Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς τίποτα για το παρακάτω book :huh:

Θα ήθελα να μάθω μερικά μυστικά του "stripteasing"....λίγο πριν παρατήσω το χώρο... :sunglasses:

Οι γνώστες...θα ήθελα να με βοηθήσουν με τις γνώσεις τους.... :-*

Συνημμένα

• stipperG48np9h6r1_orig.jpg
    stipperG48np9h6r1_orig.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 22

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς τίποτα για το παρακάτω book :huh:

Θα ήθελα να μάθω μερικά μυστικά του "stripteasing"....λίγο πριν παρατήσω το χώρο... :sunglasses:

Οι γνώστες...θα ήθελα να με βοηθήσουν με τις γνώσεις τους.... :-*

Έψαξα για σένα στο γούγλη και βρήκα αυτό, ΑΝ θες να το κατεβάσεις, γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι ψάχνεις. Τουλάχιστον εγώ μόνο αυτό μπορώ να σου προσφέρω  :)

Επισκέπτης
Έψαξα για σένα στο γούγλη και βρήκα αυτό, ΑΝ θες να το κατεβάσεις, γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι ψάχνεις. Τουλάχιστον εγώ μόνο αυτό μπορώ να σου προσφέρω  :)

Eυχαριστώωωωωωωωωωω..............

Θα το διαβάσω κ θα κάνω εξόρμηση να εφαρμόσω αυτά που θα μάθω.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δοκιμαζω τα παλια μου ρουχαλακια..Πως σας φαινομαι ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αγαπητοι administrators...

To οτι το σαιτ χρειαζεται εσοδα το καταλαβαινω και το δεχομαι..

Ομως το να μου βαζετε αυτο την μπανερακι του Ritorno, να το βλεπω συνεχεια, μου spai ta arxidia..Sorry for my French..!

Δεν γινεται να σταματησει ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ομως το να μου βαζετε αυτο την μπανερακι του Ritorno, να το βλεπω συνεχεια, μου spai ta arxidia..Sorry for my French..!

ποιό κωλάδικο προτιμάς;

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

πολυ καυλωτικη διαφημιση,βαλτε κι αλλες

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον τι αλλα νεα ?

Για πεστε τωρα που εχω ορεξη...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ ξενέρωσα με 7ημερο τουρ στα κωλάδικα...κ εσύ έχεις ακόμη όρεξη ρε θηρίο ?

Δεν μαζευομαι..Δεν ηρεμω με τιποτε..Ειμαι αρρωστος οταν μετα τα μεσανυκτα καθομαι σπιτι...Την βρισκω με το παραμυθι τους, και εγω να κανω οτι τις πιστευω...Καθε βραδυ και αλλη αγνωστη ιστορια με/χωρις δρακους..

Αμα δεν ακουσω να μου λενε οι ψαλτες το "Δευτε τελευταιον ασπασμον", αρνουμαι να ηρεμησω αδελφε..

Επισκέπτης
Δεν μαζευομαι..Δεν ηρεμω με τιποτε..Ειμαι αρρωστος οταν μετα τα μεσανυκτα καθομαι σπιτι...Την βρισκω με το παραμυθι τους, και εγω να κανω οτι τις πιστευω...Καθε βραδυ και αλλη αγνωστη ιστορια με/χωρις δρακους..

Αμα δεν ακουσω να μου λενε οι ψαλτες το "Δευτε τελευταιον ασπασμον", αρνουμαι να ηρεμησω αδελφε..

Τα ρέστα μου.....

Μα όταν η αγορά δεν είναι αρκετά καλή κ μεγάλη....δεν μαζεύεσαι αναγκαστικά ?....τουλάχιστον εγώ μαζεύτηκα...δε νομίζω οι δυνατοί παίχτες να έχουν να κερδίσουν κάτι στην παρούσα φάση...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

RESPECT!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα ρέστα μου.....

Μα όταν η αγορά δεν είναι αρκετά καλή κ μεγάλη....δεν μαζεύεσαι αναγκαστικά ?....τουλάχιστον εγώ μαζεύτηκα...δε νομίζω οι δυνατοί παίχτες να έχουν να κερδίσουν κάτι στην παρούσα φάση...

Σωστότατος και ακριβώς στο κέντρο του στόχου…

Επισκέπτης
Για το παράδειγμα της αγοράς....

Ρώτα τον κύριο περσόνα....2 καυλιάρηδες...15 γκόμενες....μόνο 3 ήρθαν για μπλα μπλα κ οι 2 γνωστές.... :headbang: :headbang: :headbang:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Eιναι θεμα προπονησης..Για να μην χανουμε τον ρυθμο μας.. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom