κοκοκοκοκοκοκοκο
Έλα, να δεις πως θα τραβάς φωτό με τη πλάτη. Το πούστικο πνεύμα σου σε άλλες παραλίες
Έλα, να δεις πως θα τραβάς φωτό με τη πλάτη. Το πούστικο πνεύμα σου σε άλλες παραλίες
Έτσι κάνουν τα πουστράκια, sorry gay
και μια με το βρακακι που σου χαρισαΚαλά, άντε πάγαινε τώρα
1) ομως ηρθε η ωρα της αποχωρησης...η αυλαια πεφτει...κ παραστασεις θα δινονται σε εκτακτες περιστασεις...
Δεν ηταν τιποτα το σοβαρο...πετυχα ενα γκρουπακι,που λεει κ ο λεο,στην παραλιακη...σε γνωστη καφετερια...
1) Καλα..παρε τις ανασες σου και απο Φθινοπωρο γρηγορα πισω..!!
2) Να αναφερεις plz το μερος στο αναλογο νημα του Vassos " που πανε για καφε οι στριπτηζουδες".. ;)
Δεν εχω κανενα προβλημα....μπορω να προσαρμοστω σε οποιαδηποτε κατασταση...Αν έχεις πρόβλημα... διαννόησης της παραβολικής έκφρασης, κοίτα τι γράφουν και οι φίλοι μας οι ct. Μήπως κάνω καλά που δεν επενδύω στο sport αλλά ποτό, μέτριος με καλαμάκι και ομπρελίτσα και για τα περεταίρω όξω;
Δεν εχω κανενα προβλημα....μπορω να προσαρμοστω σε οποιαδηποτε κατασταση...
Απλα προτιμω...να κινουμαι στην πραγματικοτητα....ΠΑΝΤΑ....υλιστης,μαλακας,τρελος κ οτι αλλο θες...αυτο ειμαι...δεν μ'αρεσουν τα παραμυθια...οι ιστοριουλες...σιχαινομαι τους δρακους....κ ολα τα ωραια σας....γουσταρω να τα λεω οπως ειναι...κ οχι οπως θα ηθελα ή οπως θα μπορουσαν να ειναι....ουτε με ομορφα περιτυλιγματα....τα σκατα ειναι σκατα κ τα γλυκα γλυκα...δεν αλλαζει...οπως κ οι καταστασεις....
αυτααααα.....κ αμα θες διανοητικες μαλακιες μην απευθυνεσαι σ'εμενα...ή αν σου απαντω μην το συνεχιζεις ωστε να καταλαβαινω οτι με γειωνεις...εγω ειμαι υπερ της ωμης πραγματικοτητας.
Τελος....
***Εχω κ το τηλεφωνο του μπλου...αν το θες να στο δωσω....να λετε φιλοσοφικες μαλακιουλες...
Καταλαβα πολυ καλα τι ηθελες να πεις...απλα το επεκτεινα το θεμα....ωστε να περιλαμβανει ολες τις πτυχες....Ή δεν κατάλαβες τι είπα ή δεν καταλαβες τη διαφορά μεταξύ φαντασίας, παραβολής και αφαίρεσης
pls
please
Κατ' όνομα δλδ, παραβολή γκεγκε
Τεσπά, αν θες να ξεφύγεις από τον κόσμο της ωμής αφ-αίρεσης, τράβα στο thread των ct
Μπρε αδελφε, ασε τον ανθρωπο εδω που ειναι..μας κανει καλη παρεα..
Και εσυ με την σειρα σου, γραφε με απλα λογια..ζουμερα και περιεκτικα..
Τα ιδια σου σου ειχα πει και σε κατι πμ'ς που ανταλλαξαμε προσφατα..
Ολες αυτες οι παραβολες κουραζουν.
Και εσυ με την σειρα σου, γραφε με απλα λογια..ζουμερα και περιεκτικα..
Τεσπά ας μιλήσουμε για τις εναπομείνασες στο λεκανοπέδιο. Εκτός αν έχει ιδέα κανείς που πάνε τριήμερο οι στριπτητζούδες(και τετραήμερο)