You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
« Τα παιδιά τού Amnezia »
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 491
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Καλημέρα
Τί σί ???
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Η συσσώρευση γνώσης άποτελεί προϊόν έμπειρίας.Νέος θαμών ...
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μάγδα (φυσικά) και την επόμενη φορά δοκίμασα Χριστίνα
αντε και Σιμονοτερα...........................
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.619
- Πόντοι
- 46.232
σημερα πρωτη μου φορα στο μαγαζι κ σε τετειο στυλ μαγαζιου ,επισκεψη μαζι με jerry5 , ενω εκει πετυχαμε κ γνωρισα ακομα τον speed,τον cheyenne κ τον pitsiriko,αρκετα καλα κομματια μου προτειναν τα απιδια την μαγδα κ την μιχαελς αλλα δεν μου αρεσαν εμφανησιακα κ περασα με την ιζαμπελα ρουμανα 24 χρονων μελαχρινη τα παντα ολα με 50 ευρω....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
.......... αλλα δεν μου αρεσαν εμφανησιακα κ περασα με την ιζαμπελα ρουμανα 24 χρονων μελαχρινη τα παντα ολα με 50 ευρω....
H Ιζαμπελα ειναι ενα απο τα κοριτσια για τα οποια οι πληροφοριες ειναι λιγοστες.
Πολλοι συναγωνιστες θα εκτιμουσαν δεοντως καποιες επιπλεον πληροφοριες για την "αποδοση της".........
ΥΓ : Στα "παντα ολα" συμπεριλάμβανε και κουλουρακι ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.619
- Πόντοι
- 46.232
στα παντα ολα το μενου ειναι: πιπα χωρις προφυλακτικο πολυ καλη υγρη κ βαθια κ γλυψιμο αρχιδιων ,δεχεται κ φιλια(επιχειρησε αλλα τραβηχτηκα)κολω αν δεν τον εχεις πολυ χοντρο(ποιος το κρινει αυτο) κ τελειωμα στο στομα(δεν τα καταπινει τα φτηνει)H Ιζαμπελα ειναι ενα απο τα κοριτσια για τα οποια οι πληροφοριες ειναι λιγοστες.
Πολλοι συναγωνιστες θα εκτιμουσαν δεοντως καποιες επιπλεον πληροφοριες για την "αποδοση της".........
ΥΓ : Στα "παντα ολα" συμπεριλάμβανε και κουλουρακι ?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Σαφεστατος !!!!στα παντα ολα το μενου ειναι: πιπα χωρις προφυλακτικο πολυ καλη υγρη κ βαθια κ γλυψιμο αρχιδιων ,δεχεται κ φιλια(επιχειρησε αλλα τραβηχτηκα)κολω αν δεν τον εχεις πολυ χοντρο(ποιος το κρινει αυτο) κ τελειωμα στο στομα(δεν τα καταπινει τα φτηνει)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.619
- Πόντοι
- 46.232
tnx ;)καλο βραδυ....ή μαλλον καλημεραΣαφεστατος !!!!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Είπα και εγώ να πάω να εκφράσω την αγανάκτηση μου στο Σύνταγμα χθες.
Άφησα το αυτοκίνητο στην Κάνιγγος και ανηφόρισα.
Πήρα Ακαδημίας και μετά Πανεπιστήμιου ,λίγο ποιο πάνω όμως συνάντησα μέγα πλήθος από μεσήλικες ,υπερήλικες ,νεαρούς ,παιδιά ,επαρχιώτες , τα πάντα όλα πλην κουκουλοφόρων!
Το αποτέλεσμα ήταν να με εγκλωβίσουν εκεί και να εγκαταλείψω την ιδέα για σουλάτσο στην πλατεία.
Τελικά μετά δίωρο άκαρπων «διαπραγματεύσεων» σκέφτηκα να κατηφορίσω προς ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και ξεκίνησα.
Στο δρόμο μου μπήκαν ιδέες, και μια περίεργη διαμάχη μεταξύ του μεγαλύτερου, ερωτευσιμου (σικ) κυρίου με τα κομψά πουράκια και του πορνοπουστογερου!
Αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψω και το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και να καταλήξω σε σπίτι φίλου στη Βικτώρια όπου αφού γίναμε τρεις, το ρίξαμε στην πρέφα προς τιμήν των φοιτητικών μας χρόνων.
Επιστρέφοντας σπίτι, νύχτα, είχα ένα κενό μέσα μου και πραγματικά μετάνιωσα που δεν πήγα ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ.
Το πρωί διάβασα και τον μυστήριο που τον θεωρώ πνευματώδη, ευγενή και πουτανογυρισμενο ,και εκτός από μετάνοια αισθάνθηκα και στενοχώρια.
Θα πέρναγα πολύ καλλίτερα με την κουβέντα μαζί του, περί το πώς γαμας στην χώρα αυτηνης της πατσαβούρας της μερκελ χώρια που η αναφορά του στη Μάγδα με έφερε στα όρια.
Για δες ρε σε λούκι που μας βάλανε άκου μεσηληξ ο 40χρονος με το πούρο…………………………
Ε λοιπόν δεν αντέχω σπιτικές «στιγμές» και πρέφες!
Θέλω ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και Μαγδοσιμονομιχαελες!
Και πούσαι μικρέ κοίτα να το αντέξεις γιατί αλλιώς εσυ θα χάσεις!
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ !
Άφησα το αυτοκίνητο στην Κάνιγγος και ανηφόρισα.
Πήρα Ακαδημίας και μετά Πανεπιστήμιου ,λίγο ποιο πάνω όμως συνάντησα μέγα πλήθος από μεσήλικες ,υπερήλικες ,νεαρούς ,παιδιά ,επαρχιώτες , τα πάντα όλα πλην κουκουλοφόρων!
Το αποτέλεσμα ήταν να με εγκλωβίσουν εκεί και να εγκαταλείψω την ιδέα για σουλάτσο στην πλατεία.
Τελικά μετά δίωρο άκαρπων «διαπραγματεύσεων» σκέφτηκα να κατηφορίσω προς ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και ξεκίνησα.
Στο δρόμο μου μπήκαν ιδέες, και μια περίεργη διαμάχη μεταξύ του μεγαλύτερου, ερωτευσιμου (σικ) κυρίου με τα κομψά πουράκια και του πορνοπουστογερου!
Αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψω και το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και να καταλήξω σε σπίτι φίλου στη Βικτώρια όπου αφού γίναμε τρεις, το ρίξαμε στην πρέφα προς τιμήν των φοιτητικών μας χρόνων.
Επιστρέφοντας σπίτι, νύχτα, είχα ένα κενό μέσα μου και πραγματικά μετάνιωσα που δεν πήγα ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ.
Το πρωί διάβασα και τον μυστήριο που τον θεωρώ πνευματώδη, ευγενή και πουτανογυρισμενο ,και εκτός από μετάνοια αισθάνθηκα και στενοχώρια.
Θα πέρναγα πολύ καλλίτερα με την κουβέντα μαζί του, περί το πώς γαμας στην χώρα αυτηνης της πατσαβούρας της μερκελ χώρια που η αναφορά του στη Μάγδα με έφερε στα όρια.
Για δες ρε σε λούκι που μας βάλανε άκου μεσηληξ ο 40χρονος με το πούρο…………………………
Ε λοιπόν δεν αντέχω σπιτικές «στιγμές» και πρέφες!
Θέλω ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και Μαγδοσιμονομιχαελες!
Και πούσαι μικρέ κοίτα να το αντέξεις γιατί αλλιώς εσυ θα χάσεις!
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 558