σιχορισε μια και καλι στο 3οΔηλαδή δεν μπορεί να μας συγχωρεθεί το ότι ένακα της ηλικίας αρκούμεθα σε συντηρητικές διασκεδάσεις και δεν τα ξέρουμε όλα μίστερ πέρφεκτ ?
ξεμεθο
σιχορισε μια και καλι στο 3οΔηλαδή δεν μπορεί να μας συγχωρεθεί το ότι ένακα της ηλικίας αρκούμεθα σε συντηρητικές διασκεδάσεις και δεν τα ξέρουμε όλα μίστερ πέρφεκτ ?
πιπ πιπ πιπ
οχι με ξιπνισανερε ξενύκτι.... τώρα ξύπνησες;; χαχαχα
Δηλαδή δεν μπορεί να μας συγχωρεθεί το ότι ένακα της ηλικίας αρκούμεθα σε συντηρητικές διασκεδάσεις και δεν τα ξέρουμε όλα μίστερ πέρφεκτ ?
αμα με αφισι ο Μακλει θα γραπσο αλα μι κανις λαθι στο μπλοκακι σουΕ κάπου ανάμεσ είμαι , δεν είμαι ούτε τζόβενο , αλλά ούτε και υπερήλιξ . Αν και δεν μου φαίνεται πάντως τα έχω τα χρονάκια μου , μη νομίζεις .
Περάσατε καλά μανάρια μου ?
Εγώ αύριο θα πάω Κάτω Πατήσια . Στάμπαρα κάτι καλά κλαρίνα που κάνουνε πρεμιέρα !
Όχι μόνο στριπ - σκυλάδικο και τούμπαλιν . Βαρέθηκα .
Ε κάπου ανάμεσ είμαι , δεν είμαι ούτε τζόβενο , αλλά ούτε και υπερήλιξ . Αν και δεν μου φαίνεται πάντως τα έχω τα χρονάκια μου , μη νομίζεις .
Περάσατε καλά μανάρια μου ?
Εγώ αύριο θα πάω Κάτω Πατήσια . Στάμπαρα κάτι καλά κλαρίνα που κάνουνε πρεμιέρα !
Όχι μόνο στριπ - σκυλάδικο και τούμπαλιν . Βαρέθηκα .
για κριτικια πιγενε Φορτετσα πετρου ραλι 29 με μασαμουκα μαζι,ιχε και κονταροΟ Καμπουρίδης μου λέει πολλά είναι και σούπερ μούρη .
Ειρήσθω δε εν παρόδω ότι φέτος δεν παίζεται ο Μαργαρίτης . Θυμίζει παλαιές εποχές !
Δυστυχώς αγαπητέ μου οι ανηψιά μου κωλύεται να εξέρχεται ΠΣΚ .
Εργάζεται .
Γι αυτό ΠΣΚ βγαίνω με φίλες μου . Καλά Κορίτσια .
Πάντως θα ήθελα δημοτικά για αλλαγή . Ή και κρητικά να θυμηθώ τη γιαγιά μου είναι και στην Αθήνα και ο Γονιανάκης έμαθα για λίγες ημέρες .
Τώρα το κλείνω το γραφείο .
Ανεβαίνω πλατεία μπιντέ για το καθιερωμένο παρασκευιάτικο Κωλοβάρεμα .
Μc, ωραίο το γκομενάκι στο άβαταρ... ;)
για σου ρουλιΤι έγινε Μc στη Συγγρού , είχα φύγει ΣΚ και δεν ενημερώθηκα
ελιπα ιμουνα πορτο ραφτι ,ολο με το μακλειν δε μπορο να βγενο εχο και γινεκαι,τι πεμτι εχουμε κανονισι παρεα να παμε με τα γινεκαια μας στο κιταροthanks Θρούλη
Τί έγινε Συγγρού ?