You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 296K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ξέρει κανείς τίποτα για το παρακάτω book
Θα ήθελα να μάθω μερικά μυστικά του "stripteasing"....λίγο πριν παρατήσω το χώρο...
Οι γνώστες...θα ήθελα να με βοηθήσουν με τις γνώσεις τους.... :-*
Έψαξα για σένα στο γούγλη και βρήκα αυτό, ΑΝ θες να το κατεβάσεις, γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι ψάχνεις. Τουλάχιστον εγώ μόνο αυτό μπορώ να σου προσφέρω
Επισκέπτης
Έψαξα για σένα στο γούγλη και βρήκα αυτό, ΑΝ θες να το κατεβάσεις, γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι ψάχνεις. Τουλάχιστον εγώ μόνο αυτό μπορώ να σου προσφέρω
Eυχαριστώωωωωωωωωωω..............
Θα το διαβάσω κ θα κάνω εξόρμηση να εφαρμόσω αυτά που θα μάθω....
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Eυχαριστώωωωωωωωωωω..............
οραιοσ καταλογοσ κανα λεκσικο γεια μασ που δεν ξευρουμε πορτογαλικαEυχαριστώωωωωωωωωωω..............
papazoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δοκιμαζω τα παλια μου ρουχαλακια..Πως σας φαινομαι ?
Αγαπητοι administrators...
To οτι το σαιτ χρειαζεται εσοδα το καταλαβαινω και το δεχομαι..
Ομως το να μου βαζετε αυτο την μπανερακι του Ritorno, να το βλεπω συνεχεια, μου spai ta arxidia..Sorry for my French..!
Δεν γινεται να σταματησει ?
Ομως το να μου βαζετε αυτο την μπανερακι του Ritorno, να το βλεπω συνεχεια, μου spai ta arxidia..Sorry for my French..!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ποιό κωλάδικο προτιμάς;Αγαπητοι administrators...
Επισκέπτης
Κ_α_Ν_έ_Ν_αποιό κωλάδικο προτιμάς;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κ_α_Ν_έ_Ν_α
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πολυ καυλωτικη διαφημιση,βαλτε κι αλλεςΑγαπητοι administrators...
Επισκέπτης
Λοιπον τι αλλα νεα ?
Για πεστε τωρα που εχω ορεξη...
Τι νέα θέλεις παιχταρά μου ???
Εγώ ξενέρωσα με 7ημερο τουρ στα κωλάδικα...κ εσύ έχεις ακόμη όρεξη ρε θηρίο ?
Εγώ ξενέρωσα με 7ημερο τουρ στα κωλάδικα...κ εσύ έχεις ακόμη όρεξη ρε θηρίο ?
Δεν μαζευομαι..Δεν ηρεμω με τιποτε..Ειμαι αρρωστος οταν μετα τα μεσανυκτα καθομαι σπιτι...Την βρισκω με το παραμυθι τους, και εγω να κανω οτι τις πιστευω...Καθε βραδυ και αλλη αγνωστη ιστορια με/χωρις δρακους..
Αμα δεν ακουσω να μου λενε οι ψαλτες το "Δευτε τελευταιον ασπασμον", αρνουμαι να ηρεμησω αδελφε..
Επισκέπτης
Δεν μαζευομαι..Δεν ηρεμω με τιποτε..Ειμαι αρρωστος οταν μετα τα μεσανυκτα καθομαι σπιτι...Την βρισκω με το παραμυθι τους, και εγω να κανω οτι τις πιστευω...Καθε βραδυ και αλλη αγνωστη ιστορια με/χωρις δρακους..
Αμα δεν ακουσω να μου λενε οι ψαλτες το "Δευτε τελευταιον ασπασμον", αρνουμαι να ηρεμησω αδελφε..
Τα ρέστα μου.....
Μα όταν η αγορά δεν είναι αρκετά καλή κ μεγάλη....δεν μαζεύεσαι αναγκαστικά ?....τουλάχιστον εγώ μαζεύτηκα...δε νομίζω οι δυνατοί παίχτες να έχουν να κερδίσουν κάτι στην παρούσα φάση...
RESPECT!!!!!!!!Δεν μαζευομαι..Δεν ηρεμω με τιποτε..Ειμαι αρρωστος οταν μετα τα μεσανυκτα καθομαι σπιτι...Την βρισκω με το παραμυθι τους, και εγω να κανω οτι τις πιστευω...Καθε βραδυ και αλλη αγνωστη ιστορια με/χωρις δρακους..
Τα ρέστα μου.....
Μα όταν η αγορά δεν είναι αρκετά καλή κ μεγάλη....δεν μαζεύεσαι αναγκαστικά ?....τουλάχιστον εγώ μαζεύτηκα...δε νομίζω οι δυνατοί παίχτες να έχουν να κερδίσουν κάτι στην παρούσα φάση...
Σωστότατος και ακριβώς στο κέντρο του στόχου…
Επισκέπτης
Για το παράδειγμα της αγοράς....
Ρώτα τον κύριο περσόνα....2 καυλιάρηδες...15 γκόμενες....μόνο 3 ήρθαν για μπλα μπλα κ οι 2 γνωστές....
Ρώτα τον κύριο περσόνα....2 καυλιάρηδες...15 γκόμενες....μόνο 3 ήρθαν για μπλα μπλα κ οι 2 γνωστές....
Επισκέπτης
Αρχηγέ μου αν το λες & παραδέχεσαι κι εσύ...τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα....;)Σωστότατος και ακριβώς στο κέντρο του στόχου…
Eιναι θεμα προπονησης..Για να μην χανουμε τον ρυθμο μας..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις