Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγω παντωs ειμαι του...νηπιαγωγειου...Θα ηθελα κι εγω τα φωτα σαs και μαλιστα απο τα....καινουργια τα φωτα, που εχουνε χαμηλη καταναλωση ευρω-ρευματοs...Μεχρι τωρα εχω ζησει ετσι για χαριν τηs εμπειριαs και μονον διαφορεs φασειs...ναι εχω παει με αραπινα, με ασιατισσα, με δυο ταυτοχρονα κτλ...και θα ηθελα την ...εγκυκλοπαιδικη σαs μορφωση και σ αυτο το αβατο για μενα μεχρι στιγμηs ιδρυμα...ξερω οτι δεν ειναι για ...χορταση , ουτε προκειται ποτε να γινω τακτικοs θαμων(λετε??) αλλα καλο ειναι να ξερω απο σαs τουs εμπειρουs και σαs βγαζω το καπελο αλλωστε, αν λοιπον επισκεπτομενοs καποιο(αραγε ποιο??) ιδρυμα , θα μπορεσω να απολαυσω φραπε και δεν θα μεινω με το....καλαμακι στο χερι...Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στιs..."οδηγικεs" σαs ικανοτητεs και θα ηθελα να εχω την θεωρητικη γνωση προτου παω για μαλλι και βγω ....Γιουλ Μπρυνερ..Εχω καταλαβει οτι και σ αυτο το τομεα αναπροσαρμοζονται συνεχωs τοσο τα τιμολογια παροχηs οσο και οι υπηρεσιεs..Ρωταω για αυτα που ισχυουνε τωρα απο φθινοπωρινη σεζον και δωθε...Ευχαριστω μεθ υποληψεωs και αναμενω με τσιγαρο αναμμενο... :fart-in-bed: :fart-in-bed:
ροτα το Βασο,αυτος ξερι ,παντος τορα επικρατι μποικοταζ

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγω παντωs ειμαι του...νηπιαγωγειου...Θα ηθελα κι εγω τα φωτα σαs και μαλιστα απο τα....καινουργια τα φωτα, που εχουνε χαμηλη καταναλωση ευρω-ρευματοs...Μεχρι τωρα εχω ζησει ετσι για χαριν τηs εμπειριαs και μονον διαφορεs φασειs...ναι εχω παει με αραπινα, με ασιατισσα, με δυο ταυτοχρονα κτλ...και θα ηθελα την ...εγκυκλοπαιδικη σαs μορφωση και σ αυτο το αβατο για μενα μεχρι στιγμηs ιδρυμα...ξερω οτι δεν ειναι για ...χορταση , ουτε προκειται ποτε να γινω τακτικοs θαμων(λετε??) αλλα καλο ειναι να ξερω απο σαs τουs εμπειρουs και σαs βγαζω το καπελο αλλωστε, αν λοιπον επισκεπτομενοs καποιο(αραγε ποιο??) ιδρυμα , θα μπορεσω να απολαυσω φραπε και δεν θα μεινω με το....καλαμακι στο χερι...Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στιs..."οδηγικεs" σαs ικανοτητεs και θα ηθελα να εχω την θεωρητικη γνωση προτου παω για μαλλι και βγω ....Γιουλ Μπρυνερ..Εχω καταλαβει οτι και σ αυτο το τομεα αναπροσαρμοζονται συνεχωs τοσο τα τιμολογια παροχηs οσο και οι υπηρεσιεs..Ρωταω για αυτα που ισχυουνε τωρα απο φθινοπωρινη σεζον και δωθε...Ευχαριστω μεθ υποληψεωs και αναμενω με τσιγαρο αναμμενο... :fart-in-bed: :fart-in-bed:

Ατύχησες έπεσες στο μποϋκοτάζ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
και θα ηθελα την ...εγκυκλοπαιδικη σαs μορφωση και σ αυτο το αβατο για μενα μεχρι στιγμηs ιδρυμα...

Εκτός  του  μποϋκοτάζ ( το οποίο έσπασα χθες ) όπως  είχα προαναγγείλει , αλλά  θα  το κρατήσω  για λίγο
Στα  καλά  καφενεία  δεν μαθαίνεις τσάμπα !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εκτός  του  μποϋκοτάζ ( το οποίο έσπασα χθες ) όπως  είχα προαναγγείλει , αλλά  θα  το κρατήσω  για λίγο
Στα  καλά  καφενεία  δεν μαθαίνεις τσάμπα !
Οι αραμπικα της περεος...και οι λιπες μπαζολες
Γκολντ ζιτα απο τα πουτα φραπα και θα τη λαβις
φλογερα του Καστορα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τώρα  πήρε  απόφαση  η  Κεντρική  Επιτροπή .
Η  γραμμή  θα  τηρηθεί απαρέγκλι΄τα !
Μήπως  είσαι ρεβιζιονιστής ?
θιο κανε μεταφρασι γιατι εγο απο ζογραφικι ξερο μονο τα σοκολατακια τα Τζοκοντα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επί υπαρκτού Σοσσιαλισμού  οι ρεβιζιονιστές διαγράφονταν από το Κόμμα  και πήγαιναν διακοπές Σιβηρία μεριά . Εδώ πηγαίνουν στο Συνασπισμό !
Θέλεις  κι άλλο μάσημα δύσοσμε ?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Επί υπαρκτού Σοσσιαλισμού  οι ρεβιζιονιστές διαγράφονταν από το Κόμμα  και πήγαιναν διακοπές Σιβηρία μεριά . Εδώ πηγαίνουν στο Συνασπισμό !
Θέλεις  κι άλλο μάσημα δύσοσμε ?
ΔΙΣΟΣΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ....
κολιτε θιο ,θελω να με αποκαλεις με το ιποκοριστικο μου βοθρουλη!!!!!!!!ευχαριστο :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ατύχησες έπεσες στο μποϋκοτάζ
Φτου  να παρει..τωρα που αποφασισα να λαβω μεροs στη..."μαχη" πεσαμε στο μπουκοταζ...Δεν πειραζει ομωs...Σαν ενεργο μελοs κι εγω τηs καταπιεστικηs και αφραπεδωτηs κοινωνιαs συντασσομαι πληρωs με την αποφασιστικη και συνδικαλιστικη πλευρα του ζητηματοs...Φραπεδιαρηδεs ενωμενοι , παντα ....ξαλαφρωμενοι...Τι να γινει...Θα το ...κανω κομπο!!!Ποσο θα αντεξουνε οι στριποεργοδοτεs???Ολοι μαζι με μια παλλαικη (πουλεικη μαλλον) συμμετοχη ετσι για προκοπη...Για να μη μαs ξεζουμιζουν αλλο πια στην τσεπη....Αν θελουν ντε και ντε ξεζουμισμα, εχουμε να τουs υποδειξουμε αλλο γεωγραφικα ανατομικωs σημειο !!!!  :bigdick:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φτου  να παρει..τωρα που αποφασισα να λαβω μεροs στη..."μαχη" πεσαμε στο μπουκοταζ...Δεν πειραζει ομωs...Σαν ενεργο μελοs κι εγω τηs καταπιεστικηs και αφραπεδωτηs κοινωνιαs συντασσομαι πληρωs με την αποφασιστικη και συνδικαλιστικη πλευρα του ζητηματοs...Φραπεδιαρηδεs ενωμενοι , παντα ....ξαλαφρωμενοι...Τι να γινει...Θα το ...κανω κομπο!!!Ποσο θα αντεξουνε οι στριποεργοδοτεs???Ολοι μαζι με μια παλλαικη (πουλεικη μαλλον) συμμετοχη ετσι για προκοπη...Για να μη μαs ξεζουμιζουν αλλο πια στην τσεπη....Αν θελουν ντε και ντε ξεζουμισμα, εχουμε να τουs υποδειξουμε αλλο γεωγραφικα ανατομικωs σημειο !!!!  :bigdick:
αμα τι μεταφρασις την αναφορα μου εισε οκ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και μη με ξανααποκαλέσεις θείο.. βοθρούλη !  
Μας  ακούνε , είμαι πολύ  νεαρός σχεδόν ... σαραντάρης

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δύσοσμε 
Θα  σε  πατάξω !

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανιστόρητος και ανορθόγραφος. Πάταξον μάιν Kamarrand.

pere

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά και εδώ μποϋκοτάζ!
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Το έχω κόψει πλέον και δεν πηγαίνω.
Γι' αυτό ξαφνικά κτύπησε 2 φορές το "επαγγελματικό" μου κινητό που έχω για αυτή την δουλειά;
Τώρα με θυμήθηκαν 2 μωρά!!! Kάτι κατάλαβα, αναδουλειές σκέφτηκα.
3 μήνες έκαναν να με θυμηθούν.
Μπράβο παιδιά! Στο τέλος θα τα καταφέρουμε!!!

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Άσχετοι  :2funny:

Ο Θεμιστοκλής είπε το «πάταξον μεν, άκουσον δε» στο Σπαρτιάτη στρατηγό Ευρυβιάδη στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας για να γίνει η ναυμαχία στα στενά της Σαλαμίνας όπου οι Περσικές τριήρεις δεν θα ήταν εύκολο να μετακινηθούν,ενώ αντιθέτως οι Αθηναϊκές θα ήταν πιο ευέλικτες κι ευκίνητες!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άσχετοι  :2funny:

Ο Θεμιστοκλής είπε το «πάταξον μεν, άκουσον δε» στο Σπαρτιάτη στρατηγό Ευρυβιάδη στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας για να γίνει η ναυμαχία στα στενά της Σαλαμίνας όπου οι Περσικές τριήρεις δεν θα ήταν εύκολο να μετακινηθούν,ενώ αντιθέτως οι Αθηναϊκές θα ήταν πιο ευέλικτες κι ευκίνητες!
στο βοθρο να τα πεις που ολο μας μπερδευει με την ασχετοσυνη του....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom