Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πάντα θα είσαι το αφεντικό....όπως με το γυναικάκι σου....άλλος έχει το χρήμα...κ άλλος αποφασίζει...κ σε σέρνει στις ΚΙΘΑΡΕΣ...:P
να δουμε αν θα λεσ τα ιδια οταν θανε και το δικο σου μαζι ,γιατι οταν γνορισες το μπαζακι μου ολο το καλοπεδι εκανες και ολο με εδινες

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Με  την  υπάρχουσα  κρίση  στενεύει όντως  πολύ  η  αγορά .

Τωρα εγω γιατι πιστευω οτι η αγορα παει να βρει την πραγματικη της θεση ?

Ηταν καλυτερη η στρεβλωμενη παρουσα αγορα, κατα την οποια..

1) Η καθε "κυρια", εργαζεται ως σερβιτορα / καθαριστρια στο μαγαζι, αλλα γυρναει με το στριγκακι και τα βυζια εξω ?

2) Αφου ειναι σερβιτορα / καθαριστρια,πως καταφερνει να βγαζει 200-300€ την βραδυα ? ( αμα το μαθει η δικια μου οικ.βοηθος, θα με σκισει..)

3) Και πως καταφερνει και στελνει καθε 3 και λιγο ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ στην πατριδα της ? Και πως καταφερε μεσα σε 2-3 χρονια να παρει σπιτι και αυτοκινητο ?

4) Και γιατι παει με τους πελατες στα σκοτεινα και τους τραβαει ξεγυρισμενες μαλακιες ?? ( οτι βλεπουν τα δικα μας τα ματακια να γινονται στα σκοτεινα, βλεπουν και τα δικα τους..)

Αγαπητε μου Πουρειτζερ...Κανεις δεν ειναι βλακας..Ουτε εμεις αλλα ουτε και αυτοι...!!

Και να σου πω και κατι ? Προτιμω να εχουν την επισημη ταμπελα της πορνης, παρα αυτο το "ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" κατα το οποιο, το παιζουν  "χορετριες" την νυκτα αλλα την αλλη μερα τις γαμας στο ξεν/χειο για 2-3 100σταρικα και νομιζεις οτι τους εχεις και υποχρεωση..

Αυτα..  

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

1) Η καθε "κυρια", εργαζεται ως σερβιτορα / καθαριστρια στο μαγαζι, αλλα γυρναει με το στριγκακι και τα βυζια εξω ?

2) Αφου ειναι σερβιτορα / καθαριστρια,πως καταφερνει να βγαζει 200-300€ την βραδυα ? ( αμα το μαθει η δικια μου οικ.βοηθος, θα με σκισει..)

3) Και πως καταφερνεις και στελνει καθε 3 και λιγο ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ στην πατριδα σου ? Και πως καταφερες μεσα σε 2-3 χρονια να παρεις σπιτι και αυτοκινητο ?

4) Και γιατι πας με τους πελατες στα σκοτεινα και τους τραβας ξεγυρισμενες μαλακιες ?? ( οτι βλεπουν τα δικα μας τα ματακια να γινονται στα σκοτεινα, βλεπουν και τα δικα τους..)

Αγαπητε μου Πουρειτζερ...Κανεις δεν ειναι βλακας..Ουτε εμεις αλλα ουτε και αυτοι...!!

Και να σου πω και κατι ? Προτιμω να εχουν την επισημη ταμπελα της πορνης, παρα αυτο το "ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" κατα το οποιο, το παιζουν  "χορετριες" την νυκτα αλλα την αλλη μερα τις γαμας στο ξεν/χειο για 2-3 100σταρικα και νομιζεις οτι τους εχεις και υποχρεωση..

Αυτα..  
μια χαρα ινε το σιστιμα μονο που χριαζετε κιαλες σιμετεφραπουσες πιοτικεσ και βισιτικες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως μπορώ κι εγώ να μπω ???

Έχω κάτι €κρεμμότητες...

Έχω ακούσει κ το σχετικό "ότι φάμε,ότι πιούμε...κι ότι αρπάξει ο κώλος μας"....κ θέλω να συμμετάσχω....
όπου κώλος και χαρά η βασίλω πρώτη είσαι ρε πούστη άντρα...

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.kotsonisgr.com/photo2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gtsianos.gr/im/5.jpg[/img[/URL]]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τα παπαγαλακια τι ρολο βαρανε βασιλο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

3) Και πως καταφερνει και στελνει καθε 3 και λιγο ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ στην πατριδα της ? Και πως καταφερε μεσα σε 2-3 χρονια να παρει σπιτι και αυτοκινητο ?

4) Και γιατι παει με τους πελατες στα σκοτεινα και τους τραβαει ξεγυρισμενες μαλακιες ?? ( οτι βλεπουν τα δικα μας τα ματακια να γινονται στα σκοτεινα, βλεπουν και τα δικα τους..)

Και να σου πω και κατι ? Προτιμω να εχουν την επισημη ταμπελα της πορνης, παρα αυτο το "ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" κατα το οποιο, το παιζουν  "χορετριες" την νυκτα αλλα την αλλη μερα τις γαμας στο ξεν/χειο για 2-3 100σταρικα και νομιζεις οτι τους εχεις και υποχρεωση..
ορίστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

σου φταίει η καθαρίστρια με το στρινγκ που σου πέφτουν τα σάλια και την πλερώνεις 22 ευρώ για να σου λέει μαλακίες για 5 λεπτά;
Σου φταίει η "χορεύτρια" που είσαι τόσο άχρηστος να γαμήσεις χωρίς 2-3 κατοστάρικα στην τσέπη;
Σου φταίει αυτή που όσα βγάζεις μεροκάματο τα χαλάς για να χαιδεύεις ένα κωλαράκι για 10 λεπτάκια;
Δεν είναι στρεβλωμένο το σύστημα αγαπητέ........
ΕΣΥ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ..................................................
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
το ταριφακι κανι καλιτερι δουλια

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom