Επισκέπτης
Καλημερα αδελφε..
Τι κελεπουρι μας πεταξες πρωι πρωι ?
Για πες τι εχεις στο "διαβολικο" μυαλουδακι σου ???
Tιποτα το περιεργο...;) ;) ;)
Φευγω για διακοπες το βραδυ....
Καλημερα αδελφε..
Τι κελεπουρι μας πεταξες πρωι πρωι ?
Για πες τι εχεις στο "διαβολικο" μυαλουδακι σου ???
Που θα την κάνεις ρε man?Aν θες μου λές και σε pm.Γεια χαρα μαγκες...
Ηθελα να πω ενα αντιο σε ολα τα καλα παιδια που τα εχουμε πει εστω κ μια φορα μεσω πμ...
Καλα να περνατε...
Ο μεφιστο φευγει για αλλες πολιτειες...κ οταν γυρισει δεν θα ειναι σιγουρα ο ιδιος...
Να ευχηθω καλες στριπτιζοτσαρκες...με οσο το δυνατον λιγοτερες αναποδιες...
Τελος να θυμαστε οτι εσεις διαμορφωνετε την αγορα...με τα δικα ΣΑΣ λεφτα...
Καλο καλοκαιρι....
Ιταλια μεχρι τελος Ιουλιου...Bologna (πιθανον εκει που θα παντευτω)!!!Που θα την κάνεις ρε man?Aν θες μου λές και σε pm.
Ωραίος και εύχομαι ότι καλύτερο στο καινούργιο σου ξεκίνημα.Έχεις και pm ;)Ιταλια μεχρι τελος Ιουλιου...Bologna (πιθανον εκει που θα παντευτω)!!!
Γκραν Καναρια γενικα,Μαγιορκα,Λας Παλμας...στη μητερα μου...μεχρι 20 Αυγουστου ;)
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......Ωραίος και εύχομαι ότι καλύτερο στο καινούργιο σου ξεκίνημα.Έχεις και pm ;)
Φιλαράκι δεν πήρα κανένα pm σου.Κάνε ένα κόπο και ξαναστείλε αν είναι εύκολο.Βρικολακα
σου εχω στειλει ενα πμ.
το εχεις τσεκαρει?
το σαιτ μαμιετε γι αυτο ανοιγει οποτε γουσταρει,Φιλαράκι δεν πήρα κανένα pm σου.Κάνε ένα κόπο και ξαναστείλε αν είναι εύκολο.
Tιποτα το περιεργο...;) ;) ;)
Φευγω για διακοπες το βραδυ....
Γεια χαρα μαγκες...
Ηθελα να πω ενα αντιο σε ολα τα καλα παιδια που τα εχουμε πει εστω κ μια φορα μεσω πμ...
Καλα να περνατε...
Ο μεφιστο φευγει για αλλες πολιτειες...κ οταν γυρισει δεν θα ειναι σιγουρα ο ιδιος...
Να ευχηθω καλες στριπτιζοτσαρκες...με οσο το δυνατον λιγοτερες αναποδιες...
Τελος να θυμαστε οτι εσεις διαμορφωνετε την αγορα...με τα δικα ΣΑΣ λεφτα...
Καλο καλοκαιρι....
Maria...Maria ??? Who is Maria ???Ρε συ η Maria δεν είναι αυτή; Που τη βρήκες ρε θηρίο;
Τη κατεβάζω λόγω [sup]TM[/sup]. Περνάμε καλά abroad?
δεν ξερω πως θελεις
να σε αποκαλω
αλλά χαλάρωσε λίγο..
ξεκίνησα με αφορμή
ένα ποστ
και έγραψα κάτι..
δε λέω ισως μαλακία μου που ασχολήθηκα
εκείνη τη στιγμή
έτσι έπραξα..
δεν σε έβρισα πουθενα ομως ..
ανοιχτό
φόρουμ είναι και γράφουμε
απόψεις και σχόλια..
δε χρειάζεται να βρίζεις με τέτοια λόγια..
ρε μαλακισμένο....
δεν έγραψες κάτι....είπες τη μαλακία σου...την οποία περίμενες να την καταλάβω....τελικά μας εξήγησες κ μετά έπαθες αμοκ....
ειμαι χαλαρός σχετικά....αλλά εσύ μου σπας τα παπάρια χωρίς λόγο αυτή τη στιγμή....
μαλακία σου που ασχολείσαι μαζί μου γενικά...αφού δε γουστάρεις το στυλάκι...το υφάκι....κ γενικά εμένα...πέρα απ'αυτό...όλα τ'άλλα είναι περιττά....προφανώς είσαι τρόμπας....κ απλά σπας αρχίδια....
σε βρίζω εγώ...δεν με νοιάζει κ να με βρίσεις...λες να προσβληθώ ??
ανοιχτό φόρουμ είναι κ γράφω την άποψη μου....ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ....Κ ΣΤΟΚΟΣ....
ασχολείσαι με κάτι που σε χαλάει...σχολιάζεις κάποιον που σε ζαλίζει με φαμφάρες....δίνεις αξία στο ατομό μου...
τελικά ΑΝΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ.....
Στο είπα εξ'αρχής να μην μου απευθύνεις το λόγο...κ να μην σχολιάζεις αυτά που γράφω...ωστέ να είμαστε χαρούμενοι όλοι....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]Ξεκουράσου για σήμερα και τα λέμε απο Δευτέρα.[/color]
[/quote]
Οk.
Σήμερα που θα έχει ησυχία λέω να πάω GOLD ή LIDO .