Νέα

Και όμως δεν υπάρχουν μονο " hard fuckers" ....!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stratigosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.119
Πόντοι
22.785
Κάτι αντίστοιχο, βρήκα κι εγώ εδώ στο bou. Κάποιον να πεις μιά κουβέντα από την πιό μαλακία, μέχρι την πιό σοβαρή, και να ξέρεις ότι αν του πεις κάτι, θα σε ακούσει και να σε συνδράμει αν είναι δυνατόν.

Φοβήθηκα το φόβο σου φίλε μου.....
Ο φόβος είναι μια δίνη άπό τήν όποία δεν μπορείς να βγεις.
Πονάει πολύ. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Η τρέλα δεν ξέρω τι είναι, άλλά δεν φοβάμαι μη μού συμβεί, γιατί έχω έσενα !!!!!!!
Τη θεωρώ κάτι περισσότερο όργανικό, καί με την έννοια αύτή είναι σαν νά με ρωτάς αν φοβάμαι άρρώστιες σάν τόν καρκίνο.
Ας πούμε πως καί το μυαλό είναι ένα μέρος του σώματος, ένα συκώτι πού χαλάει.
Αν συμβεί, έδώ είμαι έγώ  γιά έσένα ..........

Τά σέβη μου ΑΡΧΟΝΤΑ agiana !!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ποιος θα γραψει για μενα, :S :S :S :S :S :S :S :S :S
δε χαρηκε κανεις που με γνωρισε; :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.119
Πόντοι
22.785
ποιος θα γραψει για μενα, :S :S :S :S :S :S :S :S :S
δε χαρηκε κανεις που με γνωρισε; :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Θά είναι μία παραβίαση μέσα στίς τόσο πολλές καθημερινές παραβιάσεις και άδιακρισίες!!!!!!!

OP
OP
stratigosss

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Το μυαλο μου στρατηγε οσον αφορα τον φιλο σου παει σε γνωστο διασημο ξανθο ηθοποιο που επαιζε σε αμερικανικη σειρα ο κυκλος της οποιας τελειωσε φετος.
Οπως και να εχει καλο ειναι να λεμε ενα ευχαριστω σε αυτους που μας βοηθουν
Δεν σε πιανω ρε xilnik.... :)

Δεν εμφανιζεται το μπραδερινι.... Ειναι ντροπαλο(παπαρια ειναι) :grin:

OP
OP
stratigosss

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ψειρες...???

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε με συγκινησατε...........θα κλαψω επιτελους βρεθηκε αντρας που θα κανει ,μαζι μου λονγκ ντειτ............................ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ελα μου... :humpleg: :) :-*

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
δε θα πω ψέματα, βούρκωσα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
wtf?
τωρα το δα αυτο..απο τα ωραιοτερα εναρκτηρια ποστ σε θρεντ,αν οχι το ωραιοτερο που χει γραφτει..
σιγουρα το πιο ανθρωπινο...στρατηγε εισαι ψυχαρα ρε... :thumbsup:

και κουβανος εισαι...μην το παιρνεις πανω σου :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Nice story  ;)

Στην αρχη νομιζα οτι θα πηδιοσασταν.. σε gay story πεσαμε λεω  :2funny: αλλα νταξυ

Οι γνωριμιες-φιλιες  μεσω ιντερνετ ισως ειναι επιφοβες απ την μια  , αλλα και ειναι πολυ δυνατες απ την αλλη ...
Στην μια και μοναδικη φορα που προχωρησα σε συναντηση γνωρισα απο κοντα δυο πολυ καλους φιλους (αρεν + θυλη )
(καμια σχεση με σεξ) και σε καταλαβαινω απολυτα στο πως νοιωθεις για τον φιλο σου  ;)

Καλη συνεχεια  :dancing:

OP
OP
stratigosss

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
wtf?
τωρα το δα αυτο..απο τα ωραιοτερα εναρκτηρια ποστ σε θρεντ,αν οχι το ωραιοτερο που χει γραφτει..
σιγουρα το πιο ανθρωπινο...στρατηγε εισαι ψυχαρα ρε... :thumbsup:

και κουβανος εισαι...μην το παιρνεις πανω σου :birdman:
Ολα καλα ... Την τελευταια παραγραφο τι την ηθελες...??? :grin:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Yπαρχουν καποιες στιγμες που πραγματικα σε στιγματιζουν, και σου μενουν χαραγμενες στο μυαλο για παντα....!!!

Ε μια τετοια ειναι και η συναντηση μου πριν απο περιπου 4 χρονια, εαν δεν κανω λαθος με ενα συναγωνιστη απο το φορουμ, σε γνωστο λομπι ξενοδοχειου.... :grin:

Η συναντηση ποτε δεν περιμενα, οτι με το περασμα του χρονου θα ειχε τετοια εξελιξη... Kαι κυριως με ενα ατομο απο το φορουμ του bourdela.... Που οπως και να το κανουμε στους μη εχοντες σχεση με το φορουμ... Ολο και καπως ακουγετε....

Ειναι πραγματικα καπως σπανιο μεσα απο το δικο μας φορουμ να αναπτυχθει μια τετοια φιλια, που με τον καιρο ξεπερναει τα ορια της φιλιας, και πλησιαζει σχεδον την λεξη αδερφος...!!!!

Ειναι σπανιο εναν ανθρωπο που στην αρχη πας να τον γνωρισεις, για να πεις δυο τρεις κουβεντες κυριως για πουτανες  και διαφορες αλλες χαβαλετζιδικες μαλακιες, απο καποιο σημειο και μετα να γινει ο φιλος, το στηριγμα, ο αδερφος!!!!!

Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο συναισθημα, οταν σε μια αρκετα δυσκολη φαση της ζωης μου, ειχα τοσο πολυ κοντα μου χωρις να το περιμενω αυτον τον φιλο!!!!

Με πηρε απο το χερακι που λεει ο λογος... Και με βοηθησε σιγα σιγα να το ξεπερασω, με την απιστευτη ψυχραιμια του, με το απιστευτο χιουμορ του, με τις απιστευτες γνωριμιες του...(βοηθαει και αυτο)....

Φτασαμε στο σημειο να ειμαστε περισσοτερες ωρες μαζι, παρα με τις γκομενες, γονεις δουλειες η οτιδηποτε αλλο...!!!!  

Εαν δει αυτα που γραφω τωρα θα με ψιλο χεσει η αληθεια ειναι... Αλλα πραγματικα γουσταρα να γραψω κατι για αυτον, γιατι τα νιωθω και δεν ειναι λογια του αερα.

Ειχα συνηθισει να γραφω αυτα τα απομακρα review για τα κοριτσια... :2funny:   Και η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι τωρα να γραψω το συγκεκριμενο "σεντονακι" για τον φιλο που πραγματικα το αξιζει...!!!

Μπορει να φανω εκτος τοπου και χρονου στο συγκεκριμενο φορουμ, με ολα αυτα...  Αλλα πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ολοι να το διαβασετε, γιατι εμμεσως αφορα τελικα και το φορουμ μας....   Γιατι ειναι και ενα απο τα παλια και ενεργα μελη ...

[size=30pt]
Ευχαριστω για ολα ρε μπραδερινι πραγματικα!!!!!![/size]

Εαν θελεις εμφανισου και πες και εσυ δυο κουβεντουλες....

ΥΓ!!!!! Δεν εχω κανει και εγω λιγα ρε κουφαλα....    Για τα πιατα μιλαω.... :grin: :grin:

Γεια σου ρε  Στρατηγε , σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Τα αξιζεις φιλε ολα , δεν χρειαζεται να πω τιποτα  παραπανω

Ε μια τετοια ειναι και η συναντηση μου πριν απο περιπου 4 χρονια, εαν δεν κανω λαθος με ενα συναγωνιστη απο το φορουμ, σε γνωστο λομπι ξενοδοχειου.... ;

P.s Ειδες τελικα ? Οι πουτανες δημιουργουν φιλιες  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom