You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 296K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Λες να μην ξερω που ειναι το ριτς εντ φειμους ?
Σιγά μην ξέρεις ρε........
Τις προάλλες που πήγαμε μαζί και πέρασα απέναντι την Εθνική καβαλώντας τη νησίδα όταν φύγαμε απ το Ρασπούτιν ΔΕ με ρώτησες που πάμε;;;;;;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σωστος ο παιχτης,δε τραβιεται ο καφες το καλοκαιρι..Eγω παω για μπυρες καθε Σ/Κ στη Λουτσα,καλοκαιρακι πια,μιας και τα στριπομαγαζα πανε απο το κακο στο χειροτερο.
ο καλος ειναι αυτος που χαλαει καργα χρημα και ο κακος το αντιστροφο.απλα αυτο...Μπορει καποιος να μου εξηγησει επειδη ειμαι μικρος και βλαμενος τη διαφορα μεταξυ του καλου πελατη των στριπ με του κακου πελατη και γιατι ο Χ ειναι καλος πελατης και ο Υ ειναι κακος?..
[youtube=425,350]_gjf2XFFcyc&feature=related[/youtube]Εισβολή και... στριπτίζ στην προπόνηση της Ιταλίας
Απρόοπτα είχε η προπόνηση της εθνικής Ιταλίας την Κυριακή. Δύο μοντέλα, η Λίζα Ντε Λα Βία και η Μαριάνε Πούλια, εισέβαλαν φορώντας μόνο τα άκρως... απαραίτητα στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου Κοβερτσιάνο διακόπτοντας την προπόνηση της «σκουάντρα ατζούρα». Οι Ιταλοί διεθνείς και ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι σάστισαν και παρακολουθούσαν το θέαμα. Άνδρες της ασφάλειας απομάκρυναν από το χώρο της προπόνησης τις δύο γυναίκες, που πρόλαβαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν ορισμένους διεθνείς, που δέχτηκαν με πολλά χαμόγελα το «ευχάριστο» αυτό διάλειμμα.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
ο καλος ειναι αυτος που χαλαει καργα χρημα και ο κακος το αντιστροφο.απλα αυτο...
Δεν είναι μόνο αυτό ο καλός πελάτης χαλάει σχετικό χρήμα σταθερά και με επαναληπτικότητα . Δηλαδή όχι μία φορά πολλά και μετά εξαφανίζεται για μήνες . Ο καλός πελάτης μπορεί να χαλάει κα λιγώτερα αλλά σταθερά και με ρυθμό . Επίσης ο καλός πελάτης εκτός από τα ανωτέρω είναι καταδεκτικός , γελαστός , φέρεται σωστά στο προσωπικό , δεν είναι φορτικός και πιεστικός , δεν είναι γκρινιάρης .
Έχω και κάτι άλλα υπ΄ όψη μου αλλά θα τα γράψω στο blog με τίτλο savuir vivre σε στριπτιζάδικα .
Είναι ο μόνος τομέας που ο φίλος μου ο κύριος Ζαμπούνης δεν έχει καλύψει για προφανείς λόγους . ;)
επειδη εχω υπαρξει καλος πελατης στο παρελθον (τρομαρα μου) προσωπικα πιστευω οτι ο καλος πελατης ειναι ο μαλακας της υποθεσης.και που επισης μπορει να χαλαει πολλα λεφτα αλλα δε γαμαει καθολου η γαμαει πιο δυσκολα απο καποιον που παει για μια φορα και κανονιζει
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Επίσης ο κακός πελάτης είναι αυτός που περιμένει να έχει την αντιμετώπιση καλού πελάτη , όντας γύφτος , τσιγκούνης , φορτικός , πιεστικός και ερειστικός .
Μπορεί το όνειρο όλων μας να είναι να σκίζουμε μία θεά με 20 ευρώ για ένα γουηκέντ , αλλά παρακαλώ , όταν αυτό δεν μας προκύπτει δεν χρειάζεται να είμαστε κάγκουρες , ούτε να διαμαρτυρόμεθα απρεπώς .
Μπορεί το όνειρο όλων μας να είναι να σκίζουμε μία θεά με 20 ευρώ για ένα γουηκέντ , αλλά παρακαλώ , όταν αυτό δεν μας προκύπτει δεν χρειάζεται να είμαστε κάγκουρες , ούτε να διαμαρτυρόμεθα απρεπώς .
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
επειδη εχω υπαρξει καλος πελατης στο παρελθον (τρομαρα μου) προσωπικα πιστευω οτι ο καλος πελατης ειναι ο μαλακας της υποθεσης.και που επισης μπορει να χαλαει πολλα λεφτα αλλα δε γαμαει καθολου η γαμαει πιο δυσκολα απο καποιον που παει για μια φορα και κανονιζει
Τέλος πάντων δεν θα διαφωνήσω σε αυτό . Και αυτός όμως που πάει μία φορά και «κανονίζει» θα σκορπίσει αρκετά . Τα κορίτσια ως κέφαλοι πρέπει να δούν δόλωμα !
Επίσης θα ήθελα να πω κάτι . Σε τέτοιους χώρους θέλει μία κάποια τέχνη , την οποία ή την έχεις , ή δεν την έχεις , για να ξοδεύεις χρήματα , χωρίς να γίνεσαι γελοίος .
Το να ξοδεύεις τα λεφτά σου σοφά και με μετρημένο τρόπο όλοι οι άνθρωποι που σχετίζονται μαζί σου το καταγράφουν στα θετικά σου .
Η σπατάλη θέλει μεγαλύτερη φαντασία και τέχνη από την είσπραξη
Επισκέπτης
melborg αυτος που εκανα με μεγαλα κατ εμε ειναι ο καλος πελατης...Δεν είναι μόνο αυτό ο καλός πελάτης χαλάει σχετικό χρήμα σταθερά και με επαναληπτικότητα . Δηλαδή όχι μία φορά πολλά και μετά εξαφανίζεται για μήνες .[size=18pt] Ο καλός πελάτης μπορεί να χαλάει κα λιγώτερα αλλά σταθερά και με ρυθμό . Επίσης ο καλός πελάτης εκτός από τα ανωτέρω είναι καταδεκτικός , γελαστός , φέρεται σωστά στο προσωπικό , δεν είναι φορτικός και πιεστικός , δεν είναι γκρινιάρης . [/size] Έχω και κάτι άλλα υπ΄ όψη μου αλλά θα τα γράψω στο blog με τίτλο savuir vivre σε στριπτιζάδικα .
Είναι ο μόνος τομέας που ο φίλος μου ο κύριος Ζαμπούνης δεν έχει καλύψει για προφανείς λόγους . ;)
[size=18pt]Επίσης ο κακός πελάτης είναι αυτός που περιμένει να έχει την αντιμετώπιση καλού πελάτη , όντας γύφτος , τσιγκούνης , φορτικός , πιεστικός και ερειστικός . [/size] Μπορεί το όνειρο όλων μας να είναι να σκίζουμε μία θεά με 20 ευρώ για ένα γουηκέντ , αλλά παρακαλώ , όταν αυτό δεν μας προκύπτει δεν χρειάζεται να είμαστε κάγκουρες , ούτε να διαμαρτυρόμεθα απρεπώς .
κ αυτος ειναι ο κακος
το μονο ευκολο ειναι να χαλας λεφτα και γενικα και ειδικοτερα στα κωλομπαρα.δωσε μου φραγκα και θα δεις με τι στυλ θα τα χαλασω .το θεμα ειναι να περναμε καλα και να παιρνουμε αυτο που θελουμε χωρις να μας γδερνουνε.εγω παντως προτιμαω πλεον να μην πηγαινω καθολου η να ειμαι απο τους κακους πελατες.μου αρεσει καλυτερα ;)Τέλος πάντων δεν θα διαφωνήσω σε αυτό . Και αυτός όμως που πάει μία φορά και «κανονίζει» θα σκορπίσει αρκετά . Τα κορίτσια ως κέφαλοι πρέπει να δούν δόλωμα !
Επίσης θα ήθελα να πω κάτι . Σε τέτοιους χώρους θέλει μία κάποια τέχνη , την οποία ή την έχεις , ή δεν την έχεις , για να ξοδεύεις χρήματα , χωρίς να γίνεσαι γελοίος .
Το να ξοδεύεις τα λεφτά σου σοφά και με μετρημένο τρόπο όλοι οι άνθρωποι που σχετίζονται μαζί σου το καταγράφουν στα θετικά σου .
Η σπατάλη θέλει μεγαλύτερη φαντασία και τέχνη από την είσπραξη
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Πανω κατω ξερω ποιοι ειναι καλοι πελατες και ποιοι οχι,την ερωτηση την εκανα με αφορμη τα προηγουμενα ποστ..δε καταλαβα γιατι κανει κακο στους καλους πελατες το γουστο καποιων μελων του σαιτ που εγραψαν κριτικη για το μπειμπι-ο
Ω πα αδερφε να με συγχωρειs κιολαs.Απο αυτα που λεs συμπεραινω οτι υπαρχει κατηγορια πελατη που παει μια φορα και κανονιζει να γαμισει????Δεν το δεχομαι με τιποτα ,με την εννοια οτι ειναι τοσο μικρο το ποσοστο αυτων που ξηγιουνται ετσι ωστε δεν μπορει να δημιουργηθει κατηγορια ειδικη.....Υπαρχουν ''καλοι'' και ''οχι καλοι''.επειδη εχω υπαρξει καλος πελατης στο παρελθον (τρομαρα μου) προσωπικα πιστευω οτι ο καλος πελατης ειναι ο μαλακας της υποθεσης.και που επισης μπορει να χαλαει πολλα λεφτα αλλα δε γαμαει καθολου η γαμαει πιο δυσκολα απο καποιον που παει για μια φορα και κανονιζει
υπαρχει φιλε και το χω δει με τα ματια μου.εγω καλως η κακως δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια.Ω πα αδερφε να με συγχωρειs κιολαs.Απο αυτα που λεs συμπεραινω οτι υπαρχει κατηγορια πελατη που παει μια φορα και κανονιζει να γαμισει????Δεν το δεχομαι με τιποτα ,με την εννοια οτι ειναι τοσο μικρο το ποσοστο αυτων που ξηγιουνται ετσι ωστε δεν μπορει να δημιουργηθει κατηγορια ειδικη.....Υπαρχουν ''καλοι'' και ''οχι καλοι''.
Αδερφε χωριs διαθεση αντιπαραθεσηs δεν συμφωνω μαζι σου.Τραβιεμαι παρα πολλα χρονια σε αυτα τα κωλομαγαζα και εχω μεγαλη εμπειρια .εχω και εγω φορτωσει αλλα σου ξαναεξηγω οτι η αναλογια ειναι που κανει τη διαφορα μαs.εγω λεω οτι ειναι αναξια λογου τα ποσοστα αυτα ωστε δεν γινεται να πειs οτι μπορει να υπαρχει τετοια''κατηγορια''υπαρχει φιλε και το χω δει με τα ματια μου.εγω καλως η κακως δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια.
Σε γενικεs γραμμεs πιστευω οτι συμφωνειs πωs οι κοπελλεs που εργαζονται στα συγκεκριμενα ιδρυματα δεν ειναι εκει για να γκομενισουν αλλα για να ''αρπαξουν''αυτουs που πανε εκει για να γκομενισουν.Τωρα οποιεs εξαιρεσειs υπαρχουν ειναι απλα για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.... :'( :'( :'( :'(
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις