Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Μόλις έλαβα τηλέφωνο απο τον μέγιστο....τον ανεπανάληπτο βοθρούλη.....

Ούτε ο θεός δε μπορούσε να το φανταστεί.....

Τελικά οι προσευχές πιάσαν τόπο.................

23/10 έπεισα τον βοθρούλη να πάμε στον KITARO....στο γήπεδο μπάντμινγκτον....εκείνος θα κλείσει τα εισιτήρια...κ εγώ θα είμαι καλεσμένος....

Εύγε βοθρούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...............
:)  :)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
23/10 έπεισα τον βοθρούλη να πάμε στον KITARO....στο γήπεδο μπάντμινγκτον....εκείνος θα κλείσει τα εισιτήρια...κ εγώ θα είμαι καλεσμένος....

Εύγε βοθρούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...............

Τι λέτε ωρέ θηρία.
Που τον θυμηθήκατε τον ΚΙΤΑΡΟ.

Πω, πω, πω χρόνια έχω να τον ακούσω.
Που να τρέχω τώρα να ξεθάβω δίσκους και κασέτες.

Επισκέπτης
Τι λέτε ωρέ θηρία.
Που τον θυμηθήκατε τον ΚΙΤΑΡΟ.

Πω, πω, πω χρόνια έχω να τον ακούσω.
Που να τρέχω τώρα να ξεθάβω δίσκους και κασέτες.

Έχει βγάλει νέα δουλειά.....κ πρέπει να την απολαύσουμε.....πριν τιμηθεί ΚΑΙ αυτή....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και Μετά  είμαι  εγώ  ο  υπερήλιξ .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Η  αίσθησή  μου  είναι  ότι μάλλον  ο Μακ Λανθάνει
Δεν  πάει ο κόσμος  του Γκόλντ στο Ντόλλς ή  το Αλκατράζ
Ούτε  ο κόσμος του Ριτόρνο στο Λολίτα ή το Λίντο
Αυτό δεν  σε  Βάζει σε σκέψεις .
Ούτε  ο κόσμος  του  Ρασπούτιν στο Σήζαρς ή το Κάμα Σούτρα ( Λ. Φιλαδελφείας Αχαρναί , αν έχετε ακουστά , θα γράψω μία ημέρα )
Γιατί ?
Διότι  άλλο στόχο έχει ο καθένας .
Και  παλαιότερα  δεν  πήγαινε  ο κόσμος του Μπίλλιον στο Τούτι Φρούτι και αντίστροφα .

Άλλος  εξασκεί το άθλημα  της  ποτοθεραπείας
Παραλαγές  προς  εξασφάλιση  μπριζολίτσας  άπειρες
από  τηλέφωνο έως  φορτωτική . Προτιμάται  ο κιμάς  να κόπτεται παρουσία  του πελάτου  διότι δεν σου  υπογράφουν και συμβόλαια !
Δεύτερον ο φραπές  με  τις  παραλλαγές  του  , από την παραγωγή στην κατανάλωση  και ότι πληρώνεις  παίρνεις .
Τρίτον οι χοροί ( ποτέ  δεν το κατάλαβα  αυτό  το άθλημα χωρίς να  επακολουθεί εκτόνωση της πιέσεως  ) . Δηλαδή σου  την κάνουν τούμπανο και μετά  που  να τρέχεις ξημερώματα

Άρα , ήδη  τα  μαγαζιά  τα  τυποποιεί ο κόσμος βάσει των απαιτήσεών  του  .
Γι'  αυτό όλοι μας  έχουμε  το αγαπημένο μας  μαγαζί και όλοι εκεί καταλήγουμε  γιατί μας  πάει το προϊόν  που  προσφέρει .

Αλλά  το  βασικό  είναι  να  υπάρχουν ωραίες  γυναίκες , καλή ατμόσφαιρα , καθαρά ποτά , ευγένεια και εξυπηρέτηση και βέβαια ένα μίνινμουμ  ποιότητας  στην  πίστα  σε  χορούς  και σόου .
Βάλτε  και λίγο την φαντασία σας  να  δουλέψει κύριοι επιχειρηματίες . Τόσα  σας  ακουμπάμε !

Επισκέπτης
Θα σου απαντήσω το βράδυ....τώρα βαριέμαι να γράψω πολλά....:P

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Bon soire monsieur ,
Εννοείτε  ότι θα  μου  απαντήσετε  στο DEKKO ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Φτιάξτε χείλη λέμεεεεεεεεεε.....

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
lipsan7.png

Επισκέπτης
Η  αίσθησή  μου  είναι  ότι μάλλον  ο Μακ Λανθάνει
Δεν  πάει ο κόσμος  του Γκόλντ στο Ντόλλς ή  το Αλκατράζ
Ούτε  ο κόσμος του Ριτόρνο στο Λολίτα ή το Λίντο
Αυτό δεν  σε  Βάζει σε σκέψεις .
Ούτε  ο κόσμος  του  Ρασπούτιν στο Σήζαρς ή το Κάμα Σούτρα ( Λ. Φιλαδελφείας Αχαρναί , αν έχετε ακουστά , θα γράψω μία ημέρα )
Γιατί ?
Διότι  άλλο στόχο έχει ο καθένας .
Και  παλαιότερα  δεν  πήγαινε  ο κόσμος του Μπίλλιον στο Τούτι Φρούτι και αντίστροφα .

Άλλος  εξασκεί το άθλημα  της  ποτοθεραπείας
Παραλαγές  προς  εξασφάλιση  μπριζολίτσας  άπειρες
από  τηλέφωνο έως  φορτωτική . Προτιμάται  ο κιμάς  να κόπτεται παρουσία  του πελάτου  διότι δεν σου  υπογράφουν και συμβόλαια !
Δεύτερον ο φραπές  με  τις  παραλλαγές  του  , από την παραγωγή στην κατανάλωση  και ότι πληρώνεις  παίρνεις .
Τρίτον οι χοροί ( ποτέ  δεν το κατάλαβα  αυτό  το άθλημα χωρίς να  επακολουθεί εκτόνωση της πιέσεως  ) . Δηλαδή σου  την κάνουν τούμπανο και μετά  που  να τρέχεις ξημερώματα

Άρα , ήδη  τα  μαγαζιά  τα  τυποποιεί ο κόσμος βάσει των απαιτήσεών  του  .
Γι'  αυτό όλοι μας  έχουμε  το αγαπημένο μας  μαγαζί και όλοι εκεί καταλήγουμε  γιατί μας  πάει το προϊόν  που  προσφέρει .

Αλλά  το  βασικό  είναι  να  υπάρχουν ωραίες  γυναίκες , καλή ατμόσφαιρα , καθαρά ποτά , ευγένεια και εξυπηρέτηση και βέβαια ένα μίνινμουμ  ποιότητας  στην  πίστα  σε  χορούς  και σόου .
Βάλτε  και λίγο την φαντασία σας  να  δουλέψει κύριοι επιχειρηματίες . Τόσα  σας  ακουμπάμε !

Εσύ λανθάνεις κ πάμε...

Ποιός είναι ο κόσμος του Γκολντ ? Ποτάκηδες - Παιδάκια - Φραπεδιάρηδες - ????????
Ποιός ο κόσμος του Ντολς + Αλκατραζ ? Ποτάκηδες - Παιδάκια - ????????? Λείπουν οι φραπεδιάρηδες....
Ποιός ο κόσμος του Ριτόρνο ? Ποτάκηδες - ????????? Λείπουν τα παιδάκια κ οι φραπέδες....
Ποιός ο κόσμος του Λίντο + Λολίτα ? Ποτάκηδες - Παιδάκια - Φραπεδιάρηδες - ????????????......

Δε βάζω άλλα μαγαζιά γιατί κατάλαβες...τι εννοώ....

Αν όχι παραθέτω κ τα υπόλοιπα επιχειρήματα....

Επισκέπτης
Όποιος ήταν χθες στο REX....ας μας γράψει τις εντυπώσεις του απ'τους χορούς που έριξε ο "θρούλης"....

Όλο το μαγαζί τον αποθέωνε.......ένας απ'τo bourdela.com....δεν μπορεί...θα τον αναγνώρισε.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
REX ?
Πανεπιστημίου ? άνοιξε ? με ποιούς ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Που  είναι αλήθεια ο ... Θρούλης  μου  έχει λείψει αυτό το αγόρι !

Επισκέπτης
Όποιος ήταν χθες στο REX....ας μας γράψει τις εντυπώσεις του απ'τους χορούς που έριξε ο "θρούλης"....

Όλο το μαγαζί τον αποθέωνε.......ένας απ'τo bourdela.com....δεν μπορεί...θα τον αναγνώρισε.....

α ρε μάγκα Mc... ;)
[youtube=425,350]DIjGEALtzNM[/youtube]

καλη η ζεμπεκιά του...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δηλαδή δεν μπορεί να μας συγχωρεθεί το ότι ένακα της ηλικίας αρκούμεθα σε συντηρητικές διασκεδάσεις και δεν τα ξέρουμε όλα μίστερ πέρφεκτ ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γειά σου Θρούλη  !
Τι κάνεις καλό μου παιδί ?