Porto_Rafti...με τους παπουδες.....
Περα απ'την πλακα....χτες ειχε μαζεμενο κοσμο στο λαγονησι...σ'ενα μεγαλο-θερετρο... ;) ;) ;)
Για λεγε..βαλε μας στο τριπακι..!
Porto_Rafti...με τους παπουδες.....
Περα απ'την πλακα....χτες ειχε μαζεμενο κοσμο στο λαγονησι...σ'ενα μεγαλο-θερετρο... ;) ;) ;)
κ αυτο ειναι σημαιολογικο που λεω γιατι εμενα μπορει με το να πιασω το κωλαρακι της στριπτιτζου να νομιζω οτι εκανα κατι αλλα αμα ο αλλος ασχετως του ποσα θα δωσει με ενα σφυριγμα την γαμαει καταλαβαινεις οτι θα γελαει μαζι μου ;)
Αγαπητοί συνάδελφοι οφείλω να ενημερώσω την κοινότητα μετά τη χθεσινή ήττα που φάγαμε στο εν λόγω μαγαζί.
Πήγαμε ανυποψίαστοι μετά από θετικότατα σχόλια κοινού γνωστού για να κάνουμε την κατάθεση.Μπαίνουμε μέσα ,δίνουμε παραγγελία και ρωτάω το σερβιτόρο (είχε ένα μαλακισμένο ύφος) πόσο πάει ο χορός. Μου απαντάει "δεν υπάρχει χορός" και μένω μαλάκας! :o :o!!Υπέθεσα ότι είπε κάποιο αστείο και δεν τον λάβαμε υπόψη μέχρι που ήρθε και μια κοπέλα η οποία μας το επιβεβεαίωσε! !!!
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??????Στριπτιζάδικο χωρίς προσωπικό χωρό ???
Τα μαζέψαμε και φύγαμε.......Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!!!!!!
Θα εχει γινει η θα φοβουντε να μη γινει κανενα πεσιμο!!!!!Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ?????????
Αν ισχυουν αυτα που γραφει το παληκαρι ειστε για......................
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααα
Ειπε το παλληκαρι για το lido palace αλλα το πηρε πισωMπας και ειναι το Πρινσες ?
Τυφλος εισαι ρε ? Δεν ειδες οτι ειναι ποσταρισμενο για το Πρινσες ? Ημαρτον....Ειπε το παλληκαρι για το lido palace αλλα το πηρε πισω
εψές υπήρχε σύρμα ότι θα την πέσουν στρουμφάκια στο ίδρυμα.....
Οσες δεν ήταν ΟΚ είχαν ρεπό.....
Η ασφάλεια δεν μπαίνει ένστολη στα κωλόμπαρα.....
Ξυπνάτε ρε..........
Γραμμή του μαγαζιού ήταν......
Ρε τι αγαθοσύνη κυκλοφοράει στην πιάτσα..... Τι 83% ρε..... 99 και βάλε είναι......
Μπορει να εκανα μαλακια...Τυφλος εισαι ρε ? Δεν ειδες οτι ειναι ποσταρισμενο για το Πρινσες ? Ημαρτον....
Περσονα...στο θρεντ που ανοιξε το παληκαρι μαλακιες εχεις γραψει...τοσα χρονια πρωτη φορα ακουω ή καλυτερα διαβαζω τετοια μαλακια....με το μπαρδον δλδ...αλλα ετσι ειναι φιλε...
Ααααα κ μην ακους τα υπαλληλακια κ τα κοριτσακια...γιατι σου λενε μαλακιες κ εκτιθεσαι...
Πολλες φορες ακομη κ τα αφεντικα λενε μαλακιες....για να ριξουν λασπη...αλλα δεν πιανει σε ολους....
Αυτα...
Περσονα...στο θρεντ που ανοιξε το παληκαρι μαλακιες εχεις γραψει...τοσα χρονια πρωτη φορα ακουω ή καλυτερα διαβαζω τετοια μαλακια....με το μπαρδον δλδ...αλλα ετσι ειναι φιλε...
Ααααα κ μην ακους τα υπαλληλακια κ τα κοριτσακια...γιατι σου λενε μαλακιες κ εκτιθεσαι...
Πολλες φορες ακομη κ τα αφεντικα λενε μαλακιες....για να ριξουν λασπη...αλλα δεν πιανει σε ολους....
Εγώ είπα ότι ξέρω....
α και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο του μαγαζιού χουροί εχθές γινόσαντε και γαμιόσαντε κανονικότατα κατά τις 5 6 το πρωί................
Στον φίλτατο που έγραψε για το πρινσες και τους χορούς του αφιερώνω μαζώ....
4 πήγε μου είπαν πάλι φύγε, φύγε από το μαγαζί......
ποιος το λεει αυτο?Μπρε mounila, μηπως το παραπανω ποσταρισμα ηθελες να το στειλεις σε πμ?
ποιος το λεει αυτο?
κάποιος που γνωρίζει πολύ περισσότερα απο σένα...νιουφακο!
5.15 ς ο μαλακας χθες ελεγα i still believe καλως μαλακας ειμαι κ του λογου μου ...αλλα τα εχουμε ξαναπει η λουγκρα λουγκρα θα μεινει...
[youtube=425,350]YQ6jw_-5UfY[/youtube]
αααααα κ κατι αλλο...καποια φορα μιλαγα για διασημοτητες στο σαιτ που μου ειχε πει ενα πουλακι,αλλα ειχα ακουσει κατι ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ οτι ηταν φιλη,φιλης,φιλου φιλαμε μωρο μου κ κατι μαλακιες στο τετραγωνο
επειδη στον μουνιλα δεν θα ξανακανεις μαλακιες να της πεις οτι το ομορφοπαιδο που την ειχε στα 4 κ της μιλαγε για το σαιτ εχει νικ [size=16pt]mou_aresi_h_mounila[/size] κ παπαριες δεν θα ξαναπεις σε εμενα
υσ--->να μου στειλεις πμ που θα δουλευει απο εδω κ περα γιατι την ερωτευτηκα να τις πεις
ποιός έχει τσίτα το δέρμα φαίνεται μικρούλη..........λες να ειμαι τοσο γκαγκαουγκας κ να ηθελα να το στειλω πμ
μπα ετσι το εκανα για να τσιτωθουν μερικοι