Νέα

Eurovision 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παει καλα η Ελλαδα φετος?

• Ναι

Ψήφοι: 12 12,4%
  • Μαλλον στους πρωτους 10

Ψήφοι: 30 30,9%
  • Ουτε καν στην 10αδα

Ψήφοι: 24 24,7%
  • Καλυτερα μπεζαντακου

Ψήφοι: 33 34,0%
  • Δεν ασχολουμαι

Ψήφοι: 17 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
loipon egw to ekana ena mhna meta apo otan egina 14 me ena 19 xrono pou den ta eixame alla molis ton eida mu kopikan ta podia kai etsi loipon afou mu tin epese apofasisa na to kanw mazi tou bebaia mu elege olo glukologa kai me koitaze sta matia opote htan gamata to exoume kanei 4 fores apo tote den pisteuw na einai poutania pou den ta exoume???
Και γαμω τα σχολια....
:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα εκει να μπει αβραμης εσυ και το απολυτο αρσενικο να το κανετε μπουρδελο απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny:

εδω δες τυπε -> ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ,ΕΙΧΑ ΟΡΓΑΣΜΟ ΕΝΤΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦ. Και ΕΙΧΕ 1.ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ… ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ 2.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ??ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,3.ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟ,ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 4 ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ…ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΕΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?ΓΤΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, 4.ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Α!ΚΑΙ Σ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ 5.20ΑΡΙΑ ΜΑΖΕΥΩ!

1. Αντι για μερεντα αυτη βγαζει πατζαρι τυπε

2. Ναι ....ΑΠο τον αφαλο...

3. Λες να ηταν κανας αναλ χαντερ  :think:

4. Σε λιγο παιζει να σε μαθει και ολο το μπουρδελα απο ενα μαγικο θρεντ που λεγεται "φωτογραφιες απο τις γυναικες / ξεκωλιαρες μας

5. Εχει ταλεντο στο διαβασμα η τυπισσα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

καλα μιλαμε μπειτε να διαβασετε το τι κελεπουρια μαζευει εκει μεσα δεν λεγεται
δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλεξω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα λες να το εχει γραψει κανενας αβραμης αυτο?να μπηκε με κλωνο και εκει? :2funny: :2funny: :2funny:

μπα οχι τυπε ο αβραμης ειχε αλλες ανησυχιες

αν ειχαμε καυλωσει ποτε με κανα φιλο μας και τον ειχαμε γαμησει μετα.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
εδω δες τυπε -> ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ,ΕΙΧΑ ΟΡΓΑΣΜΟ ΕΝΤΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦ. Και ΕΙΧΕ 1.ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ… ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ 2.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ??ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,3.ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟ,ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 4 ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ…ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΕΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?ΓΤΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, 4.ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Α!ΚΑΙ Σ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ 5.20ΑΡΙΑ ΜΑΖΕΥΩ!

4. Σε λιγο παιζει να σε μαθει και ολο το μπουρδελα απο ενα μαγικο θρεντ που λεγεται "φωτογραφιες απο τις γυναικες / ξεκωλιαρες μας

Ρε τυποι, οταν λεει "20αρια μαζευω" εννοει βαθμους στο σχολειο ή εικοσαευρα?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

χαχαχα τι γελιο πεφτει σημερα ρεεεεε.πουστρακι πρεπει να ειναι παντως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
"geia sas!!!!!i prwti mou fora itan prin enamisi xrono!imoun 19 kai omologw pws synevei tin katallili stigmi!gnwrisa ton katallilo anthropo kai apofasisa na proxwrisw.einai o antras tis zwhs mou kai th prwth mas fora de tha tin ksexasw pote!!!an kai ypirksan kai sto parelthon kapoies eykairies na proxwrisw blepw twra oti poly kala ekana kai perimena.!!prwton na sxoliasw pws sokaristhka otan diavasa tis ilikies twn koritsiwn pou proxwroun sto sex!giati bre koritsakia mou?giati den xairestai ta paidika kai efivika sas xronia me anemelia kai athootita??yparxei kairos gia afthono sex sta enilika xronia sas mh viazeste!!tha symfonisw me to giwrgo kai th symvouli pou edwse stin nicole!den yparxei kanenas logos agxous…a!kai na apanthsw kai sthn idia thn nicole..egw koritsi mou ypefera apo ton pono kai dyskoleytika poly den tha pw psemata omos ayto pou prepei na thimasai einai pws gia kati toso omorfo akzizei na ypofereis opoiondipote pono!!!!"

XAXAXAXAX  να τα τα αλανια μπηκαν και εκει μεσα... μυρισε ο λυκος απο μακρυα το κοτετσι με τα κοτοπουλινια και κοπιασε να τα περικυκλωσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ και να ξερες τυπισα για ποιο λογο ειναι ο γιωργακης εκει μεσα και δινει συμβουλες δηθεν στην νικολ να μην αγχωνεται... ο γιωργος ειναι πονηροοοος και οτι σου λεει μην τα τρως

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"geia sas!!!!!i prwti mou fora itan prin enamisi xrono!imoun 19 kai omologw pws synevei tin katallili stigmi!gnwrisa ton katallilo anthropo kai apofasisa na proxwrisw.einai o antras tis zwhs mou kai th prwth mas fora de tha tin ksexasw pote!!!an kai ypirksan kai sto parelthon kapoies eykairies na proxwrisw blepw twra oti poly kala ekana kai perimena.!!prwton na sxoliasw pws sokaristhka otan diavasa tis ilikies twn koritsiwn pou proxwroun sto sex!giati bre koritsakia mou?giati den xairestai ta paidika kai efivika sas xronia me anemelia kai athootita??yparxei kairos gia afthono sex sta enilika xronia sas mh viazeste!!tha symfonisw me to giwrgo kai th symvouli pou edwse stin nicole!den yparxei kanenas logos agxous…a!kai na apanthsw kai sthn idia thn nicole..egw koritsi mou ypefera apo ton pono kai dyskoleytika poly den tha pw psemata omos ayto pou prepei na thimasai einai pws gia kati toso omorfo akzizei na ypofereis opoiondipote pono!!!!"
τυπε σταματα

vomit-boy02-vomit-puke-sick-smiley-emoticon-000653-large.gif

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα εκει να μπει αβραμης εσυ και το απολυτο αρσενικο να το κανετε μπουρδελο απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny:

μπα τυπε δεν μπαινω σε τετοια εγω.... γιατι θα αρχισω το κραξιμο και θα με τζασουνε  :2funny: :2funny: :2funny: , και βασικα ουτε το κραξιμο το βαρυ και ενα ηπιο να αρχισεις εκει θα σοκαριστουν τα παιδακια δεν ειναι συνηθισμενα. Ειναι σε αλλες συχνοτητες. Ειδικα οι γκομενες εκει μεσα... γαμησετα η μια παει να γαμηθει και φτυνει αιμα η αλλη το κανε πρωτη φορα στα 30 της δεν ειναι για εμας αυτα.  :2funny: Μια φορα μπηκα κοσμο και πηγα να σιχαθω τον εαυτο μου και εφυγα αμεσως δευτερη δεν μπηκα ξανα .

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

XAXAXAXAX  να τα τα αλανια μπηκαν και εκει μεσα... μυρισε ο λυκος απο μακρυα το κοτετσι με τα κοτοπουλινια και κοπιασε να τα περικυκλωσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ και να ξερες τυπισα για ποιο λογο ειναι ο γιωργακης εκει μεσα και δινει συμβουλες δηθεν στην νικολ να μην αγχωνεται... ο γιωργος ειναι πονηροοοος και οτι σου λεει μην τα τρως

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε το Γιωργάκη... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μπα τυπε δεν μπαινω σε τετοια εγω.... γιατι θα αρχισω το κραξιμο και θα με τζασουνε  :2funny: :2funny: :2funny: , και βασικα ουτε το κραξιμο το βαρυ και ενα ηπιο να αρχισεις εκει θα σοκαριστουν τα παιδακια δεν ειναι συνηθισμενα. Ειναι σε αλλες συχνοτητες. Ειδικα οι γκομενες εκει μεσα... γαμησετα η μια παει να γαμηθει και φτυνει αιμα η αλλη το κανε πρωτη φορα στα 30 της δεν ειναι για εμας αυτα.  :2funny: Μια φορα μπηκα κοσμο και πηγα να σιχαθω τον εαυτο μου και εφυγα αμεσως δευτερη δεν μπηκα ξανα .
εισαι σοιγουρος οτι προκειτια για παιδακια αλλα οχι για κλωνους που κανουν την πλακα τους?εχει κατι ποστ για πολλα χαστουκια και γελια μαζι παντως.αστα να πανε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:
ξενερωσες? Γαμησετα η μια χειροτερη απο
την αλλη πρεπει να τους πεις "εισαι ολη μου η ζωη" για να
πηδηξεις... μωρε καλα ειμαστε στην εργενικη μπουρδελοζωη μας.
ελλεεινιδες τυπε
vomit-3.gif

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι σοιγουρος οτι προκειτια για παιδακια αλλα οχι για κλωνους που κανουν την πλακα τους?εχει κατι ποστ για πολλα χαστουκια και γελια μαζι παντως.αστα να πανε.

ΚΛωνους φαινονται σε σενα και σε μενα
επειδη δεν γινεται να δεχτουμε οτι παιζει
τετοια συχνοτητα  :grin: δεν νομιζω να ειναι κλωνοι
απλα ειναι παιδια. Αλλη κατασταση τελειως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολοι εχουμε φαει στην μαπα ελλεεινιδες τυπε
δεν γινεται αλλιως

δεν γαμιουνται. ΕΓω δεν ασχολουμαι πλεον.
Ισα ισα κοροιδευω τους σχεσακηδες  :2funny: :2funny: :2funny:
Εδω με το λινουξακι μου την βγαζω και καμια μπουρδελοτσαρκα που και που.
ΣΤα αρχιδια μου ολα ρε φιλε  :grin: δεν θα κανω οικογενεια? Να μου.

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Ο/Η George λέει:
15 Μαΐου 2011 στις 00:33
Για ευκολότερη ανάγνωση, γράφουμε ελληνικά..Εισαι πολυ μικρη για να σκεφτεσαι ολα αυτα απο τωρα.Εχεις αλλα πραγματα να σκεφτεις.Ολη η ζωη ειναι μπροστα σου να κανεις τα παντα,μην βιαζεσαι.Μην επιτρεπεις σε κανεναν να σε πιεζει.ΔΕΝ ειναι αστεια αυτα.Ευκολα μπορει να γινει το λαθος.Ειμαι πολυ μεγαλυτερος σου και ακουσε με,κατι ξερω παραπανω.

Πλάκα θα έχει να είναι κανένας απο εδώ μέσα και να δίνει συμβουλές... :grin: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom