Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
που τις πουλανε αφτες,εγο απο μπιρα ξερο και απο σαμπανια καιρ

Αυτές είναι ειδικές πατέντες για τα στριπ......σαμπανόμπυρες ζητάς κ έρχονται στο τραπέζι μαζί με ξηρούς καρπούς κ φρουτάκια....

Πάω να φτιάξω το μαλλί....μην αργήσεις πάλι......εγώ τη χωρίστρα θα στρώσω,να φαίνεται καλά κ να γυαλίζει η χαράδρα στο κέντρο κ έρχομαι απ'το σπίτι να σε μαζέψω....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αυτές είναι ειδικές πατέντες για τα στριπ......σαμπανόμπυρες ζητάς κ έρχονται στο τραπέζι μαζί με ξηρούς καρπούς κ φρουτάκια....

Πάω να φτιάξω το μαλλί....μην αργήσεις πάλι......εγώ τη χωρίστρα θα στρώσω,να φαίνεται καλά κ να γυαλίζει η χαράδρα στο κέντρο κ έρχομαι απ'το σπίτι να σε μαζέψω....
καλα ρε σι παλι εσι θα οδιγας,παλι ντεφι θα με κανης

Επισκέπτης
Με τις τανζανιές σου ρε καριόλη βόθρε μόλις ξεμπέρδεψα (7:30)....τι ήταν αυτά που έκανες όλο το βράδυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ??????????????

Οι φίλες μου,οι κροκόδειλοι,θα έχουν να το λένε........

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Με τις τανζανιές σου ρε καριόλη βόθρε μόλις ξεμπέρδεψα (7:30)....τι ήταν αυτά που έκανες όλο το βράδυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ??????????????

Οι φίλες μου,οι κροκόδειλοι,θα έχουν να το λένε........

Ελα ΜcLein..Ειναι η σειρα σου να γραψεις σημερα...Για πεστε.. :cheesy: :cheesy:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μακλεινακο 11 ορα σιμερα με ξιπνισανε....αλα αξιζε πραματικα!!!!!!!!!!!!!!!δε γαμιετε ετσι κιαλιος στι κολασι θα παμε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε μαλακιδη μην τον μπερδευεις τον ανθρωπο με πορτογαλεζικα και σου ερθει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο να γελαει ο κοσμος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε εγο παντος περαναο τζετ με το μακλειν τρις φορες εχουμε βγι βραδι και οι τρις ιτανε τζαμι!!!!!!!!!!!!!
τα χτεσινα αμα θελι ασ σας τα πη εγο κανο τιν παπια ,οτι πη ο Μακ
και στο σπιτι τα χριστουγενα στολιζουμε καραβι ..για να μι ξεχνιομαστε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φιλε εγο παντος περαναο τζετ με το μακλειν τρις φορες εχουμε βγι βραδι και οι τρις ιτανε τζαμι!!!!!!!!!!!!!
κοιτα μην σε τρελλανει η ντολτσε βιτα στα γεραματα και τα σκατωσεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης

Δεν θα γράψω τίποτα...γιατί βλέπω οτι κάποιοι έχουν πρόβλημα κ ζουλεύουν που βγαίνουμε παρεάκι....

Όσο για τα Χριστούγεννα...είσαι άρχοντας.... ;) ;) ;)

ρε μαλακιδη μην τον μπερδευεις τον ανθρωπο με πορτογαλεζικα και σου ερθει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο να γελαει ο κοσμος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ βαζελάκο...άραξε...ο βοθρούλης κ σα δέντρο να έρθει...πάλι το κέντρο της παρέας θα είναι γιατί είναι πανέξυπνος κ το χιούμορ του είναι έτη φωτός μπροστά....κ άσε τους μικροτσούτσουνους να σιγοβράζουν στο ζουμί τους.... :headbang: :headbang: :headbang:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κοιτα μην σε τρελλανει η ντολτσε βιτα στα γεραματα και τα σκατωσεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το σκατομα ινε η μεγιστι εφχι για μενα εφχαριστο
απο ντολτε βιτα δε ξερο απο αφα βιτα παντος δε τρελενεσε...και μι ξεχνας οτι εχο 3 σοιτες κλισι στο δρομοκαιτιο...ελα και σι μαζι με τον τραγουδοφοτινο..ολι η καλοι χορανε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εκεί που παρασύρεται τον επαναφέρω...του θυμίζω το γυναικάκι...ξενερώνει...κ τέλος...κάθεται φρόνιμα...
μι του λεσ ψεματα κολιτε ,τι θα γινη θα ερθις αβριο μαζι στο τουρ για δουλια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Που θα πάμε για σκατούρ ?
θα κανουμε τουρ ρε προς διτικι αθινα απο ελεφσινα μεχρι καλαμακι στραβα θα παμε,οχι με το πρασινο με το νισαν θα παμε και θα παμε και για μασ

Επισκέπτης
θα κανουμε τουρ ρε προς διτικι αθινα απο ελεφσινα μεχρι καλαμακι στραβα θα παμε,οχι με το πρασινο με το νισαν θα παμε και θα παμε και για μασ

Ok...σήμερα απο νωρίς δλδ για ύπνο....εντάξει...πάντως για Παρασκευή βράδυ (ξημέρωμα Σαββάτου) έχω κλείσει σκυλάδικο στην Εθνική Λαμίας....(όχι θέση...όλο το σκυλάδικο)....θα το γεμίσουμε εμείς οι 2 κ γκόμενες....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ok...σήμερα απο νωρίς δλδ για ύπνο....εντάξει...πάντως για Παρασκευή βράδυ (ξημέρωμα Σαββάτου) έχω κλείσει σκυλάδικο στην Εθνική Λαμίας....(όχι θέση...όλο το σκυλάδικο)....θα το γεμίσουμε εμείς οι 2 κ γκόμενες....
και χτες μου λεγες για γκολτ και καταλιξμε Μουσες ..καταλαβα ....στι λεοφορο αθινον θα παμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom