Επισκέπτης
Χαλάρωσε ρε,για eurovision καλό ήταν,σιγά τον διαγωνισμό.
Ελεος!!!!!1 Αυτο ηταν της Ελλαδας????? Α χα χα χα χα χα χα!!!! Κια πηραν και 9η θεση? Ουτε του παπα μην το πουνε....
Χαλάρωσε ρε,για eurovision καλό ήταν,σιγά τον διαγωνισμό.
Ελεος!!!!!1 Αυτο ηταν της Ελλαδας????? Α χα χα χα χα χα χα!!!! Κια πηραν και 9η θεση? Ουτε του παπα μην το πουνε....
Πάντα ακριβολόγος !Την εβδομη.
Οχι.Πάντα ακριβολόγος !
Σωστός !
Την Τρίτη έχεις Δικαστήριο ?
μαγκες αν δεν το καταλαβατε την πλακα μας κανουμε εδω με την γιουροβιζιον.ριξαμε και τα μπινελικια μας, ειπαμε μερικες αληθειες βεβαια για καποιες αλλες ρατσες χαχαχα αυτο ηταν.ας γελασουμε λιγο την σημερον ημερα γιατι απο αυριο μας περιμενει γαμησι ασαλιωτο για δεκαετιες ισως.ευχομαι το μελλον να μην ειναι πολυ σκληρο μαζι μας.οπως και να χει εμεις θα βρισκουμε τροπο να κανουμε τα καμακια μας να γαμαμε να κανουμε το σεξοταξιδια μας σε σωρες της ανατολικης ευρωπης και ασιας και οχι μονο.γελιο και γαμησι με θεομουνα μαγκες και ας ζησουμε αυτο που περναμε οσο καλυτερα μπορουμε ο καθενας μας.
Και γιατι αυτο τους κάνει πουστηδες?Για να δειτε ποσο πουστηδες ειναι οι Πορτογαλοι!
12 μας εδωσαν στον ημιτελικο και ΜΗΔΕΝ στον τελικο!
Uploaded with ImageShack.us
Το κακό είναι ότι για πολλά χρόνια με πολλά πράγματα κάναμε την πλάκα μαςμαγκες αν δεν το καταλαβατε την πλακα μας κανουμε εδω με την γιουροβιζιον.ριξαμε και τα μπινελικια μας, ειπαμε μερικες αληθειες βεβαια για καποιες αλλες ρατσες χαχαχα αυτο ηταν.ας γελασουμε λιγο την σημερον ημερα γιατι απο αυριο μας περιμενει γαμησι ασαλιωτο για δεκαετιες ισως.ευχομαι το μελλον να μην ειναι πολυ σκληρο μαζι μας.οπως και να χει εμεις θα βρισκουμε τροπο να κανουμε τα καμακια μας να γαμαμε να κανουμε το σεξοταξιδια μας σε σωρες της ανατολικης ευρωπης και ασιας και οχι μονο.γελιο και γαμησι με θεομουνα μαγκες και ας ζησουμε αυτο που περναμε οσο καλυτερα μπορουμε ο καθενας μας.
Μου γαμησες τον υπνο παιχτη... Μπορει και να ξημερωθω τωρα απο το κακο μου!!!Για να δειτε ποσο πουστηδες ειναι οι Πορτογαλοι!
τυπε μας το κρατανε απτο 2004 :SΓια να δειτε ποσο πουστηδες ειναι οι Πορτογαλοι!
ε για αυτο εγραψα για γαμησι ασαλιωτο.ενταξει ενα λουγρκοπανηγυρακι ειναι ας κανουμε την πλακα μας με αυτο μιας και τερμα τα αστεια με τα σοβαρα τωρα...αλλα ειμαστε και κατι λαμογια εμεις...τεςπα δεν ειναι της παορυσης...Το κακό είναι ότι για πολλά χρόνια με πολλά πράγματα κάναμε την πλάκα μας
Αλλά δεν είναι της παρούσης
Και μόλις άρχισε,περίμενε τα πρωινάδικα-μεσημεριανά από Δευτέρα,έχεις να ρίξεις ξενύχτι παίκτη,ούτε εφημερεύον να ήσουν!!!!!!Μου γαμησες τον υπνο παιχτη... Μπορει και να ξημερωθω τωρα απο το κακο μου!!!
τι λεγαμε πριν για καποιες ρατσες της ευρωπης του νοτου...καμια εμπιστοσυνη και φωτια και τσεκουρι στους ψευτες παραμυθατζηδες λαμογια αρχιλιγουρια...ουστ γαμω το φελεκι σας.Για να δειτε ποσο πουστηδες ειναι οι Πορτογαλοι!
Ποση ωρα την εψαχνες αυτη τη φωτοΝΑΑΑΑ ΡΕ ΠΟΥ ΓΙΟΥΧΑΡΑΤΕ