Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κυριε Πουρε..ποιο ειναι το blog σας για να το διαβαζω ?? :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λες να μην ξερω που ειναι το ριτς εντ φειμους ? :P :P :P

Σιγά μην ξέρεις ρε........
Τις προάλλες που πήγαμε μαζί και πέρασα απέναντι την Εθνική καβαλώντας τη νησίδα όταν φύγαμε απ το Ρασπούτιν ΔΕ με ρώτησες που πάμε;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Eγω παω για μπυρες καθε Σ/Κ στη Λουτσα,καλοκαιρακι πια,μιας και τα στριπομαγαζα πανε απο το κακο στο χειροτερο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Eγω παω για μπυρες καθε Σ/Κ στη Λουτσα,καλοκαιρακι πια,μιας και τα στριπομαγαζα πανε απο το κακο στο χειροτερο.
Σωστος ο παιχτης,δε τραβιεται ο καφες το καλοκαιρι..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μπορει καποιος να μου εξηγησει επειδη ειμαι μικρος και βλαμενος τη διαφορα μεταξυ του καλου πελατη των στριπ με του κακου πελατη και γιατι ο Χ ειναι καλος πελατης και ο Υ ειναι κακος?..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Μπορει καποιος να μου εξηγησει επειδη ειμαι μικρος και βλαμενος τη διαφορα μεταξυ του καλου πελατη των στριπ με του κακου πελατη και γιατι ο Χ ειναι καλος πελατης και ο Υ ειναι κακος?..
ο καλος ειναι αυτος που χαλαει καργα χρημα και ο κακος το αντιστροφο.απλα αυτο...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Εισβολή και... στριπτίζ στην προπόνηση της Ιταλίας

230257.jpg

Απρόοπτα είχε η προπόνηση της εθνικής Ιταλίας την Κυριακή. Δύο μοντέλα, η Λίζα Ντε Λα Βία και η Μαριάνε Πούλια, εισέβαλαν φορώντας μόνο τα άκρως... απαραίτητα στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου Κοβερτσιάνο διακόπτοντας την προπόνηση της «σκουάντρα ατζούρα». Οι Ιταλοί διεθνείς και ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι σάστισαν και παρακολουθούσαν το θέαμα. Άνδρες της ασφάλειας απομάκρυναν από το χώρο της προπόνησης τις δύο γυναίκες, που πρόλαβαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν ορισμένους διεθνείς, που δέχτηκαν με πολλά χαμόγελα το «ευχάριστο» αυτό διάλειμμα.
[youtube=425,350]_gjf2XFFcyc&feature=related[/youtube]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ο καλος ειναι αυτος που χαλαει καργα χρημα και ο κακος το αντιστροφο.απλα αυτο...

Δεν  είναι  μόνο  αυτό ο καλός  πελάτης  χαλάει  σχετικό χρήμα σταθερά και  με  επαναληπτικότητα . Δηλαδή  όχι  μία  φορά  πολλά  και μετά  εξαφανίζεται  για  μήνες . Ο καλός  πελάτης  μπορεί  να  χαλάει  κα λιγώτερα  αλλά  σταθερά  και  με  ρυθμό . Επίσης  ο καλός  πελάτης  εκτός  από  τα  ανωτέρω  είναι καταδεκτικός , γελαστός , φέρεται σωστά  στο  προσωπικό , δεν είναι φορτικός  και  πιεστικός , δεν  είναι γκρινιάρης .  
Έχω και  κάτι  άλλα  υπ΄ όψη  μου  αλλά  θα  τα  γράψω  στο blog  με  τίτλο savuir vivre σε  στριπτιζάδικα .
Είναι ο μόνος  τομέας  που  ο φίλος  μου  ο κύριος  Ζαμπούνης  δεν  έχει  καλύψει  για  προφανείς  λόγους .  ;)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
επειδη εχω υπαρξει καλος πελατης στο παρελθον (τρομαρα μου) προσωπικα πιστευω οτι ο καλος πελατης ειναι ο μαλακας της υποθεσης.και που επισης μπορει να χαλαει πολλα λεφτα αλλα δε γαμαει καθολου η γαμαει πιο δυσκολα απο καποιον που παει για μια φορα και κανονιζει :knockinb:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επίσης  ο  κακός  πελάτης  είναι  αυτός  που  περιμένει να  έχει  την  αντιμετώπιση  καλού  πελάτη , όντας γύφτος , τσιγκούνης , φορτικός , πιεστικός  και  ερειστικός  .
Μπορεί  το  όνειρο  όλων  μας  να  είναι  να σκίζουμε  μία  θεά  με  20 ευρώ  για  ένα  γουηκέντ , αλλά  παρακαλώ , όταν  αυτό  δεν μας  προκύπτει δεν  χρειάζεται  να  είμαστε  κάγκουρες , ούτε  να  διαμαρτυρόμεθα  απρεπώς .

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω μια φορα καλος πελατης δεν ξαναγινομαι.πλεον προτιμω να χαλαω αλλου τα λεφτα μου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Προφανως δε διαβασατε τα προηγουμενα ποστ πριν την ερωτηση μου..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
επειδη εχω υπαρξει καλος πελατης στο παρελθον (τρομαρα μου) προσωπικα πιστευω οτι ο καλος πελατης ειναι ο μαλακας της υποθεσης.και που επισης μπορει να χαλαει πολλα λεφτα αλλα δε γαμαει καθολου η γαμαει πιο δυσκολα απο καποιον που παει για μια φορα και κανονιζει :knockinb:

Τέλος  πάντων  δεν  θα  διαφωνήσω  σε  αυτό . Και  αυτός  όμως  που  πάει  μία  φορά  και «κανονίζει» θα  σκορπίσει  αρκετά . Τα κορίτσια  ως  κέφαλοι πρέπει να  δούν δόλωμα !

Επίσης θα ήθελα  να  πω  κάτι . Σε  τέτοιους  χώρους  θέλει  μία  κάποια  τέχνη , την οποία ή την έχεις , ή δεν την έχεις , για  να  ξοδεύεις  χρήματα , χωρίς  να γίνεσαι γελοίος .

Το να  ξοδεύεις  τα  λεφτά  σου  σοφά  και με  μετρημένο τρόπο όλοι οι άνθρωποι που  σχετίζονται  μαζί  σου  το  καταγράφουν στα θετικά σου .
Η σπατάλη  θέλει μεγαλύτερη  φαντασία  και τέχνη  από  την  είσπραξη

Επισκέπτης
Δεν  είναι  μόνο  αυτό ο καλός  πελάτης  χαλάει  σχετικό χρήμα σταθερά και  με  επαναληπτικότητα . Δηλαδή  όχι  μία  φορά  πολλά  και μετά  εξαφανίζεται  για  μήνες .[size=18pt] Ο καλός  πελάτης  μπορεί  να  χαλάει  κα λιγώτερα  αλλά  σταθερά  και  με  ρυθμό . Επίσης  ο καλός  πελάτης  εκτός  από  τα  ανωτέρω  είναι καταδεκτικός , γελαστός , φέρεται σωστά  στο  προσωπικό , δεν είναι φορτικός  και  πιεστικός , δεν  είναι γκρινιάρης .  [/size] Έχω και  κάτι  άλλα  υπ΄ όψη  μου  αλλά  θα  τα  γράψω  στο blog  με  τίτλο savuir vivre σε  στριπτιζάδικα .
Είναι ο μόνος  τομέας  που  ο φίλος  μου  ο κύριος  Ζαμπούνης  δεν  έχει  καλύψει  για  προφανείς  λόγους .  ;)
melborg αυτος που εκανα με μεγαλα κατ εμε  ειναι ο καλος πελατης...

[size=18pt]Επίσης  ο  κακός  πελάτης  είναι  αυτός  που  περιμένει να  έχει  την  αντιμετώπιση  καλού  πελάτη , όντας γύφτος , τσιγκούνης , φορτικός , πιεστικός  και  ερειστικός  . [/size] Μπορεί  το  όνειρο  όλων  μας  να  είναι  να σκίζουμε  μία  θεά  με  20 ευρώ  για  ένα  γουηκέντ , αλλά  παρακαλώ , όταν  αυτό  δεν μας  προκύπτει δεν  χρειάζεται  να  είμαστε  κάγκουρες , ούτε  να  διαμαρτυρόμεθα  απρεπώς .

κ αυτος ειναι ο κακος

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Τέλος  πάντων  δεν  θα  διαφωνήσω  σε  αυτό . Και  αυτός  όμως  που  πάει  μία  φορά  και «κανονίζει» θα  σκορπίσει  αρκετά . Τα κορίτσια  ως  κέφαλοι πρέπει να  δούν δόλωμα !

Επίσης θα ήθελα  να  πω  κάτι . Σε  τέτοιους  χώρους  θέλει  μία  κάποια  τέχνη , την οποία ή την έχεις , ή δεν την έχεις , για  να  ξοδεύεις  χρήματα , χωρίς  να γίνεσαι γελοίος .

Το να  ξοδεύεις  τα  λεφτά  σου  σοφά  και με  μετρημένο τρόπο όλοι οι άνθρωποι που  σχετίζονται  μαζί  σου  το  καταγράφουν στα θετικά σου .
Η σπατάλη  θέλει μεγαλύτερη  φαντασία  και τέχνη  από  την  είσπραξη
το μονο ευκολο ειναι να χαλας λεφτα και γενικα και ειδικοτερα στα κωλομπαρα.δωσε μου φραγκα και θα δεις με τι στυλ θα τα χαλασω :grin: :grin:.το θεμα ειναι να περναμε καλα και να παιρνουμε αυτο που θελουμε χωρις να μας γδερνουνε.εγω παντως προτιμαω πλεον να μην πηγαινω καθολου η να ειμαι απο τους κακους πελατες.μου αρεσει καλυτερα :cheesy: :cheesy: ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πανω κατω ξερω ποιοι ειναι καλοι πελατες και ποιοι οχι,την ερωτηση την εκανα με αφορμη τα προηγουμενα ποστ..δε καταλαβα γιατι κανει κακο στους καλους πελατες το γουστο καποιων μελων του σαιτ που εγραψαν κριτικη για το μπειμπι-ο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ω πα αδερφε να με συγχωρειs κιολαs.Απο αυτα που λεs συμπεραινω οτι υπαρχει κατηγορια πελατη που παει μια φορα και κανονιζει να γαμισει????Δεν το δεχομαι με τιποτα ,με την εννοια οτι ειναι τοσο μικρο το ποσοστο αυτων που ξηγιουνται ετσι ωστε δεν μπορει να δημιουργηθει κατηγορια ειδικη.....Υπαρχουν ''καλοι'' και ''οχι καλοι''.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ω πα αδερφε να με συγχωρειs κιολαs.Απο αυτα που λεs συμπεραινω οτι υπαρχει κατηγορια πελατη που παει μια φορα και κανονιζει να γαμισει????Δεν το δεχομαι με τιποτα ,με την εννοια οτι ειναι τοσο μικρο το ποσοστο αυτων που ξηγιουνται ετσι ωστε δεν μπορει να δημιουργηθει κατηγορια ειδικη.....Υπαρχουν ''καλοι'' και ''οχι καλοι''.
υπαρχει φιλε και το χω δει με τα ματια μου.εγω καλως η κακως δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια. :P

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
υπαρχει φιλε και το χω δει με τα ματια μου.εγω καλως η κακως δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια. :P
Αδερφε χωριs διαθεση αντιπαραθεσηs δεν συμφωνω μαζι σου.Τραβιεμαι παρα πολλα χρονια σε αυτα τα κωλομαγαζα και εχω μεγαλη εμπειρια .εχω και εγω φορτωσει αλλα σου ξαναεξηγω οτι η αναλογια ειναι που κανει τη διαφορα μαs.εγω λεω οτι ειναι αναξια λογου τα ποσοστα αυτα ωστε δεν γινεται να πειs οτι μπορει να υπαρχει τετοια''κατηγορια''

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σε γενικεs γραμμεs  πιστευω οτι συμφωνειs πωs οι κοπελλεs που εργαζονται στα συγκεκριμενα ιδρυματα δεν ειναι εκει για να γκομενισουν αλλα για να ''αρπαξουν''αυτουs  που πανε εκει για να γκομενισουν.Τωρα οποιεs εξαιρεσειs υπαρχουν ειναι απλα για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.... :'( :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom