Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.222
Πόντοι
22.785
life97 θα κανουμε τιποτα αποψε
οι πληροφωριες τι λενε;;;;;;;;

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Φίλοι μου Χρόνια σας πολλά,

Την χώσατε την…. Σούβλα? Είμαι βέβαιος πως την χώσατε γερά…

Χαιρετίσματα από το απέραντο μπλε μεσοπέλαγα στο δρόμο για την Αίγυπτο μακριά από αγαπημένα πρόσωπα με ένα μάτσο ξενέρωτους τουρίστες στο πλωτό μου χωριουδάκι.

Άντε και του χρόνου με υγεία.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Για  δες  τιμούλες  για  κομπολόγια  από  ελφαντόδοντο  και  κεχριμπάρι  στην Αίγυπτο  και  τα  λέμε

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Φίλοι μου Χρόνια σας πολλά,

Την χώσατε την…. Σούβλα? Είμαι βέβαιος πως την χώσατε γερά…

Χαιρετίσματα από το απέραντο μπλε μεσοπέλαγα στο δρόμο για την Αίγυπτο μακριά από αγαπημένα πρόσωπα με ένα μάτσο ξενέρωτους τουρίστες στο πλωτό μου χωριουδάκι.

Άντε και του χρόνου με υγεία.

Χρόνια Πολλά Μάνο  :rockon:

Και Προσοχή εκεί στην Αραπιά οι πειρασμοι  ειναι πολλοι  :boobies: :rockon: :rockon:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Πολύ πεσμένο το thread,γιατί βρε παιδιά δεν γράφετε τίποτα ?  :cheesy: :cheesy:

Εγώ έμαθα οτι κατά την απουσία μου φαγώθηκαν πολλά "δώρα πάσχα" !!! :2funny: :2funny:

Δυστυχώς γυρίσαμε νωρίτερα απ'ότι υπολογίζαμε.. :'(

Καλή καρδιά όμως...το καλό το παληκάρι,ξέρει κι άλλο μονοπάτι!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• Jenya Voronin.jpg
    Jenya Voronin.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 21

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και οι δικές μου πληροφορίες λένε τα ίδια

πολύ χαλαρά και λίγες εργάτριες

φίλοι μου ανησυχώ πως η αγαπημένη μας διασκέδαση – ενασχόληση – εθισμός πάει από το κακό στο χειρότερο

τι θα μπορούσε να τα σώσει τα παλιομάγαζα?

Εγώ λέω

πρώτον να απαιτήσουμε να μειωθούν αριθμητικά τα μαγαζιά και

δεύτερον  μετά από αξιολόγηση να χωριστούν σε καφεπωλεία για τους λάτρεις του είδους και σε απλά κολωνοχορευτήρια για ικανοποίηση της οφθαλμικής ανάγκης μας

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) πρώτον να απαιτήσουμε να μειωθούν αριθμητικά τα μαγαζιά και

2) δεύτερον  μετά από αξιολόγηση να χωριστούν σε καφεπωλεία για τους λάτρεις του είδους και σε απλά κολωνοχορευτήρια για ικανοποίηση της οφθαλμικής ανάγκης μας

1) Μπααα..Δυσκολο..Απο οτι ακουω, τα πιο πολλα ειναι παρτουζε συνεργασιες..Λιγοι ειναι οι μονοι τους..

2) Υπαρχει σχετικο thread, αλλα λογω κουρασης αδυνατω να το ψαξω..

Αυτα..

Επισκέπτης
Το λίγες εργάτριες δεν είναι φετινό προνόμιο,οπότε δεν εκπλήσσομαι.  ;)

Μπορεί να μην έπαιξαν οι παλαιοί "τρελοί" λογαριασμοί αλλά τα πράγματα δεν ήταν όσο χάλια τα παρουσιάζετε,έτσι μου είπαν τουλάχιστον !  :grin:

Τι θα μπορούσε να σώσει τα παλιομάγαζα ? Κατ'αρχήν να ορίσουμε την κατάληξη (?),ίσως να μας βολεύει.  :2funny: :2funny:

Δεν απαιτούμε με τα λεφτά τρίτων..βασικός κανόνας!  ;)

Πλέον δεν υπάρχει διαχωρισμός,όλα τα μαγαζιά ή καλύτερα η πλειοψηφία των στρίπερ (σε όλα τα μαγαζιά) προσφέρουν απλόχερα την χαρά του φορτώματος.

[[[Με τέτοια ευκολία που ένα 2ωρο μασαζάκι με χρέωση 2 ποτάκια μπορεί να βγάλει girlfriend....!]]]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πλέον δεν υπάρχει διαχωρισμός,όλα τα μαγαζιά ή καλύτερα η πλειοψηφία των στρίπερ (σε όλα τα μαγαζιά) προσφέρουν απλόχερα την χαρά του φορτώματος.[[[Με τέτοια ευκολία που ένα 2ωρο μασαζάκι με χρέωση 2 ποτάκια μπορεί να βγάλει girlfriend....!]]]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ρε πουστη μου..Εμενα μαλακα με πιανουν ? Εγω γιατι το πληρωνω παραπανω?? :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτα..

Επισκέπτης
Mία πίπα την ημέρα...τον γιατρό τον κάνει πέρα...τις τρύπερς όμως ?  :2funny: :2funny:

[youtube=217,150]geSlS3ca1nk[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom