1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν υπαρχει κανενα...μα κανενα μπερδεμα φιλαρακι....εγω νομιζα οτι μιλουσες για χρηματικη δυναμη...αλλιως δεν καταλαβα που θα γινει η συγκριση ???
ασε που δεν μιλησα για μαγκια....ο καθενας θεωρει για την παρτη του μαγκια διαφορετικο πραγμα...δεν ειμαστε ολοι το ιδιο...εσυ γουσταρεις να γαμας 15 γκομενες σε 5 μερες...εγω δεν γουσταρω αυτο,δλδ να γαμαω καθε γκομενα που μπορω(με καθε τροπο)...
Οσο για το αν αποτελει μαγκια το να πληρωνεις χωρις αντικρυσμα...υπαρχουν κ ασθενεις...κ δυστυχως μεχρι τρελας...
Υπαρχουν τυποι που απλα γουσταρουν να κανουν ζημια...ειτε γαμησουν ειτε οχι...
Δεν μιλαω για ζημια για να πουλησουν μουρη στους μικροαστους....απλα τυχαινει να γουσταρουν την παρεα...κ την κατασταση της στιγμης...οπου τοτε ουτε τανκς δεν τους σηκωνει απ'τον καναπε....
(ηταν ενα παληκαρι για παραδειγμα στις μουσσες πριν 2-4 μερες..που ανοιξε μερικες σαμπανιες....χορευε ακαταπαυστα,μεθυσε μεχρι αηδιας 2 γκομενες...χουφτωνε,εκανε...εδειχνε...μεχρι με τα σωβρακα εμεινε...αλλα το γουσταρε κ το ζουσε...ανεξαρτητα απ'το οτι τελικα μαλλον δε θα γαμησε...)...
Κανενας "νορμαλ"...δεν πληρωνει χωρις αντικρυσμα τη σημερινη εποχη..εκτος απο καποιους με "πνευματικες" ανησυχιες...
Περιμενω εξηγηση για το αουτ οφ αουρ λιγκ....αφου δεν μιλαμε για πορτοφολια...
Aν και συμφωνώ με την όλη σου ανάλυση συνολικά και ειδικά έχω να κάνω την εξής παρατήρηση.
Για τον τύπο που αναφέρεις εσύ σχολιάζεις τη στιγμή που φωτογράφισες και το ότι το γούσταρε και το ζούσε.
Ομως υπάρχει το πριν, αλλά και το ντέι αφτερ.
Δλδ. εάν ο τύπος απλά κάβλωσε και ήθελε από την αρχή να το κάνει αυτό. ΟΚ.
Ομως η εμπειρία μου μου έχει δείξει στη συντριπτική πλειοψηφία (όχι μόνο στα κωλάδικα αλλά στη ζωή) ότι το μετά είναι ιδιαιτέρως επώδυνο. Ο τυπάς νεχτ ντέι νιώθει μαλάκας, και άλλα πολλά που δε θέλουν ανάλυση. Αλλο εάν ο μαλάκας θα πράξει ακριβώς το ίδιο την επόμενη φορά. Η όλη φάση θυμίζει ρώσσικη ρουλέττα. Γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι έχεις να χάσεις πολλά και παίζεις με τις πιθανότητες οι οποίες κάθε φορά είναι και λογότερες. Η μόνη φορά που βγήκα κερδισμένος από τα στριπ, ήταν όταν τράβηξα την πρώτη πιστολιά, κέρδισα και μετά παράτησα το όπλο και έφυγα. Ολες τις υπόλοιπες και ενώ οι πιθανότητες κάθε φορά ήταν όλο και περισσότερο εναντίον μου (γενικότερα στη ζωή) εγώ συνέχιζα παρόλο που είχα ήδη γνώση του πώς έπρεπε να συμπεριφερθώ εξ αρχής. Το παιχνίδι δεν είναι χωρίς χαμένο. Και δε μιλάω μόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί στη ρώσσικη ρουλέτα αν φρικάρεις να γυρίσεις το όπλο και να πυροβολήσεις αυτόν που κάθεται απέναντι.
Για την μαγκιά..... Είσαι πιτσιρίκος ακόμα αλλά θα μάθεις στην πορεία ένα πολύ σημαντικό πρόαγμα...
Οσο μάγκας κι αν είσαι,
όσα φράγκα και αν έχεις,
όσο πονηρός και αν είσαι,
όσο όμορφος και αν είσαι,
πάντα θα βρεθεί κάποιος ο οποίος θα είναι λίγο παραπάνω από σένα. Και τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει όταν η κατάσταση σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι είσαι Θεός. Και τότε εμφανίζεται ένας άλλος πιο Θεός και συ μένεις μαλάκας να μελετάς το μάθημά σου.