Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κοιτα το προβλημα ξεκιναει απο το οτι δεν ειναι ''επαγγελματιες''στριπερ οπως εινα για παραδειγμα οι αμερικανες....
κοριτσακια οικονομικες μεταναστριες ειναι που ηρθαν εδω για ενα καλυτερο αυριο....
κοιτανε λοιπον να κοροιδεψουν οσο μπορουν ,να παρουν ''αναιμακτα''το μεροκαματο μια και δεν εχουν επαγγελματικη συνειδηση!!!!!!
οι περισσοτερες στα χωρια τους η τιποτα κομμωτριες θα ηταν η τιποτα σε σουπερ μαρκετ.....
Σε μια τελικη ομως αφου εμεις ''οδηγαμε''πρεπει να χορευουν στο ρυθμο που τους παιζουμε....

Πλάκα με κάνεις ????  :2funny: :2funny: :2funny:

Όταν γδέρνουν κόσμο...όταν λένε παραμύθια...όταν...όταν...όταν....είναι έτσι αλλιώς κ αλλιώτικα....κ όταν τις ξεκωλιάζουμε κ παιζουμε δυνατή μπάλα...είναι κοριτσάκια ??? σιγά...θα κλάψω... :grin: :grin: :grin: :grin:

Άσε...δεν υπάρχουν πολλοί οδηγοί....κ αυτό είναι φανερό σε κάθε επίσκεψή μου κ τραγικό γιατί οι μαλάκες έχουν το ντέφι...κ τους παίζουν οι γκόμενες μουσική κ χορεύουν σαν τις αρκούδες.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γάμησε με....μην εθελοτυφλούμε....οι ξεβράκωτες κάποτε είχαν ένα επίπεδο...ένα χ μυαλό...ένα στυλ ρε πούστη μου....τώρα περιφέρουν το μουνί τους...απο καρέκλα σε καρέκλα....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πλάκα με κάνεις ????  :2funny: :2funny: :2funny:

Όταν γδέρνουν κόσμο...όταν λένε παραμύθια...όταν...όταν...όταν....είναι έτσι αλλιώς κ αλλιώτικα....κ όταν τις ξεκωλιάζουμε κ παιζουμε δυνατή μπάλα...είναι κοριτσάκια ??? σιγά...θα κλάψω... :grin: :grin: :grin: :grin:

Άσε...δεν υπάρχουν πολλοί οδηγοί....κ αυτό είναι φανερό σε κάθε επίσκεψή μου κ τραγικό γιατί οι μαλάκες έχουν το ντέφι...κ τους παίζουν οι γκόμενες μουσική κ χορεύουν σαν τις αρκούδες.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γάμησε με....μην εθελοτυφλούμε....οι ξεβράκωτες κάποτε είχαν ένα επίπεδο...ένα χ μυαλό...ένα στυλ ρε πούστη μου....τώρα περιφέρουν το μουνί τους...απο καρέκλα σε καρέκλα....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααα....
δεν διαφωνουμε ,γιατι φωναζεις?????και εγω τα ιδια λεω.....

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Ααα..Ησουν με παρειτσα..

Το έγραψα αν δεν κάνω λάθος....με το τομάρι τον περσόνα ήμουν....απλά έβαλα 2 καυλιάρηδες για να πάρω λίγο απ΄τη χάρη του...;)

Ki εγώ μωρό μου σ'αγαπάω...αλλά να πεις στις φίλες σου να μας παίζουν...όχι να το παίζουν μόνες τους.... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το έγραψα αν δεν κάνω λάθος....με το τομάρι τον περσόνα ήμουν....απλά έβαλα 2 καυλιάρηδες για να πάρω λίγο απ΄τη χάρη του...;)

Ki εγώ μωρό μου σ'αγαπάω...αλλά να πεις στις φίλες σου να μας παίζουν...όχι να το παίζουν μόνες τους.... :2funny: :2funny: :2funny:

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

εκεί κάνει τζιζ.... Είπαμε...... Την επόμενη φορά που θα είμαστε εκτός έδρας θα γίνει.....
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
Nα γραφτει στα πρακτικα αυτο παρακαλω... :2funny: :2funny: :2funny:
Έχει γραφτεί....να συνεχιστεί η διαδικασία παρακαλώ.... :2funny: :2funny:

Καλώς τα μάτια μου...τα φραπεδιάρικα..... :2funny: :2funny: :2funny:

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

εκεί κάνει τζιζ.... Είπαμε...... Την επόμενη φορά που θα είμαστε εκτός έδρας θα γίνει.....
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Παλιο-αγαπούλη....άσε τις μαλαγανιές σ'εμένα...πήρες τα μωρά αγκαλιά....κ τίποτα για το φίλο σου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
σαμπανοφραπεδιάρη έχεις όρεξη; :grin:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι εγινε βρε παιδια ?

Το κλεισαμε το μαγαζι για σημερα ?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχω μπει στη μπριζα για diamonds λογω της αντζυ .....
Μεφιστο δεν μου απαντησες...ειναι και η κολλητη της η εβελινα εκει ,η δεν ξερεις?????

Επισκέπτης
εχω μπει στη μπριζα για diamonds λογω της αντζυ .....
Μεφιστο δεν μου απαντησες...ειναι και η κολλητη της η εβελινα εκει ,η δεν ξερεις?????
Δεν ξέρω....κ βασικά τώρα που ξαναείδα το μνμ....μπορει να λεω κ για αλλη αντζυ....γιατι εγω θυμαμαι ενα ξανθο κοντουλικο ως αντζυ κ εσυ γραφεις για αλογο....εκτος κ αν δεν πιανω αυτο που λες....:P :P :P

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ξέρω....κ βασικά τώρα που ξαναείδα το μνμ....μπορει να λεω κ για αλλη αντζυ....γιατι εγω θυμαμαι ενα ξανθο κοντουλικο ως αντζυ κ εσυ γραφεις για αλογο....εκτος κ αν δεν πιανω αυτο που λες....:P :P :P
αλογο εννοειται με τα τακουνια ,ξανθια με σιλικονη και απιστευτο σωμα απο τα καλυτερα ever!!!!γυμνασμενη,κωλαρα,μπουταρες,πολυ εντυπωσιακη.....κανει μπαμ.λιθουανεζα....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παμε λοιπον...Το μαγαζι ανοιξε και σας περιμνουμε..!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κατι ασχετο παιδες..

Προχθες ακουσα στις ειδησεις, οτι μια Αυστραλεζα μεσω του Google Earth,επιασε τον αντρα της να την απατα..

Eγω εχω 24 mbps αλλα οποτε πλησιαζω κοντα σε κτιρια οι εικονες  γινονται τοσο θαμπες που τελικα βλεπω μια αμορφη μαζα..

Μηπως υπαρχει καποιο αλλο σχετικο σαιτ η' χρειαζεται να κανω κατι αλλο ?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κατι ασχετο παιδες..

Προχθες ακουσα στις ειδησεις, οτι μια Αυστραλεζα μεσω του Google Earth,επιασε τον αντρα της να την απατα..

Eγω εχω 24 mbps αλλα οποτε πλησιαζω κοντα σε κτιρια οι εικονες  γινονται τοσο θαμπες που τελικα βλεπω μια αμορφη μαζα..

Μηπως υπαρχει καποιο αλλο σχετικο σαιτ η' χρειαζεται να κανω κατι αλλο ?
να παρεις εικονεσ απο τη Νασα!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom