Μindreader ποιά περιοχή θα έλεγες ότι σε εξίταρε πιό πολύ ως προς τις γυναίκες, Αφρικη, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Καραιβική ή Ασια? Ξέρω ότι κάθε μια θα έχει το κατι ξεχωριστο, αλλα αν ηταν να επιλέξεις?
Θα απαντήσω αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να παραστήσω τον ''ειδικό'' !!
Απλά τη γνώμη μου θα γράψω !!
Πρώτα απο όλα τα γούστα είναι γούστα και είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Είναι σαν να ρωτάς κάποιο άνθρωπο τι είδους φαγητό του αρέσει. Σε τέτοιας λοιπον φύσεως ερωτήσεις οι απαντήσεις δεν μπορεί παρά να είναι υποκειμενικές !!
Η ερώτηση είναι πιας εθνικότητας γυναίκες με εξιτάρουν περισσότερο.
Η απάντηση είναι ότι κάποιες κοπέλες απο την Κολομβία και την Βενεζουέλα είναι πραγματικά για εμένα προσωπικά άπαικτες. Κατ' αρχάς ( οι όμορφές τους ) έχουν άψογα χαρακτηριστικά τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα !!! Λεπτές μεν αλλά με καμπύλες δε, πράγμα αρκετά σπάνιο. Λεπτά μακριά χέρια και πόδια αλλά και στενή μέση παράλληλα. Επίσης εχουν τρομερό αισθησιασμό τόσο στη κίνηση όσο και στη στάση τους. Αρκεί να τις δεις να κουνάνε τους γοφούς τους όταν χορεύουν και θα καταλάβεις !!
Επίσης ο τρόπος που διαχειρίζονται το παιχνίδι με τον άντρα είναι ιδιαίτερος. Αρχικά σου δίνονται και δεν σου δίνονται μαζί !!! Σου δείχνουν ότι τους αρέσεις σε ερεθίζουν σε κράτάνε όμως και παράλληλα σε μια απόσταση. Ετσι κατά κάποιο τρόπο σε ''αφιονίζουν'' και σε εξιτάρουν. Κατά ένα περίεργο τρόπο όταν τελικά τις βάζεις κάτω και τις γαμάς σου δίνεται η άισθηση λες και δάμασες ένα άλογο που σου αντιστεκόταν
.
Η αίσθηση είναι διαφορετική !! Η ικανοποιησή σου αυξάνεται !! Επίσης είναι ιδιαίτερα ''επιδέξιες'' στο σέξ και το θεωρούν γυναικεία μαγκιά να σε τερματίσουν στο σεξ πράγμα που συχνά κάνουν.
Στη χώρα μας και στις κοντινές περιοχές μας με κατατρέχουν οι Σλάβες και μια Τατάρα αλλά αυτή είναι μια άλλη Ιστορία. Το διπολικό μου σύνδρομο ανάμεσα σε Σλάβες και Ασιατισες παραμένει αθεραπευτο. Κάπου όμως νομίζω ότι αρχίζω να καταλαβαίνω πως δουλεύει το πράγμα με αυτές τις δυο φυλές !!
Αυτα τα Σλαβικά Αλογατα είναι πραγματικά αξεπέραστα σε επίπεδο φυσικών χαρακτηριστικων και προσόντων. Λες και είχε ο θεός κέφια όταν τις έφτιαχνε. Αν τις έκρινες μόνο απο φωτογραφίες θα ΄έλεγες ότι είναι σε στατιστικά πλάισια οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.
Αλλά όμως αρκετές από αυτές αποδεικνύονται παρά τα πλούσια προσόντα τους κομοδίνα.
Οι Σλάβες ενώ είναι τόσο προικισμένες σε επίπεδο φυσικών προσοντων γυναίκες στο θέμα του αισθησιασμού παθαίνουν ένα ταρακουλο όπως οι άντρες τους όταν προσπαθούν να ντυθούν μοντέρνα. Δεν τους βγαίνει ρε παιδί μου !! Λες και απλά δεν τους πάει στην ιδιοσυγκρασία τους. Πάνε για αισθησιασμό και τους βγαίνει αθλητικότητα !!
Αυτά βέβαια σε επίπεδο μέσων στατιστικών όρων, όπως είπα, γιατί κάποιες από αυτές σίγουρα τον έχουν και τον αισθησιασμό. Είχα τη τύχη να γνωρίσω 3 διαφορετικές τέτοιες περιπτώσεις αλλά πιο παλιά.
Απο την εμπειρία μου όμως υπάρχουν δύο εξαιρέσεις. Οι Ρουμάνες και οι Μολδαβές. Σε αυτές τις δυο φυλές υπάρχει μια ισχυρή μίξη του λατινικού και του σλαβικού στοιχείου. Οι Ρουμάνες σε πολλές περιπτώσεις μου θύμιζαν ιταλιδες η σε μια μεγαλύτερη γεωγραφική προβολή ( και όσο και αν φαίνεται αυτό παράξενο ) Κολομβιανές !! Οι δε Μολδαβές έχουν έντονο το ρουμάνικο στοιχείο στο σεξ και στον Ερωτα και το Ρωσικό στο τρόπο συμπεριφοράς. Τις πολύ καλές Μολδαβές τις θεωρώ αχτύπητες στην Ευρώπη τουλάχιστον !!
Για τις Ασιάτισες θα αναφερθώ σε άλλο ποστ γιατί ήδη κατέληξα σε σεντόνι πάλι !!
Γενικά Είναι πολυπαραμετρικό το "σύστημα" γυναίκα και ως εκ τούτου εξαιρετικά πολυσύνθετο.
Σαν συμπέρασμα λοιπον προτιμώ να βλέπω τη κάθε γυναίκα ατομικά παρά να ''γενικεύω΄' σε επίπεδο εθνικοτήτων.
Διότι οποιαδήποτε γενίκευση εμπεριέχει εγενώς το στοιχείο του λάθους !!!
Τέλος το ξαναλέω !! Απλά τη γνώμη μου εξέφρασα μια και ρωτήθηκα, και δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα !!