο σίγουρα δεν αποτελεί μαγκιά. Εάν ναι...τότε, παίξτε μόνοι σας!
Και όταν μίλησα για way out of your league, προφανώς δεν μιλούσα για διαστάσεις πορτοφολιών.
Και για να σου απαντήσω στην ερώτηση, δεν ξέρω κανέναν!
Τέσπα, σου δίνω the benefit of the doubt.