Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έτσι κάνουν τα πουστράκια, sorry gay( στη μύκονο )

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά, άντε πάγαινε τώρα

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 16.jpg
    16.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 27

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) ομως ηρθε η ωρα της αποχωρησης...η αυλαια πεφτει...κ παραστασεις θα δινονται σε εκτακτες περιστασεις...

Δεν ηταν τιποτα το σοβαρο...πετυχα ενα γκρουπακι,που λεει κ ο λεο,στην παραλιακη...σε γνωστη καφετερια...

1) Καλα..παρε τις ανασες σου και απο Φθινοπωρο γρηγορα πισω..!! :dancing:

2) Να αναφερεις plz το μερος στο αναλογο νημα του Vassos " που πανε για καφε οι στριπτηζουδες".. ;)

Επισκέπτης
1) Καλα..παρε τις ανασες σου και απο Φθινοπωρο γρηγορα πισω..!! :dancing:

2) Να αναφερεις plz το μερος στο αναλογο νημα του Vassos " που πανε για καφε οι στριπτηζουδες".. ;)

1.Φετος θα παρω απιστευτες ανασες...εχω τελειο προγραμμα....Ιταλια κ Ισπανια θα γινει πανικος...κ χωρις αγχος για δουλειες...αλλα κ ο χειμωνας να ξαναρθει δε νομιζω ν'ασχοληθω ξανα με το θεμα στριπ,οπως εκανα παλια τουλαχιστον :sunglasses:

2.Μπααα...δεν μου αρεσε εκεινο το νημα ποτε...αν θες σου στελνω πμ... :sunglasses:

3.Φαντασου οτι πετυχα καλα ως εξαιρετικα...στο θεμα που λεγαμε...κ το παρατησα...πριν ολοκληρωθει καν η πρωτη φαση...τελικα ειχε πλακα η διαδικασια...κ μετα διαφαινοταν ιδιο οπως κ τις προηγουμενες φορες... :o

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν έχεις πρόβλημα... διαννόησης της παραβολικής έκφρασης, κοίτα τι γράφουν και οι φίλοι μας οι ct. Μήπως κάνω καλά που δεν επενδύω στο sport αλλά ποτό, μέτριος με καλαμάκι και ομπρελίτσα και για τα περεταίρω όξω;

Επισκέπτης
Αν έχεις πρόβλημα... διαννόησης της παραβολικής έκφρασης, κοίτα τι γράφουν και οι φίλοι μας οι ct. Μήπως κάνω καλά που δεν επενδύω στο sport αλλά ποτό, μέτριος με καλαμάκι και ομπρελίτσα και για τα περεταίρω όξω;
Δεν εχω κανενα προβλημα....μπορω να προσαρμοστω σε οποιαδηποτε κατασταση...
Απλα προτιμω...να κινουμαι στην πραγματικοτητα....ΠΑΝΤΑ....υλιστης,μαλακας,τρελος κ οτι αλλο θες...αυτο ειμαι...δεν μ'αρεσουν τα παραμυθια...οι ιστοριουλες...σιχαινομαι τους δρακους....κ ολα τα ωραια σας....γουσταρω να τα λεω οπως ειναι...κ οχι οπως θα ηθελα ή οπως θα μπορουσαν να ειναι....ουτε με ομορφα περιτυλιγματα....τα σκατα ειναι σκατα κ τα γλυκα γλυκα...δεν αλλαζει...οπως κ οι καταστασεις....

αυτααααα.....κ αμα θες διανοητικες μαλακιες μην απευθυνεσαι σ'εμενα...ή αν σου απαντω μην το συνεχιζεις ωστε να καταλαβαινω οτι με γειωνεις...εγω ειμαι υπερ της ωμης πραγματικοτητας.

Τελος....

***Εχω κ το τηλεφωνο του μπλου...αν το θες να στο δωσω....να λετε φιλοσοφικες μαλακιουλες...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν εχω κανενα προβλημα....μπορω να προσαρμοστω σε οποιαδηποτε κατασταση...
Απλα προτιμω...να κινουμαι στην πραγματικοτητα....ΠΑΝΤΑ....υλιστης,μαλακας,τρελος κ οτι αλλο θες...αυτο ειμαι...δεν μ'αρεσουν τα παραμυθια...οι ιστοριουλες...σιχαινομαι τους δρακους....κ ολα τα ωραια σας....γουσταρω να τα λεω οπως ειναι...κ οχι οπως θα ηθελα ή οπως θα μπορουσαν να ειναι....ουτε με ομορφα περιτυλιγματα....τα σκατα ειναι σκατα κ τα γλυκα γλυκα...δεν αλλαζει...οπως κ οι καταστασεις....

αυτααααα.....κ αμα θες διανοητικες μαλακιες μην απευθυνεσαι σ'εμενα...ή αν σου απαντω μην το συνεχιζεις ωστε να καταλαβαινω οτι με γειωνεις...εγω ειμαι υπερ της ωμης πραγματικοτητας.

Τελος....

***Εχω κ το τηλεφωνο του μπλου...αν το θες να στο δωσω....να λετε φιλοσοφικες μαλακιουλες...

Ή δεν κατάλαβες τι είπα ή δεν καταλαβες τη διαφορά μεταξύ φαντασίας, παραβολής και αφαίρεσης
pls

Επισκέπτης
Ή δεν κατάλαβες τι είπα ή δεν καταλαβες τη διαφορά μεταξύ φαντασίας, παραβολής και αφαίρεσης
pls
Καταλαβα πολυ καλα τι ηθελες να πεις...απλα το επεκτεινα το θεμα....ωστε να περιλαμβανει ολες τις πτυχες....

Φαντασιες...παραβολες κ αφαιρεσεις....δεν κατεχω....
Οι φαντασιες....εχουν φαντασματα....
Οι παραβολες ηταν του Θεου...που ηρθε στη γη...
Η αφαιρεση...δεν υφισταται...εγω μονο προσθεση ξερω!!!

Αυτααααααααααααα....

*Τι ειναι το pls ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
please

Κατ' όνομα δλδ, παραβολή γκεγκε
Τεσπά, αν θες να ξεφύγεις από τον κόσμο της ωμής αφ-αίρεσης, τράβα στο thread των ct

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
please

Κατ' όνομα δλδ, παραβολή γκεγκε
Τεσπά, αν θες να ξεφύγεις από τον κόσμο της ωμής αφ-αίρεσης, τράβα στο thread των ct

Μπρε αδελφε, ασε τον ανθρωπο εδω που ειναι..μας κανει καλη παρεα..

Και εσυ με την σειρα σου, γραφε με απλα λογια..ζουμερα και περιεκτικα..
Τα ιδια σου σου ειχα πει και σε κατι πμ'ς που ανταλλαξαμε προσφατα..
Ολες αυτες οι παραβολες κουραζουν.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπρε αδελφε, ασε τον ανθρωπο εδω που ειναι..μας κανει καλη παρεα..

Και εσυ με την σειρα σου, γραφε με απλα λογια..ζουμερα και περιεκτικα..
Τα ιδια σου σου ειχα πει και σε κατι πμ'ς που ανταλλαξαμε προσφατα..
Ολες αυτες οι παραβολες κουραζουν.

Τι λες; Να φυγει; Να ρίξει μια ματιά.

αινιδα οτι ουδενιδα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάποιες φορές λίγο(...) είναι γραμμική αβ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τεσπά ας μιλήσουμε για τις εναπομείνασες στο λεκανοπέδιο. Εκτός αν έχει ιδέα κανείς που πάνε τριήμερο οι στριπτητζούδες(και τετραήμερο)

Επισκέπτης
νομιζω η γραμμικη α εχει αποκρυπτογραφηθει οποτε κατι γινεται,
αμα γραφεις σε β, δεν πειραζει ουτως η αλλως οταν πας σε ενα μουσειο δεν το χαζευεις επειδη καταλαβαινεις τιποτα,
απλα επειδη ξερεις οτι θα δεις κατι διαφορετικο  ;)

Επισκέπτης
Τεσπά ας μιλήσουμε για τις εναπομείνασες στο λεκανοπέδιο. Εκτός αν έχει ιδέα κανείς που πάνε τριήμερο οι στριπτητζούδες(και τετραήμερο)

Porto_Rafti...με τους παπουδες..... :2funny: :2funny: :2funny:

Περα απ'την πλακα....χτες ειχε μαζεμενο κοσμο στο λαγονησι...σ'ενα μεγαλο-θερετρο... ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom