Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στο σκλαβενίτη τη ζυγίζεις;

Δε ξέρω που ζυγίζεται....αλλά έχουμε δίαιτα στο σπίτι τώρα που γύρισε...κ τα τύμπανα της κοιλιάς μου παίζουν τον ύμνο του πολέμου....
Οι γκόμενές σου...τι έχουν μαγειρέψει ?? Να περάσω ??

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ορίστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

σου φταίει η καθαρίστρια με το στρινγκ που σου πέφτουν τα σάλια και την πλερώνεις 22 ευρώ για να σου λέει μαλακίες για 5 λεπτά;
Σου φταίει η "χορεύτρια" που είσαι τόσο άχρηστος να γαμήσεις χωρίς 2-3 κατοστάρικα στην τσέπη;
Σου φταίει αυτή που όσα βγάζεις μεροκάματο τα χαλάς για να χαιδεύεις ένα κωλαράκι για 10 λεπτάκια;
Δεν είναι στρεβλωμένο το σύστημα αγαπητέ........
ΕΣΥ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ..................................................
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Προς τι η σφηνοπουτσα ?

Ασε με εμενα με τον πουρο να λεω τα δικα μου, και συνεχισε εσυ τους κοτοκεφτεδες..

Αυτα..

Επισκέπτης
κοτομπίφτεκο τρώει η παρέα...όχι κοτοκεφτέδες...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Προς τι η σφηνοπουτσα ?

Ασε με εμενα με τον πουρο να λεω τα δικα μου, και συνεχισε εσυ τους κοτοκεφτεδες..

Αυτα..
ο Περσονασ ινε πολι καλο πεδι και καλα κανι και ινε φιλος μου και ιδικα του αρχοντα μακλειν,ινε πολι καλο πεδι και ξερι πολασ

Επισκέπτης
ο Περσονασ ινε πολι καλο πεδι και καλα κανι και ινε φιλος μου και ιδικα του αρχοντα μακλειν,ινε πολι καλο πεδι και ξερι πολασ

ναι αλλα μιλάει εκεί που δεν πρέπει...του έχω πει να φοράει γυαλιά μαύρα τη νύχτα να μην τον τυφλώνει το φεγγάρι...αλλά αυτός εκεί...μόνο καπέλο φοράει για να μην πάθει καμια ηλίαση...:)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κολλητε ελα στα παιχνιδια να μας δωσεις τα φωτα σου σα γνωστης της τεχνολογιας που εισαι γιατι ο δικος σου γαυγιζει και μας εχει γαμισει....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι αλλα μιλάει εκεί που δεν πρέπει...του έχω πει να φοράει γυαλιά μαύρα τη νύχτα να μην το τυφλώνει το φεγγάρι...αλλά αυτός εκεί...μόνο καπέλο φοράει για να μην πάθει καμια ηλίαση...:)
ρεπουβλικα φορα???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προς τι η σφηνοπουτσα ?

Αυτα..
αγαπημένο μου τηλέφωνο.....
Η χρήση β ενικού δεν έχει στην ελληνική γλώσσα προσωπική χροιά όταν κάνεις γενικές τοποθετήσεις.
Το εσύ αναφέρεται σε όλουε του κυκλώματος.
Εγώ είμαι ο τελευταίος που έχει δικαίωμα δια να ομιλεί.

Εχω μάθει όμως από μικρός να ξεκινάω πάντα από τα λάθη τα δικά μου και μετά από τα λάθη της μοίρας, του μπαμπά, της μαμάς, της χώρας, της ζωής, του κράτους κλπ....
Να θυμάσαι ένα πράγμα.
Για να σε γαμήσουν πρέπει πρώτα να σκύψεις.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κολλητε ελα στα παιχνιδια να μας δωσεις τα φωτα σου σα γνωστης της τεχνολογιας που εισαι γιατι ο δικος σου γαυγιζει και μας εχει γαμισει....
πιος ρε σι ινε ο γνοστις

Επισκέπτης
ρεπουβλικα φορα???

Εσύ ετοιμάσου για τα βιολιά.....χαχαχαχαχαχα (αν κ δεν θα έχει..αλλα τεσπα...)!!!!!

URL]]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εσύ ετοιμάσου για τα βιολιά.....χαχαχαχαχαχα (αν κ δεν θα έχει..αλλα τεσπα...)!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.porges.net/Images/dan_porges_portfolio14/MischaMaiskyCellist.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ορεα πουστρα φορα και κρεματζουλι

Επισκέπτης
Εγώ είμαι ο τελευταίος που έχει δικαίωμα δια να ομιλεί.

Εχω μάθει όμως από μικρός να ξεκινάω πάντα από τα λάθη τα δικά μου και μετά από τα λάθη της μοίρας, του μπαμπά, της μαμάς, της χώρας, της ζωής, του κράτους κλπ....
Να θυμάσαι ένα πράγμα.
Για να σε γαμήσουν πρέπει πρώτα να σκύψεις.

Εγώ ο προτελευταίος....που θα μιλήσει...

Επίσης...εγώ γεννήθηκα κ ζω σ'εναν τέλειο κόσμο...που κανείς δεν κάνει λάθη.....

Τέλος..."μόνο γαμό...δεν πιδό"......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom