Επισκέπτης
Εγώ είμαι άτριχος....ΤΕΛΟΣσσσσσσσσσσσσσσσσ.................οχι ρε εγο φορο χροματιστο πουκαμισο ,μονοχρομο εξο απο το πανταλονι γιατι με τα μπλουζακια η μπακα δε την παλευι και ιδρονο
Εγώ είμαι άτριχος....ΤΕΛΟΣσσσσσσσσσσσσσσσσ.................οχι ρε εγο φορο χροματιστο πουκαμισο ,μονοχρομο εξο απο το πανταλονι γιατι με τα μπλουζακια η μπακα δε την παλευι και ιδρονο
Περίπου...απλά κάποιος σηκώνει το διακόπτη....κ ανάβει....ετεροφωτο=μπουρδελοφοτο???
μα το φεγαρι δε το φοτανε τα αστερια,επιδι ινε στρογγιλοΠερίπου...απλά κάποιος σηκώνει το διακόπτη....κ ανάβει....
τ'αστέρια...φωτίζουν μόνα τους ή κάποιος τ'ανάβει ???μα το φεγαρι δε το φοτανε τα αστερια,επιδι ινε στρογγιλο
απο αστερια του ουρανου δε ξερο πιος ταναβι,της γης ξερο ,το τριψιμο του μουνακιου!!!!τ'αστέρια...φωτίζουν μόνα τους ή κάποιος τ'ανάβει ???
ααα κ κάτι ακόμη....το φεγγάρι είναι στρογγυλό ή ελλειπτικό σαν την γη ???μα το φεγαρι δε το φοτανε τα αστερια,επιδι ινε στρογγιλο
με το τριψιμο....παίρνει κ φωτιά ή μονο ηλεκτριστατικές δυνάμεις παράγονται ?απο αστερια του ουρανου δε ξερο πιος ταναβι,της γης ξερο ,το τριψιμο του μουνακιου!!!!
αυτες τις αποριες τις ειπες στον περσονα που εκανε διαλεξη χτες?????μα το φεγαρι δε το φοτανε τα αστερια,επιδι ινε στρογγιλο
τι ινε ρε το ελλειπτικό,λιπι κοματι???ααα κ κάτι ακόμη....το φεγγάρι είναι στρογγυλό ή ελλειπτικό σαν την γη ???
ελλειπτικό είναι φαινόμενο σαν την τσέπη μου...πάντα λείπουν τα λεφτά....τι ινε ρε το ελλειπτικό,λιπι κοματι???
απο τα μουνακια εγο ξερο οτι οπιο κατσι στα ποδια μου μες τα ζουμια θα φιγι???
γαμοτο και ελεγα να μου δανισις ....ελλειπτικό είναι φαινόμενο σαν την τσέπη μου...πάντα λείπουν τα λεφτά....
τα μουνιά....είναι στρογγυλά ???
δεν υπάρχει σάλιο λεμεεεε....μας τα έφαγε ο φίλιππος....γαμοτο και ελεγα να μου δανισις ....
οχι ρε τα μουνια ινε σα το κοτομπιφτεκο,αμα ινε κριο δε ακσιζι φραγκο ,αμα το ζεστανις και το λαδοσις ,ινε κολασι)εσι ισε ιδικος)
εδο κατι καταφερνο γο με το μονοπουντο...δεν υπάρχει σάλιο λεμεεεε....μας τα έφαγε ο φίλιππος....
εγω δεν εχω τετοιες γνωσεις ρε βοθρουλη...εγω μουνια βλεπω μονο στο ιντερνετ....κ παλιοτερα σε κανενα περιοδικο....αλλιως ποιο μουνι θα κοιταξει ενα κοντο,χοντρο,ασχημο με τσουτσουνακι 5 ποντων σε ανορθωση ????
φιλε σε λατρευο επιτελους ενα χρισιμο σαιτ για μελετι,πος και τοσο κερο δε μου το χες δοσι!!!!!!!!!!!
Όπως έγραψε & ο Παρατηρητής στο χθεσινό σχόλιο του τελικά δεν έχουμε ιπποδρομίες την Τετάρτη 10.09.2008 & αυτό γιατί υπήρχαν δυσκολίες για το πώς θα εργαστούν οι τεχνικοί επιτετραμμένοι.
Οι πληροφορίες λένε για έναρξη των ιπποδρομιών την Πέμπτη 11.09.2008 χωρίς να υπάρχει όμως επίσημη ανακοίνωση για την ώρα ούτε από την ΦΕΕ ούτε & από την ΟΔΙΕ ΑΕ.
Το μόνο που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι υπάρχει αγώνας δρόμου σε εξέλιξη ώστε να εκδοθούν κάρτες εργασίας για τους τεχνικούς επιτετραμμένους ( περίπου 30 ) που θα εργασθούν στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.
ρε μαλάκα μη με δουλεύεις....δεν ήξερες το καλύτερο site για τα αλογατα ????φιλε σε λατρευο επιτελους ενα χρισιμο σαιτ για μελετι,πος και τοσο κερο δε μου το χες δοσι!!!!!!!!!!!
οχι ρε ,μου χε δοσι ο μπραδερ καπια αλα ιταν γτπ,ουτε για δρασκελιες γραφανε,ουτε για τιποτα,και του ΟΔΙΕ εινε τις πλακας,το προβλιμα ινε οτι κανονικα επρεπε να ιχαν ξεκινισι απο τελι αυγουστου και ολο πισο πανε,απο τοτε που ανελαβε ο Ντοραντρας ινε το προγραμα γαματα,Κάτσε λοιπόν να πέσουν τα λουκούμια....κ θα ξεκινήσουμε για τα καλά....
ρε μαλάκα μη με δουλεύεις....δεν ήξερες το καλύτερο site για τα αλογατα ????
σε ευχαριστο,φιλε,τορα αρχιζι η δρασι!!!!!!!!ξεκινα η μελετη!!!!!!!!!!!!!Σήμερα ξεκινά το τρέξιμο....99%...με πήρε τηλέφωνο παρατηρητής του σαιτ...κ μου είπε οτι όλα ήταν έτοιμα μεχρι το πρωι....