Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπαρχει κανενα...μα κανενα μπερδεμα φιλαρακι....εγω νομιζα οτι μιλουσες για χρηματικη δυναμη...αλλιως δεν καταλαβα που θα γινει η συγκριση ???

ασε που δεν μιλησα για μαγκια....ο καθενας θεωρει για την παρτη του μαγκια διαφορετικο πραγμα...δεν ειμαστε ολοι το ιδιο...εσυ γουσταρεις να γαμας 15 γκομενες σε 5 μερες...εγω δεν γουσταρω αυτο,δλδ να γαμαω καθε γκομενα που μπορω(με καθε τροπο)...

Οσο για το αν αποτελει μαγκια το να πληρωνεις χωρις αντικρυσμα...υπαρχουν κ ασθενεις...κ δυστυχως μεχρι τρελας...
Υπαρχουν τυποι που απλα γουσταρουν να κανουν ζημια...ειτε γαμησουν ειτε οχι...
Δεν μιλαω για ζημια για να πουλησουν μουρη στους μικροαστους....απλα τυχαινει να γουσταρουν την παρεα...κ την κατασταση της στιγμης...οπου τοτε ουτε τανκς δεν τους σηκωνει απ'τον καναπε....
(ηταν ενα παληκαρι για παραδειγμα στις μουσσες πριν 2-4 μερες..που ανοιξε μερικες σαμπανιες....χορευε ακαταπαυστα,μεθυσε μεχρι αηδιας 2 γκομενες...χουφτωνε,εκανε...εδειχνε...μεχρι με τα σωβρακα εμεινε...αλλα το γουσταρε κ το ζουσε...ανεξαρτητα απ'το οτι τελικα μαλλον δε θα γαμησε...)...

Κανενας "νορμαλ"...δεν πληρωνει χωρις αντικρυσμα τη σημερινη εποχη..εκτος απο καποιους με "πνευματικες" ανησυχιες... :2funny:

Περιμενω εξηγηση για το αουτ οφ αουρ λιγκ....αφου δεν μιλαμε για πορτοφολια...

Aν και συμφωνώ με την όλη σου ανάλυση συνολικά και ειδικά έχω να κάνω την εξής παρατήρηση.
Για τον τύπο που αναφέρεις εσύ σχολιάζεις τη στιγμή που φωτογράφισες και το ότι το γούσταρε και το ζούσε.
Ομως υπάρχει το πριν, αλλά και το ντέι αφτερ.
Δλδ. εάν ο τύπος απλά κάβλωσε και ήθελε από την αρχή να το κάνει αυτό. ΟΚ.
Ομως η εμπειρία μου μου έχει δείξει στη συντριπτική πλειοψηφία (όχι μόνο στα κωλάδικα αλλά στη ζωή) ότι το μετά είναι ιδιαιτέρως επώδυνο. Ο τυπάς νεχτ ντέι νιώθει μαλάκας, και άλλα πολλά που δε θέλουν ανάλυση. Αλλο εάν ο μαλάκας θα πράξει ακριβώς το ίδιο την επόμενη φορά. Η όλη φάση θυμίζει ρώσσικη ρουλέττα. Γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι έχεις να χάσεις πολλά και παίζεις με τις πιθανότητες οι οποίες κάθε φορά είναι και λογότερες. Η μόνη φορά που βγήκα κερδισμένος από τα στριπ, ήταν όταν τράβηξα την πρώτη πιστολιά, κέρδισα και μετά παράτησα το όπλο και έφυγα. Ολες τις υπόλοιπες και ενώ οι πιθανότητες κάθε φορά ήταν όλο και περισσότερο εναντίον μου (γενικότερα στη ζωή) εγώ συνέχιζα παρόλο που είχα ήδη γνώση του πώς έπρεπε να συμπεριφερθώ εξ αρχής. Το παιχνίδι δεν είναι χωρίς χαμένο. Και δε μιλάω μόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί στη ρώσσικη ρουλέτα αν φρικάρεις να γυρίσεις το όπλο και να πυροβολήσεις αυτόν που κάθεται απέναντι.

Για την μαγκιά..... Είσαι πιτσιρίκος ακόμα αλλά θα μάθεις στην πορεία ένα πολύ σημαντικό πρόαγμα...
Οσο μάγκας κι αν είσαι,
όσα φράγκα και αν έχεις,
όσο πονηρός και αν είσαι,
όσο όμορφος και αν είσαι,

πάντα θα βρεθεί κάποιος ο οποίος θα είναι λίγο παραπάνω από σένα. Και τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει όταν η κατάσταση σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι είσαι Θεός. Και τότε εμφανίζεται ένας άλλος πιο Θεός και συ μένεις μαλάκας να μελετάς το μάθημά σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μας αρέσει να "πηδάμε" απο εδώ και απο εκεί, δλδ απο τον ένα χώρο του αγοραίου, στον άλλο, έτσι για αλλαγή, για να σπάει η ρουτίνα.

Με το "πηδάμε" μην φανταστείς τίποτα πονηρό όμως.

Συνήθως το δω και κει έχει συνέπειες. Πολλά τα "αφροδίσια"

Με το "αφροδίσια" μη φανταστείς τίποτα πονηρό όμως.

Επισκέπτης
Υπάρχουν και τα ανεξήγητα κολλητέ. Learn to live with it (or leave without it).

Μην βγάζεις έτσι συμπεράσματα... Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε πάντα και δεν είναι απαραίτητο να έχουμε και ίδιες προτεραιότητες ή και στόχους.

To 5x5 είναι, με βεβαιότητα, η πιο απλή λύση. Το σκορ είναι ξεκάθαρο και αναγράφεται στο ταμπλό!

Άλλωστε, πρόσφατα το μεγάλο συμβούλιο αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλο άθλημα (πλέον του βασικού πάντα), enough με τα stripjoints.

Ξέρεις, εμείς οι CTουράδες, είμαστε παιδιά που γουστάρουμε Erasmus, μας αρέσει να "πηδάμε" απο εδώ και απο εκεί, δλδ απο τον ένα χώρο του αγοραίου, στον άλλο, έτσι για αλλαγή, για να σπάει η ρουτίνα.

Eεεε...μιας κ ειμαι κ μικρουλης...εχω καιρο να μαθω πολλα... :dancing:

Ετσι το φανταστηκα...εκει πιστευα οτι στοχευες...σιγουρα δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε...ποιος ο λογος υπαρξης μας αλλωστε αν ειμαστε ολοι ιδιοι...οσο για στοχους...αυτο ειναι σιγουρο..εχουμε διαφορετικους... :sunglasses:

Αν ειναι για 5χ5...θα ηθελα να μαθω αν επιτρεπονται οι μεταγραφες... :2funny: :2funny:

Δεν ξερω ποιοι απαρτιζουν το μεγαλο συμβουλιο..κ ουτε ψαχτηκα ποτε...ουτε κ ηξερα οτι ασχολειστε με το ευγενες αθλημα των στριπ...απλα επειδη ετυχε να δω μερικα ποστς σου...κ του νιτρο αν δεν κανω λαθος...γι'αυτο κανω πλακιτσα...
Αλλωστε...δεν ειμαστε τιποτα παιδια να ψαχνουμε να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη...(κ την τσεπη κ την αλλη...).. :cheesy: :cheesy:

Καλη ειναι η περιηγηση σε διαφορους χωρους...η ποικιλια ποτε δεν εβλαψε κανεναν....παντως οσον αφορα εμενα προσωπικα...3 φορες εχω πηδηξει με αμεση πληρωμη...Η πρωτη κ δευτερη φορα ηταν με δυο στριπερ που μου εσπασαν τα παπαρια κ τελικα αποφασισα να ενδωσω...κ η δευτερη ηταν απο περιεργεια για ενα σιτι τουρ...αλλα η απογοητευση ηταν μεγαλη οποτε κ εκοψα το σπορ απο μικρος...

Αυτα...κ πονηρες λεξεις δεν υπαρχουν....μονο πονηρα μυαλα.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
αφροδισια κολλας κ μονογαμικος να εισαι κ να βρεις μια κοπελιτσα στο δρομο κ μετα απο χρονια αγαμιας μπορεις να κολλησεις παρασημο...εγω πιστευω οτι με καποτουλα εχεις μεν πιθανοτητα αλλα ρε παιδι μου εκανες το καθηκον σου...με ακαποτα γλυφομουνια κ αλλες τετοιες ομορφιες ρισκαρεις αρκετα...γνωμη μου

βασανιστειτε μυστηρια πλασματα....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...κ η δευτερη ηταν απο περιεργεια για ενα σιτι τουρ...

Ας ρώταγες...εμείς βοηθάμε πάντα, όχι σαν τον vasos που τα κρατάει όλα για την πάρτη του και μας τα λέει εκ των υστέρων!  :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τον ροκο πως τον κολησες διπλα στους μυθους του αθληματος ?
δεν ξέρω..θυμήθηκα το νικ του..
δεν είναι??  :think:
και σένα σε θυμάμαι αρκετά να γράφεις
για ένα φεγγάρι..

το θρεντ πήρε τον τίτλο που πρότεινα εγώ
[και ο λεονόρο]  :grin:  :rockon:   :rockon:  
χαίρομαι γι'αυτό ...  :sunglasses:

μα μεταλλαχθηκε ηδη.....σε....citytourades v stripolatres
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
θα συνεχίσει απαρέγκλιτα στον ίδιο δρόμο
-της ορθοδοξης παραδοσης του καφε
μακρια από τις σειρηνες, τις παραπλανησεις
και τις παραπληροφορήσεις των σιτιτουράδων
προς την κατεύθυνση άλλου αφεψήματος !...  :rockon:  :rockon:
δε γουστάρουμε κύριοι..  :grin:  :grin:

Επισκέπτης
Aν και συμφωνώ με την όλη σου ανάλυση συνολικά και ειδικά έχω να κάνω την εξής παρατήρηση.
Για τον τύπο που αναφέρεις εσύ σχολιάζεις τη στιγμή που φωτογράφισες και το ότι το γούσταρε και το ζούσε.
Ομως υπάρχει το πριν, αλλά και το ντέι αφτερ.
Δλδ. εάν ο τύπος απλά κάβλωσε και ήθελε από την αρχή να το κάνει αυτό. ΟΚ.
Ομως η εμπειρία μου μου έχει δείξει στη συντριπτική πλειοψηφία (όχι μόνο στα κωλάδικα αλλά στη ζωή) ότι το μετά είναι ιδιαιτέρως επώδυνο. Ο τυπάς νεχτ ντέι νιώθει μαλάκας, και άλλα πολλά που δε θέλουν ανάλυση. Αλλο εάν ο μαλάκας θα πράξει ακριβώς το ίδιο την επόμενη φορά. Η όλη φάση θυμίζει ρώσσικη ρουλέττα. Γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι έχεις να χάσεις πολλά και παίζεις με τις πιθανότητες οι οποίες κάθε φορά είναι και λογότερες. Η μόνη φορά που βγήκα κερδισμένος από τα στριπ, ήταν όταν τράβηξα την πρώτη πιστολιά, κέρδισα και μετά παράτησα το όπλο και έφυγα. Ολες τις υπόλοιπες και ενώ οι πιθανότητες κάθε φορά ήταν όλο και περισσότερο εναντίον μου (γενικότερα στη ζωή) εγώ συνέχιζα παρόλο που είχα ήδη γνώση του πώς έπρεπε να συμπεριφερθώ εξ αρχής. Το παιχνίδι δεν είναι χωρίς χαμένο. Και δε μιλάω μόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί στη ρώσσικη ρουλέτα αν φρικάρεις να γυρίσεις το όπλο και να πυροβολήσεις αυτόν που κάθεται απέναντι.

Για την μαγκιά..... Είσαι πιτσιρίκος ακόμα αλλά θα μάθεις στην πορεία ένα πολύ σημαντικό πρόαγμα...
Οσο μάγκας κι αν είσαι,
όσα φράγκα και αν έχεις,
όσο πονηρός και αν είσαι,
όσο όμορφος και αν είσαι,

πάντα θα βρεθεί κάποιος ο οποίος θα είναι λίγο παραπάνω από σένα. Και τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει όταν η κατάσταση σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι είσαι Θεός. Και τότε εμφανίζεται ένας άλλος πιο Θεός και συ μένεις μαλάκας να μελετάς το μάθημά σου.

φιλε ειναι απλο...στα παπαρια μας...οτι κ να εκανε πριν...οτι κ να κανει μετα...οποιος δεν ειναι κυριος του εαυτου του...απλα καλα να παθει...οτι κ αν παθει...ξερω πολλους που μετα απο μπουζοκοκατασταση ή στριποκατασταση....πεθαναν στο κλαμα....ή ακομη κ τρακαραν απ'το αγχος των χρεων...ή κ χειροτερα....γενικα ασχημες καταστασεις....οποτε παμε στα παλια που ελεγα...οποιος δεν μπορει κ δεν εχει...καθεται σπιτι δεν χρεωνεται...αλλιως το μονο που του λεω ειναι περαστικα σου μαλακα...

για την μαγκια....απλα θα πω..οτι οταν εισαι μια χαρα με τον εαυτο σου κ δεν μπαινεις σε ανουσιες συγκρισεις...δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...αλλωστε για μενα...ολοι οι αξιοπρεπεις ανθρωποι...κ γενικα αυτοι που κατι εχουν να δειξουν απ'τη ζωη τους...ειναι κατι σαν μικροι θεοι...οποτε ολοι μαζι συνυπαρχουμε...αλλος καλος στο ενα θεμα...αλλος στο αλλο...κλπ κλπ...
ειμαστε παρα πολλοι....οποτε σιγουρα δεν μπορουμε να ειμαστε πρωτοι των πρωτων...(δυστυχως)...αλλα στον μικροκοσμο/μικροκοινωνια μας...μπορουμε να ειμαστε πρωτοι ή να προσπαθουμε..

Επισκέπτης
Ας ρώταγες...εμείς βοηθάμε πάντα, όχι σαν τον vasos που τα κρατάει όλα για την πάρτη του και μας τα λέει εκ των υστέρων!  :rockon:
Το γκομενακι ηταν ωραιο....(προσφατο γεγονος)..οχι στην ελλαδα....κ ολα ηταν τελεια πριν το γαμησι,δλδ εξοδος κ τα ρεστα...αυτο που με απογοητευσε ηταν ο επαγγελματισμος...περιμενα πιο απελευθερωμενη κατασταση...κ φυσικα οχι ενα μουνι...που χωρανε κ αλλοι πολλοιιιιιιιι....χαχαχαχα....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μα μεταλλαχθηκε ηδη.....σε....citytourades v stripolatres

Πάψε ρε...εμείς μόνο φίλους έχουμε, δεν κοντράρουμε κανέναν.

Τις διαφορές μας τις λύνουμε on court, ποδοσφαιράκι, μπασκετάκι....τέτοια πράγματα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το γκομενακι ηταν ωραιο....(προσφατο γεγονος)..οχι στην ελλαδα....κ ολα ηταν τελεια πριν το γαμησι,δλδ εξοδος κ τα ρεστα...αυτο που με απογοητευσε ηταν ο επαγγελματισμος...περιμενα πιο απελευθερωμενη κατασταση...κ φυσικα οχι ενα μουνι...που χωρανε κ αλλοι πολλοιιιιιιιι....χαχαχαχα....

Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε πάντα και δεν είναι απαραίτητο να έχουμε και ίδιες προτεραιότητες ή και στόχους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Υπάρχουν και τα ανεξήγητα κολλητέ. Learn to live with it (or leave without it).

Μην βγάζεις έτσι συμπεράσματα... Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε πάντα και δεν είναι απαραίτητο να έχουμε και ίδιες προτεραιότητες ή και στόχους.

To 5x5 είναι, με βεβαιότητα, η πιο απλή λύση. Το σκορ είναι ξεκάθαρο και αναγράφεται στο ταμπλό!

Άλλωστε, πρόσφατα το μεγάλο συμβούλιο αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλο άθλημα (πλέον του βασικού πάντα), enough με τα stripjoints.

Ξέρεις, εμείς οι CTουράδες, είμαστε παιδιά που γουστάρουμε Erasmus, μας αρέσει να "πηδάμε" απο εδώ και απο εκεί, δλδ απο τον ένα χώρο του αγοραίου, στον άλλο, έτσι για αλλαγή, για να σπάει η ρουτίνα.

Αξιοπρεπής υποχώρηση; :cheesy: Το παιχνιδί δεν είναι για everybody's league. No rules

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αξιοπρεπής υποχώρηση; :cheesy: Το παιχνιδί δεν είναι για everybody's league. No rules

Για την ώρα από ότι φαίνεται, ναι. Είπαμε...μας αρέσει να "πηδάμε" από εδώ και από εκεί.

Τι νόημα έχει η ενασχόληση με τον αγοραίο εάν δεν έχει ποικιλία, ακόμη και στους κανόνες ή μη?

See you on our next tour!

(Κάτι σαν τους NBAers όταν κάνουν tour π.χ. στην Ευρώπη, way out of your league boys, way out ....)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: Πέρσες στο Μαραθώνα? Sorry no bonus, better luck next time

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Θελω να κανω ερωτηση βασικα σε πιο εμπειρους στριπολατρες.Ποιο μαγαζι στην αθηνα θεωρειτε οτι εχει τον καλυτερο απλο και πριβε χορο και απο αποψη διαρκειας αλλα και "ποιοτητας" χωρου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom