να δουμε αν θα λεσ τα ιδια οταν θανε και το δικο σου μαζι ,γιατι οταν γνορισες το μπαζακι μου ολο το καλοπεδι εκανες και ολο με εδινεςΠάντα θα είσαι το αφεντικό....όπως με το γυναικάκι σου....άλλος έχει το χρήμα...κ άλλος αποφασίζει...κ σε σέρνει στις ΚΙΘΑΡΕΣ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εγώ δεν ξέρω τίποτες....να δουμε αν θα λεσ τα ιδια οταν θανε και το δικο σου μαζι ,γιατι οταν γνορισες το μπαζακι μου ολο το καλοπεδι εκανες και ολο με εδινες
εδο ρε θες να με παντρεψιςΕγώ δεν ξέρω τίποτες....
Με την υπάρχουσα κρίση στενεύει όντως πολύ η αγορά .
Τωρα εγω γιατι πιστευω οτι η αγορα παει να βρει την πραγματικη της θεση ?
Ηταν καλυτερη η στρεβλωμενη παρουσα αγορα, κατα την οποια..
1) Η καθε "κυρια", εργαζεται ως σερβιτορα / καθαριστρια στο μαγαζι, αλλα γυρναει με το στριγκακι και τα βυζια εξω ?
2) Αφου ειναι σερβιτορα / καθαριστρια,πως καταφερνει να βγαζει 200-300€ την βραδυα ? ( αμα το μαθει η δικια μου οικ.βοηθος, θα με σκισει..)
3) Και πως καταφερνει και στελνει καθε 3 και λιγο ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ στην πατριδα της ? Και πως καταφερε μεσα σε 2-3 χρονια να παρει σπιτι και αυτοκινητο ?
4) Και γιατι παει με τους πελατες στα σκοτεινα και τους τραβαει ξεγυρισμενες μαλακιες ?? ( οτι βλεπουν τα δικα μας τα ματακια να γινονται στα σκοτεινα, βλεπουν και τα δικα τους..)
Αγαπητε μου Πουρειτζερ...Κανεις δεν ειναι βλακας..Ουτε εμεις αλλα ουτε και αυτοι...!!
Και να σου πω και κατι ? Προτιμω να εχουν την επισημη ταμπελα της πορνης, παρα αυτο το "ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" κατα το οποιο, το παιζουν "χορετριες" την νυκτα αλλα την αλλη μερα τις γαμας στο ξεν/χειο για 2-3 100σταρικα και νομιζεις οτι τους εχεις και υποχρεωση..
Αυτα..
Επισκέπτης
εδο ρε θες να με παντρεψις
άλλο τούτο...
μια χαρα ινε το σιστιμα μονο που χριαζετε κιαλες σιμετεφραπουσες πιοτικεσ και βισιτικεςΤωρα εγω γιατι πιστευω οτι η αγορα παει να βρει την πραγματικη της θεση ?
1) Η καθε "κυρια", εργαζεται ως σερβιτορα / καθαριστρια στο μαγαζι, αλλα γυρναει με το στριγκακι και τα βυζια εξω ?
2) Αφου ειναι σερβιτορα / καθαριστρια,πως καταφερνει να βγαζει 200-300€ την βραδυα ? ( αμα το μαθει η δικια μου οικ.βοηθος, θα με σκισει..)
3) Και πως καταφερνεις και στελνει καθε 3 και λιγο ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ στην πατριδα σου ? Και πως καταφερες μεσα σε 2-3 χρονια να παρεις σπιτι και αυτοκινητο ?
4) Και γιατι πας με τους πελατες στα σκοτεινα και τους τραβας ξεγυρισμενες μαλακιες ?? ( οτι βλεπουν τα δικα μας τα ματακια να γινονται στα σκοτεινα, βλεπουν και τα δικα τους..)
Αγαπητε μου Πουρειτζερ...Κανεις δεν ειναι βλακας..Ουτε εμεις αλλα ουτε και αυτοι...!!
Και να σου πω και κατι ? Προτιμω να εχουν την επισημη ταμπελα της πορνης, παρα αυτο το "ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" κατα το οποιο, το παιζουν "χορετριες" την νυκτα αλλα την αλλη μερα τις γαμας στο ξεν/χειο για 2-3 100σταρικα και νομιζεις οτι τους εχεις και υποχρεωση..
Αυτα..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όπου κώλος και χαρά η βασίλω πρώτη είσαι ρε πούστη άντρα...Μήπως μπορώ κι εγώ να μπω ???
Έχω κάτι €κρεμμότητες...
Έχω ακούσει κ το σχετικό "ότι φάμε,ότι πιούμε...κι ότι αρπάξει ο κώλος μας"....κ θέλω να συμμετάσχω....
τι πεμτι να δισ τι μου ετιμασε η βασιλοόπου κώλος και χαρά η βασίλω πρώτη είσαι ρε πούστη άντρα...
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.kotsonisgr.com/photo2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gtsianos.gr/im/5.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gtsianos.gr/im/5.jpg[/img[/URL]]
Επισκέπτης
όπου κώλος και χαρά η βασίλω πρώτη είσαι ρε πούστη άντρα...
ναι..ναι....είμαι η καριόλα....
Επισκέπτης
τι πεμτι να δισ τι μου ετιμασε η βασιλο
σιγά μωρέ "κλαψάρη"...
τουλαχιστον να φαμε τιποτα μετασιγά μωρέ "κλαψάρη"...
Επισκέπτης
τα παπαγαλακια τι ρολο βαρανε βασιλο
F_o_R_t_O_t_I_k_E_s
Επισκέπτης
τουλαχιστον να φαμε τιποτα μετα
Δεν το βλέπω....το μωράκι μου κάνει δίαιτα...γιατί πήρε 1 κιλό κ 367 γραμμάρια κ πρέπει να τα χάσει λέει....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ορίστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τωρα εγω γιατι πιστευω οτι η αγορα παει να βρει την πραγματικη της θεση ?
3) Και πως καταφερνει και στελνει καθε 3 και λιγο ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ στην πατριδα της ? Και πως καταφερε μεσα σε 2-3 χρονια να παρει σπιτι και αυτοκινητο ?
4) Και γιατι παει με τους πελατες στα σκοτεινα και τους τραβαει ξεγυρισμενες μαλακιες ?? ( οτι βλεπουν τα δικα μας τα ματακια να γινονται στα σκοτεινα, βλεπουν και τα δικα τους..)
σου φταίει η καθαρίστρια με το στρινγκ που σου πέφτουν τα σάλια και την πλερώνεις 22 ευρώ για να σου λέει μαλακίες για 5 λεπτά;
Σου φταίει η "χορεύτρια" που είσαι τόσο άχρηστος να γαμήσεις χωρίς 2-3 κατοστάρικα στην τσέπη;
Σου φταίει αυτή που όσα βγάζεις μεροκάματο τα χαλάς για να χαιδεύεις ένα κωλαράκι για 10 λεπτάκια;
Δεν είναι στρεβλωμένο το σύστημα αγαπητέ........
ΕΣΥ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ..................................................
το ταριφακι κανι καλιτερι δουλιαF_o_R_t_O_t_I_k_E_s
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κωλοκυθάκια;τι πεμτι να δισ τι μου ετιμασε η βασιλο
Επισκέπτης
Επισκέπτης