ουτε απο εξω δεν περναω εγω απο εκει....το σκατομα ινε η μεγιστι εφχι για μενα εφχαριστο
απο ντολτε βιτα δε ξερο απο αφα βιτα παντος δε τρελενεσε...και μι ξεχνας οτι εχο 3 σοιτες κλισι στο δρομοκαιτιο...ελα και σι μαζι με τον τραγουδοφοτινο..ολι η καλοι χορανε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ξερο εσι ισε του δαφνιου και του νταου,αλα αφτατα εχο εργολαβια και δε με δεχοντεουτε απο εξω δεν περναω εγω απο εκει....
Επισκέπτης
και χτες μου λεγες για γκολτ και καταλιξμε Μουσες ..καταλαβα ....στι λεοφορο αθινον θα παμε
Δεν έχει σημασία....ο προορισμός...το ταξίδι μετράει....κ εμείς το πάμε καλά....τώρα που γνωριστίκαμε τίποτα δε μας σταματά.... ;) ;)
Επισκέπτης
ξερο εσι ισε του δαφνιου και του νταου,αλα αφτατα εχο εργολαβια και δε με δεχοντε
Πεντέλη ???? Πωωωωωωωω γουστάρωωωω....εκεί θα πάω εγώ σε λίγα χρόνια...βέβαια έχω μέλλον ακόμη,όμως έχω κλείσει σουίτα....προεδρική....για καλό κ για κακό με περιμένουν....
α γεια σου..... ;)Δεν έχει σημασία....ο προορισμός...το ταξίδι μετράει...
αφτος μου φενετε τοχε πη ο καφασις ρε αντιγραφοΔεν έχει σημασία....ο προορισμός...το ταξίδι μετράει....κ εμείς το πάμε καλά....τώρα που γνωριστίκαμε τίποτα δε μας σταματά.... ;) ;)
Επισκέπτης
αφτος μου φενετε τοχε πη ο καφασις ρε αντιγραφο
o μαρούλιας το έχει πει....κ ο δανεισμός εκφράσεων δεν είναι κακό...;)
μα δε ξερις τον καφασιo μαρούλιας το έχει πει....κ ο δανεισμός εκφράσεων δεν είναι κακό...;)
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν έχει σημασία....ο προορισμός...το ταξίδι μετράει....κ εμείς το πάμε καλά....τώρα που γνωριστίκαμε τίποτα δε μας σταματά.... ;) ;)
ειπες μεγαλη κουβεντα και πραγματι δεν παιζει κανένα ρολο ο προορισμος αλλα μονο το ταξειδι και ποσο καλο ηταν
αν και νεος με διαταραγμενη προσωπικοτητα δεν εισαι και τοσο κακος απλα εαν μου επιτρεπεις πρεπει να εισαι λιγοτερο απολυτος
αν
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βρε τι του εκανα του ταξιδιου. μεχρι και ο φιλος ο εκενωτης θα μου την ελεγε
βρε τι του εκανα του ταξιδιου. μεχρι και ο φιλος ο εκενωτης θα μου την ελεγε
Πάτα πάνω δεξιά από το ποστ το "Τροποποίηση" και διόρθωσε το ....
ειπες μεγαλη κουβεντα και πραγματι δεν παιζει κανένα ρολο ο προορισμος αλλα μονο το ταξειδι και ποσο καλο ηταν
αν και νεος με διαταραγμενη προσωπικοτητα δεν εισαι και τοσο κακος απλα εαν μου επιτρεπεις πρεπει να εισαι λιγοτερο απολυτος
αν
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι είναι νέος, άρα ολίγος και ψυχολογικά ασταθής. Προσέξτε λίγο τις εκφράσεις σας κύριε, ακούν και μεγαλύτεροι
Πάτερ, να μετονομαστεί το thread σε stripclubs χουροί, πουτά. Δεν είναι τίτλος αυτός
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι είναι νέος, άρα ολίγος και ψυχολογικά ασταθής. Προσέξτε λίγο τις εκφράσεις σας κύριε, ακούν και μεγαλύτεροι
Πάτερ, να μετονομαστεί το thread σε stripclubs χουροί, πουτά. Δεν είναι τίτλος αυτός
αν υπαρχει κανεις 40αρης που πιστευει τα ιδια που πιστευε οταν ηταν 20αρης μαλλον κλεισμενος σε γυαλλα ηταν. Το σχολιο ηταν επιβραβευτικο για τον κυριο που παρα το νεο της ηλικιας του εκανε ενα πολυ οριμο σχολιο. Γιατι τα σωστα πρεπει να τα λεμε
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πρώτον, η ηλίκια, αυτονόητα, είναι ιντερνετική, δεύτερον το άλλο δεν το θεωρώ καθόλου κολακευτικό
η ιντερνετικη ηλικια ειναι παντελως ασχετη με την πραγματικη και τις εμπειριες μας και οσο αναφορα εαν δε το θεωρεις κολακευτικο πρεπει να πω πως ειχε ενα υφος χιουμοριστικο αλλα η προθεση ηταν να χειροκροτησω τα οριμα λεγομενα του.
τωρα αν δε το καταλαβες μαλλον δε μιλαω καλα Ελληνικα αλλα και παλι δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε πιστευω
η ιντερνετικη ηλικια ειναι παντελως ασχετη με την πραγματικη και τις εμπειριες μας και οσο αναφορα εαν δε το θεωρεις κολακευτικο πρεπει να πω πως ειχε ενα υφος χιουμοριστικο αλλα η προθεση ηταν να χειροκροτησω τα οριμα λεγομενα του.
τωρα αν δε το καταλαβες μαλλον δε μιλαω καλα Ελληνικα αλλα και παλι δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε πιστευω
Συνεχίζοντας, λόγω της πραγματικής σου ηλικίας να μην(...) αντιλαμβάνεσαι στέλνω πμ
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χμμμ..
Ακουσα πως και το D+P στον Λιντο..
Ανακατευεται η τραπουλα..
Αυτα..
ΥΓ - Που παιζεις εσυ μουσικη ?
παραμενει ομως μονοπολιακη και αυτο δεν ει ναι καλο για την "ελευθερη αγορα" νομιζω και ειναι επισης καιρος οι μεγαλομετοχοι να επενδυσουν για να μπορεσουν να εισπραξουν. η εικονα πολλων μαγαζιων ειναι απαραδεκτη και τα ροστερ στα περισσοτερα μαγαζια ειναι τραγικα. για να δουμε...
Hello gents
ΝΟΚΙΑ φίλε δεν ήταν για σένα .
Σε αυτο εχεις δικιο αγαπητε μου..Ψιλο-μπρουταλιζω..Δεν μοιαζω καθολου για gent..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις