Επισκέπτης
Και ναι άλλοι με διασκεδάσατε , άλλοι με αυχαριστήσατε και άλλοι με έκαναν να χαμογελάσω με λίγη μελαγχολία και νοσταλγία
To παν είναι να είσαι εσύ κι εγώ καλά...κ όλα θα γίνουν....xaxaxaxaxaxa
Και ναι άλλοι με διασκεδάσατε , άλλοι με αυχαριστήσατε και άλλοι με έκαναν να χαμογελάσω με λίγη μελαγχολία και νοσταλγία
Είναι το αυθόρμητο....αν το σκεφτώ...δεν θ'απαντήσω καθόλου...;) ;)Μέφι μην είσαι τόσο απότομος .
Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική
Είναι το αυθόρμητο....αν το σκεφτώ...δεν θ'απαντήσω καθόλου...;) ;)
Ε ναι...να την ανακαλύπτει την Αμερική...δεν είναι κακό...ας της αλλάζει το όνομα τουλάχιστον...;) ;)
καταρχας γεια σου και να δηλωσω το σεβασμο μου κυριως για το ΠΩΣ τα λεςΤο θέμα είναι όταν ήταν μαζί σου , υπήτχες γι΄αυτές μόνο εσύ στον κόσμο ?
Σίγουρα pouranger, εσύ και πολλοί απο εδω μέσα, έχετε πολύ μεγαλύτερη διάρκεια στα strip απο εμένα άρα και πολύ περισσότερες εμπειρίες. Καταρχάς , το μυνημά μου δεν ήταν ούτε ειρωνικό, ούτε και απαξιωτικό είτε για τους γκόμενους είτε για τις κοπέλες.Μάλιστα έχω και δυο "φίλες", όχι γκόμενες, απο το χώρο που τα λέμε αραιά και που, αν και έχουν περάσει δυο και τρία χρόνια απο την γνωριμία μας και έχουν σταματήσει το επάγγελμα.Θεωρώ την αντιμετώπιση του lolo μη ώριμη.
Πάντα αυτό συμβαίνει .
Καμμιά σχέση όταν συνεχίζεται δεν είναι μόνο για γαμήσι .
Άλλες τις χουφτώνουν οι πελάτες στα στριπ , και άλλες ο αφεντικός οι πελάτες και οι φίλοι του στην εργασία τους .
(Πίστεψέ με κατά καιρούς είχα πολλές υπαλλήλους )
Το θέμα είναι όταν ήταν μαζί σου , υπήτχες γι΄αυτές μόνο εσύ στον κόσμο ?
Όταν θα σε καλέσει ο δημιουργός σου κοντά του αυτό θα θυμάσαι.
Τα άλλα τα λέει ο Παπα- Δημήτρης στον εσπερινό της Αγίας Παρασκευής και η θεία μου η Ματθίλδη με τις ογδοντάρες φιλενάδες της .
Ο καθένας στις σχέσεις του μπορεί να ψάχνει και κάτι διαφορετικό.Η αποκλειστικότητα για εμένα είναι το κύριο. Δεν έχει νόημα να ακούς τα καλύτερα λόγια και να σε κοιτάει όπως σε κοιτάει και να κάνει διάφορα, αν τα ίδια κάνει σε άλλους.
Όταν κάποια πράγματα τα κάνουμε και τα λέμε συνέχεια και σε πολλούς τελικά χάνουν το νοημα τους.
Σωστός...μ'αρέσεις που ψάχνεις το διαφορετικό...κ για μένα το βασικό είναι η αποκλειστικότητα...
Όμως...εκεί που χάνεται η αλήθεια....εκεί που σβήνει το όνειρο...είναι το σημείο που ζείς τη φάση σαν θνητός με λογική...κ προσπαθείς να βάλεις λάστιχα μπροστά στις μπαριέρες για να μη χτυπήσεις....
Η φάση έχει πλάκα να τη ζεις...όπως είναι....να ψάχνεις στο τέλειο το ψεγάδι...κ να βρίσκεις την μέτρια ως τέλεια....
Ζήσε το παραμυθάκι....κράτησε το για όσο νιώθεις καλά....κ όταν κουραστείς ή βαρεθείς...απλά σταμάτα για pit-stop ή αποσύρσου....
ΑΑΑΑΑΑΑΑα.....υπάρχουν κ εξαιρέσεις...κ όπως έχω ξαναπεί...έχει πλάκα να ψάχνεις το τζόκερ....(για όποιον ψάχνει)....
Ρε φίλε σοβαρά τώρα, καμία αντίρρηση ,με αυτά που λές. Αν εννοείς σχέση μόνο για γαμήσι και να μην σε νοιάζει όλα καλά και μαγκιά σου. Ανέχεσαι πάντως να έχεις μια γκόμενα που στη χουφτώνουν, δαχτυλιάζουν, φασώνουν, και μπορεί να ........ κιόλας οι διάφοροι πελάτες στα μαγαζιά και ...εκτός?
Σωστός...μ'αρέσεις που ψάχνεις το διαφορετικό...κ για μένα το βασικό είναι η αποκλειστικότητα...
Όμως...εκεί που χάνεται η αλήθεια....εκεί που σβήνει το όνειρο...είναι το σημείο που ζείς τη φάση σαν θνητός με λογική...κ προσπαθείς να βάλεις λάστιχα μπροστά στις μπαριέρες για να μη χτυπήσεις....
Η φάση έχει πλάκα να τη ζεις...όπως είναι....να ψάχνεις στο τέλειο το ψεγάδι...κ να βρίσκεις την μέτρια ως τέλεια....
Ζήσε το παραμυθάκι....κράτησε το για όσο νιώθεις καλά....κ όταν κουραστείς ή βαρεθείς...απλά σταμάτα για pit-stop ή αποσύρσου....
ΑΑΑΑΑΑΑΑα.....υπάρχουν κ εξαιρέσεις...κ όπως έχω ξαναπεί...έχει πλάκα να ψάχνεις το τζόκερ....(για όποιον ψάχνει)....
Φίλτατε manosbeach, ,μιας και έχεις εσύ και άλλοι προσωπικές εμπειρίες και σχέσεις με κορίτσια του χώρου, ο τελευταίος που θα υποδείξω τι να κάνει ο καθένας είμαι εγώ.Μάλλον εσύ θα πρέπει να μας πεις δυο πράγματα, που έχεις περάσει παραπάνω.φιλαρακια και ειλικρινα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα σας και ειμαι βεβαιος πως ο καθενας βλεπει το θεμα απο την πλευρα του με βαση τις εμπειριες που εχει πανω στο θεμα και οι περισσοτεροι διστυχως απλα κρινουν με την κοινη λογικη που ομως βλεπει τα πραγματα οπως απλα ειναι στο εξωφυλλο και δεν κανουν το κοπο να διαβασουν το βιβλιο.
ρε σι αυτος μου μιαζι????Εγώ , δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση
Θα σας πω για χθές μόνο το εξής εύγλωττο
ρε σι αυτος μου μιαζι????
οχι σκουλαρηκι δε φορο,ουτε εμπριμε ποκαμισο,παντα χροματιστο ποκαμισο!!!!Φτυστός εγώ είμαι...ειδικά το σκουλαρικάκι....είναι γαμώ τις τρεντουλιές.....;)
φιλαρακια και ειλικρινα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα σας και ειμαι βεβαιος πως ο καθενας βλεπει το θεμα απο την πλευρα του με βαση τις εμπειριες που εχει πανω στο θεμα και οι περισσοτεροι διστυχως απλα κρινουν με την κοινη λογικη που ομως βλεπει τα πραγματα οπως απλα ειναι στο εξωφυλλο και δεν κανουν το κοπο να διαβασουν το βιβλιο.
θα ειχε τεραστιο ενδιαφερον πιστευω κποια στιγμη να συζηταγαμε ολοι παρεα το πως σκεφτονται τα κοριτσια αυτα για τους πελατες, για το δασκαλεμα που παιρνουν απο το μαγαζι και τις παλαιοτερες. θα εκπλαγειτε ποσο απλα ειναι τα πραγματα. παντως αν και ειναι δυσκολο να σταθει σχεση με αυτα τα κοριτσια και πολλες φορες απλα φταιει η διαφορα κουλτουρας και νοοτροποιας λογω προελευσης να ξερεται οτι πολλες απο αυτες ειναι απλα κοριτσακια του μπαμπα τους με τα ιδια ονειρα και ελπιδες με ολα τα αλλα κοριτσακια
δε φοραμε γιαλια ηλιου γιατι δε εχι ηλιο!!!!!!!!!!Ρε "φιλαράκι"....μια ερώτηση....το βράδυ ή γενικά στο σκοτάδι ξέρεις γιατί δε φοράμε γυαλιά ηλίου,οι νορμάλ..???
Θα μου πεις τι μαλακίες ρωτάς ρε μάστορα....αλλα εγώ θα ρωτήσω....εσύ τότε γιατί φοράς ???
Άντε γειά....καλά να περνάς...κ αν γίνεται μην κάνεις παράθεση στα γραπτά μου....κι εγώ δεν θα ξανασχοληθώ...έκανα λάθος εξ'αρχής...
όλοι οι τρεντο-μαλακο-μπούληδες φοράμε σκουλαρικάκι...αλλιώς δεν ξεχωρίζουμε...είμαστε σαν τα γελάδια που λέει κ ο πατέρας μου...οχι σκουλαρηκι δε φορο,ουτε εμπριμε ποκαμισο,παντα χροματιστο ποκαμισο!!!!
έχει φεγγάρι όμως...ετερόφωτο...;)δε φοραμε γιαλια ηλιου γιατι δε εχι ηλιο!!!!!!!!!!
οχι ρε εγο φορο χροματιστο πουκαμισο ,μονοχρομο εξο απο το πανταλονι γιατι με τα μπλουζακια η μπακα δε την παλευι και ιδρονοόλοι οι τρεντο-μαλακο-μπούληδες φοράμε σκουλαρικάκι...αλλιώς δεν ξεχωρίζουμε...είμαστε σαν τα γελάδια που λέει κ ο πατέρας μου...
όσο για πουκάμισα κ τα ρέστα...αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα....δεν γουστάρω τα κουστούμια,τα σακάκια κ τα πουκάμισα...με τα ζόρια τα φορώ...κ στα στριπ οταν πήγαινα προσπαθούσα να φορώ μπλουζάκι...(Polo το καλοκαίρι...κ με V κοψιμο το χειμώνα..)!!!!
ετεροφωτο=μπουρδελοφοτο???έχει φεγγάρι όμως...ετερόφωτο...;)