You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Το πολιτ μπυρο,κατοπιν ενδελεχους αναλυσεως των επιχειρηματων που κατεβασα στην βαση,δεχτηκε το αιτημα μου,να αποσχω των αστικων-καπιταλιστικων τερτιπιων της εξουσιας!Εκτος αυτου,δε,αναφερω,ρητα και κατηγορηματικα,οτι ουδεποτε και καθ'οιονδηποτε τροπο,συνομιλησα με οιαδηποτε απο τις εξοχωτατες κυριες,που κοσμουν με την παρουσια τους τον φιλοξενο τουτο ιστοχωρο!Απαιτω,κατοπιν τουτων,την αμεση αφαιρεση του ονοματος μου!ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ RULESSSSSSSSS[youtube=425,350]PEj7jnR--Dg[/youtube]ΑVANTI O POPOLO...
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλοΤο πολιτ μπυρο,κατοπιν ενδελεχους αναλυσεως των επιχειρηματων που κατεβασα στην βαση,δεχτηκε το αιτημα μου,να αποσχω των αστικων-καπιταλιστικων τερτιπιων της εξουσιας!Εκτος αυτου,δε,αναφερω,ρητα και κατηγορηματικα,οτι ουδεποτε και καθ'οιονδηποτε τροπο,συνομιλησα με οιαδηποτε απο τις εξοχωτατες κυριες,που κοσμουν με την παρουσια τους τον φιλοξενο τουτο ιστοχωρο!Απαιτω,κατοπιν τουτων,την αμεση αφαιρεση του ονοματος μου!ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ RULESSSSSSSSS[youtube=425,350]PEj7jnR--Dg[/youtube]ΑVANTI O POPOLO...
Για τους δαρεικούς που σούφρωσες όμως απο τη λεηλασία του θησαυροφυλάκιου στα Σούσα κουβέντα όμως δεν είδα...Το πολιτ μπυρο,κατοπιν ενδελεχους αναλυσεως των επιχειρηματων που κατεβασα στην βαση,δεχτηκε το αιτημα μου,να αποσχω των αστικων-καπιταλιστικων τερτιπιων της εξουσιας!Εκτος αυτου,δε,αναφερω,ρητα και κατηγορηματικα,οτι ουδεποτε και καθ'οιονδηποτε τροπο,συνομιλησα με οιαδηποτε απο τις εξοχωτατες κυριες,που κοσμουν με την παρουσια τους τον φιλοξενο τουτο ιστοχωρο!Απαιτω,κατοπιν τουτων,την αμεση αφαιρεση του ονοματος μου!ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ RULESSSSSSSSS[ΑVANTI O POPOLO...
Επισκέπτης
Απαιτω,κατοπιν τουτων,την αμεση αφαιρεση του ονοματος μου!
Kαλο,αλλα το αιτημα σου πηγε στο καδο ανακυκλωσης...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ξεκινάω τον αγώνα για να βγω μιστερ καμάκι. λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Μπάιτ, τι κουκλάρα που είσαι. πάμε για καφέ;
δαναούλα, ντου γιου λάικ μαμαζελ δι γκρις;
βίκυ-σι-εφ-γιου, τα μπούτια σου γαλακτερά γαλακτερά... μπας κι είσαι κόρη γαλατά;
αγρίμι, πες μου ποιος σε γάμησε χτες να πάω να του πάρω πίπα
μουνίτσα, το μουνί σου φλόγες βγάζει, λες και είναι πετρογκάζι
πώς τα πάω; σκίζω;
βίκυ-σι-εφ-γιου, τα μπούτια σου γαλακτερά γαλακτερά... μπας κι είσαι κόρη γαλατά;
πώς τα πάω; σκίζω;
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Lala μονο δυο ψήφους ? με απογοητεύεις ...που είναι οι θαυμάστριες σου ?Kαλο,αλλα το αιτημα σου πηγε στο καδο ανακυκλωσης...
Επισκέπτης
ξεκινάω τον αγώνα για να βγω μιστερ καμάκι. λοιπόν, έχουμε και λέμε:
πώς τα πάω; σκίζω;
Καλα τα πας αλλα κοριτσια κοιταχτε και το στυλ μου λιγο που μου εμαθε ενας μεγας καμακοδασκαλος
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
Επισκέπτης
done
Επισκέπτης
Αδελφια...ΑΚΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ[youtube=425,350]55yCQOioTyY[/youtube]
Επισκέπτης
Πω πωωωω.... πολύ μεγάλη λίστα.... :o :o :o
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καμια κοπέλα να δώσει ψήφο για μένα ...δεν είμαι άντως που φαίνομαι στη avatar ,είμαι νέος και ωραίος και μηχανόβιος
Εξακολουθείς να μην κάνεις κουβέντα για τους χρυσούς δαρεικούς Waldorf, μη φοβάσαι, πέθανε ο εργοδότης σου ο Παρμενίων και σε θα στους ζητήσει...Αδελφια...ΑΚΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ
Επισκέπτης
Για περαστε κι'απ'το Β.Β.C.παρακαλω,για την συνδρομη σας,νεε,ωραιε και μηχανοβιε!!!Αντε γιατι καλομαθαμε ολοι,εχουμε και μια αδελφουλα να προικησουμε!Stetler,κωλογερε,που εκρυψες τα λαφυρα απο τα Γαυγαμυλα???Ηρθε ο Αρταξερξης,να πληρωθει τους κοθωρνους σου,παλιοτραβελι!Καμια κοπέλα να δώσει ψήφο για μένα ...δεν είμαι άντως που φαίνομαι στη avatar ,είμαι νέος και ωραίος και μηχανόβιος
Ε όχι και κοθώρνους!!! Και είναι ψεύτης, από τον Βήσσο ψώνισα!!!!Stetler,κωλογερε,που εκρυψες τα λαφυρα απο τα Γαυγαμυλα???Ηρθε ο Αρταξερξης,να πληρωθει τους κοθωρνους σου,παλιοτραβελι!
Επισκέπτης
ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ,οτι οι εκλογες ,ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.Λειπει απο την λιστα... η...DaNaOuLa!Αμ,τι νομιζατε??? Ξυπνησε το προλεταριατο,ρεεεεεεεεεεεεεεεε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 49K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 68