ροτα το Βασο,αυτος ξερι ,παντος τορα επικρατι μποικοταζΕγω παντωs ειμαι του...νηπιαγωγειου...Θα ηθελα κι εγω τα φωτα σαs και μαλιστα απο τα....καινουργια τα φωτα, που εχουνε χαμηλη καταναλωση ευρω-ρευματοs...Μεχρι τωρα εχω ζησει ετσι για χαριν τηs εμπειριαs και μονον διαφορεs φασειs...ναι εχω παει με αραπινα, με ασιατισσα, με δυο ταυτοχρονα κτλ...και θα ηθελα την ...εγκυκλοπαιδικη σαs μορφωση και σ αυτο το αβατο για μενα μεχρι στιγμηs ιδρυμα...ξερω οτι δεν ειναι για ...χορταση , ουτε προκειται ποτε να γινω τακτικοs θαμων(λετε??) αλλα καλο ειναι να ξερω απο σαs τουs εμπειρουs και σαs βγαζω το καπελο αλλωστε, αν λοιπον επισκεπτομενοs καποιο(αραγε ποιο??) ιδρυμα , θα μπορεσω να απολαυσω φραπε και δεν θα μεινω με το....καλαμακι στο χερι...Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στιs..."οδηγικεs" σαs ικανοτητεs και θα ηθελα να εχω την θεωρητικη γνωση προτου παω για μαλλι και βγω ....Γιουλ Μπρυνερ..Εχω καταλαβει οτι και σ αυτο το τομεα αναπροσαρμοζονται συνεχωs τοσο τα τιμολογια παροχηs οσο και οι υπηρεσιεs..Ρωταω για αυτα που ισχυουνε τωρα απο φθινοπωρινη σεζον και δωθε...Ευχαριστω μεθ υποληψεωs και αναμενω με τσιγαρο αναμμενο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Εγω παντωs ειμαι του...νηπιαγωγειου...Θα ηθελα κι εγω τα φωτα σαs και μαλιστα απο τα....καινουργια τα φωτα, που εχουνε χαμηλη καταναλωση ευρω-ρευματοs...Μεχρι τωρα εχω ζησει ετσι για χαριν τηs εμπειριαs και μονον διαφορεs φασειs...ναι εχω παει με αραπινα, με ασιατισσα, με δυο ταυτοχρονα κτλ...και θα ηθελα την ...εγκυκλοπαιδικη σαs μορφωση και σ αυτο το αβατο για μενα μεχρι στιγμηs ιδρυμα...ξερω οτι δεν ειναι για ...χορταση , ουτε προκειται ποτε να γινω τακτικοs θαμων(λετε??) αλλα καλο ειναι να ξερω απο σαs τουs εμπειρουs και σαs βγαζω το καπελο αλλωστε, αν λοιπον επισκεπτομενοs καποιο(αραγε ποιο??) ιδρυμα , θα μπορεσω να απολαυσω φραπε και δεν θα μεινω με το....καλαμακι στο χερι...Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στιs..."οδηγικεs" σαs ικανοτητεs και θα ηθελα να εχω την θεωρητικη γνωση προτου παω για μαλλι και βγω ....Γιουλ Μπρυνερ..Εχω καταλαβει οτι και σ αυτο το τομεα αναπροσαρμοζονται συνεχωs τοσο τα τιμολογια παροχηs οσο και οι υπηρεσιεs..Ρωταω για αυτα που ισχυουνε τωρα απο φθινοπωρινη σεζον και δωθε...Ευχαριστω μεθ υποληψεωs και αναμενω με τσιγαρο αναμμενο...
Ατύχησες έπεσες στο μποϋκοτάζ
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
και θα ηθελα την ...εγκυκλοπαιδικη σαs μορφωση και σ αυτο το αβατο για μενα μεχρι στιγμηs ιδρυμα...
Εκτός του μποϋκοτάζ ( το οποίο έσπασα χθες ) όπως είχα προαναγγείλει , αλλά θα το κρατήσω για λίγο
Στα καλά καφενεία δεν μαθαίνεις τσάμπα !
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ατύχησες έπεσες στο μποϋκοτάζ
γιατι μποικοτάζ βρε παιδιά;
Οι αραμπικα της περεος...και οι λιπες μπαζολεςΕκτός του μποϋκοτάζ ( το οποίο έσπασα χθες ) όπως είχα προαναγγείλει , αλλά θα το κρατήσω για λίγο
Στα καλά καφενεία δεν μαθαίνεις τσάμπα !
Γκολντ ζιτα απο τα πουτα φραπα και θα τη λαβις
φλογερα του Καστορα
θιο κανε μεταφρασι γιατι εγο απο ζογραφικι ξερο μονο τα σοκολατακια τα ΤζοκονταΤώρα πήρε απόφαση η Κεντρική Επιτροπή .
Η γραμμή θα τηρηθεί απαρέγκλι΄τα !
Μήπως είσαι ρεβιζιονιστής ?
ΔΙΣΟΣΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ....Επί υπαρκτού Σοσσιαλισμού οι ρεβιζιονιστές διαγράφονταν από το Κόμμα και πήγαιναν διακοπές Σιβηρία μεριά . Εδώ πηγαίνουν στο Συνασπισμό !
Θέλεις κι άλλο μάσημα δύσοσμε ?
κολιτε θιο ,θελω να με αποκαλεις με το ιποκοριστικο μου βοθρουλη!!!!!!!!ευχαριστο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Φτου να παρει..τωρα που αποφασισα να λαβω μεροs στη..."μαχη" πεσαμε στο μπουκοταζ...Δεν πειραζει ομωs...Σαν ενεργο μελοs κι εγω τηs καταπιεστικηs και αφραπεδωτηs κοινωνιαs συντασσομαι πληρωs με την αποφασιστικη και συνδικαλιστικη πλευρα του ζητηματοs...Φραπεδιαρηδεs ενωμενοι , παντα ....ξαλαφρωμενοι...Τι να γινει...Θα το ...κανω κομπο!!!Ποσο θα αντεξουνε οι στριποεργοδοτεs???Ολοι μαζι με μια παλλαικη (πουλεικη μαλλον) συμμετοχη ετσι για προκοπη...Για να μη μαs ξεζουμιζουν αλλο πια στην τσεπη....Αν θελουν ντε και ντε ξεζουμισμα, εχουμε να τουs υποδειξουμε αλλο γεωγραφικα ανατομικωs σημειο !!!!Ατύχησες έπεσες στο μποϋκοτάζ
αμα τι μεταφρασις την αναφορα μου εισε οκΦτου να παρει..τωρα που αποφασισα να λαβω μεροs στη..."μαχη" πεσαμε στο μπουκοταζ...Δεν πειραζει ομωs...Σαν ενεργο μελοs κι εγω τηs καταπιεστικηs και αφραπεδωτηs κοινωνιαs συντασσομαι πληρωs με την αποφασιστικη και συνδικαλιστικη πλευρα του ζητηματοs...Φραπεδιαρηδεs ενωμενοι , παντα ....ξαλαφρωμενοι...Τι να γινει...Θα το ...κανω κομπο!!!Ποσο θα αντεξουνε οι στριποεργοδοτεs???Ολοι μαζι με μια παλλαικη (πουλεικη μαλλον) συμμετοχη ετσι για προκοπη...Για να μη μαs ξεζουμιζουν αλλο πια στην τσεπη....Αν θελουν ντε και ντε ξεζουμισμα, εχουμε να τουs υποδειξουμε αλλο γεωγραφικα ανατομικωs σημειο !!!!
και γο εξινταρις θεε!!!!!!!!!Και μη με ξανααποκαλέσεις θείο.. βοθρούλη !
Μας ακούνε , είμαι πολύ νεαρός σχεδόν ... σαραντάρης
οπος ο περικλις τον Ξερξι,παταξον μαιν ακουσονδεΔύσοσμε
Θα σε πατάξω !
Καλά και εδώ μποϋκοτάζ!
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Το έχω κόψει πλέον και δεν πηγαίνω.
Γι' αυτό ξαφνικά κτύπησε 2 φορές το "επαγγελματικό" μου κινητό που έχω για αυτή την δουλειά;
Τώρα με θυμήθηκαν 2 μωρά!!! Kάτι κατάλαβα, αναδουλειές σκέφτηκα.
3 μήνες έκαναν να με θυμηθούν.
Μπράβο παιδιά! Στο τέλος θα τα καταφέρουμε!!!
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Το έχω κόψει πλέον και δεν πηγαίνω.
Γι' αυτό ξαφνικά κτύπησε 2 φορές το "επαγγελματικό" μου κινητό που έχω για αυτή την δουλειά;
Τώρα με θυμήθηκαν 2 μωρά!!! Kάτι κατάλαβα, αναδουλειές σκέφτηκα.
3 μήνες έκαναν να με θυμηθούν.
Μπράβο παιδιά! Στο τέλος θα τα καταφέρουμε!!!
ανορθογραφος ναι,ανιστοριτος οχι,διαβαζο Λιακο και τα ξερο ολα περι βιζαντινις ελαδος!!!!!!!!Ανιστόρητος και ανορθόγραφος. Πάταξον μάιν Kamarrand.
ο Αγαμεμνονας τον Πατροκλο ρε....οπος ο περικλις τον Ξερξι,παταξον μαιν ακουσονδε
ποτε επιτελους θα μαθεις ιστορια????
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Άσχετοι
Ο Θεμιστοκλής είπε το «πάταξον μεν, άκουσον δε» στο Σπαρτιάτη στρατηγό Ευρυβιάδη στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας για να γίνει η ναυμαχία στα στενά της Σαλαμίνας όπου οι Περσικές τριήρεις δεν θα ήταν εύκολο να μετακινηθούν,ενώ αντιθέτως οι Αθηναϊκές θα ήταν πιο ευέλικτες κι ευκίνητες!
Ο Θεμιστοκλής είπε το «πάταξον μεν, άκουσον δε» στο Σπαρτιάτη στρατηγό Ευρυβιάδη στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας για να γίνει η ναυμαχία στα στενά της Σαλαμίνας όπου οι Περσικές τριήρεις δεν θα ήταν εύκολο να μετακινηθούν,ενώ αντιθέτως οι Αθηναϊκές θα ήταν πιο ευέλικτες κι ευκίνητες!
στο βοθρο να τα πεις που ολο μας μπερδευει με την ασχετοσυνη του....Άσχετοι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις