You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ,οτι οι εκλογες ,ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.Λειπει απο την λιστα... η...DaNaOuLa!Αμ,τι νομιζατε??? Ξυπνησε το προλεταριατο,ρεεεεεεεεεεεεεεεε!
ανηκει η δαναουλα στα γκρικ καμακια του φορουμ??
Λόγω (υπερ)γεροντικής άνοιας ο Waldorf δικαιολογείταιανηκει η δαναουλα στα γκρικ καμακια του φορουμ??
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τωρα εγω πρεπει να καμαρωνω που με εβαλαν σε αυτη την ψηφοφορια??
και εχεις και ΔΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ολοκληρες ψηφους.....χιχιχιχιχι
ανηκει η δαναουλα στα γκρικ καμακια του φορουμ??
Χεχε τόσα καμάκια της την πέσανε και θα σας τη φάει η Μουνίτσα στο τέλος
Αρχίζω και μπερδεύομαι Waldorf τα ροζ χαπάκια μου σε παρακαλώ, και κράτα τους δαρεικούς
Επισκέπτης
ΑΚΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Παιδια σηκωθειτε,να βγουμε στους δρομους!γιατι δεν μπορω να ψηφισω τον εαυτο μου?
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ψήφισε εμεναγιατι δεν μπορω να ψηφισω τον εαυτο μου?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αρχίζω και μπερδεύομαι Waldorf τα ροζ χαπάκια μου σε παρακαλώ, και κράτα τους δαρεικούς
τα ροζ ή τα μπλε? προλλαβαινεις δεν προλλαβαινεις....2 ατομα μεινανε και μετα φευγειιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εδω ειμαι αγαπουλα μου. Με ζητησες? ;) ;) ;)Αυτος ο κομαντος που εχει και 3 ψηφους ποιος ειναι και γιατι δε μου εχει κανει ακομα καμακι?
Παιδιά? Θυμησέ μου?ΑΚΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Παιδια σηκωθειτε,να βγουμε στους δρομους!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κομάντο έχεις μαζέψει όλα τα κορίτσια γύρο σου .Η είναι μιλημένο με τα φιλαράκια σου και σε ψηφίσουν ?
Πέσ' της πριν κλείσει την πόρτα να ξαναβάλει το άβαταρ για να μας θυμίζει το σύντομο και θυελλώδες πέρασμά της από το μπουρδέλα ντοτ κομτα ροζ ή τα μπλε? προλλαβαινεις δεν προλλαβαινεις....2 ατομα μεινανε και μετα φευγειιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχα
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ είμαι ακόμα τόσο άπειρως που ούτε εγώ δεν με ψήφισα! (τζάμπα με βάλατε στην ψηφοφορία με 0 θα τερματίσω)!
Υ.Γ.θα μου κάνει κάποιος/ποια φροντιστήριο;
Υ.Γ.θα μου κάνει κάποιος/ποια φροντιστήριο;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Κομάντο έχεις μαζέψει όλα τα κορίτσια γύρο σου .Η είναι μιλημένο με τα φιλαράκια σου και σε ψηφίσουν ?
ρε ΠΟΙΟΣ ειναι ο κομαντο λεμε???? και γιατι δε μου εχει κανει ακομα καμακι???????
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πέσ' της πριν κλείσει την πόρτα να ξαναβάλει το άβαταρ για να μας θυμίζει το σύντομο και θυελλώδες πέρασμά της από το μπουρδέλα ντοτ κομ
δεν προλλαβες να την κανει αντ στο μσν εσυ?
κομαντε.........τωρα το ειδα το μηνυματακι σου...νιαρρρρρρρρρρρρ.......
How you doin' ? ;)ρε ΠΟΙΟΣ ειναι ο κομαντο λεμε???? και γιατι δε μου εχει κανει ακομα καμακι???????
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Νάσαι καλά οποια και αν είσαι που με τίμησες με τι ψήφο σου ,η πρώτη ήταν από μένα ...ελπίζω μετά την επιστροφή μου από καφεδάκι να με τιμήσουν και αλλα κορίτσια ...για το ότι είπα ότι είμαι ωραίος δεν είναι ψέμα
Επισκέπτης
ρε ΠΟΙΟΣ ειναι ο κομαντο λεμε???? και γιατι δε μου εχει κανει ακομα καμακι???????
Βρε μουνιτσα κ εγω αναρωτιεμαι. Ποιος ειναι ο ΚΟΜΑΝΤΟ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 49K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 68