Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νεαρές είναι...ότι θέλουν φαντάζονται, ονειρεύονται και τραγουδούν.

Εμείς δυστυχώς...

Καλά.....καλάάάάάάά......

Νωρίς...(θα πέφτουμε για ύπνο)  :sunglasses: :sunglasses:
[youtube=217,150]8thZbkgYB2Y[/youtube]

Το ΣΕΞ,όπως θα μπορούσε να είναι..(για όλους,σε μια άλλη κοινωνία) :2funny:
[youtube=217,150]fk2RQdXdTkk[/youtube]

Εραστής! (εγώ) :grin:
[youtube=217,150]oZ-988NUrrA[/youtube]

Το κορίτσι του κωλο-μπαρ..(θα'θελε)  :boobies: :boobies:
[youtube=217,150]dpN-kIbRCGA[/youtube]

***Planetdreams - > Ewa OR Gisele OR Both ????  :grin: :grin:

Martin Solveig

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
***Planetdreams - > Ewa OR Gisele OR Both ????  :grin: :grin:

Ewa 28 με μωσαΐκό την κοιλιά απο περιτονίτιδα  καλό σώμα ειδικά κώλος που τον δίνει (εγώ δεν ενδιαφέρομαι) πολύ ωραίο πρόσωπο (ειδικά μάτια) Κάνει όπως διαπίστωσα akapovic επομένως μακριά!Όπως και το 90 % των Λιθουανών!Έλεος δεν έχουν μυαλό εκεί πάνω?Ακόμη χειρότεροι οι Ελληνάρες που τις πηδούν ακάποτα και γράφουν καλά reviews μετά!

Gisele 29-30 χειρουργημένη κάτω γνάθος!Ψηλή φιλότιμη στο sex κι εργάτρια αλλά δεν είναι όμορφη σαν την Εwa κι ούτε κάνει τόσο καλό sex σαν Εwa!Όμως δεν κάνει ακάποτο sex,ευτυχώς!Θα σου κάνει μαύρη τη ψυχή να σου λέει για το παραπληγικό κοριτσάκι της και πως κάνει ct γι'αυτό τον λόγο!

Συμπέρασμα

Κάνε λίγο massage και μετά φορτωτική...

Επισκέπτης
Ewa 28 με μωσαΐκό την κοιλιά απο περιτονίτιδα  καλό σώμα ειδικά κώλος που τον δίνει (εγώ δεν ενδιαφέρομαι) πολύ ωραίο πρόσωπο (ειδικά μάτια) Κάνει όπως διαπίστωσα akapovic επομένως μακριά!Όπως και το 90 % των Λιθουανών!Έλεος δεν έχουν μυαλό εκεί πάνω?Ακόμη χειρότεροι οι Ελληνάρες που τις πηδούν ακάποτα και γράφουν καλά reviews μετά!

Gisele 29-30 χειρουργημένη κάτω γνάθος!Ψηλή φιλότιμη στο sex κι εργάτρια αλλά δεν είναι όμορφη σαν την Εwa κι ούτε κάνει τόσο καλό sex σαν Εwa!Όμως δεν κάνει ακάποτο sex,ευτυχώς!Θα σου κάνει μαύρη τη ψυχή να σου λέει για το παραπληγικό κοριτσάκι της και πως κάνει ct γι'αυτό τον λόγο!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Συμπέρασμα

Κάνε λίγο massage και μετά φορτωτική...

Είπα μήπως αποφύγω το συμπέρασμα...αλλά τελικά δεν προβλέπεται... :idiot: :idiot:

[youtube=217,150]6K2X_Djpae4[/youtube]

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Άντε και για να μην ξεχνιόμαστε όλοι να ευχηθούμε στο φίλο και συναγωνιστή ΠαπαΓιώργη

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Χρόνια  πολλά  σε  όλους  τους  Γιώργηδες  (κληρικούς  και λαϊκούς )

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
**Όποιος ενδιαφέρεται για ταξιδάκι...-->
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.striptour.ca
 [/URL] :grin:

Πω, πω τι θυμήθηκα.

Ένα καταπληκτικό πάρτυ που είχε διοργανώσει πριν από πολλά χρόνια ένας γνωστός πάνω σε παντόφλα μέσα στην Καλντέρα στην Σαντορίνη.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τώρα  πριν  κλείσω θα  γράψω  κάτι λόγω  του  ότι είμαι ο παππούς  του σωλήνα .
Κάτι  νέοι φίλοι  σπαστήκανε  γιατί  τους μπήκα  στο  θρέντ , που  ανοίξανε . Μια  βλακεία  και  μισή  δηλαδή  που  σερβίρεται  εγγυημένος  φραπές .
Ακούστε  εδώ  έχουν  γραφεί  πολύ  χειρότερα , πολύ  πιο χοντρά  διότι  εδώ  υπάρχει  ελευθερία  του  λόγου .
Πλην  όμως  υφίσταται  και  μία  νομοθεσία  , η  οποία  δεν μας  επιτρέπει , κακώς  ίσως ,αλλά  υπάρχει , τόσο απροκάλυπτα  σε  μερικά  θέματα .
Έτσι  κάποιοι  από τους  παλαιούς  , που  έιμαστε  κατά  τον νέο φίλο μαλάκες  , επιλέξαμε  να  εκφραζόμαστε  , σποραδικά , σε  ψιλοάσχετα  σημεία  και υπαινικτικά .
Αν  κάποιος  μας  διαβάζει  μας  καταλαβαίνει .
Αν  όχι , ε  τι  να  κάνουμε  δεν θα  μπορέσουμε .
Άλλωστε  στα  καλά  τα  καφενεία την  ξερή  για  να  τη  μάθεις  την πλερώνεις .
Εν  πάση  περιπτώσει  το σάιτ  που  είχε  και  έχει μαλάκες  και κομπλεξάρες  καταφέρνει  και  έχει τα  περισσότερα  μέλη  και τη  μεγαλύτερη  επισκεψιμότητα .
Οι  έξυπνοι  να  πάτε  αλλού .

Την  ευχή  μου
( Που  θα  λεγε  και  ο αγαθός λευίτης )

Επισκέπτης
Τρίτη βράδυ, αντροπαρέα και όρεξη για πότο και οφθαλμόλουτρο. Η κατάληξη είναι προφανής… στριπτιτζάδικο. Ομολογώ ότι το συγκεκριμένο στριπτιτζάδικο είχα να το επισκεφτώ πάνω από τρία χρόνια και σήμερα καταλήγω στα ίδια συμπεράσματα με τότε.
Όμορφα κορίτσια, καθαρά επαγγελματίες, τα οποία σου περνάνε το μήνυμα βλέπε αλλά μην αγγίζεις. Ο απλός χορός μέτριος, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και με αυστηρή διάρκεια που δε ξεπερνούσε τα τρία λεπτά για κανένα λόγο. Ο prive χορός τίποτα το ιδιαίτερο, χωρίς ύπαρξη δωματίου. Η εξυπηρέτηση από το μαγαζί ήταν πολύ καλή (καθώς ήμασταν με μπουκάλι) και η μουσική εξαιρετική. Η εμφάνιση των κοριτσιών πάνω στην σκηνή αρκετά καλή αν και έλειπαν show, παρόλο που όλα τα τραπέζια στο μαγαζί ήταν γεμάτα.
Όντας γνώστης του συγκεκριμένου είδους διασκέδασης, με επισκέψεις των περισσοτέρων στριπτιτζάδικων (αν όχι όλων) της Αθήνας αλλά και άλλων περιοχών και με συχνότητα μεγαλύτερη των δύο επισκέψεων ανά μήνα έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα. Το baby gold είναι αξιοσημείωτο μόνο για την εμφάνιση των κοριτσιών οι οποίες δεν έχουν καμία ατέλεια και για την μουσική που παίζει. Απαράδεκτη θα χαρακτήριζα την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά των κοριτσιών, ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή στην οποία βρίσκονται πολλά στριπτιτζάδικα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Όσοι επισκέπτονται τη συγκεκριμένοι περιοχή καλό θα ήταν να δοκιμάσουν κάτι το διαφορετικό και να συγκρίνουν κοιτάζοντας όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ποιότητα. Εγώ έχοντας κάνει την σύγκριση πολλές φορές καταλήγω στο ότι η διασκέδαση αρχίζει και τελειώνει με Lol.. (οι ¨παλιοί¨ θα καταλάβουν).

Θα παρακαλούσα όποιον γουστάρει...να μου πει την άποψή του γι'αυτή την κριτική... :s&m_3: :s&m_3:

Μπορείτε να την βρείτε στην κεντρική σελίδα,αναφέρεται στο Baby Gold !  :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ποιότητα.

Τελικά είμαι τελείως ρηχός. Μιλάμε πιο ρηχός και απο σφηνοπότηρο.

Νόμιζα ότι την μοναδική ποιότητα που μπορείς να εντοπίσεις στις τρύπερς, έχει σχέση με την εμφάνιση.

Πάλι λάθος έκανα.

:grin:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
[youtube=200,160]2kidknyt-s4[/youtube]

Θα έχεις χώρο και για το κάθισμα του μωρού ...

Επισκέπτης
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Συνημμένα

• zzzzzzzz.jpg
    zzzzzzzz.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • zzz.jpg
    zzz.jpg
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 19

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τώρα  πριν  κλείσω θα  γράψω  κάτι λόγω  του  ότι είμαι ο παππούς  του σωλήνα .
Κάτι  νέοι φίλοι  σπαστήκανε  γιατί  τους μπήκα  στο  θρέντ , που  ανοίξανε . Μια  βλακεία  και  μισή  δηλαδή  που  σερβίρεται  εγγυημένος  φραπές .
Ακούστε  εδώ  έχουν  γραφεί  πολύ  χειρότερα , πολύ  πιο χοντρά  διότι  εδώ  υπάρχει  ελευθερία  του  λόγου .
Πλην  όμως  υφίσταται  και  μία  νομοθεσία  , η  οποία  δεν μας  επιτρέπει , κακώς  ίσως ,αλλά  υπάρχει , τόσο απροκάλυπτα  σε  μερικά  θέματα .
Έτσι  κάποιοι  από τους  παλαιούς  , που  έιμαστε  κατά  τον νέο φίλο μαλάκες  , επιλέξαμε  να  εκφραζόμαστε  , σποραδικά , σε  ψιλοάσχετα  σημεία  και υπαινικτικά .
Αν  κάποιος  μας  διαβάζει  μας  καταλαβαίνει .
Αν  όχι , ε  τι  να  κάνουμε  δεν θα  μπορέσουμε .
Άλλωστε  στα  καλά  τα  καφενεία την  ξερή  για  να  τη  μάθεις  την πλερώνεις .
Εν  πάση  περιπτώσει  το σάιτ  που  είχε  και  έχει μαλάκες  και κομπλεξάρες  καταφέρνει  και  έχει τα  περισσότερα  μέλη  και τη  μεγαλύτερη  επισκεψιμότητα .
Οι  έξυπνοι  να  πάτε  αλλού .

Την  ευχή  μου
( Που  θα  λεγε  και  ο αγαθός λευίτης )

παππούλη δεν ξέρω τι λες εσύ για μαλάκες, παλιούς νέους,
για υπαινιγμούς και φραπέδες, μπριτζόλες και παρανομίες.
Εγώ έφαγα ΧΑΛΒΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ευγενική προσφορά παλαιού και εκλεκτού μέλους του εδώ σάιτ,
και είμαι ακόμα στον 7ο ουρανό των γευστικών οργίων της Θεσσαλίας.....
Να σαι καλά τεράστιε Αρουέ μου για τις ηδονές που μας προσφέρεις αφιλοκερδώς.....
:pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom