Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάνω που ετοιμαζόμουν να σχολιάσω το σεντόνι του B.G.... :grin: :grin:

Ας παίξουμε photo-play απο αριστερά προς τα δεξιά :

1 - θα πάρω. :sunglasses:
2 - πήραν άλλοι. :S
3/4 - μόνο το 3,αν πάνε πακέτο δεν θέλω.  :helpplea:
5 - θα πάρω.  :-*
6. - πολύ μπεκρού.  :o
7. - είναι στρίπερ ?  :2funny:

Επισκέπτης
Μετά από επίσκεψή μου στον εν λόγω μαγαζί θα 'θελα να παραθέσω τις δικές μου εντυπώσεις και ν' αποκομίσω κάποιες πληροφορίες έτσι ώστε την επόμενη φορά να πάω πιο ετοιμασμένος, όντας και νέος στο site.

Περιμένω να πληρωθώ και πάω να κάνω πλούσιο αυτό το ξανθό αγγελούδι!!!!
Συγνώμη για την φλυαρία.     

Ξεκίνησες πολύ καλά πηγαίνοντας για αναγνωριστική πτήση αλλά τα χάλασες στην στόχευση & επαλήθευση του στόχου!  :cheesy:

Η ξανθιά φαντάζομαι πως είναι η Έιντζελ ή η Σεϊλα αλλά έχω μήνες να περάσω απ'το μαγαζί. Απλά υποθέτω απ'τον ενθουσιασμό σου!  :- :-

Κακώς φοβήθηκες την Μπιάνκα,είναι πολύ καλό κορίτσι και απο τζάκι. :2funny: Όμως είναι όμοια περίπτωση με τις 2 παραπάνω,άρα παίξε με τον ξανθό άγγελο.  :grin: :grin:
Αν ήταν η Γιάννα,δεν θα σχολιάσω καν..καλύτερα που δεν επεκτάθηκες. Τσάμπα τα λεφτά σου θα χάλαγες. Μετριότατη !! (άποψή μου)!  :sunglasses:

Αυτό που μου άρεσε ήταν που έγραψες για Ρουμάνες όταν σχολίασες την Βαλέρια...το υπόλλοιπο μαγαζί απο που νομίζεις οτι είναι ?  :2funny: :2funny:

Η γκόμενα με το δικτυωτό,αν ήταν θείτσα,πρέπει να ηταν η αλεξάνδρα αλλά δεν είμαι και πάλι σίγουρος - ελλειπή δεδομένα - !!

Η Βερόνικα ρε φίλε ούτε για να καθαρίζει τον καμπινέ μου δεν κάνει...πλάκα μας κάνεις ? Τι να το κάνω αν είναι καλή κοπέλα με πτυχίο μαθηματικών ? Δε θέλω να γαμήσω τον αϊνστάιν,προχώρα παρακάτω - μην λυπάσαι τον κόσμο,υπάρχει οικονομική κρίση. :2funny: :2funny:

Είναι ψιλομαλακία το μαγαζί σαν χώρος αλλά όλα έτσι είναι...θα το συνηθίσεις... :dancing: :dancing:

Τα κορίτσια είναι τίμια και λένε πάντα την αλήθεια. Όλες κάτω απο 25 είναι και παρθένες !  :grin: :grin:

Αν είναι να πας σε στριπ φορτωμένος ξέχνα το γαμήσι....θα το ρίξεις σαν κι εμάς στο ψάρεμα...Οπότε,μέχρι 50-70€ μέσα στο μαγαζί. Κλείνεις ραντεβού για πρωινό/βραδινό/μεσημεριανό ή ότι τρως τελοσπάντων και πληρώνεις εκεί αυτά που πρέπει !  :sunglasses: :sunglasses:

Ελπίζω να βοήθησα,σίγουρα θα σου απαντήσουν και μεγαλύτεροι γνώστες του χώρου και φυσικά του μαγαζιού ! ;)

Επισκέπτης
Μιας και υπήρχε η κουβέντα...περι εσωρούχων...απ'τα καλύτερα και πιο παιχνιδιάρικα...

http://[URL unfurl="true"]www.u-shop.gr/corporate/PRImages/Products/HL222-BLK-FRONT.jpg[/img[/URL]]

Όσο για ανδρικές προτάσεις...

[i]Χαλαρά εντός strip,κερδίζει[/i] :

[img]http://[URL unfurl="true"]www.u-shop.gr/corporate/PRImages/Products/ea71p76zwu.jpg[/img[/URL]]

[i]Ενώ για το ξενοδοχείο[/i] :

[img]http://[URL unfurl="true"]www.u-shop.gr/corporate/PRImages/Products/bjm077.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ξεκίνησες πολύ καλά πηγαίνοντας για αναγνωριστική πτήση αλλά τα χάλασες στην στόχευση & επαλήθευση του στόχου!  :cheesy:

Η ξανθιά φαντάζομαι πως είναι η Έιντζελ ή η Σεϊλα αλλά έχω μήνες να περάσω απ'το μαγαζί. Απλά υποθέτω απ'τον ενθουσιασμό σου!  :- :-

Κακώς φοβήθηκες την Μπιάνκα,είναι πολύ καλό κορίτσι και απο τζάκι. :2funny: Όμως είναι όμοια περίπτωση με τις 2 παραπάνω,άρα παίξε με τον ξανθό άγγελο.  :grin: :grin:
Αν ήταν η Γιάννα,δεν θα σχολιάσω καν..καλύτερα που δεν επεκτάθηκες. Τσάμπα τα λεφτά σου θα χάλαγες. Μετριότατη !! (άποψή μου)!  :sunglasses:

Αυτό που μου άρεσε ήταν που έγραψες για Ρουμάνες όταν σχολίασες την Βαλέρια...το υπόλλοιπο μαγαζί απο που νομίζεις οτι είναι ?  :2funny: :2funny:

Η γκόμενα με το δικτυωτό,αν ήταν θείτσα,πρέπει να ηταν η αλεξάνδρα αλλά δεν είμαι και πάλι σίγουρος - ελλειπή δεδομένα - !!

Η Βερόνικα ρε φίλε ούτε για να καθαρίζει τον καμπινέ μου δεν κάνει...πλάκα μας κάνεις ? Τι να το κάνω αν είναι καλή κοπέλα με πτυχίο μαθηματικών ? Δε θέλω να γαμήσω τον αϊνστάιν,προχώρα παρακάτω - μην λυπάσαι τον κόσμο,υπάρχει οικονομική κρίση. :2funny: :2funny:

Είναι ψιλομαλακία το μαγαζί σαν χώρος αλλά όλα έτσι είναι...θα το συνηθίσεις... :dancing: :dancing:

Τα κορίτσια είναι τίμια και λένε πάντα την αλήθεια. Όλες κάτω απο 25 είναι και παρθένες !  :grin: :grin:

Αν είναι να πας σε στριπ φορτωμένος ξέχνα το γαμήσι....θα το ρίξεις σαν κι εμάς στο ψάρεμα...Οπότε,μέχρι 50-70€ μέσα στο μαγαζί. Κλείνεις ραντεβού για πρωινό/βραδινό/μεσημεριανό ή ότι τρως τελοσπάντων και πληρώνεις εκεί αυτά που πρέπει !  :sunglasses: :sunglasses:

Ελπίζω να βοήθησα,σίγουρα θα σου απαντήσουν και μεγαλύτεροι γνώστες του χώρου και φυσικά του μαγαζιού ! ;)

Τη Μπιάνκα λέει

Επισκέπτης
4ibvv7.jpg

Password: Funbox

Επισκέπτης
Δε θυμότανε το όνομα

Ρε μαλάκα μην μπερδεύεσαι μόνος σου γαμώ την τρέλα μου... :helpplea:

Είπαμε,με την Μπιάνκα έκατσε...και σε κάποια απ'τις 2 που προανέφερα θέλει να επενδύσει !!!  :2funny:

Πάλι λεκιάστηκες και δεν θυμάσαι τίποτα ? Πάλι καλά που σήμερα είναι κλειστά τα ιδρύματα !!!  :dancing: :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε άντε διάβασε καλύτερα όλο το κείμενο - υπομονή . Τη Sheyla λέει.
Με το δικτυωτό ήταν η Cleopatra. Μιλάτε και τα νεούδια...

Επισκέπτης
Ρε άντε διάβασε καλύτερα όλο το κείμενο(υπομονή) . Τη Sheyla λέει.
Με το δικτυωτό ήταν η Cleopatra. Μιλάτε και τα νεούδια...

Μάστορα,την ώρα που εγώ διάβαζα και απαντούσα στο κείμενο εσύ ήσουν στον 18ο ύπνο,γι'αυτό κάτσε φρόνημα. :cheesy:

Ήπιες τήλιο ? Έβαλες ζαχαρίτσα ? Άντε ξανά στο κρεβάτι σου παππούλη... :tooth: :tooth:

Μόνο για την Κλεο..έπεσα έξω...γιατί μάλλον θα μου είναι τόσο αδιάφορη,όσο και τα καβλιά στην είσοδο του μαγαζιού... :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και αλλού και αλλού... Τη επόμενη στο gold παρουσία κηδεμόνα :grin: Sheyla

Επισκέπτης
Και αλλού και αλλού... Τη επόμενη στο gold παρουσία κηδεμόνα :cheesy:

Τι αλλού μωρή λουλού ??? Κάτσε φρόνημα και σήμερα είναι ημέρα πένθους (για την ορθοδοξία) !!!  :priest:

Την επόμενη θα πάμε στο BG,να με μάθεις στα κορίτσα. Να μου βρεις νυφούλα θέλω..Άσπιλη και αμόλυντη..  :shower:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βρε γιατί αντιδράς στους μεγαλυτέρους και γνώστες από σένα; :grin: Αφού δεν τα έχεις αποκομίσει ακόμα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σωφροσύνη :thumbsup: αρετή σπάνια στη νεολαία

Επισκέπτης
Kαλές -ολιγοήμερες- διακοπές κύριοι.. :sunglasses:

Εύχομαι τα καλύτερα για όλους..για όσους φύγουν μακρυά και για όσους μείνουν πιστοί στην Αττική.. :sunglasses:

Τα λέμε απο Τετάρτη..κ που ξέρετε,μπορεί ν'ανταμώσουμε κάπου στα Νότια.. :grin:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    135,3 KB · Εμφανίσεις: 19

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Kε Μαιν.. Πριν φυγετε, μπορειτε να μας πειτε που δουλευει η μανταμ της 2ης φωτογραφιας ? Αχχ..τελικα αυτη θα μου φαει το 2αρι..!! :2funny: :2funny:

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom