Νέα

« Τα παιδιά τού Amnezia »

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θα  σας  μαμεύσω όλους .
Για  να  πηγαίνουμε  και λίγο Σύνταγμα , διότι  μετά  όποιον  γκρινιάζει  θα  τον παραδίδω  στον  Persona

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΝΕΟΥςςςςςςς  προσχηηηηη!

αναφερε ρε πια  :knockinb:????

gerolukos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάγδα (φυσικά) και την επόμενη φορά δοκίμασα Χριστίνα

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
έχει και "παρατηρητικούς" που δεν έχουν δει το πάρκινγκ στην αυλή ούτε τις τηλεοράσεις μέσα...
Δες χθεσινές κουβέντες με πουρ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.619
Πόντοι
46.232
σημερα πρωτη μου φορα στο μαγαζι κ σε τετειο στυλ μαγαζιου ,επισκεψη μαζι με jerry5 , ενω εκει πετυχαμε κ γνωρισα ακομα τον speed,τον cheyenne κ τον pitsiriko,αρκετα καλα κομματια μου προτειναν τα απιδια την μαγδα κ την μιχαελς αλλα δεν μου αρεσαν εμφανησιακα κ περασα με την ιζαμπελα ρουμανα 24 χρονων μελαχρινη τα παντα ολα  με 50 ευρω....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
.......... αλλα δεν μου αρεσαν εμφανησιακα κ περασα με την ιζαμπελα ρουμανα 24 χρονων μελαχρινη τα παντα ολα  με 50 ευρω....

H Ιζαμπελα ειναι ενα απο τα κοριτσια για τα οποια οι πληροφοριες ειναι λιγοστες.

Πολλοι συναγωνιστες θα εκτιμουσαν δεοντως καποιες επιπλεον πληροφοριες για την "αποδοση της".........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΥΓ : Στα "παντα ολα" συμπεριλάμβανε και κουλουρακι ? :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.619
Πόντοι
46.232
H Ιζαμπελα ειναι ενα απο τα κοριτσια για τα οποια οι πληροφοριες ειναι λιγοστες.

Πολλοι συναγωνιστες θα εκτιμουσαν δεοντως καποιες επιπλεον πληροφοριες για την "αποδοση της".........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΥΓ : Στα "παντα ολα" συμπεριλάμβανε και κουλουρακι ? :think:
στα παντα ολα το μενου ειναι: πιπα χωρις προφυλακτικο πολυ καλη υγρη κ βαθια κ γλυψιμο αρχιδιων ,δεχεται κ φιλια(επιχειρησε αλλα τραβηχτηκα)κολω αν δεν τον εχεις πολυ χοντρο(ποιος το κρινει αυτο) κ τελειωμα στο στομα(δεν τα καταπινει τα φτηνει)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
στα παντα ολα το μενου ειναι: πιπα χωρις προφυλακτικο πολυ καλη υγρη κ βαθια κ γλυψιμο αρχιδιων ,δεχεται κ φιλια(επιχειρησε αλλα τραβηχτηκα)κολω αν δεν τον εχεις πολυ χοντρο(ποιος το κρινει αυτο) κ τελειωμα στο στομα(δεν τα καταπινει τα φτηνει)
Σαφεστατος !!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Είπα και εγώ να πάω να εκφράσω την αγανάκτηση μου στο Σύνταγμα χθες.
Άφησα το αυτοκίνητο στην Κάνιγγος και ανηφόρισα.
Πήρα Ακαδημίας και μετά Πανεπιστήμιου ,λίγο ποιο πάνω όμως συνάντησα μέγα πλήθος από μεσήλικες ,υπερήλικες ,νεαρούς ,παιδιά ,επαρχιώτες , τα πάντα όλα πλην κουκουλοφόρων!
Το αποτέλεσμα ήταν να με εγκλωβίσουν εκεί και να εγκαταλείψω την ιδέα για σουλάτσο στην πλατεία.
Τελικά μετά δίωρο άκαρπων  «διαπραγματεύσεων» σκέφτηκα να κατηφορίσω προς ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και ξεκίνησα.
Στο δρόμο μου μπήκαν ιδέες, και μια περίεργη διαμάχη  μεταξύ του μεγαλύτερου, ερωτευσιμου (σικ) κυρίου με τα κομψά πουράκια  και του πορνοπουστογερου!
Αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψω και το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και να καταλήξω σε σπίτι φίλου στη Βικτώρια όπου αφού γίναμε τρεις, το   ρίξαμε στην πρέφα προς τιμήν των φοιτητικών μας χρόνων.
Επιστρέφοντας σπίτι, νύχτα, είχα ένα κενό μέσα μου και πραγματικά μετάνιωσα που δεν πήγα ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ.
Το πρωί διάβασα και τον μυστήριο που τον θεωρώ πνευματώδη, ευγενή και πουτανογυρισμενο ,και εκτός από μετάνοια αισθάνθηκα και στενοχώρια.
Θα πέρναγα πολύ καλλίτερα με την κουβέντα μαζί του, περί το πώς γαμας στην χώρα αυτηνης της πατσαβούρας της μερκελ χώρια που η αναφορά του στη Μάγδα με έφερε στα όρια.
Για δες ρε σε λούκι που μας βάλανε άκου μεσηληξ ο 40χρονος με το πούρο…………………………
Ε λοιπόν δεν αντέχω σπιτικές «στιγμές» και πρέφες!
Θέλω ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και Μαγδοσιμονομιχαελες!
Και πούσαι μικρέ κοίτα να το αντέξεις γιατί αλλιώς εσυ θα χάσεις!

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ !

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Στην Αθήνα μες το κέντρο
θα φυτρώσει κι άλλο δένδρο.
όχι  εκείνο του Νταλάρα