Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κ αυτο ειναι σημαιολογικο που λεω γιατι εμενα μπορει με το να πιασω το κωλαρακι της στριπτιτζου να νομιζω οτι εκανα κατι αλλα αμα ο αλλος ασχετως του ποσα θα δωσει με ενα σφυριγμα την γαμαει καταλαβαινεις οτι θα γελαει μαζι μου  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Y.Γ.
Στο πμ θα σου απαντήσω ενδελεχώς για όλα όσα ρωτάς..........
Το φιλάκι που μου έστειλες από αυτήν που μου το έστειλες το επιστρέφω σε εκατοντάδες.....
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ψιλοασχετο αλλα δεν ηξερα που να το βαλω

It’s been reported that R&B singer Rihanna has been going to strip clubs to study for her next movie role, in which she apparently will play a stripper. After visiting a few establishments for research purposes, she admitted that the whole experience just "weirded her out.

:cheesy:

Επισκέπτης
Αγαπητοί συνάδελφοι οφείλω να ενημερώσω την κοινότητα μετά τη χθεσινή ήττα  :hammer: :hammer:που φάγαμε στο εν λόγω μαγαζί.
Πήγαμε ανυποψίαστοι μετά από θετικότατα σχόλια  :idiot:κοινού γνωστού για να κάνουμε την κατάθεση.Μπαίνουμε μέσα ,δίνουμε παραγγελία και ρωτάω το σερβιτόρο (είχε ένα μαλακισμένο ύφος) πόσο πάει ο χορός. Μου απαντάει "δεν υπάρχει χορός" και μένω μαλάκας! :o :o!!Υπέθεσα ότι είπε κάποιο αστείο  :2funny: :2funny:και δεν τον λάβαμε υπόψη μέχρι που ήρθε και μια κοπέλα η οποία μας το επιβεβεαίωσε! :tickedoff: :tickedoff:!!!
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??????Στριπτιζάδικο χωρίς προσωπικό χωρό :jerking: :jerking:???
Τα μαζέψαμε και φύγαμε.......Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!!!!!!

Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ?????????

Αν ισχυουν αυτα που γραφει το παληκαρι ειστε για......................

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ?????????

Αν ισχυουν αυτα που γραφει το παληκαρι ειστε για......................

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααα
Θα εχει γινει η θα φοβουντε να μη γινει κανενα πεσιμο!!!!!
Αλλα το πιο σωστο θα ηταν....να το εκλειναν το μαγαζι
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε βάλτε και το όνομα του μαγαζιού......να καταλαβαίνουν οι ανυποψίαστοι και οι τεμπέληδες....
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Ειπε το παλληκαρι για το lido palace  αλλα το πηρε πισω :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Τυφλος εισαι ρε ? Δεν ειδες οτι ειναι ποσταρισμενο για το Πρινσες ? Ημαρτον....

εψές υπήρχε σύρμα ότι θα την πέσουν στρουμφάκια στο ίδρυμα.....
Οσες δεν ήταν ΟΚ είχαν ρεπό.....
Η ασφάλεια δεν μπαίνει ένστολη στα κωλόμπαρα.....
Ξυπνάτε ρε..........
Γραμμή του μαγαζιού ήταν......
Ρε τι αγαθοσύνη κυκλοφοράει στην πιάτσα..... Τι 83% ρε..... 99 και βάλε είναι......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Περσονα...στο θρεντ που ανοιξε το παληκαρι μαλακιες εχεις γραψει...τοσα χρονια πρωτη φορα ακουω ή καλυτερα διαβαζω τετοια μαλακια....με το μπαρδον δλδ...αλλα ετσι ειναι φιλε...
Ααααα κ μην ακους τα υπαλληλακια κ τα κοριτσακια...γιατι σου λενε μαλακιες κ εκτιθεσαι...
Πολλες φορες ακομη κ τα αφεντικα λενε μαλακιες....για να ριξουν λασπη...αλλα δεν πιανει σε ολους....

Αυτα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τυφλος εισαι ρε ? Δεν ειδες οτι ειναι ποσταρισμενο για το Πρινσες ? Ημαρτον....

Περσονα...στο θρεντ που ανοιξε το παληκαρι μαλακιες εχεις γραψει...τοσα χρονια πρωτη φορα ακουω ή καλυτερα διαβαζω τετοια μαλακια....με το μπαρδον δλδ...αλλα ετσι ειναι φιλε...
Ααααα κ μην ακους τα υπαλληλακια κ τα κοριτσακια...γιατι σου λενε μαλακιες κ εκτιθεσαι...
Πολλες φορες ακομη κ τα αφεντικα λενε μαλακιες....για να ριξουν λασπη...αλλα δεν πιανει σε ολους....

Αυτα...
Μπορει να εκανα μαλακια...
Μου φανηκε για λιντο....
Σορρυ λαθος εγινε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Εγώ είπα ότι ξέρω....
α και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο του μαγαζιού χουροί εχθές γινόσαντε και γαμιόσαντε κανονικότατα κατά τις 5 6 το πρωί................

Στον φίλτατο που έγραψε για το πρινσες και τους χορούς του αφιερώνω μαζώ....
4 πήγε μου είπαν πάλι φύγε, φύγε από το μαγαζί......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Εγώ είπα ότι ξέρω....
α και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο του μαγαζιού χουροί εχθές γινόσαντε και γαμιόσαντε κανονικότατα κατά τις 5 6 το πρωί................

Στον φίλτατο που έγραψε για το πρινσες και τους χορούς του αφιερώνω μαζώ....
4 πήγε μου είπαν πάλι φύγε, φύγε από το μαγαζί......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Οκ...τεσπα...
Παντως οι μαλακιες καλο ειναι να μην λεγονται...
Καθως κ η ποτοποσια ειναι παρανομη κ πολλα ακομη...αλλα...τεσπα...το θεμα δεν με αφορα πλεον...

Επισκέπτης
5.15 ς ο μαλακας χθες ελεγα i still believe καλως μαλακας ειμαι κ του λογου μου  :jerking: :jerking: :jerking:...αλλα τα εχουμε ξαναπει η λουγκρα λουγκρα θα μεινει... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[youtube=425,350]YQ6jw_-5UfY[/youtube]

αααααα κ κατι αλλο...καποια φορα μιλαγα για διασημοτητες στο σαιτ που μου ειχε πει ενα πουλακι,αλλα ειχα ακουσει κατι ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ οτι ηταν φιλη,φιλης,φιλου φιλαμε μωρο μου κ κατι μαλακιες στο τετραγωνο  :jerking: :jerking: :jerking:
επειδη στον μουνιλα δεν θα ξανακανεις μαλακιες να της πεις οτι το ομορφοπαιδο που την ειχε στα 4 κ της μιλαγε για το σαιτ εχει νικ [size=16pt]mou_aresi_h_mounila[/size] κ παπαριες δεν θα ξαναπεις σε εμενα  :)

υσ--->να μου στειλεις πμ που θα δουλευει απο εδω κ περα γιατι την ερωτευτηκα να τις πεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :smitten: :smitten:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μπρε mounila, μηπως το παραπανω ποσταρισμα ηθελες να το στειλεις σε πμ?

Ρωτω, διοτι δεν μπορω να το συνδυασω με το υπολοιπο νημα και μπερδευτηκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
5.15 ς ο μαλακας χθες ελεγα i still believe καλως μαλακας ειμαι κ του λογου μου  :jerking: :jerking: :jerking:...αλλα τα εχουμε ξαναπει η λουγκρα λουγκρα θα μεινει... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[youtube=425,350]YQ6jw_-5UfY[/youtube]

αααααα κ κατι αλλο...καποια φορα μιλαγα για διασημοτητες στο σαιτ που μου ειχε πει ενα πουλακι,αλλα ειχα ακουσει κατι ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ οτι ηταν φιλη,φιλης,φιλου φιλαμε μωρο μου κ κατι μαλακιες στο τετραγωνο  :jerking: :jerking: :jerking:
επειδη στον μουνιλα δεν θα ξανακανεις μαλακιες να της πεις οτι το ομορφοπαιδο που την ειχε στα 4 κ της μιλαγε για το σαιτ εχει νικ [size=16pt]mou_aresi_h_mounila[/size] κ παπαριες δεν θα ξαναπεις σε εμενα  :)

υσ--->να μου στειλεις πμ που θα δουλευει απο εδω κ περα γιατι την ερωτευτηκα να τις πεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :smitten: :smitten:

το βίντεο δεν είναι αβέιλαμπλε πια ;):) :) :) :)
Οσες και να χεις στα 4, ποιός γαμάει έχει σημασία ;).
Οταν ακταλάβεις ότι η ζωή ΔΕΝ είναι στο μπουρδέλα τελειά κομ το ξανασυζητήμε...
Εάν δεν θέλω να μάθεις ΔΕΝ θα μάθεις.
Εάν αποφασίσω ότι πρέπει θα γίνει ;)
Είσα πολύ μικρός ακόμα και πρέπει να μάθεις να με βλέπεις που έρχομαι....
Εμπιστοσύνη και σεβασμό θα παίρνεις μόνο όταν σέβεσαι.....
Αλλιώς στον κουβά.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

υ.γ. Αμα είσαι μάγκας να μάθεις μόνος σου που και πώς....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
άγνωσταί αι βουλαί του μου-νι-λα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λες να ειμαι τοσο γκαγκαουγκας κ να ηθελα να το στειλω πμ  :uglystupid: :uglystupid:
μπα ετσι το εκανα για να τσιτωθουν μερικοι  :2funny: :2funny: :2funny:
ποιός έχει τσίτα το δέρμα φαίνεται μικρούλη..........
Εχεις πολύ δρόμο ακόμα................
Και σου ξαναματαλέω.......
Την εμπιστοσύνη την κερδίζεις... Δεν σου χαρίζεται από κανέναν........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom