Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

και σ'αυτο το site λεει κάποια πραγματακια...κατα πόσο ισχύουν...θα δειξει η πορεια...σιγουρα η πρεμιερα κρυβει εκπληξεις παντως....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

και σ'αυτο το site λεει κάποια πραγματακια...κατα πόσο ισχύουν...θα δειξει η πορεια...σιγουρα η πρεμιερα κρυβει εκπληξεις παντως....
δεν ινε τοσο καλο το ξερο,πεφτι προμοτα,εγο θελο να ξερο πιο μουλαρι θα το αφισουν να ανιξι γαζι,και πια φαβορια θα κρατισουν!!!!!!!!!1

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τελικά  κύριοι σας  εμπνέω !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
περασα απο το πρακτοριο και ξενεροσα,επεξα μονο ενα γκανιαδακι,και ηθελα σκ να κατσο να μελετισο,τη Δευτερα δεν σιμπλιροθικαν οι σιμετοχες.... :headbang: :headbang: :headbang:εχουμε το καλιτερο ιποδρομιο χορις αλογα αν ινε δινατον
ο Μπαι εινε φισουναρις,ξερις πολλλα Μεφι παρα την αποχι σου απο το αθλιμα,οποτε θες παμε παρεα,και τα κοτομπιφτεκα δικα μου!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
περασα απο το πρακτοριο και ξενεροσα,επεξα μονο ενα γκανιαδακι,και ηθελα σκ να κατσο να μελετισο,τη Δευτερα δεν σιμπλιροθικαν οι σιμετοχες.... :headbang: :headbang: :headbang:εχουμε το καλιτερο ιποδρομιο χορις αλογα αν ινε δινατον
ο Μπαι εινε φισουναρις,ξερις πολλλα Μεφι παρα την αποχι σου απο το αθλιμα,οποτε θες παμε παρεα,και τα κοτομπιφτεκα δικα μου!!!!!!!!!!

Θέλεις ν'αγιάσεις κ δεν σ'αφήνουν.....;) ;) ;)
Oσο για τον καλύτερο ιππόδρομο...ακόμη το διαβάζω κ γελάω....αχ ρε βοθρούλη...πότε θα σε πάρω κ θα πάμε στις Αγγλίες....να πάθεις πλάκα....εκεί να δεις αλόγατα....κ αλογομούρηδες....:) :) :)
O μπάι...είναι καλός...απλά απο τότε που απέκτησε/αγόρασε το ένα άλογο κ το άλλο που του χάρισαν....την είδε λιγάκι....κάνει κ μερικές πουστιές...κ φέρνει το καλύτερο άλογο 3ο-4ο....:( :( :(
Το πάθος το έχω...απλά κρατιέμαι μακριά...γιατί το χέρι του πατέρα μου είναι μακρύ...xaxaxaxa

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Oσο για τον καλύτερο ιππόδρομο...ακόμη το διαβάζω κ γελάω....αχ ρε βοθρούλη...πότε θα σε πάρω κ θα πάμε στις Αγγλίες....να πάθεις πλάκα....εκεί να δεις αλόγατα....κ αλογομούρηδες....:) :) :)
O μπάι...είναι καλός...απλά απο τότε που απέκτησε/αγόρασε το ένα άλογο κ το άλλο που του χάρισαν....την είδε λιγάκι....κάνει κ μερικές πουστιές...κ φέρνει το καλύτερο άλογο 3ο-4ο....:( :( :(
Το πάθος το έχω...απλά κρατιέμαι μακριά...γιατί το χέρι του πατέρα μου είναι μακρύ...xaxaxaxa
εσενα σε κουλαντραι ο νταντις εμενα το μπαζακι....
Νταγκλας στη 10η

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οπος οι αλοι σιτι τουρ εμις και ο ψομιαδις ιποτουρ!!!!!!!!

Επισκέπτης
εσενα σε κουλαντραι ο νταντις εμενα το μπαζακι....
Νταγκλας στη 10η
Βασικά μαλακίες κάνω που κ που....πάλι καλά που παίρνουμε τη χασούρα πίσω τις περισσοτερες...κ απλά γίνεται χαβαλές...
Σήμερα πάντως δεν είχε τίποτα περίεργο....κύλισαν καλά τα πράγματα...συντηριτικο παίξιμο κ πήγαινε καλά ο μέσος παίχτης....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βασικά μαλακίες κάνω που κ που....πάλι καλά που παίρνουμε τη χασούρα πίσω τις περισσοτερες...κ απλά γίνεται χαβαλές...
Σήμερα πάντως δεν είχε τίποτα περίεργο....κύλισαν καλά τα πράγματα...συντηριτικο παίξιμο κ πήγαινε καλά ο μέσος παίχτης....
για το μεσο παιχτι καλα...για τον αροστο παιχτι σα και μενα...
τραυματιστικε ο Γκαλετι

Επισκέπτης
για το μεσο παιχτι καλα...για τον αροστο παιχτι σα και μενα...
τραυματιστικε ο Γκαλετι
Εεεεε αμα γαμιεσαι κ θες να πιάσεις αυτα που δεν πιάνει ούτε ο Θεός....να κάτσεις στη χασούρα....εδώ δεν τρέχουν αραβικά αλόγατα...να ξέρεις πριν τρέξουν πως θα τερματισουν....

***Αυτό το παληκάρι....μια ζωή οταν είναι φορμαρισμένο τραυματίζεται....κ πέρσι τα ίδια....κ στην Ατλέτικο τις 2 πρώτες χρονιές τα ίδια.....γαμιέται ο Δίας....λεμεεεεεεεεεε.....ο Λετο θα παίξει με τους Τούρκους ή είναι εξω για λόγους τιμωρίας ???
Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφουν για τον Ντιόγο ρε πούστη ??? ΚΑΙ αυτόν θελουν να τον παρουσιάσουν νέο μαραντόνα ????

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εεεεε αμα γαμιεσαι κ θες να πιάσεις αυτα που δεν πιάνει ούτε ο Θεός....να κάτσεις στη χασούρα....εδώ δεν τρέχουν αραβικά αλόγατα...να ξέρεις πριν τρέξουν πως θα τερματισουν....

***Αυτό το παληκάρι....μια ζωή οταν είναι φορμαρισμένο τραυματίζεται....κ πέρσι τα ίδια....κ στην Ατλέτικο τις 2 πρώτες χρονιές τα ίδια.....γαμιέται ο Δίας....λεμεεεεεεεεεε.....ο Λετο θα παίξει με τους Τούρκους ή είναι εξω για λόγους τιμωρίας ???
Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφουν για τον Ντιόγο ρε πούστη ??? ΚΑΙ αυτόν θελουν να τον παρουσιάσουν νέο μαραντόνα ????
βαρια αροστος ιπαμε,
δεν εχουν τι να γραψουν και γλιφουν το σοκρατι,ο Ντιογο αγγλια δε παει δε εχι διαβατιριο,
περι Γκαλε επιδι ινε καλο πεδι τον ματιαζουν

Επισκέπτης
βαρια αροστος ιπαμε,
δεν εχουν τι να γραψουν και γλιφουν το σοκρατι,ο Ντιογο αγγλια δε παει δε εχι διαβατιριο,
περι Γκαλε επιδι ινε καλο πεδι τον ματιαζουν
Σοβαρέεεεεψουυυυυυ............
Είδα τώρα οτι κ καλά τον θέλει η Ιντερ.....δλδ ημαρτον.....επρεπε να τον φερει ο θρύλος στο λιμάνι για να ενδιαφερθούν ????
Γαμιέται ο Δίας σου λέωωωωω.........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και περι αγλιας ,ρε φιλε πος να παο τι θα τους λεο,γες και νοου στους λορδους
παντος τα αλογα που χουμε δο πρεπει να νε μουλαρια...εδο τον Παοκ και δεν τον κατεβασανε εξοτερικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom