Φίλτατε manosbeach, ,μιας και έχεις εσύ και άλλοι προσωπικές εμπειρίες και σχέσεις με κορίτσια του χώρου, ο τελευταίος που θα υποδείξω τι να κάνει ο καθένας είμαι εγώ.Μάλλον εσύ θα πρέπει να μας πεις δυο πράγματα, που έχεις περάσει παραπάνω.
Για το βιβλίο που λες, γιατί θα έπρεπε κάποιος να το διαβάσει? Αυτές διαβάζουν τα βιβλία τα δικά μας? στην δουλειά τους πάμε και υπάρχει επαγγελματική ανταλλαγή (και τις πιο πολλές φορές όχι και τίμια). Δίνω χρήματα για να πάρω υπηρεσίες και δίνει υπηρεσίες ή τουλάχιστον (οφείλει να δίνει) για να πάρει χρήματα. Εγώ έτυχε, και το διάβασα το βιβλίο και δεν έμεινα στο εξώφυλλο, είπα και παραπάνω,έχω δύο φίλες απο τον χώρο. Αλλά μέχρι εκεί. Το βιβλίο φίλε δεν είναι το ίδιο για όλους.Ξέρεις, κάποια κοριτσάκια όπως λες, σε εσένα μπορεί να συμπεριφέρονται σπαθί και σε άλλους με τον χειρότερο τρόπο,(ή και το αντίστροφο), είναι αυτό που λες σε τρώνε ζωντανό.Εμένα τι να φάνε, κάτι που δεν έχω και το ξέρουν?
Απλά είπα και πιο πάνω,όσον αφορά τις σχέσεις, δεν μου λέει πραγματικά όμως τίποτα, μια κοπέλα που λέει και κάνει πράγματα να κάνει τα ίδια και με άλλους. Πως το ξέρω?
Όλες οι κοπέλες στα στριπ έχουν σχέσεις.Οι κοπέλες που γνώρισα ήταν απο τις "καλές κοπέλες",όπως λες,και είχαν σχέσεις, ε όμως αφού φασώνονται μαζί μου τότε το έχουν κάνει και με άλλους αυτό.Αυτό δεν μου αρέσει.Την δευτέρα ήμουν εγώ, την τρίτη θα είναι άλλος.Αυτομάτως χάνει το νοημά του.
Προσωπικά το πρώτο πράγμα που θα περίμενα να κάνει μια κοπέλα (αν την βλέπεις σοβαρά) είναι να σταματήσει τη δουλειά.Δεν χωράνε δικαιολογίες σε αυτό. Κακά τα ψέματα δεν είναι ένα επάγγελμα όπως και τα άλλα.
αδερφε δε θα διαφωνησω γιαυτο και εξ αρχης ειπα οτι θελουμε γιατρο γιατι βαραμε το κεφαλι μας και μυαλο δε βαζουμε. παντως εχει μεγαλο ενδιαφερον να ακουσει κανεις τι λενε τα κοριτσια αυτα για τους πελατες. και το λενε στα ισα οτι πρεπει να πουν ψεματα γιατι ψεματα θελουν να ακουσουν οι πελατες. και τους τα τρωνε μεχρι να ξυπνγσουν και μετα απλα ο επομενος "βλακας". παρολα αυτα δε φταινε μονο αυτες αλλα περισσοτερο αυτοι που θελουν να ακουσουν τα παραμυθια