Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Γιατί δεν ρώτησες χθες την ειδικό ?
Θες αναλυτική απάντηση?
Μία εικόνα, χίλιες λέξεις...
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.gagarin205.gr/images/festival/2004_souglakos_tsekouri.jpg[/img[/URL]])
Γιατί δεν ρώτησες χθες την ειδικό ?
Προετοιμάζουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ. [size=12pt]Ενας ζεστός καναπές....[/size]
Βάζουμε ενα cd ή κασέττα να παίζει με χαλαρωτική αισθησιακή μουσική .
Τι υπονοεί ο παίχτης?
κάπως έτσι...
[youtube=150,150]XY16Q_3dQF8[/youtube]
![]()
Αυτό ταιριάζει για το princess,με τη φίλη του Yorgos που ήξερε τις εκκλησίες !
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους καλόπαιδα. Να περάσετε καλά. Όσοι νυστέψατε να φάτε με τη ψυχή σας, όσοι δε νυστέψατε χάσατε τη μαγεία του Πάσχα. Cheers........ Είδωλα
Xm...1 μηνιάτικο σίγουρα!Yorgos,πόσο την κοστολογείς : (?)
Κάτσε να βρούμε δουλειά ρε φίλε πρώτα...ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΡΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ?![]()
![]()
Xm...1 μηνιάτικο σίγουρα!![]()
Κάτσε να βρούμε δουλειά ρε φίλε πρώτα...
Νομίζω ότι αυτή τελικά πρέπει να κερδίσει το στέμα της βασίλισσας από την χθεσινή βόλτα.Πολλά ρε γμτ...δεν τα φτιάχνω με τη Sandra καλύτερα και να θυσιαστώ στον βωμό της κουλτούρας ?![]()
Αυτή θα πάρω, μου θυμίζει extra cheese στην αγαπημένη μου pizza!2.ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ εργασίας τέλος. Ανεξάρτητη σχέση συνεργασίας με 400 - 1.000 ευρώ ημιαπασχόληση και 1.000 - 4.000 ευρώ, πλήρη απασχόληση, πλήρης εκπαίδευση, τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης, [size=12pt]extra bonus[/size]
Νομίζω ότι αυτή τελικά πρέπει να κερδίσει το στέμα της βασίλισσας από την χθεσινή βόλτα.
Αυτή θα πάρω, μου θυμίζει extra cheese στην αγαπημένη μου pizza!
Προτιμώ τα extras. (βλ. και final score).Ναι αλλά η πρώτη φτάνει σε μεγαλύτερα επίπεδα αμοιβής.![]()
![]()
Χαιρετώ παίδες...πάω για μάσες και ντάγκλες
Και bratwurst:
http://[URL unfurl="true"]www.frankentourismus.de/tn_img/94392_rng_015.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Απο σερβιτόρες όμως πως τα πάνε εκεί στα βόρεια ? :huh: :huh:
Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο απ'της συγκεκριμένης φωτο ? :D :D