Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπα...τι βλέπω? Και εσύ αδυναμία στα κρύα πιάτα?

Παιδιά, πείτε πόσοι θέλετε, να κλείσω τραπέζι άμα είναι, να "σερβίρω" σε κυριλέ ύφος!

;)

Άμα είναι για σουβλάκια,τυλιχτά ή καλαμάκια,να με καλέσετε..θα πάρω μερικά στα γρήγορα. :pipa2: :pipa2:

Τα κεριά και τα κυριλέ μαχαιροπίρουνα με κουράζουν,γιατί θέλουν και μασάζ. :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Άμα είναι για σουβλάκια,τυλιχτά ή καλαμάκια,να με καλέσετε..θα πάρω μερικά στα γρήγορα. :pipa2: :pipa2:

Τα κεριά και τα κυριλέ μαχαιροπίρουνα με κουράζουν,γιατί θέλουν και μασάζ. :2funny: :2funny:

Θα είναι όλα κρύα πιάτα....τι σουβλάκια μας λες?

Και μιας και παίζουμε με φωτό, έχω κάτι ωραίες φωτό απο φοιτήτριες τώρα που το θυμήθηκα...  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Θα είναι όλα κρύα πιάτα....τι σουβλάκια μας λες?

Και μιας και παίζουμε με φωτό, έχω κάτι ωραίες φωτό απο φοιτήτριες τώρα που το θυμήθηκα...  :rockon: :rockon: :rockon:

Λοιπόν,για να εξηγούμαστε ! Τα πιάτα τα σπάμε,τα λουλούδια τα πετάμε και τα σουβλάκια τα τρώμε ζεστά !!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Όσο για τις φωτό,όπως μέχρι τώρα βλέπεις..είμαι του καλλιτεχνικού (βίντεοζ + φωτόζ)..άρα σε περιμένουμε... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σήμερα είναι η μέρα των "αστεριών" ?

[youtube=217,150]vCzihRkXRyA[/youtube]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ποιότητα.

Τελικά είμαι τελείως ρηχός. Μιλάμε πιο ρηχός και απο σφηνοπότηρο.

Νόμιζα ότι την μοναδική ποιότητα που μπορείς να εντοπίσεις στις τρύπερς, έχει σχέση με την εμφάνιση.

Πάλι λάθος έκανα.

:grin:
u r a poet

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν ξέρεται τι παρατηρώ τον τελευταίο καιρό?

Νέα μέλη σχολιάζουν για τα στριπομάγαζα

Τι συμβαίνει βρε παιδιά?

έχουν ξαμοληθεί πολλά παπαγαλάκια? Αν ναι τότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουν μάθει να μην δίνουν στόχο και να μην καρφώνονται.

Η μήπως αδέλφια μου μπήκε νέα γενιά θυμάτων στο στριπο χώρο?

Νομίζω πως οι παλιοί μάθανε αφού πάθανε και την έχουν κάνει οι περισσότεροι σε άλλα στέκια για την αναζήτηση του μεζέ τους . οι λιγοστοί παλιοί που κυκλοφορούν πια λίγα λένε (και καλά κάνουν αφού άμα λες πολλά σε λένε και μαλάκα) και μάλλον λιγότερο κυκλοφορούν.

Μεγάλες χαρές μυρίζομαι για τα στριπομάγαζα και τις κορασίδες αφού νέο αίμα σημαίνει χρήμα. Βλέπετε οι φρέσκοι δεν ξέρουν και αργούν να καταλάβουν και άμα καταλάβουν είναι αργά αφού μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ………..

Έτσι είναι η ζωή και ακόμα χειρότερα έτσι είναι οι βόλτες στα σκοτεινά στέκια της νύχτας που όλα μοιάζουν λαμπερά αλλά άμα ξημερώσει και καταλάβεις τι μαλακία έκανες η ακόμα και αν δεις τις περισσότερες από τις κορασίδες στο φώς της ημέρας κοπανάς το κεφάλι (μάλλον τα κεφάλια) στον τοίχο από απόγνωση.

Αυτά
όπως λέει και ο φίλος ο Νοκια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λοιπόν ξέρεται τι παρατηρώ τον τελευταίο καιρό?

Νέα μέλη σχολιάζουν για τα στριπομάγαζα

Τι συμβαίνει βρε παιδιά?

έχουν ξαμοληθεί πολλά παπαγαλάκια? Αν ναι τότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουν μάθει να μην δίνουν στόχο και να μην καρφώνονται.

Η μήπως αδέλφια μου μπήκε νέα γενιά θυμάτων στο στριπο χώρο?

Νομίζω πως οι παλιοί μάθανε αφού πάθανε και την έχουν κάνει οι περισσότεροι σε άλλα στέκια για την αναζήτηση του μεζέ τους . οι λιγοστοί παλιοί που κυκλοφορούν πια λίγα λένε (και καλά κάνουν αφού άμα λες πολλά σε λένε και μαλάκα) και μάλλον λιγότερο κυκλοφορούν.

Μεγάλες χαρές μυρίζομαι για τα στριπομάγαζα και τις κορασίδες αφού νέο αίμα σημαίνει χρήμα. Βλέπετε οι φρέσκοι δεν ξέρουν και αργούν να καταλάβουν και άμα καταλάβουν είναι αργά αφού μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ………..

Έτσι είναι η ζωή και ακόμα χειρότερα έτσι είναι οι βόλτες στα σκοτεινά στέκια της νύχτας που όλα μοιάζουν λαμπερά αλλά άμα ξημερώσει και καταλάβεις τι μαλακία έκανες η ακόμα και αν δεις τις περισσότερες από τις κορασίδες στο φώς της ημέρας κοπανάς το κεφάλι (μάλλον τα κεφάλια) στον τοίχο από απόγνωση.

Αυτά
όπως λέει και ο φίλος ο Νοκια

το χρήμα στερεύει....
και σγα σγα θα ισχύσει το ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.
η πορεία των στριπ στην Ελλάδα είναι προδιαγεγραμμένη.
Εάν δεν πωλείται μπριτζόλα μετά το κλείσιμο και μάλιστα σε καλή τιμή θα μείνουν κάνα δυό να μας θυμίζουν την ένδοξη εποχη λίγο πριν και λίγο μετά την αλλαγή του αιώνα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.222
Πόντοι
22.785
:s&m_1: :s&m_1:

Συνημμένα

• xai.gif
    xai.gif
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 21

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το χρήμα στερεύει....
και σγα σγα θα ισχύσει το ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.
η πορεία των στριπ στην Ελλάδα είναι προδιαγεγραμμένη.
Εάν δεν πωλείται μπριτζόλα μετά το κλείσιμο και μάλιστα σε καλή τιμή θα μείνουν κάνα δυό να μας θυμίζουν την ένδοξη εποχη λίγο πριν και λίγο μετά την αλλαγή του αιώνα.

Φίλε Περσόνα έχεις δίκιο αλλά οι μαλάκες με όσφρηση για μουνί δεν τελειώνουν ποτέ.

Μόλις ξαμοληθούν πάλι οι τράπεζες και ξαναρχίσουν να μυρίζουν χρήμα βλέπω νέο προϊόν στην αγορά.

Μουνοδάνειο. Άμεσα ρευστοποιήσιμο σε συμβεβλημένα  ιδρύματα προώθησης της μουνίλας. Αρώματος που τραβάει τον εκτός έλεγχου καυλιάρη στην καταστροφή. Αιτήσεις θα υπάρχουν και στα κατά τόπους καταστήματα πώλησης του εν λόγω αρώματος. Πχ στριπομάγαζα, μπουρδελάκια μασατζιδικα κλπ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Φίλε Περσόνα έχεις δίκιο αλλά οι μαλάκες με όσφρηση για μουνί δεν τελειώνουν ποτέ.

Μόλις ξαμοληθούν πάλι οι τράπεζες και ξαναρχίσουν να μυρίζουν χρήμα βλέπω νέο προϊόν στην αγορά.

Μουνοδάνειο. Άμεσα ρευστοποιήσιμο σε συμβεβλημένα  ιδρύματα προώθησης της μουνίλας. Αρώματος που τραβάει τον εκτός έλεγχου καυλιάρη στην καταστροφή. Αιτήσεις θα υπάρχουν και στα κατά τόπους καταστήματα πώλησης του εν λόγω αρώματος. Πχ στριπομάγαζα, μπουρδελάκια μασατζιδικα κλπ

αυτό που λέω συμπυκνώνεται σε αυτό.
1.
οι μαλάκες δεν τελειώνουν ποτέ.
2.
αυτά που ήξεραν όλοι οι εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες στα ιδρύματα να τα ξεχάσουν.

Επισκέπτης
Και το έπος συνεχίζεται......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

**Χρόνια πολλά για χθες...(ξέρεις εσύ)!

Επισκέπτης
Ρε σας έχω πει μην πιστεύετε τι σας λένε... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κόλαση υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.

Ο παράδεισος είναι μέρος της παραμύθας, η κόλαση είναι εδώ.

Ρε με τόσο τρίψιμο εκείνο το βράδυ..η γκόμενα ήταν στον παράδεισο..

Για ποιά κόλαση μιλάμεεεεεε ????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom