The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.464
- Πόντοι
- 25.467
Σοκολατοθεραπεία ?
Οπισθοβαρής ?
Σοκολατοθεραπεία ? Ναι!
Οπισθοβαρής ? Δυστυχώς όχι
Σοκολατοθεραπεία ?
Οπισθοβαρής ?
Σοκολατοθεραπεία ? Ναι!
Οπισθοβαρής ? Δυστυχώς όχι
Καλά ίδωμεν !
Οπισθογεμής ?
Έχω ένα 16αρι προστογεμή......
Εγκώ Ντεν καταλαβαίνεις
Συγχωρέστε μου την παρέμβαση,εγω δραστηριοποιούμαι σε άλλο "χωρο",όμως εχω την εντύπωση οτι παραέχετε μπλέξει με το εν λόγω ιδρυμα και το "προσωπικό" του....Σε τέτοιους χώρους πάμε να διασκεδάσουμε και να φύγουμε μετά.....δεν είναι φρόνιμο να μπλέκουμε ούτε συναισθηματικά,και πολύ περισσότερο με τα κουτσομπολιά,τις ίντριγκες και τα "ενδότερα" του κόσμου αυτού....
Δεν ανήκετε σε αυτόν τον κόσμο και,πιστέψτε με,δεν θέλετε να ανηκετε......Οσοι έχουν κάποια ηλικία και κάποια εμπειρία,καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ....Οι υπόλοιποι είναι φυσικά ελεύθεροι να δοκιμάσουν να εμπλακουν περισσότερο,αλλά το τίμημα θα είναι βαρύ....και όχι απαραίτητα μόνο οικονομικό....
Καλή σας μερα
η πουτάνα η ζωή όμως παίζει παιγνίδια, που σε κάνουν να εθελοτυφλείς και να παραβιάζεις τους κανόνες και τα όρια, επιταχύνοντας το επερχόμενο μοιραίο!
Που να φανταστείς και το μέλλον του!!! Γαιδάρα στον ανήφορο σκίζει!!! Κι όταν δεν είναι εντός Μεγάρου, κάπου γύρω βολιδισκοπεί την επόμενη κίνησή του....Ζει ανάμεσά μας....Το νού σας!!!..........
Έχει παρελθόν ο τύπος !
Υποκλίνομαι
Που να φανταστείς και το μέλλον του!!! Γαιδάρα στον ανήφορο σκίζει!!! Κι όταν δεν είναι εντός Μεγάρου, κάπου γύρω βολιδισκοπεί την επόμενη κίνησή του....Ζει ανάμεσά μας....Το νού σας!!!
Η μάρκα καθορίζει το επίπεδο ασφαλείας?Έχω 14 τσίγκινa Calvin Klein
Η μάρκα καθορίζει το επίπεδο ασφαλείας?
Καλησπέρα και από μένα παίδες. Καλοριζικο το νέο θρεντ
ωραια τα γραφεις άν και οι εποχές αλλάξαν... καί μόνο γιά κανένα ποτό στόν σκαραβαιο που είμαι τακτικός θαμώνας τα τελευταία χρόνια...μπορώ ...Λοιπόν με τον Αγιανό θα κάνουμε το εξής
Θα ξεκινάμε από Σκαραβαίο , κατά το μεσημεράκι .
Φαΐ , ποτό , μπίρι μπίρι ( αν τρώμε και πίνουμε του σκασμού και βάζουμε και ποτάκι θα ιδρώνουμε να κάνουμε 25€ λογαριασμό ο καθένας)
Μετά Amnezia , ξύδι , χαβαλέ , ίσως μπίρι μπίρι , και αναλόγως με τις δυνάμεις μας άνοδο .
Μετά κανα μπουζούκι , στριπ , μετά Σκαραβαίο για το τελευταίο και μετά βλεπουμε
Γιά πάμε συντρόφια ..............
Δυο 300αρες εσω - εξω τετραχρονες ???
Δυο 300αρες εσω - εξω τετραχρονες ???