ο μεφι ειναι ο ορισμος του γαμια στα στριπ και δεν εινε σαμπανουλης απο μενα περνει 10!!!!!!!!!1
...Ωραία μέρα ξεκινάει
ο μεφι ειναι ο ορισμος του γαμια στα στριπ και δεν εινε σαμπανουλης απο μενα περνει 10!!!!!!!!!1
ζουζουνισματα...μεταξυ κατεργαρεων!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλα ο Μεφι και ο Περσονας ειναι πολυ πειραχτηρια...
Απο εχθες ολο ναζακια ειναι..
Ο μεφίστο τους φελλούς μόνο τους πετάει.....
σαμπανούλης.......
βοθρούλη κάτσε καλά....θα μας πετάξουν ντομάτες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεο μεφι ειναι ο ορισμος του γαμια στα στριπ και δεν εινε σαμπανουλης απο μενα περνει 10!!!!!!!!!1
Ζουλεύεις ??? Παρε το λεο το φραπεδιάρη...(οχι απ'το χέρι)...κ θα τα βρείτε κι εσεις...Καλα ο Μεφι και ο Περσονας ειναι πολυ πειραχτηρια...
Απο εχθες ολο ναζακια ειναι..
[youtube=425,350]TVji9adexI8[/youtube]
βοθρούλη κάτσε καλά....θα μας πετάξουν ντομάτες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ζουλεύεις ??? Παρε το λεο το φραπεδιάρη...(οχι απ'το χέρι)...κ θα τα βρείτε κι εσεις...
επειδη ειμαι στουμπος θαυμαζω ολου τους τιτανοτεραστιους!!!!!!!!!!!!!!!!!Eσένα από που που σου αρέσει να τον πιάνεις; τον άλλον Γίγαντα ;
Η μετριοπαθεια δεν σου τεριαζει ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΕΦΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι αξιες πρεπει να αναγνωριζονται!!!!!!!!!!!!!1
Τις γκόμενες τις πιάνω απο παντού...απ'οπου γουστάρουν....Eσένα από που που σου αρέσει να τον πιάνεις; τον άλλον Γίγαντα ;
Η αλήθεια είναι ότι του ταιριάζει κάτι σε... βεραμάν
πιους μορε μην πιανω αυτους που δεν ξευρουν να ξεχωρισουν τη σιλικονα απο το κρεαςΡε σου λέω θα πέσουν φάπες κ ντομάτες....σιγά σιγά....μην τους αγριεύεις....
Τις γκόμενες τις πιάνω απο παντού...απ'οπου γουστάρουν....
Τ'αγοράκια απο μακρυά...δεν θέλω στενές επαφές....
Εσένα τι σου ταιριάζει ? Φούξια ???
Ρε σου λέω θα πέσουν φάπες κ ντομάτες....σιγά σιγά....μην τους αγριεύεις....
Τις γκόμενες τις πιάνω απο παντού...απ'οπου γουστάρουν....
Τ'αγοράκια απο μακρυά...δεν θέλω στενές επαφές....
Εσένα τι σου ταιριάζει ? Φούξια ???
πιους μορε μην πιανω αυτους που δεν ξευρουν να ξεχωρισουν τη σιλικονα απο το κρεας
αλικοι δεν ειναι οι καναπεδες του γολντΓια το καναπέ του BG είναι καλό χρώμα, αλλά δεν πάει με βεραμάν
Ρε τι γίνεται.....θα έχουμε γλέντι μεγάλο (αποχαιρετιστήριο) το βράδυ με τις Σέρβες έτσι κ πάω όπως έχω φτιαχτεί τώρα.....
Και που ειναι αυτο το παρτυ παρακαλω ?
Δεν πρεπει να το χασω... ;) ;) ;) ;) ;)
Στην παραλία....οσοι βρεθούν σε γνωστό παραλιακό κλαμπ...θα νιώσουν τι θα πει πάρτυ....
Kαταλαβα..Θα γαμηθει παλι η πιστωτικη..
ΥΓ - Με εχει γαμησει το σαιτ..Εκει που γραφω με πεταει στο pacman..!!
Στην παραλία....οσοι βρεθούν σε γνωστό παραλιακό κλαμπ...θα νιώσουν τι θα πει πάρτυ....
πότε είναι Μεφ;
Τοnight.....
Πετάω τα ξημερώματα ρε γαμώτο και πρέπει να είμαι αεροδρόμιο κατα τις 4