Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σοβαρέεεεεψουυυυυυ............
Είδα τώρα οτι κ καλά τον θέλει η Ιντερ.....δλδ ημαρτον.....επρεπε να τον φερει ο θρύλος στο λιμάνι για να ενδιαφερθούν ????
Γαμιέται ο Δίας σου λέωωωωω.........
οτι μαλακια τους ερθι τι γραφουν..λεσ και εχι πεκσι σε πολα ματσ ο ντιογο
εδο τον παπαροΤορο το θελι η γιουβε ...και το Νινι η Μιλαν ...παπαρολογιες

Επισκέπτης
οτι μαλακια τους ερθι τι γραφουν..λεσ και εχι πεκσι σε πολα ματσ ο ντιογο
εδο τον παπαροΤορο το θελι η γιουβε ...και το Νινι η Μιλαν ...παπαρολογιες
για τον πουτσοοοοοοο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

και περι αγλιας ,ρε φιλε πος να παο τι θα τους λεο,γες και νοου στους λορδους
παντος τα αλογα που χουμε δο πρεπει να νε μουλαρια...εδο τον Παοκ και δεν τον κατεβασανε εξοτερικο
ποιους λορδους ρεεεεεεεεεε...........χεστηκαν οι λορδοι κ βγηκαν οι αλογομουρηδεςςςςςςςςς.........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
για τον πουτσοοοοοοο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε
ποιους λορδους ρεεεεεεεεεε...........χεστηκαν οι λορδοι κ βγηκαν οι αλογομουρηδεςςςςςςςςς.........
το προφιλ μου φερνι σε ισπανικο γαιδουρομουλαρο,εσενα σε κοφτο για οριτζιναλ Ιορδανο!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
το προφιλ μου φερνι σε ισπανικο γαιδουρομουλαρο,εσενα σε κοφτο για οριτζιναλ Ιορδανο!!!!!!!!!!!!!!!
ΜcLein....το λέει κ τ'ονομά μου....xaxaxaxaxaxa

Θα κατέβεις πειραιώς καμια μέρα ??? Στειλε κανα πμ...αμα εχεις τιποτα απ'το διδυμο...γιατι την αλλη βδομαδα...θα ειμαι free...κ θα εξορμησω....(μαλλον....κ γενικά)...

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ader
Φίλτατε manosbeach, ,μιας και έχεις εσύ και άλλοι προσωπικές εμπειρίες και σχέσεις με κορίτσια του χώρου, ο τελευταίος που θα υποδείξω τι να κάνει ο καθένας είμαι εγώ.Μάλλον εσύ θα πρέπει να μας πεις δυο πράγματα, που έχεις περάσει παραπάνω.

Για το βιβλίο που λες, γιατί θα έπρεπε κάποιος να το διαβάσει? Αυτές διαβάζουν τα βιβλία τα δικά μας? στην δουλειά τους πάμε και υπάρχει επαγγελματική ανταλλαγή (και τις πιο πολλές φορές όχι και τίμια). Δίνω χρήματα για να πάρω υπηρεσίες και δίνει υπηρεσίες ή τουλάχιστον (οφείλει να δίνει) για να πάρει χρήματα. Εγώ έτυχε, και το διάβασα το βιβλίο και δεν έμεινα στο εξώφυλλο, είπα και παραπάνω,έχω δύο φίλες απο τον χώρο. Αλλά μέχρι εκεί. Το βιβλίο φίλε δεν είναι το ίδιο για όλους.Ξέρεις, κάποια κοριτσάκια όπως λες, σε εσένα μπορεί να συμπεριφέρονται σπαθί και σε άλλους με τον χειρότερο τρόπο,(ή και το αντίστροφο), είναι αυτό που λες σε τρώνε ζωντανό.Εμένα τι να φάνε, κάτι που δεν έχω και το ξέρουν?

Απλά είπα και πιο πάνω,όσον αφορά τις σχέσεις, δεν μου λέει πραγματικά όμως τίποτα, μια κοπέλα που λέει και κάνει πράγματα να κάνει τα ίδια  και με άλλους.  Πως το ξέρω?

Όλες οι κοπέλες στα στριπ έχουν σχέσεις.Οι κοπέλες που γνώρισα ήταν απο τις "καλές κοπέλες",όπως  λες,και είχαν σχέσεις, ε όμως αφού φασώνονται μαζί μου τότε το έχουν κάνει και με άλλους αυτό.Αυτό δεν μου αρέσει.Την δευτέρα ήμουν εγώ, την τρίτη θα είναι άλλος.Αυτομάτως χάνει το νοημά του.

Προσωπικά το πρώτο πράγμα που θα περίμενα να κάνει μια κοπέλα (αν την βλέπεις σοβαρά) είναι να σταματήσει τη δουλειά.Δεν χωράνε δικαιολογίες σε αυτό. Κακά τα ψέματα δεν είναι ένα επάγγελμα όπως και τα άλλα.

αδερφε δε θα διαφωνησω γιαυτο και εξ αρχης ειπα οτι θελουμε γιατρο γιατι βαραμε το κεφαλι μας και μυαλο δε βαζουμε. παντως εχει μεγαλο ενδιαφερον να ακουσει κανεις τι λενε τα κοριτσια αυτα για τους πελατες. και το λενε στα ισα οτι πρεπει να πουν ψεματα γιατι ψεματα θελουν να ακουσουν οι πελατες. και τους τα τρωνε μεχρι να ξυπνγσουν και μετα απλα ο επομενος "βλακας". παρολα αυτα δε φταινε μονο αυτες αλλα περισσοτερο αυτοι που θελουν να ακουσουν τα παραμυθια

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ρε "φιλαράκι"....μια ερώτηση....το βράδυ ή γενικά στο σκοτάδι ξέρεις γιατί δε φοράμε γυαλιά ηλίου,οι νορμάλ..???
Θα μου πεις τι μαλακίες ρωτάς ρε μάστορα....αλλα εγώ θα ρωτήσω....εσύ τότε γιατί φοράς ???

Άντε γειά....καλά να περνάς...κ αν γίνεται μην κάνεις παράθεση στα γραπτά μου....κι εγώ δεν θα ξανασχοληθώ...έκανα λάθος εξ'αρχής...

παντα θα υπαρχουν αυτοι που ξερουν περισσοτερα η τα ξερουν απο αλλη σκοπια αλλα ειναι δυσκολο να το παραδεχτει κανεις.

αλλα δε νομιζω υπαρχει κανενας λογος να κανουμε αλλο συζητηση

Επισκέπτης
παντα θα υπαρχουν αυτοι που ξερουν περισσοτερα η τα ξερουν απο αλλη σκοπια αλλα ειναι δυσκολο να το παραδεχτει κανεις.

αλλα δε νομιζω υπαρχει κανενας λογος να κανουμε αλλο συζητηση

Ρε φίλε...βγάλε το γυαλί λέμεεεεεεεε.............

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχω παρει θεση ...ξεκινηστε....
ΜΑΡΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μισο να παρω μια πρασινη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε "φιλαράκι"....μια ερώτηση....το βράδυ ή γενικά στο σκοτάδι ξέρεις γιατί δε φοράμε γυαλιά ηλίου,οι νορμάλ..???

Εγώ πάντως, νομίζω ότι ξέρω γιατί φοράνε κάποιοι στο σκοτάδι και γενικά την νύχτα γυαλιά ηλίου.

You know the day destroys the night.....break on through to the other side....  ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
επιδι ολοι σας ξερετε καλιτερα απο μενα ζιτο καθιγιτι του φραπε επιγοντος,μεχρι στιγμις κανις δε τα καταφερε να με διδακσει βλεπετε κανις δεν μπορι να διδασκι ατομα με φραπε-ιδικες αναγκες σα κε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕΕΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ
ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ
ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΤΕ ΒΟΥΝΑ
ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΓΕ Η 7
ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕΕΕ ΟΕΟΕ

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
επιδι ολοι σας ξερετε καλιτερα απο μενα ζιτο καθιγιτι του φραπε επιγοντος,μεχρι στιγμις κανις δε τα καταφερε να με διδακσει βλεπετε κανις δεν μπορι να διδασκι ατομα με φραπε-ιδικες αναγκες σα κε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένας είναι ο καθηγητής του φραπέ, απευθύνσου

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μικρέ  δύσοσμε  φίλε 
Η  περιέργειά  σου  είναι  ευχάριστη .
Αν το βρεις στείλε pm
Αν είσαι σωστός κερδίζεις αυθεντικό έργο τένης by pouranger
θα το κρεμασο στο Πρασινο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ο Βασος εινε για μεταπτιχιακους,εγο ειμε του διμοτικου
Εγω παντωs ειμαι του...νηπιαγωγειου...Θα ηθελα κι εγω τα φωτα σαs και μαλιστα απο τα....καινουργια τα φωτα, που εχουνε χαμηλη καταναλωση ευρω-ρευματοs...Μεχρι τωρα εχω ζησει ετσι για χαριν τηs εμπειριαs και μονον διαφορεs φασειs...ναι εχω παει με αραπινα, με ασιατισσα, με δυο ταυτοχρονα κτλ...και θα ηθελα την ...εγκυκλοπαιδικη σαs μορφωση και σ αυτο το αβατο για μενα μεχρι στιγμηs ιδρυμα...ξερω οτι δεν ειναι για ...χορταση , ουτε προκειται ποτε να γινω τακτικοs θαμων(λετε??) αλλα καλο ειναι να ξερω απο σαs τουs εμπειρουs και σαs βγαζω το καπελο αλλωστε, αν λοιπον επισκεπτομενοs καποιο(αραγε ποιο??) ιδρυμα , θα μπορεσω να απολαυσω φραπε και δεν θα μεινω με το....καλαμακι στο χερι...Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στιs..."οδηγικεs" σαs ικανοτητεs και θα ηθελα να εχω την θεωρητικη γνωση προτου παω για μαλλι και βγω ....Γιουλ Μπρυνερ..Εχω καταλαβει οτι και σ αυτο το τομεα αναπροσαρμοζονται συνεχωs τοσο τα τιμολογια παροχηs οσο και οι υπηρεσιεs..Ρωταω για αυτα που ισχυουνε τωρα απο φθινοπωρινη σεζον και δωθε...Ευχαριστω μεθ υποληψεωs και αναμενω με τσιγαρο αναμμενο... :fart-in-bed: :fart-in-bed:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom