Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Επισκέπτης
τι ινε ρε το ελλειπτικό,λιπι κοματι???
απο τα μουνακια εγο ξερο οτι οπιο κατσι στα ποδια μου μες τα ζουμια θα φιγι???
ελλειπτικό είναι φαινόμενο σαν την τσέπη μου...πάντα λείπουν τα λεφτά....
τα μουνιά....είναι στρογγυλά ???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ελλειπτικό είναι φαινόμενο σαν την τσέπη μου...πάντα λείπουν τα λεφτά....
τα μουνιά....είναι στρογγυλά ???
γαμοτο και ελεγα να μου δανισις ....
οχι ρε τα μουνια ινε σα το κοτομπιφτεκο,αμα ινε κριο δε ακσιζι φραγκο ,αμα το ζεστανις και το λαδοσις ,ινε κολασι)εσι ισε ιδικος)

Επισκέπτης
γαμοτο και ελεγα να μου δανισις ....
οχι ρε τα μουνια ινε σα το κοτομπιφτεκο,αμα ινε κριο δε ακσιζι φραγκο ,αμα το ζεστανις και το λαδοσις ,ινε κολασι)εσι ισε ιδικος)
δεν υπάρχει σάλιο λεμεεεε....μας τα έφαγε ο φίλιππος....
εγω δεν εχω τετοιες γνωσεις ρε βοθρουλη...εγω μουνια βλεπω μονο στο ιντερνετ....κ παλιοτερα σε κανενα περιοδικο....αλλιως ποιο μουνι θα κοιταξει ενα κοντο,χοντρο,ασχημο με τσουτσουνακι 5 ποντων σε ανορθωση ????

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν υπάρχει σάλιο λεμεεεε....μας τα έφαγε ο φίλιππος....
εγω δεν εχω τετοιες γνωσεις ρε βοθρουλη...εγω μουνια βλεπω μονο στο ιντερνετ....κ παλιοτερα σε κανενα περιοδικο....αλλιως ποιο μουνι θα κοιταξει ενα κοντο,χοντρο,ασχημο με τσουτσουνακι 5 ποντων σε ανορθωση ????
εδο κατι καταφερνο γο με το μονοπουντο...
ρε ποτε θα νιξι το μαρκο???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όπως έγραψε & ο Παρατηρητής στο χθεσινό σχόλιο του τελικά δεν έχουμε ιπποδρομίες την Τετάρτη 10.09.2008 & αυτό γιατί υπήρχαν δυσκολίες για το πώς θα εργαστούν οι τεχνικοί επιτετραμμένοι.
Οι πληροφορίες λένε για έναρξη των ιπποδρομιών την Πέμπτη 11.09.2008 χωρίς να υπάρχει όμως επίσημη ανακοίνωση για την ώρα ούτε από την ΦΕΕ ούτε & από την ΟΔΙΕ ΑΕ.
Το μόνο που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι υπάρχει αγώνας δρόμου σε εξέλιξη ώστε να εκδοθούν κάρτες εργασίας για τους τεχνικούς επιτετραμμένους ( περίπου 30 ) που θα εργασθούν στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Επισκέπτης
Όπως έγραψε & ο Παρατηρητής στο χθεσινό σχόλιο του τελικά δεν έχουμε ιπποδρομίες την Τετάρτη 10.09.2008 & αυτό γιατί υπήρχαν δυσκολίες για το πώς θα εργαστούν οι τεχνικοί επιτετραμμένοι.
Οι πληροφορίες λένε για έναρξη των ιπποδρομιών την Πέμπτη 11.09.2008 χωρίς να υπάρχει όμως επίσημη ανακοίνωση για την ώρα ούτε από την ΦΕΕ ούτε & από την ΟΔΙΕ ΑΕ.
Το μόνο που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι υπάρχει αγώνας δρόμου σε εξέλιξη ώστε να εκδοθούν κάρτες εργασίας για τους τεχνικούς επιτετραμμένους ( περίπου 30 ) που θα εργασθούν στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Κάτσε λοιπόν να πέσουν τα λουκούμια....κ θα ξεκινήσουμε για τα καλά....

φιλε σε λατρευο επιτελους ενα χρισιμο σαιτ για μελετι,πος και τοσο κερο δε μου το χες δοσι!!!!!!!!!!!
ρε μαλάκα μη με δουλεύεις....δεν ήξερες το καλύτερο site για τα αλογατα ????

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κάτσε λοιπόν να πέσουν τα λουκούμια....κ θα ξεκινήσουμε για τα καλά....
ρε μαλάκα μη με δουλεύεις....δεν ήξερες το καλύτερο site για τα αλογατα ????
οχι ρε ,μου χε δοσι ο μπραδερ καπια αλα ιταν γτπ,ουτε για δρασκελιες γραφανε,ουτε για τιποτα,και του ΟΔΙΕ εινε τις πλακας,το προβλιμα ινε οτι κανονικα επρεπε να ιχαν ξεκινισι απο τελι αυγουστου και ολο πισο πανε,απο τοτε που ανελαβε ο Ντοραντρας ινε το προγραμα γαματα,
πρεπι να γινι ομος μελος,με μαιλι γινετε αυτο???

Επισκέπτης
Σήμερα ξεκινά το τρέξιμο....99%...με πήρε τηλέφωνο παρατηρητής του σαιτ...κ μου είπε οτι όλα ήταν έτοιμα μεχρι το πρωι....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σήμερα ξεκινά το τρέξιμο....99%...με πήρε τηλέφωνο παρατηρητής του σαιτ...κ μου είπε οτι όλα ήταν έτοιμα μεχρι το πρωι....
σε ευχαριστο,φιλε,τορα αρχιζι η δρασι!!!!!!!!ξεκινα η μελετη!!!!!!!!!!!!!
θα περασο πριν παο σπιτι απο το πρακτοριο,να δο τι πεζι!!!!!!
θα προσπαθισο να γραφτο,στο σαιτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom