οχι γιρνα το αγαπουλινι του Μακ και ιρθε η σιρα του να φαη παντοφλαΚαι εσείς γ΄ σειρά εφεδρείας ήσαστε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
λαθος σιγρατι εβαλεςΑλλά ποίο είναι το λάθος Θρούλη ?
Επισκέπτης
Τι έγινε Μc στη Συγγρού , είχα φύγει ΣΚ και δεν ενημερώθηκα
Όχι κάτι πολύ σοβαρό...τουλάχιστον όχι όσο φαινόταν...
Επισκέπτης
οχι γιρνα το αγαπουλινι του Μακ και ιρθε η σιρα του να φαη παντοφλα
Αύριο το μεσημέρι έρχεται....έχει να πέσει παντοφλίνι.....άλλο να το βλέπεις κ άλλο να στο λέω....
που να δις και το τσοκαρο τι δουλια κανιΆσχημο πράγμα το παντοφλίνι .
Δεν συνηθίζεται με τίποτα .
Ομιλώ εκ πείρας
Επισκέπτης
Εγώ πεθαίνω για άγριες καταστάσεις....κ με τα 2 τσόκαρα κυνήγι....να γουστάρουμε....
Επισκέπτης
Άσχημη μέρα διάλεξες....χορηγέ....;)Δεν σας βλέπω ζωηρούς πάω να Ριτορνιστώ
***Mαλακία δεν είναι να πηγαίνεις όταν δεν έχουν πάνω απο 10 πελάτες ????
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Σαν ...παιδί (λέμε τώρα ) του σωλήνα εντοπίζω τα νέα μέτρα τα οποία λαμβάνει η Πολιτεία , κατά της αντικοινωνικής μάστιγας που ονομάζεται strip show
Πέρα από το Ηθών το οποίο συλλαμβάνει με την κατηγορία της πορνείας όποια κοπέλα γουστάρει , αφού περα από το special prive όλα είναι παράνομα , κονσομασιόν , ποτάκι με τσίτσιδο μωρό , απλός χορός , table dance , κ.λπ. ( που ναι το νταρκ ρουμ και οι καβάτζες του μπίλιονς ) και για διευκόλυνση , μαστρωπεία , σωματεμπορία ,οργανωμένο έγκλημα κ.λπ. τους υπευθύνους και το Αλλοδαπών για τα χαρτιά πλέον μπαίνουν στη δουλειά , η Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξεως για τις άδειες εργασίας , άδειες λειτουργίας, βιβλιάρια υγείας , υγειονομικούς κανονισμούς , ΑΕΠΙ , , η Εφορία , το ΙΚΑ και η Πυροσβεστική , υπάρχει και σκέψη για μικτά κλιμάκια στους ελέγχους .
Με την υπάρχουσα κρίση στενεύει όντως πολύ η αγορά .
Όχι , βεβαια, ότι τα μέτρα πέρα του Ηθών και του Αλλοδαπών τα οποία τα θεωρώ υποκρισία , δεν έχουν κάποια βάση αλλά ... σύντροφοι δεν μας βλέπω καλά !
Πέρα από το Ηθών το οποίο συλλαμβάνει με την κατηγορία της πορνείας όποια κοπέλα γουστάρει , αφού περα από το special prive όλα είναι παράνομα , κονσομασιόν , ποτάκι με τσίτσιδο μωρό , απλός χορός , table dance , κ.λπ. ( που ναι το νταρκ ρουμ και οι καβάτζες του μπίλιονς ) και για διευκόλυνση , μαστρωπεία , σωματεμπορία ,οργανωμένο έγκλημα κ.λπ. τους υπευθύνους και το Αλλοδαπών για τα χαρτιά πλέον μπαίνουν στη δουλειά , η Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξεως για τις άδειες εργασίας , άδειες λειτουργίας, βιβλιάρια υγείας , υγειονομικούς κανονισμούς , ΑΕΠΙ , , η Εφορία , το ΙΚΑ και η Πυροσβεστική , υπάρχει και σκέψη για μικτά κλιμάκια στους ελέγχους .
Όχι , βεβαια, ότι τα μέτρα πέρα του Ηθών και του Αλλοδαπών τα οποία τα θεωρώ υποκρισία , δεν έχουν κάποια βάση αλλά ... σύντροφοι δεν μας βλέπω καλά !
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σαν ...παιδί (λέμε τώρα ) του σωλήνα εντοπίζω τα νέα μέτρα τα οποία λαμβάνει η Πολιτεία , κατά της αντικοινωνικής μάστιγας που ονομάζεται strip show
Νου δου δε θέλατε;
Χηνες και Φώτηδες δε θέλατε;
Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τώρα......
Επισκέπτης
Που χαθηκες ρε κοπριτη εσυ?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Που χαθηκες ρε κοπριτη εσυ?
είμαι στην εξεταστική για το βατοπέδι.....
Επισκέπτης
Μήπως μπορώ κι εγώ να μπω ???είμαι στην εξεταστική για το βατοπέδι.....
Έχω κάτι €κρεμμότητες...
Έχω ακούσει κ το σχετικό "ότι φάμε,ότι πιούμε...κι ότι αρπάξει ο κώλος μας"....κ θέλω να συμμετάσχω....
Επισκέπτης
καλισπερα σε ολους τους σολινουργουσ
γεια σου αφεντικό.....
απο ποτες ιμε αφεντικο σου,δε φτανι το γαμισι τις Πεμπτισγεια σου αφεντικό.....
Επισκέπτης
απο ποτες ιμε αφεντικο σου,δε φτανι το γαμισι τις Πεμπτισ
Πάντα θα είσαι το αφεντικό....όπως με το γυναικάκι σου....άλλος έχει το χρήμα...κ άλλος αποφασίζει...κ σε σέρνει στις ΚΙΘΑΡΕΣ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις